-
Συνέχισε να γράφεις και να ανάμασας ότι Διαβάζεις...
Εδώ ο κόσμος πιστεύει Αλλά και Αλλά , στα περιοδικά θα κολλησουμε...
Προφανώς και οδήγησα όλα τα μοντέλα του ανταγωνισμού , και Προφανώς αγόρασα και απέκλεισε σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες οι οποίες οριοθετουνται αποκλειστικά Απο τις γνώσεις μου και τις καθημερινές μου δραστηριότητες... -
Ο χρήστης dynamite έγραψε:
η ορθογραφια ειναι το θεμα η η ουσια;
σορρυ φιλε αλλα εχω συνηθισει να γραφω με λατινικους χαρακτηρες. οκ παντως θα σου την κανω τη χαρη να προσεχω!
οχι δεν επεσα σε κανενα τοιχο επεσα πισω απο ενα φορτηγο και ειδα τα σιδερα 20cm απο το κεφαλι μου.
η σπικαρ δεν ανελαβε ευθυνη και αφου την εβγαλα καθαρη
και ηδη ειχα κινηθει νομικα βρηκα ενα χαρτι στο αμαξι που για καλη μου τυχη θα παραπεσε που μεταξυ αλλων εγραφε..
'αδυναμια συστηματως πεδισης σφαλμα προβληματικη λειτουργια ABS' και καλο θα ηταν η ειρωνεια να περισευειΕυθύνη έχει η αντιπροσωπεια και ΕΣΥ που παρελαβες ελαττωματικο αυτοκίνητο...
-
εκεινος γτ εχει ευθυνη, οταν παιρνεις ενα καινουργιο αμαξι πρεπει δηλ να το πας συνεργειο να το ελενξεις? η πρεπει να ζητησεις ολα τα συνοδευτικα εγγραφα του απο τοεργοστασιο. Ειναι καθαρα εγκληματικη ανευθυνοτητα να παραδωσει σε πελατη της αυτοκινητο μη 100% ετοιμο για χρηση.
-
εισαι σοβαρος ρε φιλε; τι ευθυνη εχω εγω;
πας καλα; και τι εισαι εσυ και εβγαλες πορισμα;
δικαστης; edit mod -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η ορθογραφια ειναι το θεμα η η ουσια;
σορρυ φιλε αλλα εχω συνηθισει να γραφω με λατινικους χαρακτηρες. οκ παντως θα σου την κανω τη χαρη να προσεχω!
οχι δεν επεσα σε κανενα τοιχο επεσα πισω απο ενα φορτηγο και ειδα τα σιδερα 20cm απο το κεφαλι μου.
η σπικαρ δεν ανελαβε ευθυνη και αφου την εβγαλα καθαρη
και ηδη ειχα κινηθει νομικα βρηκα ενα χαρτι στο αμαξι που για καλη μου τυχη θα παραπεσε που μεταξυ αλλων εγραφε..
'αδυναμια συστηματως πεδισης σφαλμα προβληματικη λειτουργια ABS' και καλο θα ηταν η ειρωνεια να περισευειΕυθύνη έχει η αντιπροσωπεια και ΕΣΥ που παρελαβες ελαττωματικο αυτοκίνητο...
Aφου σου λεει οτι αποδειχτηκε οτι το αμαξι ηταν ελλατωματικο απο το εργοστασιο.....
ποια αντιπροσωπεια κ κουραφεξαλα λες? -
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Α και την αποτελεσματικότητα την μετράω από τα λόγια του δημοσιογράφου και τις μετρήσεις τους... είπαμε ασπάζομαι τις απόψεις τους . Δυστυχώς δεν μπορώ να έχω ένα Vbox και όλα τα αμάξια για να τα στήσω να κάνω μετρήσεις. Μήπως εσύ?σιγά που θα μας πούνε τα περιοδικά ρε φιλαράκι.
τώρα ότι τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τα περιοδικά σε ελλάδα κ ευρώπη είναι σχεδόν κοινά δε λέει κάτι να ξέρεις. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Α και την αποτελεσματικότητα την μετράω από τα λόγια του δημοσιογράφου και τις μετρήσεις τους... είπαμε ασπάζομαι τις απόψεις τους . Δυστυχώς δεν μπορώ να έχω ένα Vbox και όλα τα αμάξια για να τα στήσω να κάνω μετρήσεις. Μήπως εσύ?
