-
θα σας άρεσε όλους εσάς να αποκαλούν τον κλάδο σας όπως χαρακτηρίζετε μερικοί απαράδεκτοι εδώ μέσα;
υπάρχουν κ κάποια όρια κύριοι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα σας άρεσε όλους εσάς να αποκαλούν τον κλάδο σας όπως χαρακτηρίζετε μερικοί απαράδεκτοι εδώ μέσα;υπάρχουν κ κάποια όρια κύριοι.
Aν και κάναμε πλάκα (εγώ το εννοώ κιόλας), αν ο κλάδος μου ήταν τόσο σάπιος όσο ο δικός τους δε θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
-
ΟΚ αλλά επειδή γράφουμε σε δημόσιο φόρουμ ας κρατήσουμε λίγο τα προσχήματα.
άποψη μου...δεν είναι ανάγκη να σας εκφράζει.
-
Eνταξει δε ρίξαμε και μπινελικια, κάποιες εκφράσεις που χρισιμοποιούνται κατα κόρον από όλους μας είπαμε, είναι σα να λες μην λέτε 'μαλακας'... μικρό το κακό κατα τη δική μου άποψη.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
θα σας άρεσε όλους εσάς να αποκαλούν τον κλάδο σας όπως χαρακτηρίζετε μερικοί απαράδεκτοι εδώ μέσα;
υπάρχουν κ κάποια όρια κύριοι.
Aν και κάναμε πλάκα (εγώ το εννοώ κιόλας), αν ο κλάδος μου ήταν τόσο σάπιος όσο ο δικός τους δε θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
+1
γύρισα και απο την πατρών και είδα να σταματάνε την 156 που ήταν μπροστά μου στο κλασικό κομμάτι του ξυλοκάστρου με το όριο των 60-70, παρόλο που λωρίδες γίνονται δύο και έχει και τοιχίο. Πηγαίναμε μαζί, προσπέρναγε με φλας εκεί που έπρεπε αλλά την πατησε. Ήμουν πίσω του, αλλά δεν ήξερα πως να τον ειδοποιήσω (πως; ).Ενώ έκοψε στα 90 αφού κόψαν οι προπορευόμενοι τελικά τον σταματήσανε
Το ρεκόρ πάντως το έχει ένας θείος που με 70, τον πιάσαν με 73 και τον γράψαν μετά τη Λειβαδιά Ήταν καθημερινή και προφανώς είχαν αναδουλειές...Πρόταση.
Να βάλουμε τους μπάτσους στο ρεκόρ γκίνες ως τον κλάδο που ποτέ κανείς τους δεν έχει πάρει κλίση -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
[
Πρόταση.
Να βάλουμε τους μπάτσους στο ρεκόρ γκίνες ως τον κλάδο που ποτέ κανείς τους δεν έχει πάρει κλίσηΓιατι;Αυτοι δεν γέρνουν;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
[
Πρόταση.
Να βάλουμε τους μπάτσους στο ρεκόρ γκίνες ως τον κλάδο που ποτέ κανείς τους δεν έχει πάρει κλίσηΓιατι;Αυτοι δεν γέρνουν;
κληση
καλά με τα greeklish που χρησιμοποιώ αναγκαστικά αλλού ρεζιλεύομαι ακόμα και όταν γράφω στη δουλειά πια -
Τα στερεότυπα είναι άδικα για τους σωστούς ανθρώπους ενός κλάδου, ακόμα και αν αυτοί αποτελούν μειοψηφία. Οι προσβολές φαίνονται πάντα ασήμαντες όταν δεν είσαι αυτός που τις εισπράττει. Αν δυσκολεύεστε να το κατανοήσετε αυτό, σκεφτείτε πως θα αντιδρούσατε αν κάποιος έγραφε για σκατοταρίφες, σκατοεργολάβους, σκατοδικηγόρους, σκατογιατρούς, σκατομηχανικούς, σκατοδημόσιους υπαλλήλους κλπ.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
[
Πρόταση.
