-
Πατριωτες?!
Δοκιμασε σιγουρα Αγ.Νικολαο (aka Κονδυλι) και Αρβανιτια στην Ακροναυπλια. Και Καραθωνα ισως.
Μικρος πηγαινα στην ψιλη αμμο στο Τολο αλλα τελευταια φορα που πηγα ειχαν γεμισει ασφυχτικα την παραλια με ξαπλωστρες. -
το πρωι αναχωρω για ΣΥΡΟ.
δεν θα μου ευχηθητε καλα μπαΝΙΑ; -
Καλά μπάνια να έχεις καί όχι στα βαθιά !
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παιζει ο περιφερειακος για Αργος οπως επισης κι η παραλιακη του ναυπλιου που ειναι επικινδυνος δρομος βεβαια για αμαξια που δεν στριβουν και γενικα δεν πανε... Α επισης σε περιπτωση που εχεις αθηναικες πινακιδες φροντισε να κρυψεις καλα το αμαξι,να εχεις μαζι σου κουκουλα ακομα κι αν πας στο περιπτερο ( ) και να μην προσπερνας με διπλη διαχωριστικη γιατι τα στρουμφακια την εχουνε στημενη σχεδον ΠΑΝΤΟΥ...off topic:
Στον περιφερειακό του Άργους με σταματήσανε σε ένα βράδυ 3 φορές... -
Εσείς πόσα πληρώσατε για ξενοδοχείο; http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8202842.stm
-
Είναι κανείς ομοιοπαθής που δεν θα πάει διακοπές αλλά θα μείνει στην κωλοαθήνα;
Είμαι χάλια ρε γαμώτο....
-
Κι εγώ σπίτι μου θα μείνω τελικα... χάλια....
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κι εγώ σπίτι μου θα μείνω τελικα... χάλια.... -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κι εγώ σπίτι μου θα μείνω τελικα... χάλια....Καντε ενα μιτινγκ!!!
-
Εμεινα εδω ολο τον Αυγουστο...πραγματικη μαγεια...τρεμω στην ιδεα οτι απο σημερα το βραδυ επιστρεφουν οι βαρβαροι ....και η Αττικη θα αποκτησει την γνωστη εικονα κολαστηριου,με του Πακιστανους να τριβουν το τζαμι σου σε καθε φαναρι,με ντελιβεραδες-καμικάζι,καφρους ταριφες,αυνάνες που χτυπανε κοφτες με τα εταιρικά Atos και καβαλανε πεζοδρομια για να παρουν τυροπιτα απο τα εβερεστ,και εμενα να εχω συφιλιασει και να αναμενω τα Χριστουγεννα μπας και σηκωθουν ολοι αυτοι να πανε στα χωρια τους
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εμεινα εδω ολο τον Αυγουστο...πραγματικη μαγεια...τρεμω στην ιδεα οτι απο σημερα το βραδυ επιστρεφουν οι βαρβαροιΣοφά έπραξες
Βλέποντας τί ζόρι τραβάνε αυτοί που ταξιδεύουν Αύγουστο στο δρόμο και δεί τριήμερα και πως συμπεριφέρονται εδώ, πραγματικά απορώ αν έχουν έρθει για διακοπές ή για να πλακωθούν στο ξύλοΚάνουν 8 ώρες να φτάσουν Λευκάδα, πληρώνουν τα κέρατά τους για μια τρύπα, το βράδυ για να κατέβουν στην πόλη και να παρκάρουν τους κάνει να αναπολούν την Κυψέλη, στριμώχνονται σε ό,τι τρύπα βρουν για ένα ποτό και μετά παραπονιούνται για την κακή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών
Το καλύτερο ήταν βέβαια ένα ζευγάρι χτες ανήμερα 15αυγουστο που σηκώθηκε με δυό μωρά να έρθει από Αθήνα χωρίς να έχει κλείσει δωμάτια και με σταμάτησε να με ρωτήσει αν ξέρω τπτ
Μόνο να ακούγατε τα μωρά να έχουν αφηνιάσει δε θέλατε τπτ άλλο -
+1 στον Ολλανδό,μας χαλάνε και την ησυχία μας.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
+1 στον Ολλανδό,μας χαλάνε και την ησυχία μας.Να φύγουνε να πάνε αλλου.Το χειρότερο είναι που ανακαλύπτουν και την Χαλκιδική
-
περίμενα να κολλήσω σήμερα στην κάθοδο από Αρκίτσα->Αθήνα αλλά το έκανα λιγότερο από 2 ώρες
φεύγω αύριο για Κρήτη
Ηράκλειο θα μένουμε, στις Γούρνες μια εβδομάδα, θα πάρω και τον Κουόρα να τον γυρίσω στα μέρη!
καμιά καλή πρόταση? θα γίνει και κανα μίτινγκ ?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να φύγουνε να πάνε αλλου.Το χειρότερο είναι που ανακαλύπτουν και την Χαλκιδική
Μπα, φέτος με την εγνατία πολλοί βόρειοι προτίμησαν τα νότια, μιας και στον χρονο που τρώς μποτιλιάρισμα για να πας στην χαλκιδική έχεις φτάσει λευκάδα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Να φύγουνε να πάνε αλλου.Το χειρότερο είναι που ανακαλύπτουν και την Χαλκιδική
Μπα, φέτος με την εγνατία πολλοί βόρειοι προτίμησαν τα νότια, μιας και στον χρονο που τρώς μποτιλιάρισμα για να πας στην χαλκιδική έχεις φτάσει λευκάδα
Για να...μποτιλιαριστείς κι εκεί!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πλακα-πλακα, μαλλον ετσι ειναι...
-
Όπως έλεγα προχτές σε φίλους αν νησί τότε Επτάνησα. Και αν Επτάνησα τότε Λευκάδα για να σπάτε τα νεύρα του drifter
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όπως έλεγα προχτές σε φίλους αν νησί τότε Επτάνησα. Και αν Επτάνησα τότε Λευκάδα για να σπάτε τα νεύρα του drifter- Avensis!
-
Δεν σας βλέπω καλά......
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009