σιγά που θα μας πούνε τα περιοδικά ρε φιλαράκι.
τώρα ότι τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τα περιοδικά σε ελλάδα κ ευρώπη είναι σχεδόν κοινά δε λέει κάτι να ξέρεις.πως φαίνεται οτι δεν έχεις επαφές με ειδικό τύπο..
.όταν αρχίζεις να καταλαβαίνεις 2 πράγματα παραπάνω σε τεχνικά κυρίως θέματα, καταλαβαίνεις πως οι αρθογράφοι στην πλειοψηφία τους, απλά έχουν βγάλει ένα σκάρτο λύκειο... -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
εκεινος γτ εχει ευθυνη, οταν παιρνεις ενα καινουργιο αμαξι πρεπει δηλ να το πας συνεργειο να το ελενξεις? η πρεπει να ζητησεις ολα τα συνοδευτικα εγγραφα του απο τοεργοστασιο. Ειναι καθαρα εγκληματικη ανευθυνοτητα να παραδωσει σε πελατη της αυτοκινητο μη 100% ετοιμο για χρηση.όταν παραλαμβάνεις καινούργιο αυτοκίνητο , πέρα από τον οπτικό έλεγχο υπάρχει ένα χαρτί που σε ενημερώνει για την καλή λειτουργία των επιμέρους συστημάτων , όπως αυτά αποτυπώνονταιαπό τις ενδείξης του εγκαγεφάλου...
-
ΝΑΙ Ε?και σε ποιοα αντιπροσψωπεια στο δινουν αυτο κατα την παραλαβή??? Εγω σε οσα εχω παει και το δικο μου μαζι για παραλαβη εννοειται δεν μας δοθηκε τετοιο χαρτι
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
ΝΑΙ Ε?και σε ποιοα αντιπροσψωπεια στο δινουν αυτο κατα την παραλαβή??? Εγω σε οσα εχω παει και το δικο μου μαζι για παραλαβη εννοειται δεν μας δοθηκε τετοιο χαρτινα κοιτάξεις τότε το μαύρο φάκελο με τα βιβλιαράκια του αυτοκινήτου...ψάξε λίγο στο ντουλαπάκι σου και θα τ βρείς...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εκεινος γτ εχει ευθυνη, οταν παιρνεις ενα καινουργιο αμαξι πρεπει δηλ να το πας συνεργειο να το ελενξεις? η πρεπει να ζητησεις ολα τα συνοδευτικα εγγραφα του απο τοεργοστασιο. Ειναι καθαρα εγκληματικη ανευθυνοτητα να παραδωσει σε πελατη της αυτοκινητο μη 100% ετοιμο για χρηση.
όταν παραλαμβάνεις καινούργιο αυτοκίνητο , πέρα από τον οπτικό έλεγχο υπάρχει ένα χαρτί που σε ενημερώνει για την καλή λειτουργία των επιμέρους συστημάτων , όπως αυτά αποτυπώνονταιαπό τις ενδείξης του εγκαγεφάλου...
σου δινου και καποιο πιστοποιητικο οτι θ ανοιξουν οι αεροσακοι οταν πρεπει η οτι το abs θα λειτουργει παντα μεσα σε 5 χρονια;
για ποσο ισχυει αυτο το οποιο χαρτι;
αν ειχε προβλημα αλλη μαρκα θα γραφες τα ιδια;
-
τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα.........
-
Μιλάμε και για δικαστική δικαίωση και ενώ το ξέρουμε στην προσπάθεια να πείσουμε ότι η αγαπημένη μας μάρκα - που είναι η καλύτερη ever για τον καθένα από εμάς μέχρι να πάμε στην επόμενη αγαπημένη- έχει δίκιο, του λέμε ότι φταίει κιόλας που του πούλησαν ελαττωματικό αυτοκίνητο (που δεν έπρεπε καν να βγει από την γραμμή παραγωγής - ή θα έπρεπε να ελέγξει η έδω αντιπροσωπεία σε κάθε περίπτωση πριν το πασσάρει και σκοτώσει κάποιον ανυποψίαστο καταλωτή).
