-
Ο χρήστης iatroud έγραψε:
@jim_c30 ρωτάω για το παιδί, εμείς καπνίζουμε αλλά σε εξωτερικούς χώρους. Εάν ο χώρος κυρίως του φαγητού είναι φιλικός προς τους καπνιστές (γιατί φαντάζομαι δεν θαμαστε οι μοναδικοί πελάτες) θα σκεφτόμουν σοβαρά να αφήσω το παιδί σε κάποιον από τους γονείς.Στο συγκεκριμένο μαγαζί το κάπνισμα επιτρέπεται...Βέβαια δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για το παιδί καθώς κάθε Κυριακή πηγαίνουν αρκετά παιδιά με τους γονείς τους για μάσες! Ο χώρος εκεί πάντως αερίζεται καλά και δεν υφίσταται θέμα κάπνας...Εγγυόμαι πως δε θα υπάρχει θέμα καπνού για το παιδί...Βέβαια η επιλογή είναι καθαρά δική σου.
-
Ο χρήστης grgio1 έγραψε:
@grgio1
Στην Ελλάδα φίλε μου πρέπει να είσαι ψιλιασμένος γιατί αλλιώς αλλα λάδια σου βάζουν(οπως στον johnykyr που είναι ψιλιασμένος και το κατάλαβε),μπορεί να μην σου αλλάξουν φίλτρα πχ και γεινικότερα πρέπει να είσαι ενημερωμένος!Η απατεωνία είναι στο dna μας,αμα είσαι καλός άνθρωπος στην Ελλάδα,είσαι μ@λ@κ@ς,πας με τον σταυρό στο χέρι θα σου πουν!Εχεις ακούσει που λένε, αμα δεν χτισεις και άμα δεν παντρέψεις δεν ξέρεις +δεν έχεις δει τίποτα?Βάλε και μια πρόταση ακόμα για τα συνεργεία αυτοκινήτων.Το κλειδί ειναι να βρείς ενα συνεργείο που να είσαι ευχαρσιτημένος και σίγουρος.
...Παναγιώτη όταν πάω για service, τους πάω εγώ τα λάδια και φυσικά είμαι μπροστά σε όλες τις εργασίες!! Δεν λέω πάντα προσφέρονται να κεράσουν καφεδάκι και να καθήσω στον ειδικό χώρο που διαθέτουν να τον απολαύσω με την ησηχία μου, μέχρι να κάνουν το service, αλλά φυσικά προτιμώ να πιω καφέ μετά στην παραλία, και να είμαι μπροστά να βλέπω τις εργασίες που πραγματοποιουν και πως τις πραγματοποιούν!! Δεν μπορώ να πω δεν μου χουν δείξει κάποιο άσχημο δείγμα οι άνθρωποι, αλλά η δυσπιστία υπάρχει, οπότε εκεί ΠΑΡΩΝ!!
Ετσι!Εγω ειμαι και λιγο πονηρος,εχουν και κατι παραθυρα στο πλαι και παω και κανω''μπανιστιρι'' την ωρα που του κανουν σερβις!Να δω ποτε και αν θα την πατησουνε!
-
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
@jim_c30 ρωτάω για το παιδί, εμείς καπνίζουμε αλλά σε εξωτερικούς χώρους. Εάν ο χώρος κυρίως του φαγητού είναι φιλικός προς τους καπνιστές (γιατί φαντάζομαι δεν θαμαστε οι μοναδικοί πελάτες) θα σκεφτόμουν σοβαρά να αφήσω το παιδί σε κάποιον από τους γονείς.
Στο συγκεκριμένο μαγαζί το κάπνισμα επιτρέπεται...Βέβαια δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για το παιδί καθώς κάθε Κυριακή πηγαίνουν αρκετά παιδιά με τους γονείς τους για μάσες! Ο χώρος εκεί πάντως αερίζεται καλά και δεν υφίσταται θέμα κάπνας...Εγγυόμαι πως δε θα υπάρχει θέμα καπνού για το παιδί...Βέβαια η επιλογή είναι καθαρά δική σου.
Στη χειροτερη οποιος θελει μπορει και εκτος μαγαζιου.Λεμε τωρα.
-
Παιδιά δεν θα μπορέσω τελικά έχω επαγγελματική υποχρέωση και θα περάσω το Σ/Κ δουλεύοντας .
Σπύρο απουσία!
Κρίμα πάντως ρε φίλε γιατί και άριστα θα περνούσαμε αλλά θα ήθελα να σε δω και σε σερβίρισμα εκτός καραβιδομακαρονάδας!!!Την παλευεις?Τι να απολαυσεις να σερβιρει ο ανθρωπος καλε?Παιδακια και κοκορετσι?Συνελθε εισαι καλα ρε η να βαλω τις φωνες?????
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
@atroud
Για το 1ο Δεν με ενδιαφέρουν οι park sensor ? πώς και με ρωτάς ?
Για το 2ο Ούτε με σφαίρες .... ούτε ακόμα και αν είχε με 50 euro. Ας το κλέψουν να πάρω καινούργιο , Ας το κάψουν επίσης διόλου δεν με νοιάζει.
