-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
@συνονόματε
θα σας έρθω (να 'μαστε γεροί) στην επόμενη συνάντηση που θα ορισθεί (με γυναίκα, 2χρονο γιο κι ένα μάνουαλ με κίτρινα αυτοκόλλητα χαρτάκια γεμάτα απορίες :lol: )Παιδια αρχιστε διαβασμα θα εχει εξετασεις την αλλη φορα
Δημητρη το παρελαβες τελικα?
Εσυ θα εξεταζεις κι εγω θα δικαζω τους αδιαβαστους!
-
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
C30 1.6 το δικό μου με 48000 χλμ κανένας θόρυβος από το μοτεράκι μου πάνω από τις 3500 σ.α.λ. Πολυτισμένος κινητήρας γίνεται ελάχιστα πιο θορυβώδης,όχι πολύ όμως, στις 4000 σ.α.λ. όπου βγάζει τη μέγιστη ροπή του!Αύριο 10:00 στη ΒΕΛΜΑΡ, έχει μεγάλο και άνετο πάρκινγκ οπότε δεν έχουμε θέμα κανένα σκάμε με τα VOLVO μας κανονικότατα! Στην τελική τι τους ενδιαφέρει τι αμάξι έχουμε ήδη, εμείς πάμε να δούμε το νέο VOLVO!
Εμείς με τον Ηλία το είδαμε στην αντιπροσωπεία και συμφωνήσαμε ότι η νέα μούρη χαλάει το μοντέλο, κάνοντάς το λιγάκι γυναικείο...Βέβαια, γούστα είναι αυτά οπότε,περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Τι καινούρια μούρη, τι παλιά κατά τ'άλλα είναι ακριβώς ίδιο αυτοκίνητο!
Αύριο θα παραθέσουμε αναλυτικό ρεπορτάζ...Τι δε τους ενδιαφερει ρε τι αμαξι εχουμε?Πλακα κανεις?Εγω πηρα χτες στην βελμαρ να ρωτησω για την ωρα και η πωλητρια (ισως τη θυμασαι)ηξερε οτι ειμαι πελατης(!!!),με θυμηθηκε(!!!),χαρηκε που με ακουσε(!!!)και θα χαρει ακομα περισσοτερο να με δει αυριο(!!!)Κι εγωψ εχω παει εκει μονο για μια αλλαγη λαδιων!!!Τι να πω απο κει και υστερα?Δεν περιγραφω αλλο!!!!!!
-
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Αν δεν το καταλαβες, εσυ και το αυτοκινητο σου εισασταν το test 'μουλαρι' του φορουμ
Το κατάλαβα ...
Άλλη μια κατάκτηση στην γνώση ....Μας ελυσες τα χερια παλι δασκαλε!
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
Τι δε τους ενδιαφερει ρε τι αμαξι εχουμε?Πλακα κανεις?Εγω πηρα χτες στην βελμαρ να ρωτησω για την ωρα και η πωλητρια (ισως τη θυμασαι)ηξερε οτι ειμαι πελατης(!!!),με θυμηθηκε(!!!),χαρηκε που με ακουσε(!!!)και θα χαρει ακομα περισσοτερο να με δει αυριο(!!!)Κι εγωψ εχω παει εκει μονο για μια αλλαγη λαδιων!!!Τι να πω απο κει και υστερα?Δεν περιγραφω αλλο!!!!!!Ψιτ...σε ειδε ωραιο παιδι...πως να σε ξεχασει
-
Τελικά μετά από αρκετές προσπάθειες τα κατάφερα και την έσβησα. Η διαδικασία γίνεται και με μηδέν χλμ. (καθότι μηδένισε από προηγούμενη προσπάθεια). Την διαδικασία που περιγράφει ο Κωνσταντίνος την ακολούθησα τηρούνταν τους χρόνους αλλά στο τέλος δεν άφησα το κουμπί στα 4 δλπ αλλά το κράτησα μέχρι να ακουστεί ο ήχος και να σβήσει η ένδειξη από την οθόνη (πιθανά αυτό συνέβη γιατί πριν εκκινήσω την διαδικασία είχα πατήσει το read όταν το κλειδί ήταν στην θέση Ι ή γιατί είχε μηδενίσει ο χιλιομετρητής).
Ωραια Τωρα ξερουμε οτι δουλευει...
Αν δεν το καταλαβες, εσυ και το αυτοκινητο σου εισασταν το test 'μουλαρι' του φορουμ
Εα σε να μαθουμε και τιποτα εμεις οι ''ταπεινοι'' απο μονοι μας!Ολη η δοξα δικη σου δηλαδη???
-
Τι δε τους ενδιαφερει ρε τι αμαξι εχουμε?Πλακα κανεις?Εγω πηρα χτες στην βελμαρ να ρωτησω για την ωρα και η πωλητρια (ισως τη θυμασαι)ηξερε οτι ειμαι πελατης(!!!),με θυμηθηκε(!!!),χαρηκε που με ακουσε(!!!)και θα χαρει ακομα περισσοτερο να με δει αυριο(!!!)Κι εγωψ εχω παει εκει μονο για μια αλλαγη λαδιων!!!Τι να πω απο κει και υστερα?Δεν περιγραφω αλλο!!!!!!
