-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σούγια;για ριξτε ενα update για αυτο το μερος γιατι θα χουμε βαφτιση εκει τον αυγουστο..
-
Στη Σούγια ή σε κανένα κοντινό χωριό(Κουστογέρακο, Ροδοβάνι, κλπ);
Η Σούγια είναι σκέτη παραλία, όμορφη, απομονωμένη αρκετά με πεντακάθαρα νερά.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Σούγια;
για ριξτε ενα update για αυτο το μερος γιατι θα χουμε βαφτιση εκει τον αυγουστο..
Απο μένα update είναι δυσκολο. Έχω να πάω κάπου 20 χρόνια οπότε υποθετω οτι θα εχουν αλλαξει καπως τα πράγματα.
Τότε ήταν τέλεια, πέρασα 2 όμορφα καλοκαιρια ίσως τα ομορφότερα της εφηβικης μου ζωής. -
Σούγια;
για ριξτε ενα update για αυτο το μερος γιατι θα χουμε βαφτιση εκει τον αυγουστο..
H Σούγια είναι ενα φανταστικό μέρος, (για μενα, αφού κάθε σαβ/κο είμαι εκεί!)...
Πέτρα η παραλία βέβαια, όμως πεντακάθαρα νερά, και ωραίο μέρος για ψαρεμα ή βουτιχτάδες...
Οπως κατεβαίνεις και μπαίνεις στην Σούγια, απο την δεξιά μεριά είναι η 'οργανωμένη' παραλία, με ξαπλωτούρες και ομπρέλες, κομπλέ...
Απο αριστερά, και μέχρι το τέλος του δρόμου είναι πιο 'φρι' κατάσταση... Φανταστείτε οτι τέρμα αριστερα είναι δημοφιλής η παραλία για γυμνισμό.
Εγώ προσωπικά πηγαίνω απο αριστερά, (οχι στο τέρμα, που έλεγα, ) οπου έχει και μαγαζάκι καφε-σνακ κολλητός μου φίλος ονόματι Sougia Paradise και ειναι ενα φανταστικό μαγαζάκι με αιώρες, χτιστά πεζουλάκια με μαξιλάρες που μπορείς να αράξεις εκεί όλη μέρα, να πίνεις ενα μοχίτο, να τρεχεις κατω για μια βουτιά, και τουμπαλιν!!!
Τα δωμάτια ειναι πολύ φτηνά, απο 35ευρώ το δίκλινο, και τα περισσοτερα γίνονται τρίκλινα με την ίδια τιμή! Καλό είναι όμως να μεριμνήσετε να κλείσετε γιατί γίνεται ψιλοπανικός και δεν υπάρχουν και σε αφθονία!!!!!!
Αν δεν εχετε τηλέφωνα, πες μου να σας βρω μερικά να στα στείλω πμ.
Είναι και μέρος που πολλοί κάνουν κάμπινγκ, αλλά δεν θα σας το πρότεινα αφού έχετε 'κοινωνική εκδήλωση'!!!
Για χαβαλε το βράδυ πάνω στην παραλια είναι μπαράκια (2-3 μην φανταστείς τίποτα τρελό), και έχει και 2 κλαμπ, την Φουρτούνα (με λατιν-λαουντζ μουσική) και το Αλαμπάμα (χύμα στο κύμα μουσική)....
Παντως ενημέρωσε ποτε θα κατέβεις... Σίγουρα θα είμαι στο μαγαζάκι που σου είπα...να φτιάχνω Μοχιτο!!!!
-
να σας πω εμενα για σουγια μου ειπαν...δεν ακουσα να λενε για αλλο μερος για βαφτιση...
στη σουγια θα μεινουμε σιγουρα... μου ειπαν οτι ειναι λιγο ερημικο μερος αλλα πολυ ομορφο!
εντιτ μετα την αννα!
σουγια paradise ε? με μοχιτο ε? παρα πολυ ενδιαφερον... μετα τον 15αυγουστο ειναι η βαφτιση, νομιζω το αλλο σκ...βασικα ο μπομπιρας που θα βαφτιστει ειναι κατοικος χανιων αρα λογικα θα τη ψαξει ο μπαμπας και η μαμα του...πρεπει ναναι ωραιο μερος λογικα!
αρα αννα αμα σε βρω εκει θα ζησουμε ενα μοχιτο του πατωματος...
-
Καλά έχει εκκλησία και χώρο για τραπέζι εκεί;
Τόσες φορές που έχω πάει ούτε καν το έχω προσέξει!
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Σούγια;
H Σούγια είναι ενα φανταστικό μέρος, (για μενα, αφού κάθε σαβ/κο είμαι εκεί!)...
