-
@ johnkyr
Γιάννη αναφορικά με τη βενζίνη πιστεύω πως με 100αρα συμπεριφέρεται καλύτερα! Φυσικά ο λόγος πιστεύω είναι ότι η 100αρα είναι λιγότερο νοθευμένη από την 95αρα! Όταν γέμιζα με 95 με πρώτη και όπισθεν βάραγε διαρκώς πυράκια! Από τη στιγμή που βάζω 100αρα δεν τα άκουσα ποτέ ξανά! Ίσως νοθεία ίσως δεν ξέρω το θέμα είναι ότι ησύχασα.... -
Ο χρήστης grgio1 έγραψε:
Τώρα μου βαλες ιδέες. Τις τελευταίες φορές που του βαλα βενζίνη, το άφησα σχεδόν να στεγνώσει, επειδή δεν πετύχαινα ανοιχτό το πρατήριο που βάζω και έτσι το άφηνα από μέρα σε μέρα μέχρι να βάλω από εκεί.Δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση από τον κατασκευαστή να πηγαίνει το αμάξι κόκκινο στη βενζίνη.Υπάρχει ενδεχόμενο σοβαρής βλάβη στην τρόμπα βενζίνης...Προσοχή!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
πρώτη βόλτα σήμερα, έμεινε ανολοκλήρωτη λόγω καιρού. είχα σκοπό να επισκεφτώ τον αι γιάννη τον ρώσσο στην εύβοια να μου περάσουν το νέο αμάξι από θρησκευτικό VIDA (ένα διάβασμα δλδ) αλλά έφθασα κάνα 25χλμ πριν τον προορισμό μου κι επέστρεψα πίσω λόγω χιονόπτωσης. αλυσίδες είχα μαζί αλλά φοβήθηκα να το συνεχίσω μην με κλείσει τελείως στην επιστροφή. φαντάζομαι όταν το αμάξι άρχιζε να γλιστράει στους εμπρόσθιους τροχούς από το χιόνι θα βοηθούσε να απενεργοποιούσα το DSTC? όπως και ναχει η πρώτη μου ημιεκδρομή ήταν γεγονός!
ΥΓ σε ποια ενότητα του volvoparts.com θα βρω παντόφλες για συνεπιβάτες σε quartz σαλόνι?
Στο χιονι συνισταται η απενεργοποιηση του DSTC...το AYC παντως δεν απενεργοποιειται ποτε (επιτρεπει παντως μεγαλες γωνιες πλαγιολισθησεις), ετσι αν γλυστρισεις θα προσπαθησει (οσο ειναι δυνατο) να σε μαζεψει.
Για τα πατακια πατα εδω
Μ'εφτιαξες!Πηγα ψηλα Θρακομακεδονες σημερα το μεσημερι με -1 κελσιου!Κατω ειχε παγο και εκανα το τεστ!Με DSTC ενεργοποημενο,επειδη εχει και ανηφορες τρελες εκει ουτε με αιτηση δεν ανεβηκε!Οταν το απενεργοποιησα σολαρε!!! Πολυ μπροστα!Οχι τρελα πραγματα,αλλα ανεβηκε σχετικα ευκολα!Και σε κατι φρεναρισματα χωρις αυριο στην κατηφορα μετα γιατι ειχε και στροφες ταυτοχρονα ABS&AYC μου ελυσαν τα χερια!Ευγε!
-
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
Τώρα μου βαλες ιδέες. Τις τελευταίες φορές που του βαλα βενζίνη, το άφησα σχεδόν να στεγνώσει, επειδή δεν πετύχαινα ανοιχτό το πρατήριο που βάζω και έτσι το άφηνα από μέρα σε μέρα μέχρι να βάλω από εκεί.
Δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση από τον κατασκευαστή να πηγαίνει το αμάξι κόκκινο στη βενζίνη.Υπάρχει ενδεχόμενο σοβαρής βλάβη στην τρόμπα βενζίνης...Προσοχή!
Πλακα κανεις!!!Δηλαδη να παω να την κοιταξουνε???????
-
Aν το κάνεις τακτικά απλά κάποια στιγμή θα τα παίξει. Αυτό γιατί η βενζίνη λειτουργεί ως ψυκτικό μέσο για την αντλία, οπότε όταν η στάθμη πέφτει πολύ χαμηλά αυτή ζεσταίνεται αρκετά.