Ψιτ...σε ειδε ωραιο παιδι...πως να σε ξεχασει
Καλα ειμαι και ο πρωτος γκομενος!Οχι οτι εχεις αδικο σε αυτο,πολλες το εχουν παθει!!! Αλλα η συγκεκριμενη δε με εχει δει ποτε!Μονο τη Δευτερα και αμφιβαλλω και γιαυτο γιατι ασχολουνταν με το ζευγαρι που λεγαμε με τον jim!
-
Τι δε τους ενδιαφερει ρε τι αμαξι εχουμε?Πλακα κανεις?Εγω πηρα χτες στην βελμαρ να ρωτησω για την ωρα και η πωλητρια (ισως τη θυμασαι)ηξερε οτι ειμαι πελατης(!!!),με θυμηθηκε(!!!),χαρηκε που με ακουσε(!!!)και θα χαρει ακομα περισσοτερο να με δει αυριο(!!!)Κι εγωψ εχω παει εκει μονο για μια αλλαγη λαδιων!!!Τι να πω απο κει και υστερα?Δεν περιγραφω αλλο!!!!!!
Όχι απλά θυμάμαι την πωλήτρια αλλά είναι και ωραία! Όσο για τον Ηλία τον κοίταζε η αλήθεια με ένα βλέμμα πονηρό...Ρε λες τελικά; Ηλία τουλάχιστον έχεις ωραίες κατακτήσεις, χαλάλι σου! Συγγνώμη βέβαια για το αλλά ο Dikastis είναι τυπάρα!
-
Τωρα περαν της πλακας λεω να βγω στη γυρα,να δικασω λιγο και να βρω και κανα καινουργιο μελος.
Τσιμπηστε κι εσεις τιποτα που θα πατε στο meet-me-day.Βορειοι,τα ματια σας 400!Νοτιοι,ακομα κι αν ο Δικαστης απουσιασει και δεν εχετε κραχτη( )βαλτε τα δυνατα σας!Αντε μην αρχισω να δικαζω τωρα! -
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
Όχι απλά θυμάμαι την πωλήτρια αλλά είναι και ωραία! Όσο για τον Ηλία τον κοίταζε η αλήθεια με ένα βλέμμα πονηρό...Ρε λες τελικά; Ηλία τουλάχιστον έχεις ωραίες κατακτήσεις, χαλάλι σου! Συγγνώμη βέβαια για το αλλά ο Dikastis είναι τυπάρα!
Και με ηξερε κιολας και δε με χαιρετησε!Για δικαστηριο κι αυτη!!!
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Πάντως ο κινητήρας 1.8 της Ford που χρησιμοποιεί η Volvo στα μικρά της μοντέλα και ο οποίος είναι προϊόν συνεργασίας με τη Mazda είναι αρκετά θορυβώδης. Το ότι δεν περνάει πολύ ο ήχος μέχρι τις 3500στροφές είναι θέμα ηχομόνωσης αλλά από ένα σημείο και μετά τι να σου κάνει...πάντως δε μιλάμε για τίποτα τρελλό από θόρυβο, όλα είναι σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια...Scan,και ο 1,6 του mazda3 ειναι ιδιος με του Focus και του C30?
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
Πάντως ο κινητήρας 1.8 της Ford που χρησιμοποιεί η Volvo στα μικρά της μοντέλα και ο οποίος είναι προϊόν συνεργασίας με τη Mazda είναι αρκετά θορυβώδης. Το ότι δεν περνάει πολύ ο ήχος μέχρι τις 3500στροφές είναι θέμα ηχομόνωσης αλλά από ένα σημείο και μετά τι να σου κάνει...πάντως δε μιλάμε για τίποτα τρελλό από θόρυβο, όλα είναι σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια...
Scan,και ο 1,6 του mazda3 ειναι ιδιος με του Focus και του C30?
Ο 1.6 του Mazda3 νομιζω ειναι διαφορετικος. Αυτος του C30 ειναι της οικογενειας Sιgma της Ford ομως το μοτερ του Focus εχει επιπλεον μεταβλητο χρονισμο.
Οι 1.8/2.0 ειναι αλλο μπλοκ... -
Δημητρη το παρελαβες τελικα?@Κωνσταντίνε, την ερχόμενη δευτέρα με το καλό.. πωλητή θέλοντος!
εισπράττω ότι πιέζει με άκομψο σχετικά τρόπο το 'κρασί' του προκειμένου να επισπεύσει την παράδοση. βλέπω στο φινάλε αντί να 'πίνει' εκείνος το κρασί του, να τρώω εγώ εκείνον!!@Θοδωρή, αν δε με γελά η μνήμη μου είχες πάρει και πατάκια και σετ με σκιάδια? για το 2ο έχω κυρίως κάποιους ενδοιασμούς, αν τα έχεις πάρει και φορέσει πες καμιά γνώμη..
