-
@Jim_c30,
Λαθος μου. Λοιπον αναφερομαι στο 2ο ετησιο σερβις απο την αγορα του αυτοκινητου δηλαδη αυτο των 40000χλμ. Πιστευω πως οι αλλαγες θα ειναι οι προγραμματισμενες (λαδια,φιλτρα) αν και δε ξερω τι θα γινει με τα τακακια τα οποια κατ΄ εμε αντεχουν ακομα.. Ελεγα βεβαια να μην το παω ακομα για σερβις γιατι δεν εχει ουτε 37000χλμ αλλα επειδη κλεινει χρονο απο το προηγουμενο δεν το διακινδυνευω..
Οσο για τα Τεμπη τι να πω; Ελεος! Κανω μια φορα τη βδομαδα το δρομο Λαμια-Θεσσαλονικη και απο 2ωρες και 20λεπτα εφτασα να θελω 4!!! Σορρυ για το
Καλο ταξιδι να εχεις και υπομονη πανω απ'ολα ειδικα αυτες τις μερες και σε αυτους τους δρομους! -
Ο χρήστης T5 lover έγραψε:
@Jim_c30,
Λαθος μου. Λοιπον αναφερομαι στο 2ο ετησιο σερβις απο την αγορα του αυτοκινητου δηλαδη αυτο των 40000χλμ. Πιστευω πως οι αλλαγες θα ειναι οι προγραμματισμενες (λαδια,φιλτρα) αν και δε ξερω τι θα γινει με τα τακακια τα οποια κατ΄ εμε αντεχουν ακομα.. Ελεγα βεβαια να μην το παω ακομα για σερβις γιατι δεν εχει ουτε 37000χλμ αλλα επειδη κλεινει χρονο απο το προηγουμενο δεν το διακινδυνευω..
Οσο για τα Τεμπη τι να πω; Ελεος! Κανω μια φορα τη βδομαδα το δρομο Λαμια-Θεσσαλονικη και απο 2ωρες και 20λεπτα εφτασα να θελω 4!!! Σορρυ για το
Καλο ταξιδι να εχεις και υπομονη πανω απ'ολα ειδικα αυτες τις μερες και σε αυτους τους δρομους!Αγαπητέ φίλε, κάπου μεταξύ των σελίδων 155-160 έχω παραθέσει αναλυτικά τις τιμές από το σέρβις των 40000 χλμ που έκανα εγώ στο δικό μου αυτοκίνητο. Εμένα μου βγήκε 462 Ευρώ με αλλάγη τακάκια μπροστά και μάκτρα υαλοκαθαριστήρων! Η τιμή που σου έδωσαν είναι η βασική, κάπου εκεί κυμαίνονται τα σέρβις των 40000χλμ. Άρα λοιπόν είναι μία φυσιολογική τιμή για το αυτοκίνητό σου...Τώρα, αν θες αλλαγή στα τακάκια, κάτω από 400 Ευρώ δεν πέφτεις με τίποτα και σου το υπογράφω! Μακάρι να μην....
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...Πάνω από όλα υγεία και μυαλό σε όσους θα φύγουμε ταξίδι γιατί οι ελληνικοί δρόμοι δεν αστειεύονται...
Υ.Γ Σκοπεύω να πάω μέσα από τον Αγιόκαμπο και όχι από Ελασσόνα, Αγ. Δημήτριο κλπ. Μου είπαν ότι είναι καλύτερος ο δρόμος. Έχει κανείς κάποια άποψη πάνω σε αυτό; Κάθε απάντηση δεκτή... -
Παραθέτω παρακάτω τρεις εναλλακτικές διαδρομές για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν προς Βόρεια Ελλάδα τα Χριστούγεννα...
Όποιος έχει κάποια γνώμη πάνω σε αυτό ας στείλει την άποψή του σχετικά!
http://tomadakis.blogspot.com/2009/12/b ... _2006.html -
Αγιόκαμπος φαίνεται καλύτερη λύση.
Αν θα είσαι εκεί, εγώ το Σ/Κ θα πάω Ονειρούπολη. Βρισκόμαστε εκεί για ένα άτυπο meeting...
Nα έρθει κι ο Gdoudou να γίνουμε πολλοί!!!!! -
ουφ, μια δύσκολη μέρα τελείωσε
Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές με ασφαλή χιλιόμετρα....
ελπίζω, αυτή την εβδομμάδα να ξεκουραστώ και να απολαύσω τις μέρες !!!!Zeus, ελπίζω να μην είχες πρόβλημα με τα λάστιχα και να απόλαυσες αυτή την φορά, εκτός από αυτοκίνητο και τους δρόμους , εννοείτε πως όλοι περιμένουμε pics και video από την πίστα !!
To thread των volvo πιστεύω ότι είναι μια @ευχάριστη ατμόσφαιρα@ στο tread του forum των 4Τ που οι κάτοχοι τους δεν ασχολούνται με προβλήματα τύπου Vageli
Καλές γιορτές και καλά φαγοπότια !!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
To thread των volvo πιστεύω ότι είναι μια @ευχάριστη ατμόσφαιρα@ στο tread του forum των 4Τ που οι κάτοχοι τους δεν ασχολούνται με προβλήματα τύπου Vageli
Καλές γιορτές και καλά φαγοπότια !!!Γιάννη ειλικρινά δεν κατάλαβα τι εννοείς...Στείλε ενα πμ να μου εξηγήσεις τι εννοείς...
-
Λοιπον μολις εκλεισα και καινουρια λαστιχακια....Γιατι ρε π2#%η μου στην ελλαδα πρεπει να πληρωνουμε τα ιδια πραγματα τοσο πιο ακριβα? 200 ευρω φθηνοτερα το σετ ρε παιδια!!