εξάλλου το κλείνω στο γκαράζ και δεν ενοχλεί κανένα .Κι εγω στο γκαραζ το βαζω,αλλα κι ετσι να μην ηταν δεν ξερω ποσο ''ταγαρι'' πρεπει να ειμαι για να καταφερουν να το κλεψουν.Ειναι εξοδο ανευ ουσιας. θα προτιμουσα να βαλω κανα αξεσουαρ,πενταλ αλουμινιου και αλλα για παραδειγμα.Στη χειροτερη παω VILLA και σολαρω!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Θα εχει και απουσιολογιο, να ξερετεΗσουν απουσιολογος στο λυκειο???
-
@vrestas για park sensors έριξες καμιά ματιά στο http://www.parkingdynamics.co.uk/Vehicl ... namics-PD1 που ισχυρίζεται ότι δουλεύει χωρίς τρυπήματα κ μάλιστα παραθέτει και βίντεο με οδηγίες εγκατάστασης?
αυτοί εδώ έχουν αισθητήρες βαμμένους στα χρώματά μας, http://www.parkingsensors.co.uk/volvo_r ... ensors.asp.@all θα πλήρωνε κανείς 500€ για να μαθαίνει στο κινητό (με sms ή voice msg) πότε χτυπάει ο συναγερμός του? http://www.metasystem.gr/products_metasat_models.asp , εννοείται πως δεν διατίθεται θέση στάθμευσης για το αμάξι και πολλές είναι οι φορές που ξημερώνει σε αρκετά οικοδομικά τετράγωνα απόσταση από το σπίτι!
@Johnkyr πόσο χρονών είναι το παιδί σου?
@Jim_c30 ποια η περί καπνίσματος πολιτική στη συνάντηση?
είναι δεν είναι 10 μηνών !!!!
-
Δικαστη και Γιαννη ΜΣΝ τωρα!
Χίλα συγγνώμη για το αλλά επίκειται meeting -
@ VolvoZeus
Κωνσταντίνε μιας και έγινα οργανωτής της συνάντησης την Κυριακή σου παραθέτω αναλυτική την κατάσταση των συμμετεχόντων, ώστε να πάρεις απουσίες με την άνεσή σου...
Έχουμε και λέμε:Jim_C30 + 1
VolvoZeus + 1
Dikastis + 1
Johnkyr + 2
Iatroud + 2
Vrestas + 1
Sprsk alone
με την απουσία του Georgosk να ισχύει ήδη! Ξέχασα κάποιον; Όποιος άλλος θέλει συμπληρώνει το όνομά του!!!Υ.Γ: Θα παρθούν απουσίες και για τους συνοδηγούς του κάθε μέλους!
2 τινα υπαρχουν:-να ερθω εγω ως συνοδηγος?
-να ερθει η συνοδηγος μονη της?????
πως θα καταμετρηθουν οι απουσιες σε καθε περιπτωση? -
Δικαστη και Γιαννη ΜΣΝ τωραΤον Κωνσταντινο τον στελνεις για νανι???
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
θα εκτιμούσα μια διευκρίνιση επί του ανωτέρω -φαντάζομαι καλοπροαίρετου- σχολίου!
-
θα εκτιμούσα μια διευκρίνιση επί του ανωτέρω -φαντάζομαι καλοπροαίρετου- σχολίου!
Και καλα επειδη θεωρειται ως επι το πλειστον κλειστος χωρος.Κανονικα εξω πρεπει να πηγαινουμε οι καπνιζοντες.Αυτο εννοω.
-
καλύφθηκα
-
Δημήτρη αν θέλεις να καπνίζουμε εκτός μας το λές και το ρυθμίζουμε,πάμε έξω για τσιγάρο,θα την βρούμε την λύση.Εγώ βλέπω πως έχουμε απουσίες και έλεγα μήπως πηγαίναμε την συνάντηση για επόμενο ΣΚ ;;;;
-
Ο χρήστης euthymis έγραψε:
... Ααααα θα ηθελα και εγω να γινω μελλος του κλαμπ σας και να ερχομαι αν ειναι δυνατον στις αθηναικες συναντησεις!!! ελπιζω να μην πειραζει που ειμαι 23! ...Ο euthimis που είναι;; Θα μας ερθει στην συναντηση;
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
πως θα καταμετρηθουν οι απουσιες σε καθε περιπτωση?
Φοβάσαι μη μείνεις στην ίδια τάξη
Την δικιά μου βάλτε την δικαιολογημένη. Αν δεν ήταν οι Αγρότες μάλλον θα τα κατάφερνα να έρθω.
-
Ο χρήστης Dimitrispat έγραψε:
Παναγιώτη όταν πάω για service, τους πάω εγώ τα λάδια και φυσικά είμαι μπροστά σε όλες τις εργασίες!! Δεν λέω πάντα προσφέρονται να κεράσουν καφεδάκι και να καθήσω στον ειδικό χώρο που διαθέτουν να τον απολαύσω με την ησηχία μου, μέχρι να κάνουν το service, αλλά φυσικά προτιμώ να πιω καφέ μετά στην παραλία, και να είμαι μπροστά να βλέπω τις εργασίες που πραγματοποιουν και πως τις πραγματοποιούν!! Δεν μπορώ να πω δεν μου χουν δείξει κάποιο άσχημο δείγμα οι άνθρωποι, αλλά η δυσπιστία υπάρχει, οπότε εκεί ΠΑΡΩΝ!!