-
@ johnkyr
Γιάννη αναφορικά με τη βενζίνη πιστεύω πως με 100αρα συμπεριφέρεται καλύτερα! Φυσικά ο λόγος πιστεύω είναι ότι η 100αρα είναι λιγότερο νοθευμένη από την 95αρα! Όταν γέμιζα με 95 με πρώτη και όπισθεν βάραγε διαρκώς πυράκια! Από τη στιγμή που βάζω 100αρα δεν τα άκουσα ποτέ ξανά! Ίσως νοθεία ίσως δεν ξέρω το θέμα είναι ότι ησύχασα....100αρα δεν έχω βάλει ποτέ, βάζω μόνο 95αρα και δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο πρόβλημα, έχω παρατηρήσει όμως το εξής:
Για να πάρει μπροστά, πρέπει να αφήσεις την μίζα να γυρίσει τουλάχιστον 2 με 3 φορές αφού πρώτα σβήσουν τα φωτάκια. Αν όμως για κάποιο λόγω (π.χ. βιάζομαι ή είμαι αφηρημένος) δεν αφήσω την μίζα νά γυρίσει αρκετές φορές και δεν πάρει μπροστά, με την 2η φορά που δοκιμάζω, δυσκολεύεται να πάρει μπροστά. Αυτό δεν το έχω παρατηρήσει σε κανένα άλλο αυτοκίνητο από αυτά που έχω οδηγήσει και μου έκανε κακή εντύπωση. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν το κάνεις τακτικά απλά κάποια στιγμή θα τα παίξει. Αυτό γιατί η βενζίνη λειτουργεί ως ψυκτικό μέσο για την αντλία, οπότε όταν η στάθμη πέφτει πολύ χαμηλά αυτή ζεσταίνεται αρκετά.Πολύ σωστά, αυτό εννοούσα κι εγώ! Θερμαίνεται υπερβολικά η κεφαλή με αποτέλεσμα σταδιακά να καταστρέφεται...Αποτέλεσμα, κάποια στιγμή μένεις off από τρόμπα βενζίνης!
-
Aν το κάνεις τακτικά απλά κάποια στιγμή θα τα παίξει. Αυτό γιατί η βενζίνη λειτουργεί ως ψυκτικό μέσο για την αντλία, οπότε όταν η στάθμη πέφτει πολύ χαμηλά αυτή ζεσταίνεται αρκετά.
Πολύ σωστά, αυτό εννοούσα κι εγώ! Θερμαίνεται υπερβολικά η κεφαλή με αποτέλεσμα σταδιακά να καταστρέφεται...Αποτέλεσμα, κάποια στιγμή μένεις off από τρόμπα βενζίνης!
Κλαιω!
-
Ο χρήστης dd_surfer έγραψε:
Για να πάρει μπροστά, πρέπει να αφήσεις την μίζα να γυρίσει τουλάχιστον 2 με 3 φορές αφού πρώτα σβήσουν τα φωτάκια. Αν όμως για κάποιο λόγω (π.χ. βιάζομαι ή είμαι αφηρημένος) δεν αφήσω την μίζα νά γυρίσει αρκετές φορές και δεν πάρει μπροστά, με την 2η φορά που δοκιμάζω, δυσκολεύεται να πάρει μπροστά. Αυτό δεν το έχω παρατηρήσει σε κανένα άλλο αυτοκίνητο από αυτά που έχω οδηγήσει και μου έκανε κακή εντύπωση.Γενικά για την εκκίνηση ισχύει το εξής: Πάντα πρώτη στο κιβώτιο, πατημένος ο συμπλέκτης, αναμονή μέχρι να σβήσουν οι ενδεικτικές λυχνίες με το κλειδί στη θέση ΙΙ, και έπειτα βάζουμε μπρος! Λόγω πληθώρας αισθητήρων αν δεν περιμένεις να σβήσουν οι λυχνίες, οι αισθητήρες δεν προλαβαίνουν να κάνουν τσεκ και μετά δεν παίρνει μπροστά!
Καλό θα είναι να ακολουθείται ο τρόπος εκκίνησης τον οποίο προανέφερα. -
Για να πάρει μπροστά, πρέπει να αφήσεις την μίζα να γυρίσει τουλάχιστον 2 με 3 φορές αφού πρώτα σβήσουν τα φωτάκια. Αν όμως για κάποιο λόγω (π.χ. βιάζομαι ή είμαι αφηρημένος) δεν αφήσω την μίζα νά γυρίσει αρκετές φορές και δεν πάρει μπροστά, με την 2η φορά που δοκιμάζω, δυσκολεύεται να πάρει μπροστά. Αυτό δεν το έχω παρατηρήσει σε κανένα άλλο αυτοκίνητο από αυτά που έχω οδηγήσει και μου έκανε κακή εντύπωση.
