-
Το καινουριο Civic 1.4 στην εκδοση Sport.Το χρωμα μαυρο που πραγματικα το κολακευε παρα πολυ.
Η βολτα ξεκινησε απο τον Σαρακακη στην Β.Ολγας,φτασαμε αερογεφυρα Θερμης και πισω.
Λοιπον πολυ καλη θεση οδηγησης με το λεβιε να ερχεται ανετα στο χερι και το κεντρικο υποβραχιονιο ναναι βολικοτατο.
Ρυθμισμα καθρεφτων,1η και παμε.Απιστευτη ησυχια μεσα,με το μοτερ να μην ακουγεται καθολου!Η ανεση βελτιωμενη σε σχεση με το προηγουμενο αλλα θα το χαρακτηριζα παλι σφιχτο αφου ιδιως στις εγκαρσιες αντιδρουσε λιγο εντονα οσον αφορα την αποσβεση.Ισως το comfort με τις 16αρες ναναι λιγακι καλυτερο.Αρκετη κινηση στην Καραμανλη και συνεχομενα σταματα ξεκινα με το start-stop να δουλευει υποδειγματικα.Στο αναμμα δε του κινητηρα δεν ακουγεται τιποτα.Πολυ καλη ηχομονωση!
Αφου αναβει πρασινο και το φαναρι της Βουλγαρη λεω επιτελους λιγο ανοιχτος δρομος για να δουμε τι γινεται.
Να πω οτι το αμαξι ειχε μολις 1050 χιλιομετρα και το μοτερ φυσιολογικα ηταν αρκετα σφικτο.
Ανηφοριτσα 2α μεχρι 4500,3η τα ιδια αλλα ματαια...Απλα επιταχυνεις γραμμικα αλλα αργα.Να πω οτι το μοτερ δεν ακουγεται ουτε στα ψηλα-κοντα στις 5500!Οποτε μπηκα στο τρυπακι του παω με 6η και 120 για να δω τι καιει και τι ακουγεται.Η στιγμιαια επαιζε αναμεσα στα 5,5 με 6λιτρα/100 και στην καμπινα δεν ακουγοταν τιποτα!Να πω οτι μουσικη δεν ανοιξα πουθενα κατα τη διαρκεια της δοκιμης ουτε παραθυρο(αλλωστε παλι εβρεχε ).Το σαζμαν με κοντες διαδρομες και πολυ καλη αισθηση,τα φρενα με αμεσο δαγκωμα και γρηγορη ανταποκριση και ενα τιμονι(πολυ μικρο με καταπληκτικο πιασιμο)αμεσο και με σωστο βαρος.Δυστυχως ενω υπαρχουν οι προυποθεσεις για γρηγορη οδηγηση το μοτερ απλα δεν υπαρχει.Μονοδρομος το 18αρι η το επερχομενο 16αρι diesel.Για τον πατερα μου που απλα μετακινειται χωρις ποτε να τρεχει(σπανια πανω απο 110)και θελει ησυχια μαλλον το ιδανικο αμαξι.Για πολλους ομως ενας μεγαλος συμβιβασμος.Δηλαδη με AC και 4 ατομα πως θα πηγαινει?
Στο ταμειο τωρα κλειδι 17.400 με δωρο αποσυρση και μεταλλικο χωρις χρεωση. -
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Στο ταμειο τωρα κλειδι 17.400 με δωρο αποσυρση και μεταλλικο χωρις χρεωση.
Αυτά με αρέσουν με τη Honda... Στα @@@ τους όλα. Ουτε τους νοιάζει τι πουλά ο ανταγωνισμός, ούτε η κρίση, ούτε οι τιμές των αλλων... τίποτα όμως...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Στο ταμειο τωρα κλειδι 17.400 με δωρο αποσυρση και μεταλλικο χωρις χρεωση.
Αυτά με αρέσουν με τη Honda... Στα @@@ τους όλα. Ουτε τους νοιάζει τι πουλά ο ανταγωνισμός, ούτε η κρίση, ούτε οι τιμές των αλλων... τίποτα όμως...
το ακριβο γιεν φταιει
-
αφου υπάρχει κόσμος που αγοράζει ακόμα ατμοσφαιρικά 1400αρια σε χοντροκώλικα μικρομεσαία καλά κάνουν...
-
H δεν ήταν ε46 318ci αυτό που μπήκες ή δεν ήταν 318 m-pack αυτό που μπήκα εγώ, εκτός κι αν διαφέρουν τόσο πολύ μεταξύ τους.
