-
και μετα λες οτι εγω κανω κακες αγορες
-
Ο χρήστης deadp έγραψε:
Θα χιονίζει σήμερα κι αύριο, αλλά την Κυριακή θα κάνει ένα διάλειμμα...
ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ!
Θα είμαι εγώ, το πληκτρολόγιό μου, ο καφές μου και καναδυό μηνύματα στο κινητό από τους Volvisti North Hellas!
Κοιτάξτε:
Πείτε ποιοι κι αν θα βρεθείτε, παίζει βόλτα με τζιπούρες στα χιόνια την Κυριακή , μην τη χάσω τσάμπα στο περίμενε....Υ.Γ. Πες βρε Johnkyr να σου στείλω κανένα netbook, τα έχω εδώ και κάθονται...
Δυστυχώς ΠΑΛΙ δεν μπορώ να παρεβρεθώ λόγω δουλείας!! Δεν είναι λάθος ο τόνος, αλλά η πραγματικότητα που ζώ!!
Ελπίζω τουλάχιστον το επόμενο ΣΚ με προτίμηση την Κυριακή, να μπορέσουμε να πιούμε τουλάχιστον έναν καφέ!! Ζηλεύω τους Νότιους που σκέφτονται το μενού και όχι πόσοι θα βρεθούνε!!! -
Γιώργο, εγώ κι εσύ έχουμε να κάνουμε κι ένα ταξιδακι μικρό ή μεγάλο. Οι υπόλοιποι όμως;
Εγώ είμαι ξύπνιος πρωί-πρωί και περιμένω να μου πουν .Όσο για τα χιόνια, πήγα χθες. Αυτό που μου την έδωσε, ήταν τα 10-15 παραταγμένα τρακτέρ στα χωριά και τα φουλαρισμένα καφενεία από τους κουρασμένους αγρότες.
-
Ο χρήστης vrestas έγραψε:
Ο johny ρωτουσε για τα αλογα του αν εχουν γινει 230, παραθετω ενα απο τα στοιχεια που βρηκα
The T5 had 220hp on the 07 model and requires service every 20k km or 12 months. The T5 on the MY 08 received an slight upgrade to 230hp and requires service every 30k km or 12 months depending on what comes first obviously.Παναγιωτη, ετσι ειχαν τα πραγματα. Τα 10 επιπλεον αλογα αποκτηθηκαν μεσω επαναπρογραμματισμου, ο οποιος γινετε δωρεαν και ως update στα προηγουμενα μοντελα...Απλα ουτε ξερουν στα συνεργεια με τι σχετιζετε το καθε update...Οσο για τα διαστηματα του σερβις μαλλον εχει να κανει με τα λαδια.
Λέτε να έχω προβλημα με τα ελεκτρονικά του αυτοκινητου?τοποθετηση καλυτερα σε αντιπροσωπεια η δεν γινεται και καλυτερα να περιμενω να ληξει η εγγυηση? για να μην εχω κανα προβλημα?
Τους εργοστασιακους δεν μπορεις να τους βρεις απο εξωτερικο? Σαν συστημα δεν ειναι ιδιατερα πολυπλοκο για να προκαλεσει προβλημα, ομως οι ΟΕΜ λειτουργουν μεσω των ηχειων, ελεχγοντε απο το infotainment και μεσω VIDA ρυθμιζονται και οι αποστασεις ενεργοποιησης τους.
-
fotis69 καταρχην καλοταξιδο το καινουριο σου αυτοκινητο
Διευκρυνησε κατι, μονο με οπισθεν βαραινι το τιμονι? Σταματημενος με νεκρα (ή και με 1η) δουλευει κανονικα?