Γενικά για την εκκίνηση ισχύει το εξής: Πάντα πρώτη στο κιβώτιο, πατημένος ο συμπλέκτης, αναμονή μέχρι να σβήσουν οι ενδεικτικές λυχνίες με το κλειδί στη θέση ΙΙ, και έπειτα βάζουμε μπρος! Λόγω πληθώρας αισθητήρων αν δεν περιμένεις να σβήσουν οι λυχνίες, οι αισθητήρες δεν προλαβαίνουν να κάνουν τσεκ και μετά δεν παίρνει μπροστά!
Καλό θα είναι να ακολουθείται ο τρόπος εκκίνησης τον οποίο προανέφερα.Εδω συμφωνουμε...
-
Ο χρήστης deadp έγραψε:
Εμένα Γιώργο πάντως, μου είχαν πει ότι έφταιγε η βενζίνη και για να διορθωθεί να βάζω 98RON ή και 100plus. Έτσι έκανα για λίγο καιρό αλλά τα προβλήματα συνεχίστηκαν. Μετά το πήρα απόφαση και τελικά, είχα ένα διάστημα πάνω από ενάμιση μήνα που δεν συνέβη κάτι. Το έκανε χθες κι απλά το συνδέω με το πρατήριο, αν κι από εκεί είχα βάλει και πριν από ένα μήνα σχεδόν, χωρίς πρόβλημα...
Χώρια την καζούρα από το Χοντάκια...Μπορει να ακουστει λιγο τραβηγμενο, αλλα βεβαιωσου σε καθε ανεφοδιασμο οτι η ταπα της βενζινης σφραγιζει καλα....Το EVAP εχει ενα αισθητηρα ο οποιος ελεχγει την πιεση στο συστημα, οταν η ταπα δεν κλεισει καλα δημιουργει προβλημα...βεβαια συνηθως εμφανιζει και CEL
Σχετικα παντως με την βενζινη ο κατασκευαστης αναφερει επακριβως τα εξης:
For best performance and lowest fuel consumption 98 RON is recommended. For normal driving 95 RON can be used. 91 RON should only be used in exceptional cases.100αρα δεν έχω βάλει ποτέ, βάζω μόνο 95αρα και δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο πρόβλημα, έχω παρατηρήσει όμως το εξής:
Για να πάρει μπροστά, πρέπει να αφήσεις την μίζα να γυρίσει τουλάχιστον 2 με 3 φορές αφού πρώτα σβήσουν τα φωτάκια. Αν όμως για κάποιο λόγω (π.χ. βιάζομαι ή είμαι αφηρημένος) δεν αφήσω την μίζα νά γυρίσει αρκετές φορές και δεν πάρει μπροστά, με την 2η φορά που δοκιμάζω, δυσκολεύεται να πάρει μπροστά. Αυτό δεν το έχω παρατηρήσει σε κανένα άλλο αυτοκίνητο από αυτά που έχω οδηγήσει και μου έκανε κακή εντύπωση.Την δευτερη φορα πρεπει να γυρισεις την μιζα παλι στο 0 και να ακολουθησεις τη διαδικασια απο την αρχη...Μια απο τις αιτιες εχει να κανει με τους ελεγχους που γινοντε μεταξυ των διαφορων modules ωστε να βεβαιωθει το συστημα οτι δεν προκειται για παραβιαση και να δωσει εντολη εκκινησης (τα ειχα γραψει καποτε αναλυτικα). Το αλλο εχει να κανει με τις αναθυμιασεις του EVAP και τις on demand αντλιες βενζινης μας...
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
Στο χιονι συνισταται η απενεργοποιηση του DSTC...το AYC παντως δεν απενεργοποιειται ποτε (επιτρεπει παντως μεγαλες γωνιες πλαγιολισθησεις), ετσι αν γλυστρισεις θα προσπαθησει (οσο ειναι δυνατο) να σε μαζεψει.
