-
-
Οχι παιδια δεν ανοιξα volvo market ειναι η παραγγελια που μολις σημερα παρελαβα!!!!
και ξεκιναμε:
[/img]ειναι ενα μπρελοκ,τακακια εμπρος(50ε γνησιοτατα),σετ προστασιας δερματινου σαλ.,καθαριστικο εντομων και πλαστικων και το σετακι με τα 3 σκιαστρα για τα πισω παραθυρα και το πορτ μπαγκαζ!!!
-
συγνωμη για τις κομμενες φωτο αλλα ειχα ενα προβληματακι με το μεγεθος!
-
Σταύρο απο πού τα πήρες τα τακάκια?Στείλε κανα link.Στα 25.000km μάλλον θα χρειαστώ και γω τακάκια σε 2-3χιλιάδες,ακούω να σφυρίζουν λίγο και μάλλον θέλουν αλλαγή.θα πάς αντιπροσωπεία για τοποθέτηση?
-
Ο χρήστης vrestas έγραψε:
Σταύρο απο πού τα πήρες τα τακάκια?Στείλε κανα link.Στα 25.000km μάλλον θα χρειαστώ και γω τακάκια σε 2-3χιλιάδες,ακούω να σφυρίζουν λίγο και μάλλον θέλουν αλλαγή.θα πάς αντιπροσωπεία για τοποθέτηση?Οριστε το link:
http://www.volvopartshop.com/brakes-17-c.aspοχι δεν θα παω αντιπροσωπεια γιατι εχω γνωστο φρενα και μου παιρνει 20ε για αλλαγη!
στην αντιπροσ. μου ειπαν 140για τακακια εμπρος με περαστικα!!!!!!
ενω ετσι με 70ε καθαρισα! -
ε ναι,διπλη τιμή!καλά σου πήγε!Εχεις ακόμα εγγύηση?αν τα βάλεις εκτος αντιποροσωπείας παιζει να χάσεις την εγγύηση?έχει και φθηνά μεταφορικά εκεί,ενα κλειδί που θέλω το στέλενι με 12 λίρες!
-
σταύρο, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε καμία φωτογραφία από τα σκιάδια φορεμένα στο αυτοκίνητο. όταν με το καλό τα περάσεις, πες και σε μας εντυπώσεις από εφαρμογή, σταθερότητα κ.λπ.
καλοφόρετα!
-
@stavros1926.....
περιμενω εντυπωσεις για τα σκιαστρα....θελω να παραγειλω και γω για το V50....αλλα εγω θελω δυο σετ....συνολο 5 τεμαχια....εχει και πολλα παραθυρα....το φορτηγο μου....
Εγω για δωρο τωρα τις γιορτες του πηρα τα roof rails σε μαυρο ματ,που δεν τα ειχε τοποθετημενα απο το εργοστασιο.....
και το πλαστικο δαπεδο του χωρου αποσκευων και την θηκη για τα γυαλια ηλιου....που μπαινει στη θεση της χειρολαβης οροφης του οδηγου....Αυριο τα τοποθετω και μετα ποσταρω φωτο..... -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ηλια πραγματικα απο που να αρχισω και που να τελειωσω....απο δεδομενα λειτουργιας οπως πιεση βενζινης, θερμοκρασια εισαγωγης, πιεση τουρμπο κτλ μεχρι παραμετροποιησεις για το ποσο ζεστη να βγαζουν οι δυο διαβαθμισεις των θερμαινωμενων καθισματων....και φυσικα διαγνωστικο ελεγχο.
Για να τρεξει το προγραμμα χρειαζεται περιβαλον XP pro και ενα καλωδιο OBDII....Μμμμ!Πολυ ενδιαφερον!Θα το σολαρω torrent!Αν εχω προβλημα θα σου πω να το ξηγηθεις!!!
-
Το σαββατο εχει meet me day του C30 σε ολες της εκθεσεις λεει....ψηνεστε να παμε να γελασουμε με τους πωλητες?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Η απάντηση του υπευθύνου για το πρόγραμμα συντήρησης ήταν ότι δεν το είχε αναλυτικά και να κοιτάξω στο manual γιατί όπως λέει πρέπει να το αναφέρει!Αν ωστόσο δεν υπάρχει μου είπε να τους πάρω τηλέφωνο και να επικοινωνήσουν αυτοί με τη VOLVO για να τους το στείλουν και να μου το δώσουν μετά!!!!!