Πέτρα η παραλία βέβαια, όμως πεντακάθαρα νερά, και ωραίο μέρος για ψαρεμα ή βουτιχτάδες...
Οπως κατεβαίνεις και μπαίνεις στην Σούγια, απο την δεξιά μεριά είναι η 'οργανωμένη' παραλία, με ξαπλωτούρες και ομπρέλες, κομπλέ...
Απο αριστερά, και μέχρι το τέλος του δρόμου είναι πιο 'φρι' κατάσταση... Φανταστείτε οτι τέρμα αριστερα είναι δημοφιλής η παραλία για γυμνισμό.
Εγώ προσωπικά πηγαίνω απο αριστερά, (οχι στο τέρμα, που έλεγα, ) οπου έχει και μαγαζάκι καφε-σνακ κολλητός μου φίλος ονόματι Sougia Paradise και ειναι ενα φανταστικό μαγαζάκι με αιώρες, χτιστά πεζουλάκια με μαξιλάρες που μπορείς να αράξεις εκεί όλη μέρα, να πίνεις ενα μοχίτο, να τρεχεις κατω για μια βουτιά, και τουμπαλιν!!!
Τα δωμάτια ειναι πολύ φτηνά, απο 35ευρώ το δίκλινο, και τα περισσοτερα γίνονται τρίκλινα με την ίδια τιμή! Καλό είναι όμως να μεριμνήσετε να κλείσετε γιατί γίνεται ψιλοπανικός και δεν υπάρχουν και σε αφθονία!!!!!!
Αν δεν εχετε τηλέφωνα, πες μου να σας βρω μερικά να στα στείλω πμ.
Είναι και μέρος που πολλοί κάνουν κάμπινγκ, αλλά δεν θα σας το πρότεινα αφού έχετε 'κοινωνική εκδήλωση'!!!
Για χαβαλε το βράδυ πάνω στην παραλια είναι μπαράκια (2-3 μην φανταστείς τίποτα τρελό), και έχει και 2 κλαμπ, την Φουρτούνα (με λατιν-λαουντζ μουσική) και το Αλαμπάμα (χύμα στο κύμα μουσική)....
Παντως ενημέρωσε ποτε θα κατέβεις... Σίγουρα θα είμαι στο μαγαζάκι που σου είπα...να φτιάχνω Μοχιτο!!!!
Tελικά δεν έχει αλλάξει και πολύ...
-
να σας πω εμενα για σουγια μου ειπαν...δεν ακουσα να λενε για αλλο μερος για βαφτιση...στη σουγια θα μεινουμε σιγουρα... μου ειπαν οτι ειναι λιγο ερημικο μερος αλλα πολυ ομορφο!
εντιτ μετα την αννα!
σουγια paradise ε? με μοχιτο ε? παρα πολυ ενδιαφερον... μετα τον 15αυγουστο ειναι η βαφτιση, νομιζω το αλλο σκ...βασικα ο μπομπιρας που θα βαφτιστει ειναι κατοικος χανιων αρα λογικα θα τη ψαξει ο μπαμπας και η μαμα του...πρεπει ναναι ωραιο μερος λογικα!
αρα αννα αμα σε βρω εκει θα ζησουμε ενα μοχιτο του πατωματος...
Δεν την παλεύω άλλο 'πάτωμα'!!! Για αυτό τα πίνω τα μοχίτο! Για να το ξεχάσω...το έρημο, αυτό το γελοίο, το 'πάτωμα'!!!!!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Καλά έχει εκκλησία και χώρο για τραπέζι εκεί;Τόσες φορές που έχω πάει ούτε καν το έχω προσέξει!
μη με ρωτας γιατι ο γαμος ηταν οργανωσης της νυν ξαδελφης μου αρα κυριλε λογω στατους ενω η βαφτιση του ξαδελφου μου αρα κατι τελειως χυμα...
αναρωτηθηκα δε γιατι δε πηγαμε στη γαυδο για να μαστε εκκεντρικοι...
ειχα παει πολυ μικρος στη νοτια κρητη αρα ευκαιρια να ξαναπαω..ολα τα αλλα τα χω δει στο περιπου..
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Καλά έχει εκκλησία και χώρο για τραπέζι εκεί;Τόσες φορές που έχω πάει ούτε καν το έχω προσέξει!
Εκκλησίτσα έχει, πριν την Σούγια, και υποθέτω οτι οι καλεσμένοι δεν θα είναι και πάρα πολλοί για να θέλει μεγάλο μαγαζί. Ή πανω στην παραλία θα είναι σε κανενα μαγαζί, ή σε κάποιο σπίτι με αυλή... Εχω πάει σε βαφτίσεις στην Σούγια, αλλά σε σπίτια... Υπαίθρια! Ξέρετε τώρα...για να 'πιστολαρουν' ελεύθερα!!!
