-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Από κοντά 30 πέσαμε στο πάνω από 25. Μια χαρά.
ενταξει τωρα δικαιολογειται το μπουρδελοκιβωτιο.....
Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι έκανες ένα ατυχές σχόλιο για την τιμή του αυτοκινήτου; Είναι θεμιτό να έχεις διαφορετικές απαιτήσεις, είναι, όμως, εξίσου θεμιτό να έχουν διαφορετικές απαιτήσεις και οι υπόλοιποι. Ναι, είναι όντως κακό το κιβώτιο αυτό δεν χαρακτηρίζει, όμως και το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για ένα κιβώτιο του group παραπονιόντουσαν και οι Peugeot, Mini, Citroen κάτοχοι και υπάρχουν αναφορές στα ανάλογα τοπικά εδώ στο φορουμ. Μήπως ήταν αυτό?Μαλλον. Ειναι το κλασσικο 5αρι που εβαζαν παντου, μετριο σε ολα του.
-
+206
-
Ναι, το ίδιο κιβώτιο φοράνε οι C4 1,4l, 2l και τα διάφορα THPοειδή. Συνέλθετε βρε!
-
Έχει κλείσει τα 30 ή ακόμα;
-
'Οτι να ναι' απο τα λιγα..
Η 2λιτρη c4 θεωρουνταν ΦΤΗΝΗ και ο πολυ πλουσιος εξοπλισμος ξεκιναγε απο τη βασικη της 2λιτρης. Δεν ηταν type-r βεβαια στη φιλοσοφια της, ηταν λιγο πιο 'allarounder' και το μοτερ αν και πολυστροφο με τη δυναμη να βγαινει πολυ ψηλα δεν ηταν vtec..
Το αμαξι το ξερω καλα καθως κοβουμε που και που βολτες με το προσωπικο αμαξι του citrovag.. xenon περιστρεφομενα-afil-ημιδερματινα-οθονη πολλαπλων-jbl με γουφερ μανισιο.. 125.000km χαμηλωμενο, δε τριζει τιποτα δε κρεμασε τιποτα... η ιδια ακριβως εντυπωση σχετικα με το εσωτερικο απο ενα 1.6 ατμο 110, ενα 1.4 ατμο 90 ακομα ενα 2λιτρο και μια 1.6 thp.. Το κιβωτιο απλα δεν ειναι ιαπωνικο,δεν υπαρχει κατι αλλο να σχολιαστει.. Cosneo τα αμαξια που λες φορανε το 6ταχυτο το οποιο ειναι κλασεις ανωτερο....Προσωπικα αν εμπαινα απο 6αρι πρωτης γενιας 1.8 σε 2λιτρο c4 θα καβλωνα τη ζωη μου........ σε καθε επιπεδο ισως μ εξαιρεση το κιβωτιο..
-
Είναι που έχει συνηθίσει με το Atos.
Όλα τα άλλα αυτοκίνητα μετά φαίνονται απλά λίγα! -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Για ένα κιβώτιο του group παραπονιόντουσαν και οι Peugeot, Mini, Citroen κάτοχοι και υπάρχουν αναφορές στα ανάλογα τοπικά εδώ στο φορουμ. Μήπως ήταν αυτό?
Μαλλον. Ειναι το κλασσικο 5αρι που εβαζαν παντου, μετριο σε ολα του.
Εμείς πάντως που έχουμε ένα Berlingo 1.4 του 98, το κιβώτιό μου είναι άθλιο. Ειδικά αν έχεις συνηθίσει από του Miata ή του Fiesta της συζύγου. Πάντως, για να μην πέσετε να με φάτε, το κιβώτιο του Grand Vitara του πατέρα μου είναι καλύτερο μεν σε αίσθηση, αλλά τόσο σκληρό, που προτιμώ του Citroen.
Δοκιμασε να κανεις γρηγορα εως πολυ γρηγορα τις αλλαγες στο berlingo.. αυτα τα κιβωτιο δε θελουν αργες και χαλαρες αλλαγες κατα τη γνωμη μου.. και ναι ειναι μετριοτατα.
-
Τα περί κιβωτίου τα δέχομαι, όπως επίσης και ότι το συγκεκριμένο έτριζε(άγνωστο γιατί), αλλά, ασαφές τιμόνι; Εντάξει, δεν σε κάνει και να κλαις από συγκίνηση, αλλά ασαφές δεν είναι.
-
Ρε συ νονέ, αν κάνω γρήγορες αλλαγές και πάρω τον λεβιέ στο χέρι, ποιος θα μου πληρώσει το σασμάν; Εσύ;
-
Αν κρινω απο το δικο μου, αντεχει..
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Όλα τα άλλα αυτοκίνητα μετά φαίνονται απλά λίγα!κλασεις ανωτερο κιβωτιο...........
υ.γ εσυ στραβαδ ημιανας!!! -
-
Το γουσταρε τοσο πολυ που βρηκε το μοναδικο ισως μειων και εγραψε.. υποθετω του τσαλακωνε και η ζωνη το γιακα...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Όλα τα άλλα αυτοκίνητα μετά φαίνονται απλά λίγα!κλασεις ανωτερο κιβωτιο...........
υ.γ εσυ στραβαδ ημιανας!!!Για να μην μιλήσουμε και για την οδική συμεποριφορά...
Παρεμπιπτόντως, το κιβώτιο του Accent δεύτερης γενιάς(δεν ξέρω αν είναι ίδιο με του Atos), πλεονεκτεί στο ότι μπορείς να ανεβάσεις ταχύτητα σε αυτό τον αιώνα και όχι στο επόμενο, όπως στης C4. Κατά τα άλλα, απλά κατευθύνεις τον επιλογέα προς τα εκεί που πρέπει και αφήνεις συμπλέκτη σταδιακά, αφουγκραζόμενος τον κινητήρα για να διαπιστώσεις αν η ταχύτητα όντως μπήκε
-
To Κιβώτιο στο Ατος πάντως είναι αρκετά καλό...
-
Ασχετα απο την αισθηση που δε τη ξερω κιολας, σε οτι αφορα getz-atos-accent δεν θεωρουνται και υποδειγμα αξιοπιστιας και αντοχης.... Απο συζητησεις με μαστορες κυριως και απο ενα getz και ενα atos στο κυκλο μου που αλλαξαν με κατω απο 100.000km...
-
το εταιρικο ατος παντως ειναι αψογο,και οχι μονο στο σαζμαν.171.000 χλμ.Και πολλες αλλαγες σε καθημερινη βαση ειναι χωρις την χρηση συμπλεκτη,απλα με συγχρονισμα των στροφων.οχι και οτι καλυτερο για συγχρονιζε/φουρκετες/κομπλερ.
-
Γιατι του φερεστε ετσι?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
το εταιρικο ατος παντως ειναι αψογο,και οχι μονο στο σαζμαν.171.000 χλμ.Και πολλες αλλαγες σε καθημερινη βαση ειναι χωρις την χρηση συμπλεκτη,απλα με συγχρονισμα των στροφων.οχι και οτι καλυτερο για συγχρονιζε/φουρκετες/κομπλερ.μη του χαλας τον οργασμο,αστο τωρα που εχει ειρμο!!!!βαλτος εισαι;;;;
παντως ειναι κ@υλ@ να συγκρινουν το Γatos με ενα 2.0cc ......και να ειναι καλυτερος ο γατος!!
Οδήγησα....