-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απλα καποιες φορες θελω να πηγαινω με 200..
αυτο δεν ξερω γιατι θεωρειται επικινδυνο και στο κατω κατω ακομα κι αν δεχτουμε οτι ειναι , δικαιωμα μου δεν ειναι να κινδυνευω οταν δεν επηρεαζω καποιον αλλον? το πολυ πολυ να ριξω καμια κολωνα.Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό;
Και προς θεού δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, ούτε εγώ είμαι καμιά παναγία και με την παραμικρή ευκαιρία το πατάω. Απλά πολλές φορές αφού φτάσω κάπου, βγάλω το κλειδί από τη μίζα και αράξω σκέφτομαι πόσο ήμουν, γιατί πολύ απλά η στραβή εκεί που δεν το περιμένεις θα σου έρθει και άντε καλα εμείς παίρνουμε το ρίσκο, ο απέναντι που δεν έχει καμία απολύτως όρεξη τι θα κάνει;Και καταλήγω... το να ρίξεις/ουμε καμια κολόνα είναι το λιγότερο!
-
Ο χρήστης thodorisG έγραψε:
Το μονο που μπορει να πει ειναι οτι 'εγω πηγαινα με 140 κ ο οδηγος με προσπερασε σαν σταματημενο'. Αλλα κ εκει δεν στεκει νομικα, ΠΡΕΠΕΙ να εχει καποιου ειδους μετρηση της ταχυτητας σου.
Οποτε αντι να γραψει 'παραβαση του οριου ταχυτητας', γραφει 'επικινδυνη οδηγηση' κ τελειωνει εκει η κουβεντα...
'Επικίνδυνη οδήγηση' η οποία ως όρος και στέκει και σύννομος είναι και λογικός. Αν όντως τον περάσεις σαν σταματημένο την στιγμή που πηγαίνει ήδη με 140, αυτό σημαίνει μια διαφορά ταχύτητας τουλάχιστον 50 χιλιομέτρων, από την δική του και 60χλμ από των περισσοτέρων άλλων οδηγών που κινούνται με το όριο των 130 (εφόσον μιλάμε για αυτοκινητόδρομο). Φυσικά και μπορεί να σε γράψει λοιπόν για επικίνδυνη οδήγηση και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει.
Δεν διαφωνησα πουθενα.
Ως μπάτσος, χωρίς να 'χω ρίξει ποτέ κανένα , συμφωνω απολύτως. Δεν έχω κάνει ποτέ τροχαίος αλλά, ειλικρινά ρε παιδιά, ελάτε λιγάκι στη θέση ενός τροχονόμου: σταματάτε κάποιον που το αυτοκίνητό του είναι εντελώς παραμελημένο(=ανασφαλές για τον ίδιο και κυρίως για τους άλλους), παιδιά - σκυλιά τα 'χει να κυκλοφορούν ελεύθερα στο αυτοκίνητο, τον ίδιο τον 'καταπιέζει' η ζώνη ασφαλείας...Αυτός δεν θέλει απλώς αφαίρεση διπλώματος αλλά ψυχιατρική εξέταση. Δυστυχώς υποφέρουμε από έλλειψη κυκλοφοριακής αγωγής. Φυσικά και καταδικάζω οποιαδήποτε αυθαίρετη συμπεριφορά αστυνομικού αλλά να έχω ξεπεράσει συνειδητά (κατά πολύ) το όριο ταχύτητας ή γενικώς να οδηγώ επικίνδυνα και μετά να ψάχνω νομικίστικους τρόπους ν' αποφύγω τις συνέπειες εκτός του ότι είναι ανεύθυνο φοβάμαι πως αργά ή γρήγορα θα αποβεί εις βάρος μου (εννοώ το να υιοθετώ μια επικίνδυνη συμπεριφορά).
Ε μα εμεις μιλαμε για αυτους που εχουν ΔΙΑΤΑΓΗ να φερουν Χ κλησεις για ταχυτητα. Κ για να το πετυχουν αυτο στηνονται 2πμ στην τεραστια κατηφορικη ευθεια της ΑΟ πριν τον κομβο της Κηφισσιας. Κ σταματανε μοντερνο ταξιδιαρικο σενταν, οχημα που εξ'ορισμου ειναι αυτο που ΔΥΝΑΤΑΙ να παει πιο γρηγορα ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, σε σχεση με κατι πιο παλιο, πιο 'rallye' κλπ κλπ. Κ καλα αυτα.
