-
Eννοείται πως σε κάθε κλαδο υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις, όταν όμως αυτές αποτελούν ένα ποσοστό
-
300 ΕΥΡΩ !!!
ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΑ μου χρέωσαν οι Κ@ΛΟΜΠΑΤΣΟΙ Αγ. Νικολάου επειδή δεν είχα μπροστά πινακίδα, αλλά την έφερα μέσα εις το πορτ μπαγκάζ!!!Καλά μας άκουσε ΟΛΟ το εθνικό δίκτυο...του χύμηξα κανονικά του βρωμόμπατσου...δεν κρατήθηκα...
Του εξηγώ του παλιομ@λάκα ότι με είχε τρακάρει άγνωστο αμάξι κάνοντας φαίνεται όπισθεν σε γιορτή κάποιου χωριού, και όταν πήγα κατά τις 2 το πρώι να πάρω το αμάξι, βρήκα το πλαίσιο της πινακίδας σπασμένο και την πινακίδα κάτω...σιγά τα λάχανα...
Γι' αυτό και είχα την εμπρός πινακίδα στο πορτ μπαγκάζ...τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει ένας άνθρωπος που έχει (υποτίθεται) μία στοιχειώδη μόρφωση;Έ και τι μου λέει η κ@λοτρυπίδα;...'Δεν το δηλώσατε;;;'
Βρε μυρμηγκοψ@λη μπάτσε... σε Κρητικό χωριό των 100 κατοίκων ΧΩΡΙΣ αστυνωμικό τμήμα και 2 τα ξημερώματα ΤΙ και ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ;;; Ένα σπασμένο πλαίσιο των 15 Ευρώ;;; Είσαι μωρέ με τα καλά σου;;;Έ το αρχιμ@λακισμένο μπατσικό θεώρησε ότι ήταν ΒΑΡΥ παράπτωμα αυτό και σώνει και καλά έκοψε την κλήση...
Βρέ τι του δείχνω την πινακίδα, βρε τι εξηγήσεις του έδινα...τον Κινέζο το μ@λακοόργανο.ΔΕΝ την υπογράφω βέβαια και με την πινακίδα παραμάσχαλα πηγαίνω ΣΟΥΜΠΙΤΟΣ στον διοικητή του να του τα ψάλω για το Κ@λοόργανο που αμολάει στους δρόμους να τυραννάει τους φορολογούμενους πολίτες...
Τσακώθηκα σε μία φάση και με τον διοικητή, όταν μου σήκωσε την φωνή και επί 20 λεπτά του εξηγώ ότι ΑΔΙΚΟΣ εξασκήθηκε όλη η βαρύτητα του νόμου σε κάτι ΤΟΣΟ απλό...
Είδε και αποείδε...τελικά μου γράφει το τηλέφωνό του σε ένα χαρτάκι, ζητώντας μου να τον πάρω αύριο τηλέφωνο...
Ξέρω πως αν έκανα την σιγανοπαπαδιά ίσως θα την 'γλίτωνα' πιό φτηνά, αλλά όταν γμτ με πνίγει το δίκιο γίνομαι Τούρκος...
Περίεργος είμαι να δω τι θα μου πεί αύριο...πάντως δεν θα το σταματήσω εκεί...έχω ΜΕΓΑΛΑ κέφια να τραβήξω το σχοινί...ΥΓ. Τα κ@λοτσογλάνια του Αγ. Νικολάου είναι γνωστό ότι γράφουν ακόμα και την ίδια τους την μάνα, αλλά με μένα πέσανε στο 'σωστό' άτομο...δεν θα τους κάνω την χάρη να υποκύψω έτσι εύκολα στην αυθαιρεσία της 'εξουσίας' τους (κοίτα που μου βγαίνει τώρα η ΚΝΕ στα γεράματά μου...)
-
Δλδ εγω να λεω παλι καλα που οταν με σταματησαν χωρις πισω πινακιδα....αφου δεν ειχα πισω προφυλακτηρα, ειχε πεσει ενας φορουμας πανω μου και τον ειχα παει για βαψιμο, δεν με εγραψε.
