-
Βρε, δε βάζεις ένα ματόχαντρο..........
Λάθος το σκεπτικό σου, αν το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα και το φορτωθείς, ακόμη κι αν επισκευαστεί, όλο και κάποιο κουσούρι μένει... Τουλάχιστο να επιβλέπεις την επισκευή, η οποία να γίνει σε συνεργείο της απολύτου σου εμπιστοσύνης, κι όχι σε όποιον τυχόντα θέλει ο έμπορος.
Τη Δευτέρα που θα πας για έλεγχο, ρώτησε πόσο βγαίνει κι η επισκευή του βαθουλώματος... Ή αν είναι κάτι πραγματικά μικρό και δεν πέταξε χρώμα, υπάρχουν εταιρίες που τα φτιάχνουν ακόμη και χωρίς βάψιμο... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
για την βόλτα ... έιμαι μέσα !!!δυστηχώς το laptop τα έπαιξε, όποτε δεν έχω νετ και γιαυτό δεν έγραψα αυτές τις μέρες. Το νέο θα κάνει να έρθει 'παραγγελία' 20μέρες .
τα λέμε από κοντά
20 μερες?Καλο,καλο?Αλυσοπριονο???Ποσο και απο που?
-
ΕΡΩΤΗΣΗ:Ποιος κοπανος εχει saxo vts τουμπανιασμενο,δεν ξερω και γω ποσα αλογα,με intercooler σαν τραπεζαρια,ασημι,το δινει στη γκομενα και αυτη οδηγει με τα ματια κολλημενα στο παρπριζ,βγαζει φλας οπως να ναι,πιστευει οτι το αμαξι εχει μονο 3 ταχυτητες και θελει να κολλησει και να προσπερασει Τ5 στην εθνικη οδο με αποτελεσμα να γελανε ολοι οι υπολοιποι οδηγοι μαζι της???
-
Έφτασε άλλο ένα Σαββατοκύριακο, με τον Gdoudou άρρωστο, τον KKostas εκτός Θεσσαλονίκης, μένουμε εγώ, ο DimitrisPat κι ο Stavros1926 (φωτογράφος)...
Θα βρεθούμε;
Η συγκλονιστική συνέχεια στο αυριανό επεισόδιο....... -
Ο χρήστης fotis69 έγραψε:
καλημερα φιλοι.λοιπον εχω νεοτερα απο το βολβακι μου.κατ αρχας πρωι πρωι ημουν στον μαντρα,του εξηγησα το προβλημα κ με παρεπεμψε στο μηχανικο που συνεργαζεται,απο δευτερα ομως λεγοντας μου να μην ανυσηχω κ οτι θα με καλυψει αν υπαρχει οντως κατι.μου εξηγησε οτι το αμαξι ηταν κ σε ακινησια καποιο διαστημα εως οτου να απελυθερωθει απο το στολο της τραπεζας.
εκτος αυτου ελεγχοντας τα λαδια του υδραυλικου συστηματος,ειδα οτι η σταθμη ηταν περιπου στο μινιμουμ.αγορασα λοιπον ενα λαδι απο ενα βενζιναδικο,το συμπληρωσα κ ειδα οτι ειχα διαφορα προς το καλυτερο.ενας φιλος μου ειπε να κοιταξω κ την ασφαλεια του τιμονιου μηπως εχει καει και δεν αφηνει το κυκλωμα να δουλεψει σωστα,αλλα επειδη ειδα οτι δεν ειναι μια απλη ασφαλεια το αφησα για τη δευτερα αφου ουτως η αλλως θα το παω στη βολβο στο κηφισο για μια 'ακτινογραφεια'.οποτε θα εχω κ μια πιο εγκυρη εικονα της καταστασης του αυτοκινητου.
