-
χ
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
δες εδώ http://vccs.volvocars.se/accessories/ca ... efault.htm
εκτός από το σχήμα να κοιτάς και το βάρος της ζάντας. Να είσαι σίγουρος ότι θα κόψει με πιο μεγάλες
ζάντες. -
Καλή χρονιά! Χρόνια πολλά σε όλους τους Volvisti!
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
- στο Sum οι καθρέφτες πως αναδιπλώνουν, δεν βρίσκω το κουμπί στο manual .........
- μαζί με τις μνήμες του καθίσματος οδηγού, αποθηκεύονται και οι θέσεις των καθρεπτών?
- όταν βάζεις όπισθεν ο δεξής καθρέπτης πέφτει για να βλέπεις εύκολα το πεζοδρόμιο ?
- πλήκτρο απενεργοποίησης του ESP υπάρχει ? στο manual το βρίσκω, όχι όμως και στις pics.
Απαντήσεις:
- Αναδιπλώνουν πατώντας ταυτόχρονα και τα δύο κουμπάκια (Right/Left) των καθρεπτών.
- Μόνο των εξωτερικών καθρεπτών, όχι του κεντρικού. Επίσης η θέση του καθίσματος αποθηκεύεται στο κλειδί. Άλλο κλειδί εγώ, άλλο η γυναίκα μου, και μόλις ξεκλειδώσεις τα καθίσματα φτιάχνονται στα μέτρα σου.
- Όχι.
- Υπάρχει. Σε μένα (S40 του 2006) είναι στη βάση του κιβωτίου ταχυτήτων.
Sorry johnkir που δεν απαντησα...δε ειχα απαντησειs για ολα
το Dstp εχει on/off απο το μοχλο φλας/trip computer πολυ ευκολο
Οι 8εσεις των εξωτερικων καθρεπτων δεν αποθηκευονατι στις μνημες....(V50 summum) -
- Αν δεν είναι στην βάση όπως λέι ο @manasta και έχει κουμπι reset στο περιστροφικό διακόπτη του αριστερού μοχλού του τιμονού τότε περιστρέφεις για να δεις την επιλογή DSTC ON και μετά για αλλαγή απο On σε Off πατας το reset και αλλάζει . Αν δεν αλλάξει με απλό πάτημα τότε θέλει παρατεταμένο όπως το S60.
Αν είσαι οπτικός και όχι διαβαστερός τύπος
http://www.volvocars.com/gr/All-Cars-MY ... pment.aspx
Πατάς την επιλογή ...- Ενεργητική ασφάλεια
- Σύστημα δυναμικού ελέγχου ευστάθειας και πρόσφυσης DSTC
- Αναπαραγωγή βίντεο
Βλέπεις το Βιντεο και .. .. .. βουαλα ,,. . . που λενε και οι Γαλλοι
-
thanks παιδιά ....
άρα υπάρχει μόνο μια σύγχυση σχετικά με τις μνήμες του καθίσματος
και των καθρεπτών. ο error21 λέει ότι δεν αποθηκεύονται μαζί με το
κάθισμα, ενώ ο manasta, λέει ότι αποθηκεύονται ....error21, κοίταξες πόσο κάνει το portable navigation? είδα ότι παίζει
και MP3.καλή χρονιά σε όλους !!!
-
Για το portable navigator είχα ρωτήσει να το βάλω μετά και μου είχαν πει νομίζω 760 ευρώ ή κάπου εκεί. Πριν λίγο καιρό το έδιναν δώρο αλλά το έκοψαν γρήγορα. Στο δρόμο, μόνο ένα έχω δει να το φοράει.
Είναι το κορυφαίο της Garmin, νομίζω το 760, με οθόνη 4,3'' και χάρτες όλης της Ευρώπης. Το καλό είναι ότι έχει μια πολύ όμορφη, αναδιπλούμενη βάση στο ταμπλό η οποία παρέχει και τροφοδοσία. Έτσι γλυτώνεις και τις απαίσιες βεντούζες και τα καλώδια στον αναπτήρα. Αλλά πολύ ακριβό.
