-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όλο και κάποιος θα βρεθεί να γράψει ότι κακώς έκαναν και ότι η βενζίνη του κράτους δεν τους ανήκει για να την κάνουν δώρο σε όποιο οδηγό τους καπνίσει.Δημόσιοι υπάλληλοι. Χρρρρφτούύύύύ!
-
Μπράβο τους!!!
Πραγματικά μπράβο τους!Και αυτό το κεράκι... ταπεινή μου άποψη, άναψε το...
-
Οταν εισαι ανθρωπος μπορεις να εισαι ανεξαρτητως επαγγελματος. Συγχαρητηρια στα παιδια λοιπον για τις αρχες/ενδιαφερον τους και οχι για την δουλεια τους. Λαππας, Μανος (χωρις να σας επιτιθομαι) μην ελπιζετε οτι υπαρχουν τοσο ηλιθιοι ανθρωποι στο forum...
-
Μπράβο τους, απλά μπράβο τους
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Οταν εισαι ανθρωπος Λαππας, Μανος (χωρις να σας επιτιθομαι) μην ελπιζετε οτι υπαρχουν τοσο ηλιθιοι ανθρωποι στο forum...Τι σε κάνει να νομίζεις ότι 'ελπίζω';
-
Είναι επικίνδυνο να εύχεσαι τέτοιες μέρες.
-
Τι σε κάνει να νομίζεις ότι 'ελπίζω';
To γενικοτερο στυλ γραφης σας στα θεματα αυτα. Αν κανω λαθος, να με συμπαθατε...
ΥΓ: Κατα τα αλλα, για καθε...8,5 κακες συμπεριφορες υπαρχει μια καλη. Δεν καταλαβα γιατι στην καλη πρεπει να τραβηξουμε τα βυζια μας μεχρι να γινουν σαν τις γυναικες ιθαγενεις στα ντοκυμαντερ απο τη χαρα μας. Μηηηηπως γιατι οι συμπεριφορες αυτες ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας;;; Καλοδεχουμενες οι εξαιρεσεις βεβαιως-βεβαιως.
Κανεις δεν λεει οτι αν πχ ρωτησει καποιος εναν αστυνομικο μια πληροφορια θα τον στειλει στο διαολο, αλλα στο 'one on one' σε ενα μπλοκο ή σε ενα 'πεσιμο' απο πισω με το περιπολικο μαλλον τα πραγματα γινονται (δυσαναλογα με την οποια παραβαση, αν υπαρχει βεβαια) περιεργα στις πιο πολλες περιπτωσεις... -
Τι σε κάνει να νομίζεις ότι 'ελπίζω';
To γενικοτερο στυλ γραφης σας στα θεματα αυτα. Αν κανω λαθος, να με συμπαθατε...
Κατ αρχάς, ευχαριστώ για τον πληθυντικό ευγενείας.
Το γενικότερο στυλ γραφής πολλών μελών στο forum είναι αυτό που με κάνει να πιστεύω ότι αν δεν είχαν προηγηθεί αυτά τα μηνύματα, όλο και κάποιος θα είχε βρει κάτι να πει.
Είναι αρκετά άδικο πάντως ακόμα και οι εξόφθαλμα καλές συμπεριφορές να αναφέρονται σε ένα topic με τίτλο εξευτελιστικό για την αστυνομία. Και είναι διπλά άδικο, γιατί πολλάκις έχει γραφτεί ότι 'αν ή αστυνομία ήταν σωστή, δεν θα είχαν γραφτεί 800 σελίδες στο μπατσολογική'.
Θα πρότεινα λοιπόν, είτε να αλλάξει το τίτλος σε 'Αστυνομία' (αν και πάω στοίχημα τα πλούσια κατσαρά μαλλιά μου ότι θα υπάρξουν διαδηλώσεις και καμμένα χριστουγεννιάτικα έλατα αν γίνει κάτι τέτοιο ), ή να δημιουργηθεί νέο topic με τίτλο 'Αστυνομία'.
-
Σιγα μη σου μιλησω στον πληθυντικο...συναδελφε!
Απλα συμπεριελαβα και το αλλο...μπουμπουκι (manosk)Για τριτη (και τελευταια) φορα να πω και εγω οτι αν και δεν τους παω μια, δεν συμφωνω καθολου με τον τιτλο του τοπικ.
