-
@ spyridon Αν τελικά πάτε όντως στην Κάρπαθο, σε παρακαλώ κάνε ένα post με τις εντυπώσεις σου. Το έχω στα μελλοντικά μου πλάνα. Ύπ' όψιν ότι μόλις επέστρεψα με τις (δύο εγώ, όχι τρεις) γυναίκες της ζωής μου από τα Σύβοτα...
-
Δεν ξέρω αν αντέχετε τόσες ώρες καράβι, πάντως το να πας με τον ΠΡΕΒΕΛΗ Πειραιά - Κάρπαθο είναι φτηνότερο, ευκολότερο(για εμένα τουλάχιστον) και μπορείς να το δεις και σαν 'ταξίδι στο χρόνο'.
Πόσο θα πληρώσεις αθροιστικά Πειραιά - Ηράκλειο και μετά Σητεία - Κάρπαθο;
Γιατί να μην πάρεις μια καμπίνα Λουξ στον ΠΡΕΒΕΛΗ, όπου με άνεση θα μπουν τα καρότσια των μωρών, και θα μπορέσετε να τα κοιμίσετε εύκολα; Το να πληρώσετε 500ευρώ(με το αυτοκίνητο), μπορεί να ακούγεται πολύ, είναι όμως φτηνότερο από το να το κάνετε σε δύο σκέλη.
http://www.anek.gr/greek/PDFs/dromol_pr ... -06-09.pdf
Φεύγεις Τετάρτη βράδυ, μπαίνεις, κοιμάσαι, ξυπνάς χαλαρά, βολτάρεις τα παιδιά στο κατάστρωμα(οι λουξ καμπίνες στον ΠΡΕΒΕΛΗ έχουν πορτάκι δίπλα τους) και μέχρι να το καταλάβεις έφτασες μεσημέρι στα Πηγάδια, χωρίς καθόλου άγχος.
-
Eκλεισα για Καρπαθο και εισητηρια με το Πρεβελη. 300 αλαιν ντελον αμαξι-καταστρωμα, 20 ωρες ταξιδακι. Καμπινες γιοκ για την επιστροφη, εχει για τον πηγαιμο, ακομα το σκεφτομαι. Καρπαθο εχω παει με ιστιοφορο, αλλα αλλιως τα βλεπεις τα πραματα απο το ιστιοφορο και αλλιως αν πας με αμαξι.
Τα περι νοσοκομειου τα βρισκω ελαφρως υπερβολικα. Το νησι εχει πολυ μεγαλο αεροδρομιο (οταν περνουσαμε με το ιστιοφορο διπλα απο το αεροδρομιο βαρεθηκα να βλεπω 737) με αεροπλανο 2-3 φορες ημερησιως για Ροδο και τουλαχιστον απαξ Αθηνα.
Εκλεισα Λεύκο γιατι μου αρεσε πολυ την αλλη φορα που πηγα (νοικιασαμε τζιπακι), τα ορεινα χωριά ειναι φοβερα, η Ολυμπος ειναι πανεμορφη αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εκνευριστεις απο τον τροπο που εμπορευονται την παραδοση τους. Αρκασα - Απελλα - Αμοωπη δεν ειχα παει την αλλη φορα δεν ξερω. Τα Πηγαδια ειναι το μοναδικο μερος του νησιου που δε λεει τιποτα. Μια παραθαλασσια πολη με συγχρονα νεοελληνικα σπιτια.
-
Παιδες δωστε info για Κεφαλονια!5 μερες θα μεινω,τι αξιζει να δω,που αξιζει να φαω,τι να αποφυγω.....!
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Παιδες δωστε info για Κεφαλονια!5 μερες θα μεινω,τι αξιζει να δω,που αξιζει να φαω,τι να αποφυγω.....!τον Patrino
-
-
Πάντως κατ' εμέ το ταξίδι είναι κι αυτό μέρος των διακοπών. Ο Πρέβελης είναι μια χαρά βαπόρι, και στη Λουξ καμπίνα θα το απολαύσετε μια χαρά κατά τη γνώμη μου
-
Παρασκευή φεύγω για Αστυπάλαια!!
Θεσσαλονίκη-Κάλυμνος με τον Διαγόρα, και από κει Αστυπάλαια την επόμενη.
-
Λευκαδα και μετα Μυκονο!
Το ιδιο ειναι δηλαδη ! -
-
Δεν νομιζω οτι παιζει αεροπλανο,απο Ιουνιο εως και Αυγουστου πρεπει να ειναι σχεδον αδυνατον να βρεις εισιτηριο.