Συμφωνώ απόλυτα!
Στην Fiat που πήγαινα το προηγούμενο μου αμάξι 'δεν επιτρεπόταν από τους κανονισμούς να είσαι μαζί με τους μηχανικούς' μου είχαν πει, οπότε και γω άλλαξα συνεργείο...Καλημέρα την παρέα
Έτσι έιναι τα πράγματα και αυτό πρέπει να το καταλάβουν πλέον οι αντιπροσωπείες. Συνεργεία είναι όχι θέρετρα για διακοπές και χαλάρωση. Τ α λεφτά του δίνει ο κόσμος και μάλιστα δεν του περισσύουν και σε πολλές περιπτώσεις. Για παράδειγμα όταν πας να αγοράσεις ότιδήποτε, κλείνεις τα μάτια για να το διαλέξεις; όΧΙ, παντα το ελέγχεις μήπως είναι ελλατωματικό, να σου ταιριάζει κλπ !! -
Ο χρήστης kkkostas έγραψε:
Kαλησπερα στην παρεα. Τι κανουμε? Θα..προγραμματίσουμε τιποτα? (οι βορειοι εννοω).Ξερω..κατανταει γραφικο! Για να δουμε για το σκ αυτο (δεδομενου οτι θα 'μαλακώσει' κι ο καιρος)
Κώστα εξαρτάτε από την δουλειά!! Δεν με φοβίζει τόσο ο καιρός!! Μάλλον την Παρασκευή το απόγευμα θα ξέρω να πω με σιγουριά ναι η όχι! Ας ελπίσουμε πως κάτι θα καταφέρουμε αυτή την φορά
-
Ο χρήστης vrestas έγραψε:
Δημήτρη αν θέλεις να καπνίζουμε εκτός μας το λές και το ρυθμίζουμε,πάμε έξω για τσιγάρο,θα την βρούμε την λύση.Εγώ βλέπω πως έχουμε απουσίες και έλεγα μήπως πηγαίναμε την συνάντηση για επόμενο ΣΚ ;;;;Παναγιώτη πραγματικά θα ήθελα να έρθω, αλλά πριν τις 14/2 κάθε ΣΚ γίνεται όλο και πιο δύσκολο...
Η παρέα είναι σούπερ και οι συναντήσεις μας είναι πάντα ευχάριστες. Μπορεί όμως να μην μπορούν πάντα όλοι για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Εγώ έχω και το επιπλέον θέμα της απόστασης που γενικά την κάνω αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Οπότε κάντε την συνάντηση όσοι μπορείτε, να περάσετε καλά και να βγάλετε πολλές φώτο τις οποίες να ποστάρετε. Και ο Γιάννης βγάζει πολύ ωραίες φωτογραφίεςΦίλοι Βορειοελλαδίτες, συγνώμη που ανακατεύομαι, αλλά νομίζω ότι για πρώτη συνάντηση και 3 να μαζευτείτε είναι καλά. Οπότε τολμήστε την να ανέβει και το ηθικό, να δημιουργηθεί και ένα καλό προηγούμενο και θα 'ψηθούν'' και άλλοι. Στην πρώτη συνάντηση που κάναμε οι Νότιοι ήμασταν 4 από Αθήνα και εγώ από Πάτρα. Αναλογικά με τον πληθυσμό των πόλεων 3 Βόρειοι είναι πολύ καλά για πρώτη φορά.
-
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Φίλοι Βορειοελλαδίτες, συγνώμη που ανακατεύομαι, αλλά νομίζω ότι για πρώτη συνάντηση και 3 να μαζευτείτε είναι καλά. Οπότε τολμήστε την να ανέβει και το ηθικό, να δημιουργηθεί και ένα καλό προηγούμενο και θα 'ψηθούν'' και άλλοι. Στην πρώτη συνάντηση που κάναμε οι Νότιοι ήμασταν 4 από Αθήνα και εγώ από Πάτρα. Αναλογικά με τον πληθυσμό των πόλεων 3 Βόρειοι είναι πολύ καλά για πρώτη φορά.
Δίκιο έχεις Γιώργο. Πραγματικά πιστεύω το θέμα είναι να γίνει η αρχή. Μετά θα πάρουμε φόρα
Άλλωστε και οι Σέρρες και η Ημαθία, από την Θεσσαλονίκη είναι ποιο κοντά σε σχέση με την απόσταση Πάτρα Αθήνα που έχεις εσύ να διανύσεις!! Ας ελπίσουμε ότι αν γίνει η αρχή, μετά θα πίνουμε και κανένα καφεδάκι ενδιάμεσα σε συναντήσεις σε όσους βολεύει
VOLVO FORUM