Ο dynamite έχει ζητήσει μια άποψη μεταξύ 2 αυτοκινήτων.
Λοιπόν οδήγησα το polo GTI και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό με το μέτρο σύγκρισης που έχω.
Φρένα γραμμικά θα τα έλεγα, από αντοχή δεν θέλησα να τα ζορίσω, σταθερό, ελαφρά υποστροφικό (εντάξει δεν το πήγα αίμα, μην το παίζω και δοκιμαστής, έτυχε και το οδήγησα από φίλο και δεν είχε και πολλά χλμ). Αρκετός θόρυβος λογικό λόγω του κινητήρα και του μεγέθους. Θα έλεγα περισσότερος και από GT mk5 (170ΗΡ) αλλά πάει καιρός από τότε και τα αυτιά μου μπορεί να είναι πιο ευαίσθητα .
Το οπσ δεν τον έχω οδηγήσει αλλά αν καταλαβαίνω καλά από ότι διαβάζω και ότι γράφουν οι συμφορουμίτες είναι πιο άγριο.
Το πολο οδηγείται περισσότερο με γραμμές νομίζω όπου και είναι πολύ αποτελεσματικό, γραμμικό, και σαφές. Αν θέλεις κάτι παραπάνω, με κοντρίδια, κολίδια (υπερστροφές sorry για τα γαλλικά) δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση. Δεν με άφησε ο φίλος να το ευχαριστηθώ τόσο .Λυπάμαι που το δικό μου τουτου δεν έχει dsg. :sorry οπότε δεν μπορώ να σου πω αν έχει τα καλύτερα κατεβάσματα αλλά είναι καλή φάση, τέλος. Τώρα αν γουστάρεις να ανακατεύεις την σούπα παραδοσιακά είναι άλλο.
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
όταν παραλαμβάνεις καινούργιο αυτοκίνητο , πέρα από τον οπτικό έλεγχο υπάρχει ένα χαρτί που σε ενημερώνει για την καλή λειτουργία των επιμέρους συστημάτων , όπως αυτά αποτυπώνονταιαπό τις ενδείξης του εγκαγεφάλου...
σου δινου και καποιο πιστοποιητικο οτι θ ανοιξουν οι αεροσακοι οταν πρεπει η οτι το abs θα λειτουργει παντα μεσα σε 5 χρονια;
για ποσο ισχυει αυτο το οποιο χαρτι;
αν ειχε προβλημα αλλη μαρκα θα γραφες τα ιδια;Το χαρτί Αυτο σε διαβεβαίωνει ότι το αυτοκίνητο λειτουργεί τη στιγμή που το αγοράζεις ...
Μετά Απο 5 χρόνια εξαρτάται Απο την συντήρηση που του παρεχεις... Δεν θέλει και ΠΟΛΥ μυαλό για να το σκεφτείς ... -
Το χαρτι μπορει να λεει οτι θελει ,αμα παρω εγω ενα αμαξι καινουριο και με το που βγω σκοτωθω η σκοτωσω καποιον να το χεσω και το χαρτι και ολα.
Δεν θα κατσουμε τωρα να δωσουμε συγχωροχαρτι στον καθε κατασκευαστη.Υ.Γ θυμαστε παλίοτερα με τον τυπο στο κορσα που σκοτωθηκε λογω κουφιου ακρομπαρου;
Επεσε χοντρη αποζημιωση. -
-
Ο χρήστης dynamite έγραψε:
ρε φιλαρακι τοσο πολυ προβλημα εχεις με τα vag?
το θεμα ειναι polo GTI εγω βγηκα offtopic και εθεσα ως επιλογη μου το corsa.
τι μου λες για τη μιτο? ειπα 20 φορες οτι δεν θελω να την παρω.
και σιγουρα δεν τη βαζω διπλα ουτε στο πολο ουτε στο κορσα γιατι αρχικα πιστευω με τα δικα μου γουστα οτι ειναι ΚΑΚΑΣΙΧΙΜΟ ΨΕΥΤΟΜΠΡΟΣΤΑ ΧΑΖΟΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΡΜΑ ΚΙΤΣ.
δεν μου αρεσε καθολου ουτε η μιτο ουτε κανενα αλφα - ελαχιστων εξερεσεων.
