Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Σούγια;
για ριξτε ενα update για αυτο το μερος γιατι θα χουμε βαφτιση εκει τον αυγουστο..
H Σούγια είναι ενα φανταστικό μέρος, (για μενα, αφού κάθε σαβ/κο είμαι εκεί!)...
Πέτρα η παραλία βέβαια, όμως πεντακάθαρα νερά, και ωραίο μέρος για ψαρεμα ή βουτιχτάδες...
Οπως κατεβαίνεις και μπαίνεις στην Σούγια, απο την δεξιά μεριά είναι η 'οργανωμένη' παραλία, με ξαπλωτούρες και ομπρέλες, κομπλέ...
Απο αριστερά, και μέχρι το τέλος του δρόμου είναι πιο 'φρι' κατάσταση... Φανταστείτε οτι τέρμα αριστερα είναι δημοφιλής η παραλία για γυμνισμό.
Εγώ προσωπικά πηγαίνω απο αριστερά, (οχι στο τέρμα, που έλεγα, ) οπου έχει και μαγαζάκι καφε-σνακ κολλητός μου φίλος ονόματι Sougia Paradise και ειναι ενα φανταστικό μαγαζάκι με αιώρες, χτιστά πεζουλάκια με μαξιλάρες που μπορείς να αράξεις εκεί όλη μέρα, να πίνεις ενα μοχίτο, να τρεχεις κατω για μια βουτιά, και τουμπαλιν!!!
Τα δωμάτια ειναι πολύ φτηνά, απο 35ευρώ το δίκλινο, και τα περισσοτερα γίνονται τρίκλινα με την ίδια τιμή! Καλό είναι όμως να μεριμνήσετε να κλείσετε γιατί γίνεται ψιλοπανικός και δεν υπάρχουν και σε αφθονία!!!!!!
Αν δεν εχετε τηλέφωνα, πες μου να σας βρω μερικά να στα στείλω πμ.
Είναι και μέρος που πολλοί κάνουν κάμπινγκ, αλλά δεν θα σας το πρότεινα αφού έχετε 'κοινωνική εκδήλωση'!!!
Για χαβαλε το βράδυ πάνω στην παραλια είναι μπαράκια (2-3 μην φανταστείς τίποτα τρελό), και έχει και 2 κλαμπ, την Φουρτούνα (με λατιν-λαουντζ μουσική) και το Αλαμπάμα (χύμα στο κύμα μουσική)....
Παντως ενημέρωσε ποτε θα κατέβεις... Σίγουρα θα είμαι στο μαγαζάκι που σου είπα...να φτιάχνω Μοχιτο!!!!