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
.... δεν εχω ξαναφησει αυτοκινητο ασυνοδευτο...ελπιζω να μην εχουμε δυσαρεστα... Φιλικα...Σπυροςμην εχετε ιχνος ανησυχιας...φιλος ειναι 9 χρονια στο νησι στρατιωτικος. ανεβαζε το αμαξι με πλοιο ασυνοδευτο προς πειραια και την επομενη πηγαινε με ολυμπιακη ή εαν ειχε πτηση με C-130 αθηνα ή ελευσινα αντιστοιχα. και το αναποδο στην επιστροφη. δεν ειχε ποτε κανενα προβλημα...απλα για να μην πηγαινε τρεχωντας να το παραλαβει εστελνε καποιον φιλο να του το παρει απο πειραια συνηθως...στην καρπαθο το επερνε ο ιδιος γιατι γυριζε πριν το αμαξι...
η καρπαθος ειναι ωραιο νησι. και ηταν ακομη καλυτερο πριν το καψουν. σας ευχομαι να περασετε καλα.
υ.γ. και για τις μικρες πριγκηπισσες δεν θα υπαρξει προβλημα. εχουν σχεδον τα παντα στο νοσοκομειο του νησιου...και αχρειαστα να ειναι για ολους.
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν νομιζω οτι παιζει αεροπλανο,απο Ιουνιο εως και Αυγουστου πρεπει να ειναι σχεδον αδυνατον να βρεις εισιτηριο.πηγα προς τελη ιουλιου και εκλεισα εισητηριο πριν 10 ημερες γιατι ξαφνικα μου αλλαξαν την αδεια, και ολες μου τις διακοπες.... και βρηκα ευκολα εισητηριο, και εκατσα πρωτος και μονος και παραθυρο και αραχτος...(κοιμηθηκα κιολας στο ταξιδι...)και ειχε και απεργια την ημερα που πετουσα. αλλα επειδη ηταν 1 και μονο δρομολογιο την ημερα εγινε η πτηση κανονικα...!!!!
υ.γ. πηγα με ATR72 των 55 θεσεων σε 1ωρα και 10 λεπτα ακριβως...
και γυρισα με πλοιο...εφυγα πεμπτη πρωι απο πηγαδια και εφτασα πειραια παρασκευη πρωι.... -
Για την Κεφαλονια που λεγαμε........τιποτα?
-
Για την Κεφαλονια που λεγαμε........τιποτα?φιλε και συν-ονοματε δεν εχω εικονα απο ιονιο μερια. παει και μια φιλη μου και δεν ηξερα να τις πω κατι.
ελπιζω καποιος απο τους συν-φορουμιστες που εχει παει και ξερει να μας πει 2 λογια. -
Για την Κεφαλονια που λεγαμε........τιποτα?σου έχω στείλει πμ μιας και δεν ήξερα αν έχεις πάει ήδη...
_
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Παιδες δωστε info για Κεφαλονια!5 μερες θα μεινω,τι αξιζει να δω,που αξιζει να φαω,τι να αποφυγω.....!
τον Patrino
...που σημαινει....? παει μια φιλη μου την παρασκευη.
την θελω πισω σοα και αβλαβη....Για την Κεφαλονια που λεγαμε........τιποτα?
σου έχω στείλει πμ μιας και δεν ήξερα αν έχεις πάει ήδη..._
και για εμας φιλε μου...? εκτος εαν ειναι κατι μυστικο.
εαν θες να τα μοιραστεις μαζι μας... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παρασκευή φεύγω για Αστυπάλαια!!Θεσσαλονίκη-Κάλυμνος με τον Διαγόρα, και από κει Αστυπάλαια την επόμενη.
μόνος?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παρασκευή φεύγω για Αστυπάλαια!!Θεσσαλονίκη-Κάλυμνος με τον Διαγόρα, και από κει Αστυπάλαια την επόμενη.
Εγώ για Αστυπάλαια την ερχόμενη Τρίτη
Βρήκα τελευταία στιγμή στην Μαλτεζάνα κατι στουντιακια μούρλια που με τα απαραίτητα παζάρια το κατέβασα απο 65 στα 50 εουρος...Απο ντόπια φίλη γνωστού...άκουσα τα καλύτερα και για φαγητό (πρόσεξε...το βάζω πρώτο ) και για παραλίες και για περατζάδες/ποτάκια στην χώρα...
Δεν θα θέλετε να φύγετε είπε... για να δούμε για να δούμε....
Επιστροφή Αθήνα και στο καπάκι road trip μέχρι την λατρεμένη μου Κομοτηνή!!!!!!!!!!!!
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009