κληση
καλά με τα greeklish που χρησιμοποιώ αναγκαστικά αλλού ρεζιλεύομαι ακόμα και όταν γράφω στη δουλειά πιαΒρε πλακα εκανα,δεν τιθεται θεμα ρεζιλεματος,συγνωμη αν φανηκε ετσι
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
σκατοταρίφες, σκατοεργολάβους, σκατοδικηγόρους, σκατογιατρούς, σκατομηχανικούς, σκατοδημόσιους υπαλλήλους κλπ.συμφωνώ και με αυτά!
-
ok
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
σκατοταρίφες, σκατοεργολάβους, σκατοδικηγόρους, σκατογιατρούς, σκατομηχανικούς, σκατοδημόσιους υπαλλήλους κλπ.
συμφωνώ και με αυτά!
+1! Και λιγα λες!
Ερωτηση κρισεως: Αν εισαι απο τους καλους ταριφες, τη μειοψηφια δηλαδη, και συμφωνεις με το γενικο 'σκατοταριφες', τοτε δικαιουσαι να βριζεις τον κλαδο σου και να χρησιμοποιεις αυτον τον ορο; 'Η το political-μη-χεσω-correctness ισχυει μονο για τους μη ταριφες;
Ερωτηση κρισεως 2: Αν εισαι μπατσος που τον εχουν χωσει να γραφει αυτον που παει στην ευθεια με 73, οπως στο προαναφερθεν σεναριο, τοτε δικαιουσαι να παραπονιεσαι για χαρακτηρισμους του στυλ 'σκατομπατσος', εστω και αν ακολουθεις αναγκαστικα εντολες απο πανω και πρεπει να γεμισεις ενα μπλοκακι;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ερωτηση κρισεως: Αν εισαι απο τους καλους ταριφες, τη μειοψηφια δηλαδη, και συμφωνεις με το γενικο 'σκατοταριφες', τοτε δικαιουσαι να βριζεις τον κλαδο σου και να χρησιμοποιεις αυτον τον ορο; 'Η το political-μη-χεσω-correctness ισχυει μονο για τους μη ταριφες;
Έχω ακούσει ταξιτζή να λέει για τον κλάδο του (αυτολεξεί) 'πού_τηδες ταξιτζήδες, καταραμένη φάρα!' καθώς διαπληκτιζόταν με συνάδερφο του. Εγώ καθόμουν στο πίσω κάθισμα και είχα δαγκώσει τη γλώσσα μου για να μην ξεραθώ στα γέλια...
-
Eννοείται πως σε κάθε κλαδο υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις, όταν όμως αυτές αποτελούν ένα ποσοστό
-
300 ΕΥΡΩ !!!
ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΑ μου χρέωσαν οι Κ@ΛΟΜΠΑΤΣΟΙ Αγ. Νικολάου επειδή δεν είχα μπροστά πινακίδα, αλλά την έφερα μέσα εις το πορτ μπαγκάζ!!!Καλά μας άκουσε ΟΛΟ το εθνικό δίκτυο...του χύμηξα κανονικά του βρωμόμπατσου...δεν κρατήθηκα...
Του εξηγώ του παλιομ@λάκα ότι με είχε τρακάρει άγνωστο αμάξι κάνοντας φαίνεται όπισθεν σε γιορτή κάποιου χωριού, και όταν πήγα κατά τις 2 το πρώι να πάρω το αμάξι, βρήκα το πλαίσιο της πινακίδας σπασμένο και την πινακίδα κάτω...σιγά τα λάχανα...
Γι' αυτό και είχα την εμπρός πινακίδα στο πορτ μπαγκάζ...τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει ένας άνθρωπος που έχει (υποτίθεται) μία στοιχειώδη μόρφωση;Έ και τι μου λέει η κ@λοτρυπίδα;...'Δεν το δηλώσατε;;;'
Βρε μυρμηγκοψ@λη μπάτσε... σε Κρητικό χωριό των 100 κατοίκων ΧΩΡΙΣ αστυνωμικό τμήμα και 2 τα ξημερώματα ΤΙ και ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ;;; Ένα σπασμένο πλαίσιο των 15 Ευρώ;;; Είσαι μωρέ με τα καλά σου;;;Έ το αρχιμ@λακισμένο μπατσικό θεώρησε ότι ήταν ΒΑΡΥ παράπτωμα αυτό και σώνει και καλά έκοψε την κλήση...