Μ'εφτιαξες!Πηγα ψηλα Θρακομακεδονες σημερα το μεσημερι με -1 κελσιου!Κατω ειχε παγο και εκανα το τεστ!Με DSTC ενεργοποημενο,επειδη εχει και ανηφορες τρελες εκει ουτε με αιτηση δεν ανεβηκε!Οταν το απενεργοποιησα σολαρε!!! Πολυ μπροστα!Οχι τρελα πραγματα,αλλα ανεβηκε σχετικα ευκολα!Και σε κατι φρεναρισματα χωρις αυριο στην κατηφορα μετα γιατι ειχε και στροφες ταυτοχρονα ABS&AYC μου ελυσαν τα χερια!Ευγε!
Μπορει να εισαι πιλοτος αλλα να τον ακους τον θαλασσολυκο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν το κάνεις τακτικά απλά κάποια στιγμή θα τα παίξει. Αυτό γιατί η βενζίνη λειτουργεί ως ψυκτικό μέσο για την αντλία, οπότε όταν η στάθμη πέφτει πολύ χαμηλά αυτή ζεσταίνεται αρκετά.drdino-Δημήτρη: Δεν το είχα καν στα υπόψιν αυτό!! Έγινε τις τρεις-τέσσερις τελευταίες φορές το σκηνικό αυτό με το κλειστό πρατήριο, συνήθως το αποφεύγω, αλλά από άποψη να ναι το αμάξι έτοιμο να φύγει ανα πάσα στιγμή!! (επαναπαύτηκα λίγο επειδή αν χρειαστεί κάτι επέιγον χρησιμοποιώ και ένα 207)
Και για να μαι ειλικρινής κάπου τότε άρχισαν και όλα αυτά.
Θοδωρή σου είπα, με τις βενζίνες είναι ένα ΘΕΜΑ. Ψαξτο πάντως λίγο, πήγαινε και σε κάποια άλλη αντιπροσωπία αν δεν σου δώσουν απάντηση που θα σε ικανοποιήσει (... Πάρα πολύ πιθανόν!!)
Η ακόμα και σε κανέναν 'δικό σου' μάστορα μου εμπιστεύεσαι.
Δημήτρη, η αλήθεια είναι αυτή ρε φίλε και για αυτό και είμαι τόσο κάθετος, σε αντίθεση με άλλα πράγματα που δείχνω πάρα πολύ κατανόηση. Όχι όμως και να με περνούν και για
Όπως σαν ΚΥΡΙΟΙ παίρνουν τα Ευρά για τα service, σαν ΚΥΡΙΟΙ να λύσουν και τα προβλήματα!! -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Μπορει να εισαι πιλοτος αλλα να τον ακους τον θαλασσολυκο
Να φανταστεις μονολογουσα!Πρεπει να ειπα καμια 100στη φορες το μεγαλε Κωνσταντινε!Farewell!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
...μια χαρά το βρήκα το αυτόματο. Το έχω οδηγήσει πάμπολλες φορές το αυτοκίνητο... εμείς της παρέας είμαστε από αυτούς που τα δίνουμε.Πιο αναλυτικά, είναι αρκετά απαλό στις αλλαγές, διαλέγει τη σωστή ταχύτητα αλλά περισσότερο με γνώμονα την δυνατότητα έλξης, δηλαδή μια κάτω αρκετά συχνά, υπακούει στις εντολές του οδηγού, το πρόγραμμα του μαθαίνει σχετικά γρήγορα τον τρόπο οδήγησης του εκάστοτε οδηγού... μέσα σε 15-20λεπτά, συνδυάζεται καλά με τον κινητήρα αλλά πιστεύω χωρούσε και μια 7η... είναι σαφώς πιο άνετο το στήσιμο από τα απλιά της τζιπ που νόμιζεσς ότι ήταν κούτσουρο, δεν πλέει στις λακκούβες αλλά είναι σφιχτό, έχει καλή απόσταση από το έδαφος και άλλα πολλά.
Η εργονομία του εσωτερικού του είναι άψογη, όλες παρατήρησαν το ανθρωπάκι στο κλιματισμό και συμφώνησαν ότι είναι πιο εύκολο έτσι να διαλέξεις/ καταλάβεις που πάει ο αέρας, τα καθίσματα, οι χειρολαβές, το ταμπλό, οι αποθηκευτικοί χώροι, η πρόσβαση σε όλα αυτά (και σε άλλα όπως οι ζώνες ασφ. κλπ)...
κουράστηκα... είναι κι άλλα. Μιλάμε από το τηλέφωνο καλύτερα.