Αυτο το υφακι 'κυριε ειστε επικινδυνος κ εμεις νοιαζομαστε για την ασφαλεια σας οταν σας λεμε οτι το οριο ειναι 90 ( ), κ σας κανουμε χαρη που σας γραφουμε για 110 αντι για τα 150', ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ...
-
και τα περισσοτερα αυτοκινητα ουτε καν 200
192 νομιζω επιανε το δικο μου σε ενα fight club
αν ειναι βγαινω στη βουλιαγμενης ουτε ενα χλμ απο το σπιτι μου και τα πιανω δε χρειαζεται να παω στην αλλη ακρη της Ελλαδας
-
Eνας αστυνομικος πηγε να κλεισει κεντρικο δρομο για να περασει το ασθενοφορο και δειτε τι επαθε
http://www.break.com/index/cop-gets-hit ... affic.html
-
αυτος που τον πατησε τωρα εφταιγε?
ηταν βλακας δε λεω, αλλα λογω του φορτηγου (που τελευταια στιγμη αλλαξε λωριδα) δεν ειχε ορατοτητα
μου φαινεται πολυ λαθος η στιγμη που επελεγε το οργανο να κλεισει τη λωριδα
-
αυτος που τον πατησε τωρα εφταιγε?ηταν βλακας δε λεω, αλλα λογω του φορτηγου (που τελευταια στιγμη αλλαξε λωριδα) δεν ειχε ορατοτητα
Αν ξαναδείς το video θα δείς το φορτηγό καταρχήν να κόβει καθώς και ένα ακόμα αυτοκίνητο που ήταν σε μικρή απόσταση πίσω του και άλλαξε και αυτό λωρίδα μαζί του.
Το κίτρινο ήταν το τρίτο όχημα στη λωρίδα και ερχόταν ακόμα ποιό πίσω...Επίσης ο τροχαίος καθόταν πάνω σε μια αρκετά ψηλή μηχανή και φόραγε έντονο κίτρινο μπουφάν και κράνος...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
ηταν βλακας δε λεω, αλλα λογω του φορτηγου (που τελευταια στιγμη αλλαξε λωριδα) δεν ειχε ορατοτητα
Αν ξαναδείς το video θα δείς το φορτηγό καταρχήν να κόβει καθώς και ένα ακόμα αυτοκίνητο που ήταν σε μικρή απόσταση πίσω του και άλλαξε και αυτό λωρίδα μαζί του.
Το κίτρινο ήταν το τρίτο όχημα στη λωρίδα και ερχόταν ακόμα ποιό πίσω...Επίσης ο τροχαίος καθόταν πάνω σε μια αρκετά ψηλή μηχανή και φόραγε έντονο κίτρινο μπουφάν και κράνος...
Θα ηταν το μυαλο το αλλου.... προσωπικα φροντιζω να μην μου κοβουν τη θεα μπροστα ψηλα οχηματα ... ωστε να βλεπω μακρυα απο το οχημα μου οσο γινεται... για αυτο και προσπαθω να προσπερνω οσα πιο πολλα εμποδια γινεται... Η αφηρημαδα στο τιμονι δεν συγχωρει
-
http://www.youtube.com/watch?v=CrY3Utx_ ... re=related
-
Youtube Videohttp://www.youtube.com/watch?v=4Rqf5ooq ... ature=fvwp
-
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Θα ηταν το μυαλο το αλλου.... προσωπικα φροντιζω να μην μου κοβουν τη θεα μπροστα ψηλα οχηματα ... ωστε να βλεπω μακρυα απο το οχημα μου οσο γινεται... για αυτο και προσπαθω να προσπερνω οσα πιο πολλα εμποδια γινεται... Η αφηρημαδα στο τιμονι δεν συγχωρει
ευτυχως βρισκοταν ασθενοφορο εκει κοντα
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Youtube VideoΠολυ αγαμια
-
Ανεκδιήγητοι τροχαίοι στον Πειραιά σήμερα.
