-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Φεύγω σήμερα για μία βδομάδα στην ανατολική Κρήτη.
Καλή ξεκούραση και καλά να περάσεις!
Μην αργήσεις και σε ψάχνω από βδομάδα!
Όχι ρε, θα επιστρέψω για να συνεχίσω τις διακοπές μου. Τα Χανιά είναι ένα από τα μέρη που κάνεις διακοπές το καλοκαίρι, δουλεύοντας......
-
Πού στην ανατολική Κρήτη;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πού στην ανατολική Κρήτη;Σητεία...
-
Ρε γιατρέ? Αφού είσαι σε μέρος διακοπών, πάς να κάνεις διακοπές αλλού?!?!
-
ειναι τρελλοι αυτοι στην επαρχια..! -τοκ- -τοκ-
-
Ως γνωστόν ότι έχεις δεν το εκτιμάς και ψάχνεις το διαφορετικό. Κάτι σαν τη σύζηγο και την ερωμένη να ούμε!!!
Κώστα ελπίζω κατά το πήγαινε ή το έλα να μας ειδοποιήσεις να τα πούμε από κοντά.
Α να μην το ξεχάσω!!! Να ζήσετε βρε και αγαπημένοι (όποτε τέλος πάντων είναι ε).
-
Σημερα φευγω το βραδυ για σκιαθο με το πλοιο για 5 βραδυα με αντροπαρεα..
Και μολις εκλεισα σαντορινη στο μελι μελι για 6-10 αυγουστου με τη γυναικα..εχετε να προτεινετε τπτ για σαντορινη? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm:Ρε γιατρέ? Αφού είσαι σε μέρος διακοπών, πάς να κάνεις διακοπές αλλού?!?!
Για να γλιτώσει από τους εισβολείς.
-
Εκεί που μένει, δεν φτάνουν οι εισβολείς!
-
Ρε σας βάρεσε η ζέστη?
Πάω στο χωριό της γυναίκας μου, κάτι σαν την Κύμη...
Ευχαριστώ Μανώλη
-
Παρακαλώ!!!
Περιμένω τηλέφωνο, μην το ξεχνάς.
-
αυτο θεωρειται τωρα κατι σαν .. υπερποντιο ταξιδι, ας πουμε?
στο γυρισμο να σηκωσετε τα ασπρα πανια! (μωρε που ειναι εκεινο το εμοτικον που κουναει τη γλωσσα πανω-κατω!) -
Ρε. Η Κύμη είναι σε νησί. Άλλο νησί. Οχι το ίδιο νησί!!!
καλά λέει ο Νταφμαν! να σηκώσετε και τα άσπρα πανιά στην επιστροφή!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε. Η Κύμη είναι σε νησί. Άλλο νησί. Οχι το ίδιο νησί!!!καλά λέει ο Νταφμαν! να σηκώσετε και τα άσπρα πανιά στην επιστροφή!!
Σιγά τα αυγά!!! Μια γέφυρα είναι όλο κι όλο το ταξίδι σου πάνω από θάλασσα!!!
-
-
Δυστυχώς επέστρεψα έπειτα απο 2 εβδομάδες διακοπών.
Το μόνο που έχω να πώ για τους Παξούς-Αντίπαξους ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...
Συνιστώ σε όσους δεν εχουν κανονισει ακομα και βρουν να κλεισουν, να πάνε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ..Ισως το ομορφοτερο μέρος στην Ελλαδα..
Επίσης επισκέφθηκα Συβοτα (super!!), Λευκάδα (κλασσικα και όμορφα) και Ιθάκη (μπλιαχ)...
Σκέφτομαι τον 15αυγουστο να πάρω 2 μέρες αδεια ακομα, και να πεταχτω για ένα 5ημερο ΞΑΝΑ στους παξους...
-
Eπειδή δεν έχω πάει στους Παξούς, ίσως είναι δώσω μια ευκαιρία ακόμη στο ...Ιόνιο, μιας και η Αστυπάλαια, μας τελείωσε, αφού δεν βρίσκω εισητήρια για το πλοίο...
Πες λίγο τιμές διαμονής, φαγητού στο περίπου και κατά πόσο είναι εφικτό να βρούμε κάνα δωμάτιο τέτοια εποχή, αφού απ' όσο ξέρω είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί διαθεσιμότητα... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Eπειδή δεν έχω πάει στους Παξούς, ίσως είναι δώσω μια ευκαιρία ακόμη στο ...Ιόνιο, μιας και η Αστυπάλαια, μας τελείωσε, αφού δεν βρίσκω εισητήρια για το πλοίο...
Πες λίγο τιμές διαμονής, φαγητού στο περίπου και κατά πόσο είναι εφικτό να βρούμε κάνα δωμάτιο τέτοια εποχή, αφού απ' όσο ξέρω είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί διαθεσιμότητα...Να πας, να πας και να κάνεις αμέσως μετά αναλυτικό review μήπως και εν τέλει πάω κι εγώ που ψάχνομαι πως και που θα αποχαιρετήσω το καλοκαίρι (το πλάνο για Βελιγράδι αρχές Σεπτέμβρη τέθηκε σε αμφισβήτηση )
-
Αμα πάω ρε δεν θα σου πω τίποτε! ΠΑΛΙ θα πας διακοπές;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πες λίγο τιμές διαμονής, φαγητού στο περίπου και κατά πόσο είναι εφικτό να βρούμε κάνα δωμάτιο τέτοια εποχή, αφού απ' όσο ξέρω είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί διαθεσιμότητα...Λοιπόν, καράβι πάει απο Αστακό και από Νυδρι/Βασιλική. Το κόστος για ενα αυτοκινητο +2 ατομα ειναι περιπου 45-55 ευρω.
Εγώ έμεινα σε ενα απο τα 2 καλυτερα ξενοδοχεια με 130 ευρω την βραδια. Αλλα απο οτι ακουσα, ενα απλο δωματιο κοστιζει μινιμουμ 50-55 ευρω....
Φαγητο τρωγαμε αρκετα για 2 ατομα, και φυσικα θαλασσινα κτλ...Τιμές απο 45-60 το ζευγαρι..
Να νοικιασει οπωσδηποτε σκαφος αν δεν εχεις, νοικιαζουν 5μετρα με 30hp μηχανες, με τιμονι κανονικα και μαξιλαρακια για ξαπλα/ηλιοθεραπεια, ορισμενα εχουν και ραδιοφωνο+ ψυγειακι. Τιμες 90ευρω την ημερα +οση βενζινη καψεις. Μπορεις βεβαια να παρεις και απλη βαρκουλα με 60 ευρω την μερα. Την παραλαμβανεις 10 το πρωι και πρεπει να επιστρεψεις στις 6με 7 το απογευμα. Φυσικα και πας αντιπαξους ΑΝΕΤΑ αν δεν εχει καιρο..Μονο προσεξε στο γυρισμο το μετρημα της βενζινης, διοτι κλεβουν ασσυστολα..
Αν δεν μπορεις να παρεις δικο σου σκαφος, μην ανυσηχεις, εχει καθε μια ωρα sea taxis απο τον Γαιο, για αντιπαξους με μολις 8 ευρω το ατομο πηγαινε-ελα...
Οτι αλλο χρειαστεις απλα πες μου...Αλλα σου λεω ενα πραγμα, αν σου δειξω φωτο, θα παθεις πλακα..
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009