η αποψη μου για το αυτοματο μετα την επαφη μου με το αυτοκινητο ερχεται σε απολυτη αντιδιαστωλη με οσα περιγραφεις....που σημαινει οτι οι φημες πως τα πρωτα τεστ ντραιβ ηταν σε transfer mode μαλλον ισχυουν....Μαλλον πρεπει να το ξαναοδηγησω.
-
καλησπερα σε ολους κι απο μενα...
παιδια οσον αφορα το θεμα της βενζινης η γνωμη μου ειναι οτι η 95αρα αν εξαιρεσουμε τα Τ5 που και αυτα λειτουργουν μια χαρα με 95αρα,ειναι μια χαρα για τα αμαξακια μας.
Ενα τιπ ειναι οτι οσο πιο πολυ κινειται ενα καυσιμο τοσο πιο δυσκολο ειναι για τον πρατηριουχο να το νοθευσει και αλλωστε τον τελευταιο χρονο εχουν ανεβει τα ορια των διαφορων χημικων ουσιων που μπαινουν στο καθε καυσιμο ακριβως για να μειωθουν τα κρουσματα και για να ειναι δυσκολοτερο σε καποιον να την νοθευσει...ετσι κατα την γνωμη μου να επιλεγετε πρατηρια που εχουν πολυ δουλεια(προτεινω ΒΡ και παντα να βαζετε βενζινη την πιο κρυα ωρα της ημερας).οσον αφορα την 100αρα στα δικα μας αυτοκινητα δεν ειναι απαραιτητη και ειναι κριμα να δεινετε τοσα παραπανω χρηματα χρησιμοποιοντας την μονιμα,απ'οσο ξερω συνισταται η χρηση της σε περιοδους καυσωνα και εκτος των αλλων καιγεται και πολυ πιο γρηγορα εντος της πολης!
Οσες πιθανοτητες υπαρχουν να νοθευσει καποιος την 95αρα αλλες τοσες υπαρχουν και για την 100αρα...
Αυτα τα ολιγα απο την οση πειρα εχω αποκτησει δουλευοντας στα ΕΛΠΕ.υ.γ. Θοδωρη δεν ειχα καποιο προβλημα για την συναντηση απλα επειδη ημασταν μονο 3 προτεινα αναβολη για αλλη ημερα που θα βολευει περισσοτερους!
-
Ο χρήστης vrestas έγραψε:
Τελικά μου σβηστηκαν και τα error και τώρα που ξανακάνω το διαγνωστικό μου βγάζει No DTC in vehicle στην αρχή,ενώ πριν μου έβγαζε DTC in vehicle. Μας πειράζει αυτο Κωνσταντίνε?Αν καταλαβα καλα Παναγιωτη, εκτοτε δεν εχει ξαναποθηκευσει κατι....γιατι να πειραζει...θα επρεπε να χαιρεσαι
Παντως να ξερεις οτι αν πηγαινεις σε αυτον που το πηρες, ειναι ο Νο1 ξερολας Εχει βεβαια τρομερο φανοποιο αν ειναι ακομα εκει ο Καφουρος.... -
Ναι,error δεν μου βγάζει κανένα,απλα οταν ξεκινάει η διαγνωση μου λεει πως δεν έχει dtc in vehicle,κατι τετοιο ενώ παλιά έβγαζε dtc in vehicle με το που ξεκινούσε.Εχω κανει 25χιλιάδες km , service μου κάναν στα 20 χιλιάδες οταν το αγόρασα,για service δεν ξέρω ακόμα που θα πάω και λέω να κάνω ενα service στα 30 περίπου,αλλα ισως έχεις και ένα δικιο σε αυτό που λές,δεν έχω ακόμα εμπειρία στα service!
