-
Μόλις έκανα test drive (ο Θεός να το κάνει) το zs max hybrid+ μεσαία έκδοση για 10 λεπτά κάτω από το golden hall.
Τι μου άρεσε:
Είμαι 1.80 και οι χώροι ήταν αρχοντικοι πίσω για κεφάλια και πόδια. Στη μέση το τούνελ ήταν πολύ χαμηλό λ.
Καλό μπαγκαζ με 2 επίπεδα πατώματος. Στο πιο πάνω γινόταν μικρό το σκαλοπάτι αλλά όχι ανύπαρκτο. Μέτρησα 84 x 101 (θόλους) και ύψος 87 λcm.
Η μεσαία έκδοση που είχε υφασμάτινα καθίσματα είχε και ωραίες γκρι υφασμάτινες επενδύσεις σε ταμπλό και πόρτες πράγμα που το έκανε πιο ενδιαφέρον μέσα και πιο φωτεινό.
Μπροστά παρόλο που δεν ρυθμίζεται τηλεσκόπια το τιμόνι εγώ βολεύτηκα μια χαρά.
Πάρα πολύ καλή ορατότητα και με το κάθισμα τέρμα κάτω. Προς όλες τις κατευθύνσεις.
Μου φάνηκαν πολύ άνετα τα καθίσματα και τα σφουγγάρια τους. Αλλά σίγουρα θέλει δοκιμή σε ταξίδι.
Η τιμή, είναι no brainer, τι να λέμε
Κατανάλωση test drive στο sport: 8.3l/100, γενική κατανάλωση στο σύνολο χλμ σε αυτό το αυτοκίνητο αν θυμάμαι 5.4l/100. Οπότε μάλλον θα είναι αρκετά καλή.
Όμορφο τιμόνι
Επιφάνεια για κινητό στα δεξιά σου, μεγάλη.
Η τελευταία έκδοση είχε 360 μοίρες που το τσέκαρα στατικά και ήταν Super.
Τι δεν μου άρεσε:
Ήταν παρκαρισμενο σε ράμπα (κατηφορική), μόλις έβαλα D έκανε ένα τράνταγμα όπως κάνουν τα κοινά αυτόματα με μετατροπέας από P σε D επειδή. Υποθέτω ήταν από το χειρόφρενο που έβγαινε αυτόματα επειδή ήταν κατηφορικά. Αλλά ήταν καλό τράνταγμα.
Το περίμενα πιο σβέλτο σε ρεπριζ (197 άλογα) χωρίς να το μετρήσω. Μπορεί όμως να ήταν η αίσθηση μου. Το είχα βάλει στο sport και όταν ανέβαζα πάνω από 70-80 νομίζω έκανε πολύ φασαρία ο θερμικός.
Η ανάρτηση σε λακκούβες και κακοτεχνίες ήταν μέτρια. Σε κρατήματα δεν ξέρω, μόνο σε μια στροφή που πήρα κατάλαβα ότι δεν παίρνει μεγάλες κλίσεις. Αλλά κι αυτό θέλει κανονικό Test drive.
Το φρένο θέλει συνήθεια, πολύ απότομο, είναι ρηχό
Τα γραφικά στο Menu, ολίγον κινέζικα.
Οι διακόπτες μέτρια αίσθηση.
Η camera πίσω έχει πολύ χαμηλή ανάλυση.
Δεν είχε πλαφονιέρα πίσω ούτε στη τελευταία έκδοση.
Ρώτησα για το πρόβλημα με τη μπαταρία όταν το πας τάπα (δεν προορίζεται για αυτή τη χρήση αλλά) και η απάντηση είναι ότι περιμένουμε το update και ότι έχει έρθει το update αλλά δεν το έχουμε περάσει σε κανέναν. Από 2 διαφορετικούς ήταν η απάντηση. Σίγουρα δεν το προκαλείς εύκολα αλλά θα ήθελα να περάσει από τα χέρια μου για να καταλάβω αν αληθεύει.
Θα το έπαιρνα;
Νομίζω με κλειστά τα μάτια το παίρνεις αν έχεις φράγκα γενικά (και για ενδοχομενες βλάβες γιατί είναι ένα νέο προϊόν). Αν αποδειχθεί αξιόπιστο θα είναι τυχεροί αυτοί που θα το έχουν πάρει σε αυτή τη τιμή.
Μου άρεσε;
Πολύ, είναι ιδανικό για οικογένεια, τέλειοι χώροι, δύναμη σε σχέση με τη κατανάλωση, φουλ φουλ εξοπλισμος και πάρα πολύ χαμηλή τιμή.
Είχε και τη τρίτη έκδοση στην έκθεση, καλή κι η δερμάτινη μου φάνηκε καλή αλλά πολύ μαυρίλα παρόλο που έχει ανοιχτό ουρανό. Δεν είμαι φαν του δέρματος και δη του μαύρου.
Σίγουρα θα μου έρθουν κι άλλα στο μυαλό.
-
@wantone said in Οδήγησα....:
ΒΥΔ ειναι κορυφη. Περιμενουμε το Αττο 2 τωρα.
Ερωτησις, γιατί το atto 3 στο assisted driving του euroncap παίρνει ´not recommended’ ενώ είναι 5αστερο;
https://www.euroncap.com/en/ratings-rewards/assisted-driving-gradings/
Κάντε αναζητηση της λέξης atto, δεν έχει απευθείας link
Οδήγησα....