ευχαριστω παντως τους φιλους που διεθεσαν το χρονο τους για την αφενετια μου.εχετε δικιο για το θεμα ελεγχου του αυτοκινητου απο καποιον ειδικο κατα την αγορα του,αλλα επειδη οταν πηγα να το δω μαζι με ενα φιλο που ηξερε κυριως απο θεμα φανοποιοιας ομως,επειδη λοιπον μου ειπε οτι εχω δικαιωμα επιστροφης με τα λεφτα μου πισω για 15 μερες κ μου εδωσε κ τη γραπτη εγγυηση,για ενα χρονο απο την αγορα,δεν θεωρησα απαραιτητο να απαιτησω να το παρω κ να το παω καπου για τσεκ πριν το παρω, αφου αυτο μπορω να το κανω κ τωρα,αφου τουλαχιστον εχω στα χερια μου τη γραπτη του εγγυηση.
εκτος αυτου,εχω κ μια αισθηση ατυχιας,οχι αβασιμα,που με εκανε να φοβαμαι μη γινει καμια στραβη κ πληρωνω ενα αμαξι χωρις να το εχω,αφου το αμαξι ηταν ανασφαλιστο.
για να σας δωσω ενα δειγμα καντεμιας,την ημερα που ηταν να παω να κανω τη μεταβιβαση για το τζαζακι κ ηρθε ο αγοραστης να το παρουμε να παμε να κανουμε τα χαρτια,ειδαμε το αμαξι πρωι πρωι με παραβιασμενη κλειδαρια κ με τη μπαταρια τελειωμενη απο το συναγερμο ισως,με αποτελεσμα να μη μπορω καν να ανοιξω το αμαξι να μπω μεσα.
θελετε κ αλλο δειγμα?εχθες το βραδυ,που πηρα την οικογενεια κ πηγαμε μια επισκεψη να χαρουμε κ το αυτοκιντακι μας,μου αφησαν κ το πρωτο δωρακι τους κατι τσογλανια με παπι προφανως,ενα ελαφρυ γδαρσιμο κ βαθουλωμα στη πορτα του συνοδηγου.καταλαβαινετε λοιπον ποσο 'τυχερος' νοιωθω.τελος παντων,ας πουμε το κοινοτυπο,που οσο κοινοτυπο κ αν ειναι ειναι μεγαλη αληθεια,την υγεια μας να εχουμε δηλαδη κ που θα παει,ροδα ειναι θα γυρισει.
οσο για το θεμα αγορας καινουριου που εθεσαν καποιοι φιλοι,σαφως κ ειναι καλυτερα οταν αγοραζεις ενα καινουριο αμαξι, αλλα ολα ειναι θεμα τσεπης κ προτεραιοτητων.και εμενα προσωπικα η τσεπη μου εφτανε μεχρι εκει.και επειδη εχω μαθει να απλωνω τα ποδια μου ως εκει που φτανω κ επειδη εχω κ μια οικογενεια πισω μου που δεν θα ηθελα να της λειψει κατι ωστε να ικανοποιησω εγω το δικο μου κεφι αν θελετε.αποφασισα να κανω αυτη τη κινηση,να πουλησω δηλαδη το τζαζακι κ με τα ιδια λεφτα να παρω καποιο αλλο αυτοκινητο,που θα με εκανε να αισθανομαι πιο ασφαλης οταν το οδηγω αλλα κυριως οταν βαζω μεσα τη κορακλα μου..και νομιζω οτι με το συγκεκριμενο βολβακι,το ντιλ ηταν πολυ καλο κ απο την οικονομικη αποψη κ απο το θεμα καθαρα ποιοτητας αυτοκινητου...
τελος παντων ελπιζω τη δευτερα μετα την επισκεψη στη βολβο,να αποδειχτει κ στη πραξη αυτο.
ευχαριστω κ παλι κ ελπιζω την επομενη κυριακη,να δηλωσω κ εγω παρον στη volvoκατασταση που ετοιμαζετε.
εως τοτε,να στε καλα οπου κ να στε..υ.γ συγνωμη για το σεντονι αλλα ειναι να μη με πιασει η πολυλογια μου,του δινω κ καταλαβαινει.ειδικα οταν δεν υπαρχει καποιος να μου βαλει φρενο,τοτε...σχωρνατε με πατριωτες..
Βιβλίο service έχει το αμάξι; Αν δεν έχει, καλό είναι να του κάνεις ένα service προληπτικά ή τουλάχιστον να του αλλάξεις λάδια και φίλτρο λαδιού εφόσον ήταν καιρό σε ακινησία.