Καμμενοι!Το manual λεει οτι το προγραμμα συντηρησης μπορειτε να ζητατε στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια.Δεν λεριεχει κανενα προγραμμα το manual.Λεει γενικα πραγματα που αφορουν το αυτοκινητο και για ολους τους κινητηρες.Συγκεκριμενα για καποιο κινητηρα δεν αναφερει τιποτα.Κλαιω!!!
σελίδα manual plz ?
Δεν το ξερω!Βασικα στο εγειρισιο συντηρησης καπου το ειδα.Θα σου πω σε αλλο ποστ γιατι βαριεμαι να κατεβαινω γκαραζ!Πως τα περνας στα Τρικα@λα???
-
...λιγο πριν το ριξεις μεσα?
Καλο!!!
-
Το σαββατο εχει meet me day του C30 σε ολες της εκθεσεις λεει....ψηνεστε να παμε να γελασουμε με τους πωλητες?Μεσα!!!Το γελιο της αρκουδας θα πεσει!!!Εγραψες παλι με την ιδεα σου!!
Καλα,ειμαι και πολυ ωραιος γκομενος!!!Εφτιαξα και γ ω τις μακαροναδες!!! -
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
Ηλια πραγματικα απο που να αρχισω και που να τελειωσω....απο δεδομενα λειτουργιας οπως πιεση βενζινης, θερμοκρασια εισαγωγης, πιεση τουρμπο κτλ μεχρι παραμετροποιησεις για το ποσο ζεστη να βγαζουν οι δυο διαβαθμισεις των θερμαινωμενων καθισματων....και φυσικα διαγνωστικο ελεγχο.
Για να τρεξει το προγραμμα χρειαζεται περιβαλον XP pro και ενα καλωδιο OBDII....Μμμμ!Πολυ ενδιαφερον!Θα το σολαρω torrent!Αν εχω προβλημα θα σου πω να το ξηγηθεις!!!
Ψαξε για edition 2009 A,B ή C....εγω εχω 2007 Β
-
Το σαββατο εχει meet me day του C30 σε ολες της εκθεσεις λεει....ψηνεστε να παμε να γελασουμε με τους πωλητες?εννοείται ότι είμαι ΜΕΣΑ !!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Το σαββατο εχει meet me day του C30 σε ολες της εκθεσεις λεει....ψηνεστε να παμε να γελασουμε με τους πωλητες?
εννοείται ότι είμαι ΜΕΣΑ !!!
Εγω και ο jim το ειδαμε και στη βελμαρ!Και ηταν και ενα ζευγαρι μαλλον για να το παραγγειλει!!!Ασε,πολυ γελιο!!!
-
Χωρις τον Δημητρη δεν παω πουθενα.....
Θα εχει και τεστ ντραϊβ αραγε?
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
Η απάντηση του υπευθύνου για το πρόγραμμα συντήρησης ήταν ότι δεν το είχε αναλυτικά και να κοιτάξω στο manual γιατί όπως λέει πρέπει να το αναφέρει!Αν ωστόσο δεν υπάρχει μου είπε να τους πάρω τηλέφωνο και να επικοινωνήσουν αυτοί με τη VOLVO για να τους το στείλουν και να μου το δώσουν μετά!!!!!
Καμμενοι!Το manual λεει οτι το προγραμμα συντηρησης μπορειτε να ζητατε στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια.Δεν λεριεχει κανενα προγραμμα το manual.Λεει γενικα πραγματα που αφορουν το αυτοκινητο και για ολους τους κινητηρες.Συγκεκριμενα για καποιο κινητηρα δεν αναφερει τιποτα.Κλαιω!!!
σελίδα manual plz ?
Δεν το ξερω!Βασικα στο εγειρισιο συντηρησης καπου το ειδα.Θα σου πω σε αλλο ποστ γιατι βαριεμαι να κατεβαινω γκαραζ!Πως τα περνας στα Τρικα@λα???
χαλάρωση ....... πισίνα ..... τζάκι !! λουκάνικα ~!! τώρα, μετά τις γιορτές που έχουν φύγει οι Βάρβαροι !!!!
Σαββατο ..... autopoint ? sfakianakis ? belmar ?
-
Aν εχει τεστ ντραιβ ή βελμαρ ή τσοκα.....
-
Χωρις τον Δημητρη δεν παω πουθενα.....Θα εχει και τεστ ντραϊβ αραγε?
Παρόν!Εννοείται μέσα για Σάββατο πρωί όμως διότι μεσημέρι δουλεύω! Μέσα, μέσα μέσα μέσα......... Γιατί με θέλεις τόσο πολύ μαζί σου ρε άρχοντα;
VOLVO FORUM