επισης δεν θα επερνα ποτε αλφα πλεον γιατι υπαρχει ακωμη δικαστηριο με την αλφα ρομεο η οποια ζητα συμβιβασμο καθως παραλιγο να χασω τη ζωη μου με ενα απο τα ριμαδια τους.
το πως και το τι αστο καλυτερα το θεμα ειναι οτι παρακαλανε απο το 2005 για συμβιβασμο και ολο περνουν αναβολες αλλα θα τους ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
αρα λοιπον μη μου λες για μιτο και ωραια αμαξια για εμενα ειναι ενας κουβας με ροδες. δεν μου κανει το κατι ωταν το βλεπω ουτε μεσα ουτε εξω.
αυτα και καληνυχτα και στην τελικη μη το διαβαζεις το κολοτοπικμε αυτη την ορθογραφια και αυτο περι ΚΙΤΣ τς μιτο....
οπως βλεπεις ειπα την γνωμη μου για το opc,το προτιμω για πολλους λογους εναντι του πολο.
Δεν ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ κανεις για την μιτο. Γνωμες ο καθενας εξεφρασε για να σε βοηθησει με την τελικη σου επιλογη.Αν δεν σου κανει ακου μονο αυτα που σου ειναι αρεστα στα αυτια σου.
Λογω του οτι εξεφρασες προβληματισμο αναμεσα σε οπελ και φαουβε, εριξα σαν πιθανες εναλλακτικες καποιες αξιολογες προτασεις αναμεσα και η μιτο.
Προβλημα και κολλημα δεν εχω εγω οσο λες, μαλλον εσυ με την αλφα γιατι εαν θεωρεις την μιτο κουβα με ροδες, απαξιωνοντας ετσι απλα ενα αυτοκινητο-χωρις ουσιαστικα-κανενα επιχειρημα..
Τελειωνει η κουβεντα εδω μαζι σου!
Καλη επιλογη και καλη αγορα απο μενα! -
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Το χαρτι μπορει να λεει οτι θελει ,αμα παρω εγω ενα αμαξι καινουριο και με το που βγω σκοτωθω η σκοτωσω καποιον να το χεσω και το χαρτι και ολα.
Δεν θα κατσουμε τωρα να δωσουμε συγχωροχαρτι στον καθε κατασκευαστη.Υ.Γ θυμαστε παλίοτερα με τον τυπο στο κορσα που σκοτωθηκε λογω κουφιου ακρομπαρου;
Επεσε χοντρη αποζημιωση.το χαρτί υπογράφεται από τον τεχνίτη που κάνει τη σύνδεση με την μονάδα ελέγχου... το τσεκάρεις και αν όλα είναι οκ προχωράς στην παραλαβή του αυτοκινήτου...
αν δεν χαμπαριάζεται από δαύτα αγοράστε κανα πλυντήριο ... δεν είναι παιχνίδι το αυτοκίνητο... -
Εισαι αδικος με τους χαρακτηρισμους που κανεις. Αυτο που λες εγω τουλαχιστον πρωτη φορα το ακουω κ δε νομιζω πως ανηκω στη μειοψηφια...
Πες μου σε παρακαλω απο που μπορει κανεις να μαθει οτι μαζι με καθε καινουριο αυτοκινητο παρεχεται εξτρα βεβαιωση καλης λειτουργιας για καινουριο αυτοκινητο. Εσυ μπορει να κυκλοφορεις στην 'πιατσα' κ να εχεις αμεση σχεση με την αγορα, δεν ειναι ομως ολοι υποχρεωμενοι να το κανουν. Σε θεματα που εχω διαβασει εδω αλλοι αγορασαν για καινουριο αυτοκινητο 2 χρονων, πως περιμενεις να ξερει ο τυπικος αγοραστης κατι τετοιο??? Υποτιθεται πως το καινουριο ειναι η ασφαλης επιλογη, περιμενω λοιπον εγω ο ασχετος που θελω να παρω ενα μεταφορικο μεσο κ να ησυχασω, το εργοστασιο/ αντιπροσωπια να με σεβαστουν.
Εκτος κι αν οι μη γνωστες πρεπει ν'αρχισουν να κυκλοφορουν με το πλυντηριο τους
VW Polo GTI (2010)