-
Κοιτάξτε το τελευταίο post του παρακάτω link:
viewtopic.php?f=6&t=7756&start=3120 -
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
για την βόλτα ... έιμαι μέσα !!!
δυστηχώς το laptop τα έπαιξε, όποτε δεν έχω νετ και γιαυτό δεν έγραψα αυτές τις μέρες. Το νέο θα κάνει να έρθει 'παραγγελία' 20μέρες .
τα λέμε από κοντά
lenovo thinkpad W510
i7 4cores 820
8GB ram πάει έως 16GB
1Gb video 1920x1050
128GB SSD
win7 proκάπου 2500€
-
i7 4cores 820
8GB ram πάει έως 16GB
1Gb video 1920x1050
128GB SSD
win7 proκάπου 2500€
Θα εκτοξεύσεις κανέναν δορυφόρο;
Άντε με το καλό!
-
δυστηχώς το laptop τα έπαιξε, όποτε δεν έχω νετ και γιαυτό δεν έγραψα αυτές τις μέρες. Το νέο θα κάνει να έρθει 'παραγγελία' 20μέρες .
τα λέμε από κοντά
lenovo thinkpad W510
i7 4cores 820
8GB ram πάει έως 16GB
1Gb video 1920x1050
128GB SSD
win7 proκάπου 2500€
ελπιζω να πηρες εκδοση με 64μπιτα windows
edit αα πηρες -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
i7 4cores 820
8GB ram πάει έως 16GB
1Gb video 1920x1050
128GB SSD
win7 proκάπου 2500€
Θα εκτοξεύσεις κανέναν δορυφόρο;
Άντε με το καλό!
ναι η έκδοση είναι win7pro 64bit
τρέχω ταυτόχρονα 2-3 μηχανες linux ect, οπότε ......
σήμερα, πήρα όμως κι ένα netbook για να είμαι connected με το internet .... γιατί 20 μέρες χωρίς internet δεν θα την πάλευα ..... -
πρώτη βόλτα σήμερα, έμεινε ανολοκλήρωτη λόγω καιρού. είχα σκοπό να επισκεφτώ τον αι γιάννη τον ρώσσο στην εύβοια να μου περάσουν το νέο αμάξι από θρησκευτικό VIDA (ένα διάβασμα δλδ) αλλά έφθασα κάνα 25χλμ πριν τον προορισμό μου κι επέστρεψα πίσω λόγω χιονόπτωσης. αλυσίδες είχα μαζί αλλά φοβήθηκα να το συνεχίσω μην με κλείσει τελείως στην επιστροφή. φαντάζομαι όταν το αμάξι άρχιζε να γλιστράει στους εμπρόσθιους τροχούς από το χιόνι θα βοηθούσε να απενεργοποιούσα το DSTC? όπως και ναχει η πρώτη μου ημιεκδρομή ήταν γεγονός!
ΥΓ σε ποια ενότητα του volvoparts.com θα βρω παντόφλες για συνεπιβάτες σε quartz σαλόνι?
-
χαχα ωραιος!!
Εγω προσφατα με το C30 και με λαστιχα τα P7(απαραδεκτα)και φαγωμενα(50.000χλμ) ξεκινησα για βιγλα και στον δρομο ανεβενωντας αρχισε να χιονιζει...με τα πολλα εφτασα στο χιονοδρομικο χωρις αλυσιδες,τις οποιες και δεν ειχα μαζι μου!!Για να πω την αληθεια πινωντας καφε εκει ειπαμε με την γυναικα να μεινουμε εκει και δε βαριεσαι φευγουμε αυριο...Τελικα ξεκινησα για πισω χωρις αλυσιδες και με δρομο ξυραφι κυριολεκτικα..περιττο να σας πω οτι το abs και το antispin ειχαν παρει φωτια...αλλα τλκ τα καταφερα και δεν το πιστευα στο τελος ουτε και γω οτι δεν κολλησα πουθενα καθως περιξ του δρομου υπηρχαν ουκ ολιγα αυτοκινητα που περιμεναν καποιος να φιλοτιμηθει να τους τραβηξει...αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχω και φωτο για να δω....