Και κατι που δεν εχω αποκαλυψει τοσο καιρο: Ο πατερας μου εχει κανει κουμπαρια (και αλλα πολλα λαθη στη ζωη του...) με αστυνομικο (του βαπτισαμε ενα παιδι) πριν χρονια οταν ζουσαμε στη Συρο. Μια μερα βρισκει ο πατερας μου το αυτοκινητο του ασχημα τρακαρισμενο. Κλειστα τα στοματα στη γειτονια (απο τα καλυτερα αυτοκινητα του νησιου τοτε -80's- το 2,0lt Rekord και βελτιωμενο). O...κουμπαρος: 'Μην ανησυχεις. Θα τον βρω εγω'. Τον βρηκε, αλλα δεν το ειπε στο...συγγενη του. Το εκρυψε και τελικα το βρηκε μονος του ο πατερας μου μετα απο 15 μερες.
Μα ρε παιδι μου και να συγγενεψεις και να την παθεις;;; -
Υπήρχε πραγματικά ανάγκη για τον χαρακτηρισμό; Ένιωσες ότι θα κερδίσει κάτι το μήνυμα σου;
-
Για ποιο απο τους 2 λες;
-Δεν ειμαστε συναδελφοι; (Ητοι κανουμε την ιδια δουλεια;)
-Το 'μπουμπουκι' το λεω στην πλακα. Ο manosk ομως οταν με λεει 'επαναστατη' δεν νομιζω να το κανει στην πλακα. Ολοι ξερουμε στον προηγουμενο αιωνα ποιοι φωναζαν 'επαναστασις' και ειδαμε τα αποτελεσματα. Εν ολιγοις θελω να πιστευω οτι περισσοτερο διαφωνω με καποιον (γενικα, οχι τον συγκεκριμενο) και λεω την δικη μου αποψη, παρα ειρωνευομαι ολο αυτο τον καιρο στο forum. -
Σιγα μη σου μιλησω στον πληθυντικο...συναδελφε!
Απλα συμπεριελαβα και το αλλο...μπουμπουκι (manosk)Για τριτη (και τελευταια) φορα να πω και εγω οτι αν και δεν τους παω μια, δεν συμφωνω καθολου με τον τιτλο του τοπικ.
Και κατι που δεν εχω αποκαλυψει τοσο καιρο: Ο πατερας μου εχει κανει κουμπαρια (και αλλα πολλα λαθη στη ζωη του...) με αστυνομικο (του βαπτισαμε ενα παιδι) πριν χρονια οταν ζουσαμε στη Συρο. Μια μερα βρισκει ο πατερας μου το αυτοκινητο του ασχημα τρακαρισμενο. Κλειστα τα στοματα στη γειτονια (απο τα καλυτερα αυτοκινητα του νησιου τοτε -80's- το 2,0lt Rekord και βελτιωμενο). O...κουμπαρος: 'Μην ανησυχεις. Θα τον βρω εγω'. Τον βρηκε, αλλα δεν το ειπε στο...συγγενη του. Το εκρυψε και τελικα το βρηκε μονος του ο πατερας μου μετα απο 15 μερες.
Μα ρε παιδι μου και να συγγενεψεις και να την παθεις;;;Αυτό το περιστατικό δεν έχει σχέση με την Αστυνομία. Θα έπρεπε να ανοίξεις θέμα με τίτλο 'Σόϊ. Ο σίγουρος τρόπος για να βρεις τον μπελά σου'
Πραγματικά, αυτή είναι κλασική τοπικιστική συμπεριφορά. Με αυτόν που το έκανε θα ήταν για πολλά περισσότερα χρόνια μαζί, από την ώρα που θα έφευγε ο πατέρας σου.
-
Α. Και πολύ σωστά παρατηρήσατε ότι ο τίτλος έπρεπε να αλλάξει!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό το περιστατικό δεν έχει σχέση με την Αστυνομία. Θα έπρεπε να ανοίξεις θέμα με τίτλο 'Σόϊ. Ο σίγουρος τρόπος για να βρεις τον μπελά σου'
Πραγματικά, αυτή είναι κλασική τοπικιστική συμπεριφορά. Με αυτόν που το έκανε θα ήταν για πολλά περισσότερα χρόνια μαζί, από την ώρα που θα έφευγε ο πατέρας σου.