-
οχι οχι δε νομιζω ναναι τοσοι πολλοι οι καλεσμενοι...ασε φαγαμε στη μαπα το γαμο που ηταν τα μισα χανια...
το κονσεπτ ειναι βαφτιση και μπανιο...καταλαβατε περι τινος προκειται!
-
Χύμα στο κύμα, όμορφα! Αν έχετε χρόνο μπορείτε να πάτε και μια βολτίτσα στα χωριά γύρω ή στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης πάντως
-
...
...
Άννα άμα μου έκανες και attach και ένα χάρτη δεν θα χρειαζόταν να αγοράσω ταξιδιωτικό οδηγό!
Τα επεξεργάστηκα και κατέληξα: πρέπει να πάρω πολλά λεφτά μαζί μου!
Ευχαριστω και μακαρι να βρω τον χρονο να σας δω ολους!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
...
...
Άννα άμα μου έκανες και attach και ένα χάρτη δεν θα χρειαζόταν να αγοράσω ταξιδιωτικό οδηγό!
Τα επεξεργάστηκα και κατέληξα: πρέπει να πάρω πολλά λεφτά μαζί μου!
Ευχαριστω και μακαρι να βρω τον χρονο να σας δω ολους!
Κοίτα, κάνοντας και εγώ τέτοιες εξορμήσεις, θα σου πώ οτι δεν θες και τρελά λεφτα!!!
Ειδικά στην Παλαιοχωρα - Σουγια κτλ, στα μπαρ, π.χ. το ποτό δεν κάνει πάνω απο 6 ευρώ! Δεν ξέρω τί μπόμπα, θα με ρωτήσεις οτι είναι, όμως εγώ μια χαρά τα βρίσκω!!!
Εντάξει, στον Πλατανιά κτλ το ποτάκι θα το πληρώσεις 9 ευρώπουλα, αλλά...άλλη φάση!!!
Οσο για το φαγητό, καφέδες κτλ, δεν είναι και δα και σχοιζοφρένεια! Ενα Φρεντο θα το πληρώσεις...νομίζω, το πολύ 3,5 ευρώ, όπως επίσης και ξαπλωτούρες (2)-ομπρέλα 5 ευρώ.
Μην ακούς τις ειδήσεις του Στάρ και τρελαίνεσαι!
Αυτά...
(όσο για τον χάρτη, είχα κάνει ενα φανταστικό τουριστο-οδηγό για τους αγωνιζόμενους που θα επισκέπτονταν την πόλη μας πριν χρόνια, με χάρτες, και road book αλλά χάθηκε μαζί με το άμοιρο το site... )
-
Πολλα λεφτα θα χρειαστουν οχι λογω ακριβων τιμων (μια χαρα τα βρισκω αυτα που μου λες, εδω πληρωνω 8.5 γιουρο στην Αριστοτελους για νερο με λιγο βοτκα εκει θα κολλησουμε...) αλλα επειδη θα πρεπει να επισκευτω πολλα μερη! Αν ακολουθησω το προγραμμα σου θε πρεπει να πηγαινω σε 4-5 μαγαζια καθε βραδυ!!
-
.....όπως επίσης και ξαπλωτούρες (2)-ομπρέλα 5 ευρώ.
...με 2 μπουκάλια νερό δώρο
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
.....όπως επίσης και ξαπλωτούρες (2)-ομπρέλα 5 ευρώ.
...με 2 μπουκάλια νερό δώρο
μόνο αυτό είναι το δώρο ?
-
Τελος του μηνα 26 θα ειμαι οικογενειακος Λευκαδα.Οποιος θελει ας στειλει πμ να βρεθουμε.Καλες διακοπες σε ολους!!!
-
έκλεισα για Σαντορίνη τέλη Αυγούστου για 7 ημέρες. Το ερώτημα είναι να πάρω το αμάξι μαζί μου ή να νοικιάσω από εκεί ? με ΑΝΕΚ βγαίνει 85χ2=170€/7 ημέρες=24€/ημέρα.
-
Αν τα λεφτά είναι πάνω κάτω ίδια, εγώ θα επέλεγα ενοικίαση.
Λιγότερη ταλαιπωρία στο δικό σου αυτοκίνητο, δεν το λυπάσαι να σκονιστεί και να λιαστεί, και βέβαια σε νησάκια όπως η Σαντορίνη δεν είναι ότι χάνεις και πολλή οδηγική απόλαυση μη έχοντας το δικό σου!
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009