-
το απόγευμα πηγαίναμε οικογενειακώς σε έναν αγώνα πόλο και σταματάω στο δρόμο να ρωτήσω έναν μαγαζάτορα να μου πει που βρίσκεται το κολυμβητήριο. έρχεται ο άνθρωπος (καμιά 60αριά ετών, ψημένος από την δουλειά με το μάτι να γυαλίζει) χαϊδεύει το αμάξι και αρχίζει να μου λέει ότι έχει κι εκείνος volvo και πριν από αυτό είχε και άλλο volvo και δεν έχει προβληματιστεί καθόλου 17 συναπτά έτη, και είναι ποιοτικά και ασφαλή και θα μείνω ευχαριστημένος και μπράβο μου κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.
Ε, στο τέλος μου είπε και προς τα που ήταν το κολυμβητήριο!ερώτηση ρητορικής φύσεως νο2 για σήμερα: όταν σε φτύνουν να μην σε ματιάσουν, ενεργοποιείται ο αισθητήρας βροχής?!
-
Ο χρήστης stavros1926 έγραψε:
χαχα ωραιος!!Εγω προσφατα με το C30 και με λαστιχα τα P7(απαραδεκτα)και φαγωμενα(50.000χλμ) ξεκινησα για βιγλα και στον δρομο ανεβενωντας αρχισε να χιονιζει...με τα πολλα εφτασα στο χιονοδρομικο χωρις αλυσιδες,τις οποιες και δεν ειχα μαζι μου!!Για να πω την αληθεια πινωντας καφε εκει ειπαμε με την γυναικα να μεινουμε εκει και δε βαριεσαι φευγουμε αυριο...Τελικα ξεκινησα για πισω χωρις αλυσιδες και με δρομο ξυραφι κυριολεκτικα..περιττο να σας πω οτι το abs και το antispin ειχαν παρει φωτια...αλλα τλκ τα καταφερα και δεν το πιστευα στο τελος ουτε και γω οτι δεν κολλησα πουθενα καθως περιξ του δρομου υπηρχαν ουκ ολιγα αυτοκινητα που περιμεναν καποιος να φιλοτιμηθει να τους τραβηξει...αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχω και φωτο για να δω....
ιδου και μερικες φωτο...
τι και αν ειναι παγωμενος ο δρομος,τι και αν δεν εχεις αλυσιδες,τι και αν εχεις φαγωμενα κωλολαστιχα....ειπαμε παιδια Α-Ρ-Μ-Α
-
Μην το ξανακάνεις όμως γιατί κινδυνεύεις άμεσα. Αν θέλεις να εισαι άνετος βάλε χειμερινά ελαστικά αλλιώς αλυσίδες πάντα.
-
Ο χρήστης stavros1926 έγραψε:
τι και αν ειναι παγωμενος ο δρομος,τι και αν δεν εχεις αλυσιδες,τι και αν εχεις φαγωμενα κωλολαστιχα....ειπαμε παιδια Α-Ρ-Μ-Α
τουλάχιστον είδαμε άσπρες μέρες!!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μην το ξανακάνεις όμως γιατί κινδυνεύεις άμεσα. Αν θέλεις να εισαι άνετος βάλε χειμερινά ελαστικά αλλιώς αλυσίδες πάντα.ναι ρε συ εννοειται αυτο απλα ετυχε δεν ηξερα οτι ειχε χιονια απλα ημουνα φλωρινα και θα πηγαιναμε βιγλα για καφεδακι!και να φανταστεις οτι 15 χλμ απο το χιονοδρομικο ειχε ηλιο και 7 βαθμους!!ειπαμε φετος ο καιρος δεν παλευεται...
-
είναι και αυτό μια εμπειρία
-
Τελικά Σταύρο, τι θα γίνει αύριο;
Κάνε μια ενημέρωση, αύριο πρωί-πρωί, θα μπω να το δω. -
τα λέμε από κοντά
lenovo thinkpad W510
i7 4cores 820
8GB ram πάει έως 16GB
1Gb video 1920x1050
128GB SSD
win7 proκάπου 2500€
VOLVO FORUM