Πολύ όμορφο είναι και το εργοστασιακό που χώνεται μέσα στο ταμπλό, αλλά αφενός ξεπερνάει τα 2.500 και αφετέρου Ελληνικοί χάρτες γιοκ.
-
Μηπως ξερεις αν To garmin με την αναδιπλωμενη θεση εχει χαρτες για Ελλαδα...?
-
το portable garmin, έχει ....
σκέφτομαι να αγοράσω από την αντιπροσωπία την ΜΟΝΟ βάση και τις καλωδιώσεις (έχουν άλλο κωδικό)
και το garmin 760 από το εμπόριο με 320€
-
Ναι, έχει χάρτες Ελλάδας. Έχω garmin στο κινητό. Οι χάρτες δεν είναι στο επίπεδο του destinator αλλά τη δουλειά τους την κάνουν.
-
Δεν χρειάζεται να πάρεις το 760. Οποιοδήποτε Garmin με οθόνη 4,3'' λογικά θα κουμπώνει. Πόσο έχει η βάση και οι καλωδιώσεις;
-
Δεν χρειάζεται να πάρεις το 760. Οποιοδήποτε Garmin με οθόνη 4,3'' λογικά θα κουμπώνει. Πόσο έχει η βάση και οι καλωδιώσεις;θα ρωτήσω αύριο . . .
-
Ναι, έχει χάρτες Ελλάδας. Έχω garmin στο κινητό. Οι χάρτες δεν είναι στο επίπεδο του destinator αλλά τη δουλειά τους την κάνουν.φαντάζομαι ότι το destinator είναι το καλύτερο σε χάρτες ....
δηλαδή το garmin που υστερεί ? δεν έχει όλη την χαρυτογραφιση ? δεν έχει POI ?
-
Δηλαδή θα πάρεις τα ανταλακτικά της βάσης που βρίσκεται στο ταμπλό και θα βάλεις δικιά σου οθόνη .
Είχα την εντύπωση ότι αυτό προυποθέτει διαφορέτικό ταμπλό για να λειτουργήσει το κόλπο που η οθόνη είναι εντός ταμπλό όταν είναι κλειστό και εμφανίζεται όταν ανοίγεις το GPS .
ή μήπως κατάλαβα λάθος . -
θα πάρω μόνο αυτό
http://vccs.volvocars.se/accessories/ii ... code=en-GB' target='_blank
και θα πάρω ένα Garmin 760 από το εμπόριο ...
είδα ότι υπάρχει και αυτό http://vccs.volvocars.se/accessories/ii ... code=en-GB
turn by turn, αλλά χλωμό να έχει χάρτες για την ελλάδα. Με αντίστοιχο σε Merc έχω κάνει πολύ ωραία
ταξίδια στην Αυστρία. -
Σωστός! 760 ευρώ το πρώτο με την συσκευή, πάνω από 2500 το δεύτερο. Περιμένουμε τιμή μόνο για τη βάση και την καλωδίωση.
-
Ψιλοάσχετο αλλα αν κάποιος θέλει να θαυμάσει αρκετά το Volvo C30 ας πάει να δει την ταινία Twilight...!Μιλάμε το C30 παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αφου όλοι είχαν μετά να λένε 'για αυτο το ωραιο αυτοκινητο'(πολύ τελικά δεν το ξέρουν αν κ σε όλους σχεδόν άρεσε). Στάνταρ πρέπει να έπαιξε διαφήμιση απο τη Volvo.
-
όπως και στον Αγιο
-
Στον καινούργιο James Bond o κοσμαγάπητος ήρωας οδηγεί για λίγο ενα S40.
-
σωστό. το ξέχασα.... το είχε βουτήξει σε μία φάση
Πάντως η ταινία είναι ύμνος για την alfa romeo που καταδιώκει την aston martin στην αρχη
VOLVO FORUM