-
Μια καλή βοήθεια μπορεί να προσφέρει το νετ, αν το κατάλλυμα έχει ιστοσελίδα ή έστω κάποιες φωτογραφίες σε κάποιο τουριστικό portal.
Τι πρέπει να προσέχετε: να μάθετε τον όροφο, μη σας ρίξουν σε κανένα ισόγειο, δίπλα στις κουζίνες. Να ρωτάτε τι περιλαμβάνει το πρόγευμα-γεύμα, το στάνταρ μενού είναι επίφοβο γιατί πασάρουν ό,τι τους περισσεύει σε 'μερίδες': πάντα προτιμητέος ο μπουφές. -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Εχεις μια επιλογη , ξενοδοχειο 4αστερων , αν παιζει το Θρακη Παλλας στο προτεινω ανεπιφυλακτα .
Ευχαριστώ Γιώργο αλλά για φέτος θα προτιμούσα κάτι κατά Πάργα - Πρέβεζα μεριά. το κακό είναι ότι τα περισσότερα καταλύματα δεν έχουν σελίδα στο διαδίκτυο
Τελικά είμαστε ακόμη πολύ πίσω στον τουρισμό!
Οπότε πας με βάρκα την ελπίδα εκτός κι αν έχεις κάποιον γνωστό που πήγε ήδη κάπου. -
Ο χρήστης klong έγραψε:
Εχεις μια επιλογη , ξενοδοχειο 4αστερων , αν παιζει το Θρακη Παλλας στο προτεινω ανεπιφυλακτα .
Ευχαριστώ Γιώργο αλλά για φέτος θα προτιμούσα κάτι κατά Πάργα - Πρέβεζα μεριά. το κακό είναι ότι τα περισσότερα καταλύματα δεν έχουν σελίδα στο διαδίκτυο
Τελικά είμαστε ακόμη πολύ πίσω στον τουρισμό!
Οπότε πας με βάρκα την ελπίδα εκτός κι αν έχεις κάποιον γνωστό που πήγε ήδη κάπου.Και μετά λένε γιατί πέφτει ο τουρισμός
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Ta καλυτερα στουντιο *** θα τα βρεις στην Απολλωνια (με θεα ) σε πολυ τσουχτερες τιμες .
Για μενα αυτες οι τιμες ειναι απαγορευτικες κ με βλεπω να καταληγω παλι σε πενταστερο
Ευχαριστως να σου δωσω τηλεφωνα ελπιζοντας να εισαι πιο τυχερος η καλυτερος διαπραγματευτης .
Ηδη βρισκεται μια φιλη μου στο νησι κ το ψαχνει ,αν εχω νεοτερα σε ενημερωνω .σε ευχαριστω φίλε μου.
και εγώ για απολλωνία ψάχνω κυρίως, μιας και άκουσα πως είναι πολύ όμορφα εκεί.
αν έχεις την καλοσύνη στείλε μου 3-4 ονόματα καταλυμάτων που έχεις υπόψη σου, ακόμα και με θέα. σε ευχαριστώ πολύ! -
Ο χρήστης gns έγραψε:
διακοπες οπως κανει ο περισσοτερος κοσμος εχω χρονια να κανω....
οπως καθε χρονο ετσι και φετος θα παω στους γονεις στο χωριο στο πηλιο.
εαν πετυχω και φιλους-συμμαθητες και υπαρχει καλη παρεα θα βγαινω και βραδυ....
αλλοιως μπανακι σε κοντινες παραλιες και χαλαρωση στην αυλη στο σπιτι το βραδυ με μουσικη και ποτακι.καλες διακοπες σε ολους και ολες σας οπου και εαν πατε οτι και εαν κανετε να περασετε οσο καλυτερα μπορειτε...
φίλε μου, αυτές είναι οι καλύτερες διακοπές. το πήλιο δεν αλλάζεται με τίποτα!
μια χαρά είσαι, και καλύτερα από εμάς! -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
διακοπες οπως κανει ο περισσοτερος κοσμος εχω χρονια να κανω....
οπως καθε χρονο ετσι και φετος θα παω στους γονεις στο χωριο στο πηλιο.
εαν πετυχω και φιλους-συμμαθητες και υπαρχει καλη παρεα θα βγαινω και βραδυ....