Εγώ παντως του βάζω απλή αμολυβδη και ο θείος μου που εχει xc90 3,2 lit απλή του βάζει χωρίς κανένα πρόβλημα.Εχω ακούσει πάντως πως στην 100αρα είναι ακόμα πιο πιθανόν να πεσει νωθια για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το κέρδος τους.Εντάξει στο θέμα της βενζίνης θέλει και τύχη. Εγώ σε bmw 316 ε36 την άφηνα συχνά με λαμπάκι και μου έβγαλε πρόβλημα στην τρόμπα στα 80 χιλιάδες χιλιομετρα αν θυμάμαι καλά,δεν έμεινε απλά ακουγόταν πως έχει προβλημα.Στο c70 2 φορες το έχω αφήσει μόνο,ετυχε,πάντα το έχω πάνω απο την μέση.Στην εκκίνηση βέβαια δεν περιμένω να σβήσουν τα λαμπάκια,με την μία στο ψητό,απλα περιμένω να πέσει το ρελαντί και να ζεσταθεί λίγο,δυσκολία σε εκκίνηση ακόμα δεν μου έχει τύχει.Η οικογένεια μου πάντως έχει γίνει πολυ volvisti, τα πρώτα μου ξαδέρφια έχουν, 1. ξάδερφος s80 2.5t MY08 (δυστηχώς δεν μπορεί να μας ακολουθήσει σε συναντήση), 2. xc90 3.2 και 3. c70 2.3turbo 193 άλογα χρώμα χρυσαφί-πορτοκαλί φοβερό χρωμα(αλλα είναι στην Σουηδία) και εγώ c70 t5 .Οταν συναντηθώ μαζί τους θα είναι σαν τις volvo συναντήσεις μας!! Πάντως ρε παιδιά συζητάω με κόσμο και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να δίνεις 360 ευρώ μόνο για λάδια φίλτρα και μακτρα υαλοκαθαριστήρων, σε μεγάλη ζημία τι γίνεται?
@grgio1
Στην Ελλάδα φίλε μου πρέπει να είσαι ψιλιασμένος γιατί αλλιώς αλλα λάδια σου βάζουν(οπως στον johnykyr που είναι ψιλιασμένος και το κατάλαβε),μπορεί να μην σου αλλάξουν φίλτρα πχ και γεινικότερα πρέπει να είσαι ενημερωμένος!Η απατεωνία είναι στο dna μας,αμα είσαι καλός άνθρωπος στην Ελλάδα,είσαι μαλάκας,πας με τον σταυρό στο χέρι θα σου πουν!Εχεις ακούσει που λένε, αμα δεν χτισεις και άμα δεν παντρέψεις δεν ξέρεις +δεν έχεις δει τίποτα?Βάλε και μια πρόταση ακόμα για τα συνεργεία αυτοκινήτων.Το κλειδί ειναι να βρείς ενα συνεργείο που να είσαι ευχαρσιτημένος και σίγουρος.Εγώ στο bmw το βρήκα στο volvo δεν ξέρω αν θα το βρώ. Φίλος με xc90 2.9turbo που το έχει απο το 2004 μου είπε πως ακόμα δεν έχει πάει κάπου και να μείνει ευχαριστημένος,παρόλο εχει γυρήσει 3-4 συνεργεία στην Αττική.Για αυτούς τους λόγους εγώ έχω ακόμα μια προκατάληψη-φοβία και το ψάχνω όσο μπορώ σε forum κλπ.Παρόλα αυτά το volvaki μου με αποζημιώνει οδηγικά,πλακα στην πλάκα την εχω δαγκώσει την λαμαρίνα για παρτυ του.Αντε καληνύχτα μας!!!
-
Ο χρήστης vrestas έγραψε:
Λέτε να έχω προβλημα με τα ελεκτρονικά του αυτοκινητου?τοποθετηση καλυτερα σε αντιπροσωπεια η δεν γινεται και καλυτερα να περιμενω να ληξει η εγγυηση? για να μην εχω κανα προβλημα?[volvozeus]Τους εργοστασιακους δεν μπορεις να τους βρεις απο εξωτερικο? Σαν συστημα δεν ειναι ιδιατερα πολυπλοκο για να προκαλεσει προβλημα, ομως οι ΟΕΜ λειτουργουν μεσω των ηχειων, ελεχγοντε απο το infotainment και μεσω VIDA ρυθμιζονται και οι αποστασεις ενεργοποιησης τους.[/quote]
Γίνεται!!
The reverse sensors would be £140.00, please note that they would require painting this is something you would have to have done in Greece. Αυτο μου είχε πει με mail ο Άγγλος(Stratstone Volvo).
Βέβαια δεν του είχα στείλει part number για τους αισθητήρες και δεν ξέρω αν είναι τις volvo η ειναι aftermarket.Θα του στείλω mail με part number και αν είναι της volvo τοτε μάλλον δεν αξίζει να μπλέκω με aftermarket για 50 -100 ευρώ διαφορά.Είναι βέβαια και η τοποθέτηση ενα θέμα... -
Ωραίο και το ελληνικό c30. Είναι γραμμένος εδω άραγε?
VOLVO FORUM