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
BMW e46 318ciΔεν ειναι αυτοκινητο που σε προσελκυει να το πατησεις.Ποιο πολυ με προσελκυει το focus και ας καθομαι ποιο ψηλα παρα η BMW.
Μια χαρά σε ελκύει να το πατήσεις. Στο φόκους να πατήσεις τι?? Στο ίδιο σημείο βρίσκεσαι και με τέρμα γκάζι.
το σασμαν του δεν ηταν τοσο δεκτικο οσο του focus
Μάλλον είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο σασμάν, αποκλείεται να είναι χειρότερο του φόκους.
Το τιμονι δε ξερω τι ειναι αλλα ειχε καλη πληροφορηση και 'εκοβε καλα' ισως σα το focus
Τι ίσως σα του φόκους? Πολύ καλύτερο μιας και πισωκίνητο δεν έχει το ''βάρος'' ενός προσθιοκίνητου.
κρατωντας την καταναλωση στα 10,5 λιτρα στα χαλαρα μονο σε ταξιδια μπορει και το ριχνει στα 9 το παιδι.
Έχει βαρύ πόδι μάλλον. Οι καταναλώσεις πέφτουν πολύ πιο κάτω ειδικά σε ταξίδια.
Ο κινητηρας αρκετα ροπιαρικος,
Εδώ γιατί δε λες σε σχέση με το φοκους? Αρκετά δεν είναι, απλά εσένα σου φαίνεται λόγω του ότι το φοκους είναι τάφος.
Γενικως εχω να πω πως ειναι ενα μπαμπουδιστικο αυτοκινητο οχι fun to drive,με καλους χωρους,ποιοτητα,συναρμολογηση και σε προτρεπει να πηγαινεις χαλαρα και οχι στα ορια της!
Καμία, μα καμία σχέση. Μια χαρά fun to drive είναι, εσύ μάλιστα λες πιο πάνω πως είναι τρένο δε γίνεται να μην σε προτρέπει να το πατήσεις, επίσης είναι πισωκίνητο και σίγουρα όχι το ψόφιο 316.
Εν τέλει απλά περιγράφεις την εικόνα σου από την BMW ή κάνεις άλλο ένα συγκριτικό με το focus για να το βγάλεις καλύτερο όλων?? Ποιός ο λόγος να συγκρίνεις τα πάντα με το focus λες και είναι η επιτομή της αυτοκίνησης?? Κάθε αυτοκίνητο είναι διαφορετικό, αν το προσεγγίζεις με γνώμονα το δικό σου ακόμα και μια Ferrari μούφα θα σου φανεί όταν θα τη βάζεις στη στροφή και θα κάνουν παρτυ τα ηλεκτρονικά.
-
Είναι απίστευτος
Άντε και σε συγκριτικό F-16 με τον Φικο του
-
Περιμενω συγκριτικο Ford Focus mk1 special edition Mad_Max_Geo* vs Ford Focus Ecoboost 1.0
*Το αμαξι του Γιωργου εννοειται
-
ευτυχώς που μερικοι καλοί σαμαρείτες κανουν παραθέσεις κατά ριπάς και διαβάζουμε κι εμεις κατι ποστ σαν το παραπανω
τι διαμαντάκι ηταν αυτο;
-
Τελοσπαντων το σασμαν του δεν ηταν τοσο δεκτικο οσο του focus (να με συγχωρατε για τη συγκριση δε μπορω να συγκρινω με κατι αλλο).)βρε γαιδούρια αφού το είπε το παιδί οτι δεν μπορεί να το συγκρίνει με τίποτα άλλο...
18χρονών είναι , και δίνει και πανελληνιες παναθεμά τον... -
Mα γιατί να το συγκρίνεις με κάτι άλλο?? Πόσο μάλλον με ένα υποδεέστερης κατηγορίας??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mα γιατί να το συγκρίνεις με κάτι άλλο?? Πόσο μάλλον με ένα υποδεέστερης κατηγορίας??αφού δεν έχει οδηγήσει τίποτα άλλο για πάνω από 100μέτρα...
αν και αυτό που οδήγησε μάλλον προς 316 μπουρνάζι εντίσιον μου κάνει...
-
-
Δε ξαναμιλαω ρε μπασκερμαδες αμα ησασταν στα χρονια μου ας προσπαθουσατε να περιγραψετε.
Εμενα fun to drive οσο το δικο μου ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ.Συν οτι δε θα συγκρινω τον 1.6 με 100 αλογα και το σασμαν που ειναι μοιρασμενο στον θεο με το κοντα μοιρασμενο της BMW.