Σε κεντρική διασταύρωση σε έξοδο του λιμανιού, ήταν ένας τροχονόμος ο οποίος καθόταν στην άκρη, από την πλευρά της εξόδου του λιμανιού, σφύριζε την σφυρίχτρα του και έκανε νόημα σε όλα τα αυτοκίνητα από εκεί να βγαίνουν.
Ελα όμως που δεν τον έβλεπε κανείς άλλος. Έτσι, ερχόμασταν εμείς με πράσινο από απέναντι και πέφταμε πάνω τους. Και έκλεινε και η διασταύρωση από την κίνηση.
Παρακάτω το ρεσιτάλ συνεχίστηκε. Πράσινο εγώ, βλέπω κάτι πεζούς να πάνε να περάσουν (από άκυρο σημείο, δεν είχε διάβαση ή φανάρι για πεζούς) και κόβω. Ο τροχαίος εκεί έκανε κάτι νοήματα. Σε εμένα, στούς πεζούς, στον άλλον που χωνόταν για να πάει αριστερά, δεν κατάλαβα, θα σας γελάσω. Πάω να περάσω, τσουπ, πάνε να περάσουν και οι πεζοί. Τελικά πάντως συνεννοηθήκαμε...
Οποιος πάει από λιμάνι Κυριακή βράδυ, προσοχή. Κυκλοφορούν τροχαίοι.
-
Παλιά το λέγαμε σαν ανέκδοτο, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει:
'Πως δημιουργείς χάος σε μια διασταύρωση όπου τα φανάρια λειτουργούν τέλεια; Στέλνεις ένα τροχονόμο.'
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Παλιά το λέγαμε σαν ανέκδοτο, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει:'Πως δημιουργείς χάος σε μια διασταύρωση όπου τα φανάρια λειτουργούν τέλεια; Στέλνεις ένα τροχονόμο.'
ναι οπως στο φαναρι στα συνορα ελληνικου γλυφαδας (μπιλιες, βενιζελου, bp).. οποτε παει τροχαια τα κανει ολα πουτανα
μια φορα ειχα δει εναν αγανακτισμενο οδηγο να μουτζωνει τον τροχονομο καθως περνουσε απο διπλα του
-
Παλιά το λέγαμε σαν ανέκδοτο, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει:
'Πως δημιουργείς χάος σε μια διασταύρωση όπου τα φανάρια λειτουργούν τέλεια; Στέλνεις ένα τροχονόμο.'
ναι οπως στο φαναρι στα συνορα ελληνικου γλυφαδας (μπιλιες, βενιζελου, bp).. οποτε παει τροχαια τα κανει ολα πουτανα
μια φορα ειχα δει εναν αγανακτισμενο οδηγο να μουτζωνει τον τροχονομο καθως περνουσε απο διπλα του
Τι μπιλιες ρε σκατογερε, πριν 300 χρονια ηταν εκει οι μπιλιες, εδω μεχρι και ο Λάππας παιζει να μην τις προλαβε
-
δεν ηταν και 300 τεσπα το μερος εμεις ετσι συνεχιζουμε να το αποκαλουμε
ακομα και οι νεοτερες γενιες -
Τι είναι οι μπίλιες;;;
(στον Πειραιά πάντως, στάνταρ όποτε έχει τροχονόμους... τα κάνουνε σκ@τ@... εκείνοι, επειδή έχω βριστεί με τροχονόμισα στο λιμάνι, υποστηρίζουν πως τους φωνάζουν εκεί, ακριβώς επειδή υπάρχει πρόβλημα και πως δεν το δημιουργούν εκείνοι... έλα όμως που αυτό ΔΕΝ το πιστεύω με τίποτα... έχουν δεί τα ματάκια μου εκεί...) -
στη παραλιακη παντως τα πρωινα κανουν καλη δουλεια , για να λεμε του στραβου το δικιο
οι μπιλιες ηταν ενα μπιλιαρδαδικο
-
Οκ! Thank you για την απάντηση...
Πράγματι...δεν τα κάνουν παντού χάλια...αλλά είναι συσκεκριμένα σημεία που άμα δείς τροχονόμο λες...πάει...την πατήσαμε...αύριο θα φύγουμε από εδώ!
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!