-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τέτοια αμάξια αρχίζουν να σε αγγίζουν μαζί με τα πρώτα προβλήματα στύσης
Τόσο αγχολυτικά όμως που σου προσφέρουν τη λύση!
Εκτός και αν έχεις όρεξη να τρέχεις για βιάγκρα -
Alfa Romeo MiTo...ωραιο γκαζακι...δν μου αρεσε το εσωτερικο...επρεπε να ειναι πιο πολυ alfa παρα fiat..
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οδηγησα χτες μια μερτσεντες Ε200 αυτόματη.Ειλικρινα αυτα τα αυτοκινητα δεν πιστευω να με 'αγγιξουν' ποτε.
Ηταν οδηγηση του (ψυχικο εκανα σε φιλο μπογιατζη) ήταν η Νεμεσις μου.
Η τιμωρια μου.
Ο κακος μου ο φλάρος.
ΦΥΓΕ ΚΑΚΟ ΑΠ'ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!Λαντα Νιβα,και ξερο ψωμι.
ωραιο αμαξι.
για ταξιδια
-
...μπήκα (δεν οδήγησα - ευτυχώς) σε Yaris πρώτης γενιάς του 2002.
Σε κάτι σαμαράκια που με το δικό μου σου φεύγουν τα σφραγίσματα με πάνω από 20χλμ, η ανάρτηση-βάρκα του Yaris πέρασε με 40 και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα μέσα. Βιώσαμε και μια ωραία υποστροφή σε μια καμπή με 80χλμ
Με 60.000χλμ και τέτοια πλαστικά που θυμίζουν παιχνίδι made in Taiwan πάντως πως είναι δυνατόν να μην τρίζει ΤΙΠΟΤΑ μέσα; -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σε κάτι σαμαράκια που με το δικό μου σου φεύγουν τα σφραγίσματα με πάνω από 20χλμ, η ανάρτηση-βάρκα του Yaris πέρασε με 40 και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα μέσα. Βιώσαμε και μια ωραία υποστροφή σε μια καμπή με 80χλμ
Με 60.000χλμ και τέτοια πλαστικά που θυμίζουν παιχνίδι made in Taiwan πάντως πως είναι δυνατόν να μην τρίζει ΤΙΠΟΤΑ μέσα;Πως να τρίζει ρε άνθρωπε με τόσο μαλακή ανάρτηση?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πως να τρίζει ρε άνθρωπε με τόσο μαλακή ανάρτηση?Σωστό...
_
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Με 60.000χλμ και τέτοια πλαστικά που θυμίζουν παιχνίδι made in Taiwan πάντως πως είναι δυνατόν να μην τρίζει ΤΙΠΟΤΑ μέσα;Πως να τρίζει ρε άνθρωπε με τόσο μαλακή ανάρτηση?
Δε τρίζει γιατί δεν παίζουν ρόλο μόνο οπτικά τα πλαστικά αλλά και η συναρμογή τους στην οποία η Toyota βάζει γυαλιά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δε τρίζει γιατί δεν παίζουν ρόλο μόνο οπτικά τα πλαστικά αλλά και η συναρμογή τους στην οποία η Toyota βάζει γυαλιά.
Ετσι οπως το εγραψες, μπορει καποιος να καταλαβει πως τοποθετουνται κυριολεκτικα γυαλια σε καποιο μερος κατα την διαδικασια συναρμογης...
-
πολλές φορές οπτικά μπορεί να μην φαινονται καλά αλλά αυτά να αντέχουν όμως στον χρόνο.
πρώτη φορά το ακούς;
μαλακό πλαστικό δεν σημαίνει απαραίτητα και σωστά τοποθετημένο. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πολλές φορές οπτικά μπορεί να μην φαινονται καλά αλλά αυτά να αντέχουν όμως στον χρόνο.
πρώτη φορά το ακούς;
μαλακό πλαστικό δεν σημαίνει απαραίτητα και σωστά τοποθετημένο.Συμφωνω βρε.
Αλλο λεω πιο πανω...
-
ώρες ώρες με τον elteo έχουμε ένα communication breakdown.
-
-
Τώρα αμα σας πω ότι τη Δευτέρα που μας πέρασε οδήγησα Mercedes SL65 AMG, θα με βρίσετε;
http://www2.mercedes-benz.co.uk/content ... mance.html
Λεπτομέρειες το βραδάκι
-
απο τα Ζωνιανα ηταν?
-
Βατοπεδιότικη
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τώρα αμα σας πω ότι τη Δευτέρα που μας πέρασε οδήγησα Mercedes SL65 AMG, θα με βρίσετε;http://www2.mercedes-benz.co.uk/content ... mance.html' target='_blank
Λεπτομέρειες το βραδάκι
Οχι....γιατί είμαστε νέα παιδιά ακόμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τώρα αμα σας πω ότι τη Δευτέρα που μας πέρασε οδήγησα Mercedes SL65 AMG, θα με βρίσετε;
http://www2.mercedes-benz.co.uk/content ... mance.html' target='_blank' target='_blank
Λεπτομέρειες το βραδάκι
+1
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Πως να τρίζει ρε άνθρωπε με τόσο μαλακή ανάρτηση?
Σωστό...
_
Λαθος. Η κυρια αιτια ειναι τα χαμηλοπροφιλα ελαστικα και οχι μια σκληρη αναρτηση.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
http://www2.mercedes-benz.co.uk/content ... mance.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Λεπτομέρειες το βραδάκι
+1
Nαι ενω η SL65 AMG ειναι για μεγαλους και παππουδες
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πως να τρίζει ρε άνθρωπε με τόσο μαλακή ανάρτηση?
Σωστό...
_
Λαθος. Η κυρια αιτια ειναι τα χαμηλοπροφιλα ελαστικα και οχι μια σκληρη αναρτηση.
Δηλαδή 15άρες και ανάρτηση τραπέζι δε θα τρίζει?
Στη προκειμένη περίπτωση με το Yaris ο βασικός λόγος είναι η μαλακή ανάρτηση αλλά και η καλή συναρμολόγηση.
Οδήγησα....