Επισης (οπως σωστα παρατηρηθηκε απο τον dd_surfer), προσπαθησε να προσδιορισεις μεσω του βιβλιου σερβις ή τον εμπορο, ποτε εγινε το τελευταιο και ποσο καιρο ηταν σε ακινησια...Ισως χρειαστει να κανεις ενα σερβις και να απαιτησεις απο τον εμπορο να στο πληρωσει.Σχετικα με το επιπεδο εξοπλισμου, αν εχεις xenon, δερματινα, και ηλεκτρικα ρυθμιζομενο καθισμα οδηγου με μνημες τοτε ειναι Summum, αλλιως ειναι Momentum
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
το κανει και το δικο μου 2000μοντελο...παρατηρησε το εξης..αν εκει που ειναι βαρυ πατησεις γκαζι με νεκρα και ελαφρωνει ειναι στανταρ το μοτερ του υδραυλικοβασικα ειναι θεμα φορτιου ιμαντα και δυναμο...μου ειχαν πει οτι υπαρχει εκδοση με νεο μοτερακι που εχει λιγοτερο φορτιο αρα δε το ζοριζει τοσο στο ρελαντι...αλλα δεν εχω μπει στο κοπο. το κανει χρονια τωρα αυτο. οποτε να σου χαλασει αν ειναι αυτο χλωμο. απλα μπορεις να απαιτησεις αλλαγη του και βλεπεις τι θα πιασεις.
To S40 mkI ειχε υδραυλικο, ενω το νεο υλεκτρουδραυλικο.
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ:Ποιος κοπανος εχει saxo vts τουμπανιασμενο,δεν ξερω και γω ποσα αλογα,με intercooler σαν τραπεζαρια,ασημι,το δινει στη γκομενα και αυτη οδηγει με τα ματια κολλημενα στο παρπριζ,βγαζει φλας οπως να ναι,πιστευει οτι το αμαξι εχει μονο 3 ταχυτητες και θελει να κολλησει και να προσπερασει Τ5 στην εθνικη οδο με αποτελεσμα να γελανε ολοι οι υπολοιποι οδηγοι μαζι της???Παντως Ηλια, κατι τετοια 'τουμπανακια' αν ειναι καλοφτιαγμενα μας εχουν (οπως εχουν και πολλα αλλα δυνατοτερα αυτοκινητα) για πρωινο....
-
Ο χρήστης iatroud έγραψε:
πρώτη βόλτα σήμερα, έμεινε ανολοκλήρωτη λόγω καιρού. είχα σκοπό να επισκεφτώ τον αι γιάννη τον ρώσσο στην εύβοια να μου περάσουν το νέο αμάξι από θρησκευτικό VIDA (ένα διάβασμα δλδ) αλλά έφθασα κάνα 25χλμ πριν τον προορισμό μου κι επέστρεψα πίσω λόγω χιονόπτωσης. αλυσίδες είχα μαζί αλλά φοβήθηκα να το συνεχίσω μην με κλείσει τελείως στην επιστροφή. φαντάζομαι όταν το αμάξι άρχιζε να γλιστράει στους εμπρόσθιους τροχούς από το χιόνι θα βοηθούσε να απενεργοποιούσα το DSTC? όπως και ναχει η πρώτη μου ημιεκδρομή ήταν γεγονός!ΥΓ σε ποια ενότητα του volvoparts.com θα βρω παντόφλες για συνεπιβάτες σε quartz σαλόνι?
Στο χιονι συνισταται η απενεργοποιηση του DSTC...το AYC παντως δεν απενεργοποιειται ποτε (επιτρεπει παντως μεγαλες γωνιες πλαγιολισθησεις), ετσι αν γλυστρισεις θα προσπαθησει (οσο ειναι δυνατο) να σε μαζεψει.
Για τα πατακια πατα εδω
-
Γιαννη μηπως παιζει καμια αναβαθμιση σε win 7ultimate 64bit για το δικο μου? Τα vista μου εχουν σπασει τα νευρα ....για στειλε κανενα πμ
-
πμ
-
jim πμ
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ:Ποιος κοπανος εχει saxo vts τουμπανιασμενο,δεν ξερω και γω ποσα αλογα,με intercooler σαν τραπεζαρια,ασημι,το δινει στη γκομενα και αυτη οδηγει με τα ματια κολλημενα στο παρπριζ,βγαζει φλας οπως να ναι,πιστευει οτι το αμαξι εχει μονο 3 ταχυτητες και θελει να κολλησει και να προσπερασει Τ5 στην εθνικη οδο με αποτελεσμα να γελανε ολοι οι υπολοιποι οδηγοι μαζι της???