Αφου βεβαια του εδειξα την στραπατσαρισμενη πινακιδα, και φυσικα ειχα κολημενο Α4 με την πινακιδα μου στο πισω παρμπριζ.
Ο κλουζο βεβαια μου ειπε οτι ειναι πολλες μερες κολλημενο το χαρτι γιατι το σελοτειπ ειχε ξεκολησει στις ακρες!!!!!
Οταν του εδειξα οτι ειναι χαρτοτενια και οχι σελοτειπ αρχισε να λεει κατι αλλες @@ριες!
-
Ήσουν παράνομος φιλαράκο. Άσε τις σάπιες δικαιολογίες.
Κρίμα που τα όργανα δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
300 ΕΥΡΩ !!!
ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΑ μου χρέωσαν οι Κ@ΛΟΜΠΑΤΣΟΙ Αγ. Νικολάου επειδή δεν είχα μπροστά πινακίδα, αλλά την έφερα μέσα εις το πορτ μπαγκάζ!!!
...Ψυχραιμίααα.
Αν την είχες μέσα από το μπροστινό παρμπρίζ (το γδαρμένο ντε ) ίσως τη γλίτωνες. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
300 ΕΥΡΩ !!!
ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΑ μου χρέωσαν οι Κ@ΛΟΜΠΑΤΣΟΙ Αγ. Νικολάου επειδή δεν είχα μπροστά πινακίδα, αλλά την έφερα μέσα εις το πορτ μπαγκάζ!!!
...Ψυχραιμίααα.
Αν την είχες μέσα από το μπροστινό παρμπρίζ (το γδαρμένο ντε ) ίσως τη γλίτωνες.Το κόστος τρυπήματος του μπροστινού προφυλακτήρα ίσως να ήταν ισχυρότερη δικαιολογία που δεν είχε μπροστινή πινακίδα.
-
Από το να την είχε στο παρμπρίζ;
-
++ στον Vasgti..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το κόστος τρυπήματος του μπροστινού προφυλακτήρα ίσως να ήταν ισχυρότερη δικαιολογία που δεν είχε μπροστινή πινακίδα.
Νόμιζα ότι έλειπες και δεν ήθελα να γράψω για αυτοκόλλητες πινακίδες, εν τη απουσία σου.
Αλλά το τραβάει κι εσένα ο οργανισμός σου. -
webfox
Έπρεπε να είχες, βάσει νόμου, πινακίδα σε εμφανές σημείο; Εϊχες; 300€ και πέρνα από το ταμείο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν την είχες μέσα από το μπροστινό παρμπρίζ (το γδαρμένο ντε ) ίσως τη γλίτωνες.
Ναι...χτύπα μου το κιόλας...
Μα παιδιά, ΦΥΣΙΚΑ και έπρεπε να φέρω βάση νόμου την πινακίδα εμπρός...δεν αντιλέγω.
Η αγανάκτησή μου έγκειται στο ότι πραγματικά ΔΕΝ έφταιγα που ήμουν (προσωρινά) 'γυμνός' μπροστά μέχρι να έρθει το καινούργιο πλαίσιο πινακίδας...Το να σε τρακάρει κάποιος 'κατεβάζοντάς' σου την πινακίδα μπορεί να συμβεί στον καθένα ανά πάσα στιγμή, οπότε το 'όργανο' κατά την γνώμη μου ήταν υπερβολικά αυστηρό στην έκδοση της κλήσης.
Τες πα...ο διοικητής δεν ανευρίσκεται (είχε λέει βάρδια έως τις 6 το πρωί), οπότε αύριο θα κάνω ένα όμορφο βολταράκι πάλι στον Αγ. Νικόλαο να τον δω προσωπικά (φυσικά η πινακίδα ΜΠΗΚΕ με πυρηνικές βίδες!).
Και να φανταστεί κανείς ότι η διοίκηση της Γερμανικής αστυνομίας μόλις πριν 1 εβδομάδα έκρινε τα Segway ως ακατάλληλα για την χρήση των περιπολιών της, για τον λόγο ότι ο αστυνομικός θα ήταν σ' αυτά ψηλότερος από τον πολίτη που θα εξυπηρετούσε (η διοίκηση εκεί επιθυμεί τον αστυνόμο στο ίδιο 'ύψος' με τον πολίτη)
Τώρα αν είσαι τύπου Νίκου Ρίζου, ότι και να κάνουν...