αλλοιως μπανακι σε κοντινες παραλιες και χαλαρωση στην αυλη στο σπιτι το βραδυ με μουσικη και ποτακι.καλες διακοπες σε ολους και ολες σας οπου και εαν πατε οτι και εαν κανετε να περασετε οσο καλυτερα μπορειτε...
μια χαρά είσαι, και καλύτερα από εμάς!ναι αλλά το παλικάρι θέλει την ανεξαρτησία του με ό,τι αυτό συνεπάγεται
θα πήγαινες εσύ με το αμόρε διακοπές στο χωριό με όλο το σόι εκεί? -
Αναφορά απ το μέτωπο Σύρου.
Τελικά με δημοκρατικές διαδικασίες αποφασίστηκε να πάρουμε αυτοκίνητο
Τιμές:
αλεν ντελόν για καράβι (το γρήγορο-->2,5 ώρες):αμάξι:119€
επιβάτες (φοιτητικό) 58
κανονικό (ο υποφαινόμενος ) 78δωμάτια στο κέντρο, τετράκλινο 50€ (είχε κανονικά 75 αλλά μας αφήνει το συγκεκριμένο 50 γιατί θα αλλάξουμε δωμάτια μετά τις 2 μέρες)
καλή μας διασκέδαση
(υγ. ολλανδέζες έχει στην Σύρο )
-
Στην Λευκάδα έχει?
-
natuurlijk
-
Και τότε τι τρέχεις στην Σύρο?
-
Mε τρέχουν οι άλλοι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Mε τρέχουν οι άλλοιΝα αντισταθείς.Avanti popolo bandierra EYA.
-
Να ρωτησω συρο παει μονο απο πειραια καραβι ή κι απο ραφηνα?
-
τα πιάσαμε τα λεφτά μας...
150 ευρώ τη μέρα (και τη νύχτα ) σε σουίτς (Asterias Suites)
http://www.asterias-suites.gr/Photos_Greek.htm
δεν πειράζει, είναι για καλό σκοπότουλάχιστον θα είμαι ο πιο κουβαρντάς στο νησί
-
Πρόσεχε ρε λέμε. Με το καλημέρα 150 γιούρια?
Μην την καλομαθαίνεις
Μετά άντε να συμμαζέψεις
Ο Θεός βοηθός -
Για ποσες μερες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για ποσες μερες;150 τη μερα, με θεα κατευθείαν, καινούριο κατάλυμα, για 5 διανυκτερεύσεις.
δικηγόρε μου, θα έδινα και λιγότερα, όμως τελευταία στιγμή έκλεισα... δεν βρήκα τίποτα άλλο. πήραμε μαζί ίσα με 50 τηλέφωνα...
σκεφτόμουν να αγοράσω smart. με βλέπω με πατίνι
ρε σεις, βρήκα κατι με 45 ευρώ... αλλά ήταν πολύ μακριά και θα ήθελε να τρέχουμε χιλιόμετρα. τώρα θα είμαστε στη βεράντα, θα ετοιμάζουμε τα μοχιτάκια κατά τις 10 πριν τη βόλτα, θα βολτάρουμε και μετά φεγγαράδα
-
Μισό γιατί δεν το πιασα.
Εσύ θα πληρώσεις? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μια χαρά είσαι, και καλύτερα από εμάς!καλα ειναι στο πηλιο φιλε μου, αλλα εαν δεν βγαινει κατι αλλο για οικονομικους λογους,
παω αναγκαστικα στο χωριο... τουλαχιστον εκει δεν πληρωνω δωματιο , τρωω φαγητο απο τη μαμα
και μενει και κανενα χαρτζιλικι για κανα τσιπουρο στο καφενειο στην πλατεια του χωριου...ναι αλλά το παλικάρι θέλει την ανεξαρτησία του με ό,τι αυτό συνεπάγεται
θα πήγαινες εσύ με το αμόρε διακοπές στο χωριό με όλο το σόι εκεί?εννοειται φιλε μου οτι δεν πας με κοπελα στο χωριο, με σοι κτλ.
φετος που ειμαι free αλλα και οικονομικα χαλια δεν εχω αλλη επιλογη.... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μισό γιατί δεν το πιασα.
Εσύ θα πληρώσεις?όχι ρε Παναγιώτη, εγώ θα πληρώσω τα μισά
και θα οδηγεί η
εγώ θα κάθομαι αναπαυτικά στη θέση του συνοδηγού για καμιά 1500 χιλιόμετρα
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009