Βρέ τι του δείχνω την πινακίδα, βρε τι εξηγήσεις του έδινα...τον Κινέζο το μ@λακοόργανο.ΔΕΝ την υπογράφω βέβαια και με την πινακίδα παραμάσχαλα πηγαίνω ΣΟΥΜΠΙΤΟΣ στον διοικητή του να του τα ψάλω για το Κ@λοόργανο που αμολάει στους δρόμους να τυραννάει τους φορολογούμενους πολίτες...
Τσακώθηκα σε μία φάση και με τον διοικητή, όταν μου σήκωσε την φωνή και επί 20 λεπτά του εξηγώ ότι ΑΔΙΚΟΣ εξασκήθηκε όλη η βαρύτητα του νόμου σε κάτι ΤΟΣΟ απλό...
Είδε και αποείδε...τελικά μου γράφει το τηλέφωνό του σε ένα χαρτάκι, ζητώντας μου να τον πάρω αύριο τηλέφωνο...
Ξέρω πως αν έκανα την σιγανοπαπαδιά ίσως θα την 'γλίτωνα' πιό φτηνά, αλλά όταν γμτ με πνίγει το δίκιο γίνομαι Τούρκος...
Περίεργος είμαι να δω τι θα μου πεί αύριο...πάντως δεν θα το σταματήσω εκεί...έχω ΜΕΓΑΛΑ κέφια να τραβήξω το σχοινί...ΥΓ. Τα κ@λοτσογλάνια του Αγ. Νικολάου είναι γνωστό ότι γράφουν ακόμα και την ίδια τους την μάνα, αλλά με μένα πέσανε στο 'σωστό' άτομο...δεν θα τους κάνω την χάρη να υποκύψω έτσι εύκολα στην αυθαιρεσία της 'εξουσίας' τους (κοίτα που μου βγαίνει τώρα η ΚΝΕ στα γεράματά μου...)
-
Δλδ εγω να λεω παλι καλα που οταν με σταματησαν χωρις πισω πινακιδα....αφου δεν ειχα πισω προφυλακτηρα, ειχε πεσει ενας φορουμας πανω μου και τον ειχα παει για βαψιμο, δεν με εγραψε.
Αφου βεβαια του εδειξα την στραπατσαρισμενη πινακιδα, και φυσικα ειχα κολημενο Α4 με την πινακιδα μου στο πισω παρμπριζ.
Ο κλουζο βεβαια μου ειπε οτι ειναι πολλες μερες κολλημενο το χαρτι γιατι το σελοτειπ ειχε ξεκολησει στις ακρες!!!!!
Οταν του εδειξα οτι ειναι χαρτοτενια και οχι σελοτειπ αρχισε να λεει κατι αλλες @@ριες!
-
Ήσουν παράνομος φιλαράκο. Άσε τις σάπιες δικαιολογίες.
Κρίμα που τα όργανα δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
300 ΕΥΡΩ !!!
ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΑ μου χρέωσαν οι Κ@ΛΟΜΠΑΤΣΟΙ Αγ. Νικολάου επειδή δεν είχα μπροστά πινακίδα, αλλά την έφερα μέσα εις το πορτ μπαγκάζ!!!
...Ψυχραιμίααα.
Αν την είχες μέσα από το μπροστινό παρμπρίζ (το γδαρμένο ντε ) ίσως τη γλίτωνες. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
300 ΕΥΡΩ !!!
ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΑ μου χρέωσαν οι Κ@ΛΟΜΠΑΤΣΟΙ Αγ. Νικολάου επειδή δεν είχα μπροστά πινακίδα, αλλά την έφερα μέσα εις το πορτ μπαγκάζ!!!
...Ψυχραιμίααα.
Αν την είχες μέσα από το μπροστινό παρμπρίζ (το γδαρμένο ντε ) ίσως τη γλίτωνες.Το κόστος τρυπήματος του μπροστινού προφυλακτήρα ίσως να ήταν ισχυρότερη δικαιολογία που δεν είχε μπροστινή πινακίδα.
-
Από το να την είχε στο παρμπρίζ;
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!