H ΒΜW οπως και να το κανεις ειναι ποιο χαλαρο αυτοκινητο στις απλες εκδοσεις δεν ειναι χωνομαι με τα οσα.Ποιο πολυ με εμπνεει το focus τι να κανουμε δηλαδη???Ισως επειδη το οδηγαω χρονια ΕΜΑΘΑ να οδηγαω εκει μεσα σιγουρα θα μου εμπνεει μεγαλυτερη ασφαλεια ακομα και απο μια λαμπο.Μεχρι να μαθεις τα χουγια που κρυβει το ΑΒΓ αυτοκινητο φυσιολογικο ειναι να μη σου εμπνεει την ασφαλεια του δικου σου που μπαινεις,πατας,αναβεις τα φωτα,το αιρκουδισιο,τις πορτες και ποσα αλλα σε σχεση με ενα αλλο εκτος και αν μπαινεις στο ιδιο μοντελο με το δικο σου.Και αν μπεις σε ιδιο μοντελο μπορει λογω συντηρησης,ελαστικων,αναρτησης να σου φανει ποιο αργο ποιο γρηγορο ποιο δεκτικο στις στροφες,λιγοτερο δεκτικο στις στροφες.
Τελοσπαντων Πανο και ο καθε Πανος εδω μεσα δε θελω να εκφερει τη γνωμη του εκτος και αν ρωτησω εγω ο ιδιος αλλιως γινομαστε ΠΟΥΤΑΝΑ εδω μεσα.Σε καποιον μπορει να του αρεσει το καινουριο yaris πχ και να λεει απο εδω το βρισκεις ομορφο και απο εκει ενω εμενα καθε φορα που το βλεπω θελω να του σπασω τα φαναρια και ολο το αμαξωμα με τη βαρια.
-
Τελοσπαντων Πανο και ο καθε Πανος εδω μεσα δε θελω να εκφερει τη γνωμη του εκτος και αν ρωτησω εγω ο ιδιος αλλιως γινομαστε ΠΟΥΤΑΝΑ εδω μεσα.
Αν δε θες να ακούς γνώμες άνοιξε ένα blog και γράφε εκεί.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τελοσπαντων Πανο και ο καθε Πανος εδω μεσα δε θελω να εκφερει τη γνωμη του εκτος και αν ρωτησω εγω ο ιδιος αλλιως γινομαστε ΠΟΥΤΑΝΑ εδω μεσα.
Αν δε θες να ακούς γνώμες άνοιξε ένα blog και γράφε εκεί.
Οχι ρε πστη μου δε θελω να ακουω γιατι μου σκοτιζετε τα @@ καθε φορα με τη γαμημενη τη γνωμη μου!!!
-
Για αρχή μίλα καλύτερα.
Όσο είσαι σε δημόσιο forum θα ακούς και γνώμες. Αν δεν αντέχεις σταμάτα να γράφεις ή γράφε σε blog όπως σου είπα ήδη.Όταν μεγαλώσεις μιλάμε πάλι.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για αρχή μίλα καλύτερα.
Όσο είσαι σε δημόσιο forum θα ακούς και γνώμες. Αν δεν αντέχεις σταμάτα να γράφεις ή γράφε σε blog όπως σου είπα ήδη.Όταν μεγαλώσεις μιλάμε πάλι.
Δε μεγαλωνω ρε μικρος θα μεινω το δηλωνω αμαν ποια!
-
Δε μεγαλωνω ρε μικρος θα μεινω το δηλωνω αμαν ποια!Αμαν ποια;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Δε μεγαλωνω ρε μικρος θα μεινω το δηλωνω αμαν ποια!
Αμαν ποια;
Τι αμαρτιες πληρωνω Θεε μου 5 λεπτα ειπα να μπω στο πισι να χαλαρωσω πριν πεσω για υπνο και τα νευρα μου εγιναν τσανταλια
-
To να γράφεις απλά για να γράφεις και χωρίς να θες να δέχεσαι και κριτική δεν έχει νόημα γιατί είσαι σε φόρουμ. Επίσης από τη στιγμή που δεν μπορείς να σχηματίσεις ολοκληρωμένη άποψη για κάτι και το ξέρεις πάλι δεν μπορείς να γράψεις γιατί αυτά που λες είναι ασάφειες. Και γω έχω οδηγήσει αρκετά αυτοκίνητα για 1-2km, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μπαίνω εδώ και να το γράφω καθώς δεν υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα.
Το να γράφεις ανακρίβειες απλά χαλάει το νόημα του thread.
Οδήγησα....