Μιλάμε και για δικαστική δικαίωση και ενώ το ξέρουμε στην προσπάθεια να πείσουμε ότι η αγαπημένη μας μάρκα - που είναι η καλύτερη ever για τον καθένα από εμάς μέχρι να πάμε στην επόμενη αγαπημένη- έχει δίκιο, του λέμε ότι φταίει κιόλας που του πούλησαν ελαττωματικό αυτοκίνητο (που δεν έπρεπε καν να βγει από την γραμμή παραγωγής - ή θα έπρεπε να ελέγξει η έδω αντιπροσωπεία σε κάθε περίπτωση πριν το πασσάρει και σκοτώσει κάποιον ανυποψίαστο καταλωτή).
Ο dynamite έχει ζητήσει μια άποψη μεταξύ 2 αυτοκινήτων.
Λοιπόν οδήγησα το polo GTI και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό με το μέτρο σύγκρισης που έχω.
Φρένα γραμμικά θα τα έλεγα, από αντοχή δεν θέλησα να τα ζορίσω, σταθερό, ελαφρά υποστροφικό (εντάξει δεν το πήγα αίμα, μην το παίζω και δοκιμαστής, έτυχε και το οδήγησα από φίλο και δεν είχε και πολλά χλμ). Αρκετός θόρυβος λογικό λόγω του κινητήρα και του μεγέθους. Θα έλεγα περισσότερος και από GT mk5 (170ΗΡ) αλλά πάει καιρός από τότε και τα αυτιά μου μπορεί να είναι πιο ευαίσθητα .
Το οπσ δεν τον έχω οδηγήσει αλλά αν καταλαβαίνω καλά από ότι διαβάζω και ότι γράφουν οι συμφορουμίτες είναι πιο άγριο.
Το πολο οδηγείται περισσότερο με γραμμές νομίζω όπου και είναι πολύ αποτελεσματικό, γραμμικό, και σαφές. Αν θέλεις κάτι παραπάνω, με κοντρίδια, κολίδια (υπερστροφές sorry για τα γαλλικά) δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση. Δεν με άφησε ο φίλος να το ευχαριστηθώ τόσο .
Λυπάμαι που το δικό μου τουτου δεν έχει dsg. :sorry οπότε δεν μπορώ να σου πω αν έχει τα καλύτερα κατεβάσματα αλλά είναι καλή φάση, τέλος. Τώρα αν γουστάρεις να ανακατεύεις την σούπα παραδοσιακά είναι άλλο.