-
Τα 'συγχαρητήριά' μου στους οδηγούς των δύο οχημάτων ασφαλείας/συνοδείας του πρωθυπουργού μας που κυκλοφορούσαν χθες το πρωί γύρω στις 08:00 με ανοικτούς τους προβολείς ομίχλης.
-
Στείλτου ένα μέιλ του πρωθυπουργού, τα διαβάζει λέει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στείλτου ένα μέιλ του πρωθυπουργού, τα διαβάζει λέει.Το έχω ήδη κάνει.
Όχι ότι περιμένω να ασχοληθεί... -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Στείλτου ένα μέιλ του πρωθυπουργού, τα διαβάζει λέει.
Το έχω ήδη κάνει.
Όχι ότι περιμένω να ασχοληθεί...πες του για αρχη να επιστρεψει τις μιζες απο τη Μιζενς....
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=FmF18tH-pKU' target='_blankΣ'αυτούς τους σκατόμπατσους (επιεικής ο όρος) που χλευάζουν το παιδί με το πρόβλημα ομιλίας και στον άλλο τον @ρχίδη με τον κουβά δεν αξίζει τίποτα άλλο από άμεση αποστράτευση (κι ένα γερό χέρι ξύλο). Όσο για τον ζητά στο τέλος, οι μ@λ@κίες πληρώνονται...
ΥΓ το τραγούδι δεν παλεύεται με τίποτα...
-
Βασικα το παιδι με το προβλημα στην ομηλια παιζει να ειναι και χρηστης καποια ουσιας, όχι οτι εχει να κανει αυτο, αλλα η συμπεριφορα του μπατσου ειναι απαραδεκτη! Τι να πεις!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ήσουν παράνομος φιλαράκο. Άσε τις σάπιες δικαιολογίες.Κρίμα που τα όργανα δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.
Λοιπόν Κύριοι (και Κυρίες)...
Όσοι τόσο εύκολα και αβασάνιστα μου συστήσατε να πληρώσω χωρίς αγώνα την κλήση, μάλλον ή σας περισσεύουν χρήματα για κάψιμο, ή δέχεστε την άδικη εξουσία χωρίς αντιρρήσεις, οπότε εκεί πάω πάσο...
Προσωπικά (και μετά από υπόδειξη του ίδιου του διοικητή) πήρα από το συνεργείο μου έγγραφη δήλωση που ανέφερε ότι όντως η μπροστινή βάση πινακίδας είχε καταστραφεί σε ατύχημα, οπότε το όχημα δεν ήταν δυνατόν να φέρει την πινακίδα εμπρός.
Πήγα την δήλωση προσωπικά στον διοικητή (120 χλμ.), όπου και συμπλήρωσα μια αίτηση ακύρωσης της κλήσης και τελικά όλα καλά...Δεν κατάλαβα γιατί να πληρώσω τα στραβογ@μήσια οποιουδήποτε τροχονόμου που είχε 'κέφια' εκείνη την στιγμή;
Αν είχα παραβιάσει κόκκινο ή Stop φυσικά και καλά θα μου έκαναν και δεν θα έβγαζα κιχ...αλλά όχι δα και για την προσωρινή έλλειψη μπροστινής πινακίδας που μάλιστα είχα και μαζί μου...Όσο για το τρύπημα του μπροστινού προφυλακτήρα: μα υπάρχουν σήμερα ακόμα αυτοκίνητα που πρέπει να τρυπήσεις τον προφυλακτήρα για να τοποθετήσεις την πινακίδα; (εκτός από Ferrari )
-
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων (επειδή έκανες quote δικό μου ποστ), αυτό το έγραψα απευθυνόμενος στον ratanplan (για να τον πειράξω) και όχι σε σένα.
Καλά έκανες και το κυνήγησες και χαίρομαι που τελικά κατάφερες και έσβησες την κλήση.
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!