-
@ iatroud
Δημήτρη τι μου θύμισες τώρα... Με πήγες 2 χρόνια πίσω όταν παρέλαβα το δικό μου ... Μυρωδιά καινούριου, γυαλισμένο, νάυλον στα καθίσματα, λεφτά γνωστών για το καλορίζικο... Σε ζηλεύω με την καλή έννοια πάντα!
Σου εύχομαι ρε φίλε ολόψυχα καλορίζικο, με πολλά χιλιόμετρα και να είσαι γερός εσύ και η οικογένειά σου για να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας!!!
Άντε να κανονίσουμε νέα συνάντηση να έρθεις κι εσύ σαν νέο μέλος, να γνωριστούμε και από κοντά!!! -
-
@jim ειλικρινά, δεν βλέπω την ώρα.. υπάρχει τέτοια πίεση παντού τριγύρω μας (οικονομία, μίντια, εργασία) που είναι ελάχιστα εκείνα που σκέφτεσαι, καρτερείς και ξεκουράζεσαι στην ιδέα τους και μόνο.
αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ τπτ καλύτερο από: α)την πρώτη οικογενειακή βόλτα και β)έναν καφέ κάπου έξω από την αθήνα στην επόμενη συνάντηση.
βέβαια μία που τα σκέφτομαι και χαλαρώνω και μία που φουρκίζομαι όταν -στα πλαίσια της 1ης οικογενειακής βόλτας- μέσα σε όλα (κλείσιμο τεμπών) έχω να αντιμετωπίσω και τους φίλους τους αγρότες με τα τρακτέρ τους!! -
Ο χρήστης deadp έγραψε:
@iatroud
Μόνο τα πατάκια.
Αντί για σκιάδια, λέω να βάλω μεμβράνες (το χαμηλότερο επίπεδο), νομίζω θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικές.@gdoudou
Μόνους μας βλέπω αύριο.....Κι εγώ το ίδιο βλέπω deadp... Αν δεν καταφέρει και κάποιος άλλος να έρθει, θα απογοητευτώ πάρα πολύ. Δύο προσπάθειες κάναμε για συνάντηση και οι δύο αποτυχημένες. Μηδέν στα δύο (0/2)
-
ΕΠ!!!!που θα πατε ρε σεις αυριο χωρις φωτογραφο?
για βαλτε και μενα μεσα για αυριο!Στις 10 ε? γιατι κατα τις 13+ εχω μια δουλιτσα... -
Ο χρήστης gdoudou έγραψε:
@iatroud
Μόνο τα πατάκια.
Αντί για σκιάδια, λέω να βάλω μεμβράνες (το χαμηλότερο επίπεδο), νομίζω θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικές.@gdoudou
Μόνους μας βλέπω αύριο.....Κι εγώ το ίδιο βλέπω deadp... Αν δεν καταφέρει και κάποιος άλλος να έρθει, θα απογοητευτώ πάρα πολύ. Δύο προσπάθειες κάναμε για συνάντηση και οι δύο αποτυχημένες. Μηδέν στα δύο (0/2)
Άσχημο αποτέλεσμα συμφωνώ. Δυστυχώς ούτε εγώ μπορώ να παρεβρεθώ!!
Το πρωί δουλειά και η ειρωνία το απόγευμα κοινωνική υποχρέωση (γάμος φίλης) που;;;;; Θεσ/νίκη!! -
Ας είναι Γιώργο, θα βρεθούμε και την άλλη εβδομάδα.
Είχαμε μια τηλ. επικοινωνία με τον άλλο Γιώργο (Gdoudou), θα έρθει για μισή ωρίτσα, ας είναι, αφού θα έρθει κι ο Σταύρος, πιστεύω θα βρεθούμε οι τρεις μας (εκτός αν έχουμε και καμμιά ευχάριστη έκπληξη από KKkostas).
-
Πάντως ο κινητήρας 1.8 της Ford που χρησιμοποιεί η Volvo στα μικρά της μοντέλα και ο οποίος είναι προϊόν συνεργασίας με τη Mazda είναι αρκετά θορυβώδης. Το ότι δεν περνάει πολύ ο ήχος μέχρι τις 3500στροφές είναι θέμα ηχομόνωσης αλλά από ένα σημείο και μετά τι να σου κάνει...πάντως δε μιλάμε για τίποτα τρελλό από θόρυβο, όλα είναι σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια...
Scan,και ο 1,6 του mazda3 ειναι ιδιος με του Focus και του C30?
Ο 1.6 του Mazda3 νομιζω ειναι διαφορετικος. Αυτος του C30 ειναι της οικογενειας Sιgma της Ford ομως το μοτερ του Focus εχει επιπλεον μεταβλητο χρονισμο.
Οι 1.8/2.0 ειναι αλλο μπλοκ...Ti-Vct!Οι τιμες που ανακοινωνουν οι κατασκευαστες για το μοτερ παντως ειναι σχεδον οι ιδιες!Νομιζω οτι ο 2λιτρος της mazda ειναι λιγο πιο ισχυρος.Στα 103αλογα πλεον η mazda εχει τον 1,5.
VOLVO FORUM