Kαι ομως ο πατερας μου ηταν πριν απο αυτον στο νησι και οι 2 ηταν το ιδιο 'περαστικοι' απο το νησι.
Οποτε το topic θα επρεπε να ειναι 'If you can't beat them, join them? Yeah, right...'
-
Αυτό το περιστατικό δεν έχει σχέση με την Αστυνομία. Θα έπρεπε να ανοίξεις θέμα με τίτλο 'Σόϊ. Ο σίγουρος τρόπος για να βρεις τον μπελά σου'
Kαι ομως ο πατερας μου ηταν πριν απο αυτον στο νησι και οι 2 ηταν το ιδιο 'περαστικοι' απο το νησι.
Οποτε το topic θα επρεπε να ειναι 'If you can't beat them, join them? Yeah, right...'
Σωστό κι αυτό. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, με τα σόγια ου μπλέξεις!
-
Περιστατικό που συνέβη πριν μερικά χρόνια στον θείο μου και μας το περιέγραψε προχθές:
Βρισκόταν για δουλειά εκτός Αθηνών. Κάποια στιγμή σε τοπικό δρόμο (νομίζω κάτω από την εθνική στο ύψος της Μαλακάσας ) του έκαναν σήμα να σταματήσει σε μπλόκο. Ο αστυνομικός τον ρώτησε γιατί δεν φορούσε ζώνη (πολύ γκαντέμης, δεν τον έχω δει ποτέ χωρίς ζώνη) και του είπε να πάει στο περιπολικό για να του κόψει η δεύτερη αστυνομικός κλήση. Ο θείος μου, χωρίς να φέρει αντίρρηση, πήγε. Ενώ περίμενε, πρόσεξε ότι ο πρώτος αστυνομικός έκανε νόημα σε ένα φορτηγάκι (με τοπικές πινακίδες) να σταματήσει, του οποίου ο οδηγός επίσης δεν φορούσε ζώνη. Όμως, αντί να τον στείλει κι αυτόν στη δεύτερη αστυνομικό, έπιασε την κουβέντα μαζί του κι άρχισαν να γελούν. Τότε ο θείος μου ρώτησε την αστυνομικό γιατί δεν κόβουν κλήση στον συγκεκριμένο. Η απάντηση ήταν αποστομωτική 'είναι συνάδελφος'. Ο θείος μου παρέμεινε ήρεμος, έβγαλε χαρτί & στυλό και σημείωσε τον αριθμό του περιπολικού. Η αστυνομικός παραξενεμένη τον ρώτησε τι σημειώνει και εκείνος της απάντησε 'δεν είναι δουλειά σας'. Όταν τελείωσε η 'συγγραφή' της κλήσης, ο θείος μου την παρέλαβε και επέστρεψε στο αυτοκίνητό του. Όμως, αντί να φύγει, κάθησε και άρχισε να σημειώνει τις πινακίδες όλων των αυτοκινήτων που περνούσαν και οι οδηγοί τους δεν φορούσαν ζώνη. 'Κατά τύχη' ο οδηγός ενός αυτοκινήτου με θεσσαλονικιώτικες πινακίδες έφαγε κι αυτός κλήση ενώ οι ντόπιοι περνούσαν ανενόχλητοι. Κάποια στιγμή ο πρώτος αστυνομικός πλησίασε τον θείο μου και του είπε να απομακρυνθεί γιατί είναι σταματημένος παράνομα, για να εισπράξει την απάντηση 'εσείς με σταματήσατε εδώ'. Όταν το δείγμα πινακίδων ήταν τέτοιο που δεν μπορούσε να θεωρηθεί σύμπτωση το τι γινόταν ο θείος μου έφυγε. Μετά την επιστροφή του στην Αθήνα, συνέταξε μια καταγγελία με όσα είχαν λάβει χώρα και την απέστειλε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα και στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων.