Παντως Ηλια, κατι τετοια 'τουμπανακια' αν ειναι καλοφτιαγμενα μας εχουν (οπως εχουν και πολλα αλλα δυνατοτερα αυτοκινητα) για πρωινο....
Εμενα το λες???Μου εχουν ραψει κατι κουστουμακια αυτα,μου πεσανε τα δοντια!Αλλα αμα δεν ξερεις να χειριζεσαι αυτα τα εργαλεια,αστο...γελανε και οι πετρες!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
για την βόλτα ... έιμαι μέσα !!!
δυστηχώς το laptop τα έπαιξε, όποτε δεν έχω νετ και γιαυτό δεν έγραψα αυτές τις μέρες. Το νέο θα κάνει να έρθει 'παραγγελία' 20μέρες .
τα λέμε από κοντά
20 μερες?Καλο,καλο?Αλυσοπριονο???Ποσο και απο που?
lenovo thinkpad W510
i7 4cores 820
8GB ram πάει έως 16GB
1Gb video 1920x1050
128GB SSD
win7 proκάπου 2500€
Θεος φυλαξοι! Θελω 2500 τωρα!!!Τι το θελα και ρωτησα?Φανταζομαι το Flight Simulator το τρεχει με τρελη ανεση,οχι οπως εμενα...
-
πρώτη βόλτα σήμερα, έμεινε ανολοκλήρωτη λόγω καιρού. είχα σκοπό να επισκεφτώ τον αι γιάννη τον ρώσσο στην εύβοια να μου περάσουν το νέο αμάξι από θρησκευτικό VIDA (ένα διάβασμα δλδ) αλλά έφθασα κάνα 25χλμ πριν τον προορισμό μου κι επέστρεψα πίσω λόγω χιονόπτωσης. αλυσίδες είχα μαζί αλλά φοβήθηκα να το συνεχίσω μην με κλείσει τελείως στην επιστροφή. φαντάζομαι όταν το αμάξι άρχιζε να γλιστράει στους εμπρόσθιους τροχούς από το χιόνι θα βοηθούσε να απενεργοποιούσα το DSTC? όπως και ναχει η πρώτη μου ημιεκδρομή ήταν γεγονός!
ΥΓ σε ποια ενότητα του volvoparts.com θα βρω παντόφλες για συνεπιβάτες σε quartz σαλόνι?
Στο χιονι συνισταται η απενεργοποιηση του DSTC...το AYC παντως δεν απενεργοποιειται ποτε (επιτρεπει παντως μεγαλες γωνιες πλαγιολισθησεις), ετσι αν γλυστρισεις θα προσπαθησει (οσο ειναι δυνατο) να σε μαζεψει.
Για τα πατακια πατα εδω
Στο χιονι η στον παγο?Στο χιονι λογικοτατο,στον παγο δεν παιζει.Αλλα η περιγραφη του iatroud ταιριαζει πιο πολυ στη 2η περιπτωση και δε νομιζω οτι πρεπει να απενεργοποιειται το DSTC.Παραξενο.
-
Γιαννη μηπως παιζει καμια αναβαθμιση σε win 7ultimate 64bit για το δικο μου? Τα vista μου εχουν σπασει τα νευρα ....για στειλε κανενα πμΚι εσυ?Εθα με μουρλανετε!
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
για την βόλτα ... έιμαι μέσα !!!
δυστηχώς το laptop τα έπαιξε, όποτε δεν έχω νετ και γιαυτό δεν έγραψα αυτές τις μέρες. Το νέο θα κάνει να έρθει 'παραγγελία' 20μέρες .
τα λέμε από κοντά
20 μερες?Καλο,καλο?Αλυσοπριονο???Ποσο και απο που?
lenovo thinkpad W510
i7 4cores 820
8GB ram πάει έως 16GB
1Gb video 1920x1050
128GB SSD
win7 proκάπου 2500€
Θεος φυλαξοι! Θελω 2500 τωρα!!!Τι το θελα και ρωτησα?Φανταζομαι το Flight Simulator το τρεχει με τρελη ανεση,οχι οπως εμενα...