Μερικές ημέρες μετά του τηλεφώνησαν από το αστυνομικό τμήμα για να τον ενημερώσουν ότι η καταγγελία του ερευνάται. Αρκετό καιρό αργότερα έλαβε επίσημη γραπτή ενημέρωση ότι στην αστυνομικό του μπλόκου (ήταν η επικεφαλής/αρχαιότερη) επεβλήθησαν τα προβλεπόμενα χωρίς περαιτέρω πληροφορίες. Το πιο πιθανό είναι να της έγινε μια απλή παρατήρηση. Όμως, ακόμα κι αυτή καταχωρείται στον φάκελό της και δε νομίζω να θέλει να μαζευτούν 2-3. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μερικές ημέρες μετά του τηλεφώνησαν από το αστυνομικό τμήμα για να τον ενημερώσουν ότι η καταγγελία του ερευνάται. Αρκετό καιρό αργότερα έλαβε επίσημη γραπτή ενημέρωση ότι στην αστυνομικό του μπλόκου (ήταν η επικεφαλής/αρχαιότερη) επεβλήθησαν τα προβλεπόμενα χωρίς περαιτέρω πληροφορίες. Το πιο πιθανό είναι να της έγινε μια απλή παρατήρηση.Πολύ πιθανό να έγινε έτσι. Άλλωστε, για πρώτη φορά μην περιμένεις την εσχάτη των ποινών.
Όμως, ακόμα κι αυτή καταχωρείται στον φάκελό της και δε νομίζω να θέλει να μαζευτούν 2-3.
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!! Έτσι τους χρειάζεται. Άσε που αν γίνει μια στραβή μπορεί να αρχίσουν να ψάχνουν τα πάντα, τον κάθε φάκελο και την κάθε καταγγελία.
ΥΓ Ποιος αποφασιζει οτι η λεξη μπατσος ειναι υβριστικη?
Ρώτα στην Ελευθεροτυπία να σου πουν για τη δημοσιογράφο οι οποίοι έγραψε 'οι μπάτσοι' αντί 'οι αστυνομικοί'. Καταδικάστηκε για εξύβριση.
Όλο και κάποιος θα βρεθεί να γράψει ότι κακώς έκαναν και ότι η βενζίνη του κράτους δεν τους ανήκει για να την κάνουν δώρο σε όποιο οδηγό τους καπνίσει.
Μήπως πλήρωσε τη βενζίνη από την τσέπη του; Μπορεί να έδωσε ένα 5ευρω σε περιστατικό το οποίο δεν συμβαίνει και κάθε μέρα.
Πάντως, ακόμα κι αν έπαιρνε τα λεφτά θα ήταν αξιέπαινος.
-
Όταν το δείγμα πινακίδων ήταν τέτοιο που δεν μπορούσε να θεωρηθεί σύμπτωση το τι γινόταν ο θείος μου έφυγε. Μετά την επιστροφή του στην Αθήνα, συνέταξε μια καταγγελία με όσα είχαν λάβει χώρα και την απέστειλε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα και στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων.Ατέλειωτο
στο θείο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α. Και πολύ σωστά παρατηρήσατε ότι ο τίτλος έπρεπε να αλλάξει!Ετσι, έτσι!
Να είμαστε και πολιτικά ορθοί ρε παιδί μου...
Ολος ο κόσμος τους λέει ΜΠΑΤΣΟΥΣ και όχι άδικα. -
Μερικές ημέρες μετά του τηλεφώνησαν από το αστυνομικό τμήμα για να τον ενημερώσουν ότι η καταγγελία του ερευνάται. Αρκετό καιρό αργότερα έλαβε επίσημη γραπτή ενημέρωση ότι στην αστυνομικό του μπλόκου (ήταν η επικεφαλής/αρχαιότερη) επεβλήθησαν τα προβλεπόμενα χωρίς περαιτέρω πληροφορίες. Το πιο πιθανό είναι να της έγινε μια απλή παρατήρηση. Όμως, ακόμα κι αυτή καταχωρείται στον φάκελό της και δε νομίζω να θέλει να μαζευτούν 2-3.
Δεν υπάρχει κόσμιος τρόπος να πω τι της έκαναν
Πάτε καλά ρε παιδιά?
Εδώ σκοτώνουν κόσμο εν ψυχρώ και δεν τους κάνουν τίποτα, νομίζετε ότι θα κάνουν κάτι με μια τέτοια καταγγελία??
Το πιο πιθανό είναι να τις διαβάζουν και να διασκεδάζουν!
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!