αυτό σε λίγο θα βγει στην απόσυρση .... να το κρατήσω για flight simulator για τον Ηλία
Δεν παίζω κανένα game , βασικά το W510, το θέλω για την δουλεία, αφού πρέπει να σηκώνω 2-3 virtual machine που τρέχουν ταυτόχρονα .... άντε που και που να τρέξω και το solidworks. Aν μου περισσεύαν κι αλλά μπικικίνια μπορεί να χτύπαγα το dell M6500, αλλά αυτό ξέφευγε κι από θέμα βάρους, τώρα μετράω τις μέρες και γράφω από το ταπεινό acer Netbook .... sorry για το
-
το XC60 T6 πήγε τρεις τσαπερδόνες και εμένα με ασφάλεια βαθιά μέσα στον Εθνικό Δρυμό, στον Παρνασσό σε απάτητο χιόνι, όλα αυτά χάρη της τετρακίνησης και των χειμερινών ελαστικών! και της καλά μελετημένης ποδιάς και του ύψους κλπ
Τα μόνα άλλα τύπου οχήματα που πέρασαν ήταν ένα snowmobile και μια γουρούνα με τεράστια λάστιχα...
Το αυτοκίνητο ήταν τόσο βυθισμένο που οι ζάντες είχαν μαζέψει χιόνι στα μπράτσα τους... μέχρι και το μαρσπιέ δηλαδή! αφού όταν βγήκαμε πατήσαμε μέχρι το γόνατο... όλα αυτά εύκολα, χωρίς επικίνδυνα κόλπα ή παράξενες συμπεριφορές του αυτοκινήτου. Μάλιστα δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την επιλογή του κιβωτίου να ξεκινάει με 2α ή με 3η αφού και με την πρώτη το ξεκίνημα ήταν γλυκό και απόλυτα ασφαλές ακόμη κι όταν έκανα μανούβρα επί τόπου για να γυρίσουμε...
-
Χαιρετώ την παρέα. Θοδωρή βρεθήκατε τελικά;
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
το XC60 T6 πήγε **τρεις τσαπερδόνες και εμένα **με ασφάλεια βαθιά μέσα στον Εθνικό Δρυμό, στον Παρνασσό σε απάτητο χιόνι, όλα αυτά χάρη της τετρακίνησης και των χειμερινών ελαστικών! και της καλά μελετημένης ποδιάς και του ύψους κλπΤα μόνα άλλα τύπου οχήματα που πέρασαν ήταν ένα snowmobile και μια γουρούνα με τεράστια λάστιχα...
Το αυτοκίνητο ήταν τόσο βυθισμένο που οι ζάντες είχαν μαζέψει χιόνι στα μπράτσα τους... μέχρι και το μαρσπιέ δηλαδή! αφού όταν βγήκαμε πατήσαμε μέχρι το γόνατο... όλα αυτά εύκολα, χωρίς επικίνδυνα κόλπα ή παράξενες συμπεριφορές του αυτοκινήτου. Μάλιστα δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την επιλογή του κιβωτίου να ξεκινάει με 2α ή με 3η αφού και με την πρώτη το ξεκίνημα ήταν γλυκό και απόλυτα ασφαλές ακόμη κι όταν έκανα μανούβρα επί τόπου για να γυρίσουμε...
Ατιμουτσικο...
Ειχατε καλα 'κρατηματα' δηλαδη. -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
το XC60 T6 πήγε τρεις τσαπερδόνες και εμένα με ασφάλεια βαθιά μέσα στον Εθνικό Δρυμό, στον Παρνασσό σε απάτητο χιόνι, όλα αυτά χάρη της τετρακίνησης και των χειμερινών ελαστικών! και της καλά μελετημένης ποδιάς και του ύψους κλπΤα μόνα άλλα τύπου οχήματα που πέρασαν ήταν ένα snowmobile και μια γουρούνα με τεράστια λάστιχα...
Vel πες εντυπωσεις συνολικα απο το αυτοκινητο, ειδικα στο θεμα του αυτοματου..
ΥΓ: Ο φιλος σου ψηνεται για το κλαμπ (δεν ειναι δικο σου-σωστα δεν θυμαμαι?)
ΥΓ: Τις 3 τσαπερδονες τις αφηνω ασχολιαστες
VOLVO FORUM