Αν μπορεσω θα παω μια βολτα κι απο την αντιπροσωπεια να κανω μια διερευνητικη στις τιμες..
Jim_C30
Χαιρετισματα στην πατριδα, και υπομονη στον δρομο!Με τους αυτοκινητοδρομους της Γερμανιας δεν μπορω να πω οτι κατενθουσιαστηκα παντως...Σιγουρα η σημανση ειναι τελεια σιγουρα το δικτυο ειναι πληρες, αλλα δεν θα ελεγα το ιδιο και για την ποιοτητα τους...αρκετες ανωμαλειες και σε πολλες περιπτωσεις και διαφορες στον ταπητα...Το επαρχιακο δικτυο παντως εδω γυρω απο την Κολωνια ειναι εκπληκτικο σε ολα του!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Λοιπον μολις εκλεισα και καινουρια λαστιχακια....Γιατι ρε π2#%η μου στην ελλαδα πρεπει να πληρωνουμε τα ιδια πραγματα τοσο πιο ακριβα? 200 ευρω φθηνοτερα το σετ ρε παιδια!!Αν μπορεσω θα παω μια βολτα κι απο την αντιπροσωπεια να κανω μια διερευνητικη στις τιμες..
Jim_C30
Χαιρετισματα στην πατριδα, και υπομονη στον δρομο!Με τους αυτοκινητοδρομους της Γερμανιας δεν μπορω να πω οτι κατενθουσιαστηκα παντως...Σιγουρα η σημανση ειναι τελεια σιγουρα το δικτυο ειναι πληρες, αλλα δεν θα ελεγα το ιδιο και για την ποιοτητα τους...αρκετες ανωμαλειες και σε πολλες περιπτωσεις και διαφορες στον ταπητα...Το επαρχιακο δικτυο παντως εδω γυρω απο την Κολωνια ειναι εκπληκτικο σε ολα του!
Θα δώσω πολλά χαιρετίσματα στην πατρίδα Κωνσταντίνε...Ανυπομονώ να φύγω μιλάω ειλικρινά δεν την αντέχω άλλο την Αθήνα...
Όσο για τα λάστιχα, τι τιμές σου έδωσαν εκεί στο σετ; Τι μάρκα ειναι τα λάστιχα που θα αγοράσεις; Για το σχόλιό σου τώρα, στην Ελλάδα πληρώνουμε πιο πολλά, γιατι είμαστε πολύ ... Η αισχροκέρδια πάει σύννεφο σε όλους τους τομείς! Από την καραμέλα στο περίπτερο μέχρι μέχρι μέχρι μέχρι μέχρι.......................... -
Bridgestone 050A 205/50-17 XL η τιμη που βρηκα στην ελλαδα ηταν 370 τα 2 (σε μεγαλα καταστηματα μου ειχαν ζητησει και 420) ενω εδω 285...
-
Bridgestone 050A 205/50-17 XL η τιμη που βρηκα στην ελλαδα ηταν 370 τα 2 (σε μεγαλα καταστηματα μου ειχαν ζητησει και 420) ενω εδω 285...Δεν το συζητώ καν τότε το θέμα.Εννοείται λαστιχάκι από Γερμανία και κακώς εδώ που τα λέμε δεν τα έβαλες επάνω επί τόπου! Δεν είναι αστεία υπόθεση τα 200 ευρώ, ούτε καν τα 100 εδώ που τα λέμε! Να σου πω, δεν περνάς μια βόλτα από καμμία αντιπροσωπεία Volvo να μάθεις τιμούλες για τίποτα αναλώσιμα;
-
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
Καλές γιορτές και καλά φαγοπότια !!!Γιάννη ειλικρινά δεν κατάλαβα τι εννοείς...Στείλε ενα πμ να μου εξηγήσεις τι εννοείς...
jim, απλά λέω ότι τα αυτοκίνητα μας είναι αρκετά αξιόπιστα, ποιοτικά και δεν ασχολούμαστε στο tread για προβλήματα που βγάζουν, όπως πχ τou group VAG VW/audi/ktl. Παρά μόνο με αναλώσιμα , τις τιμές τους και γαριδομακαρονάδες
κανά group buy τώρα που ο Zeus είναι στον πολιτισμό ???
Αν πάει στην αντιπροσωπία, μήπως να μας πάρει ... αυτό το καθαριστικό για τα δέρματα που λέγαμε ??
-
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Aμαξαρα!
-
Φιλοι μου χρονια πολλα και απο εμενα καλες γιορτες και υγεια σε ολους....και στις οικογενειες σας ευχομαι......
Volvozeus σε ζηλευω.... και αναπολω περσι τετοια εποχη που ημουν Βερολινο... καλα να περασεις και καλα Χριστουγεννα....!!!!
Τωρα για την συγκριση τιμων Ελλαδας με χωρες του εξωτερικου...αστα καλυτερα...χτες παρελαβα πακετο παιδικο καροτσι,καθισμα,αυτοκινητου,και καλαθι μεταφορας του μικρου Volvakia ....που αναμενεται να σκασει στο τελος Φεβρουαριου...στην τιμη των 586 € απο τα οποια τα 137€ ηταν τα μεταφορικα απο Ιταλια....τιμη στην Ελλαδα μας....1200 € το πακετο ολο χωρις μεταφορικα....
Τελικα μας περνανε για πολυ κοροιδα οι Ελληνες εισαγωγεις- εμποροι-μαγαζατορες......
-
Καλως με κι εμενα!Κωνσταντινε,σολαρε κανα δυο τρεις μπυρες για μενα και κανα leberwurst!!!Καλα να περασεις και προσοχη με το κτηνος!Ειδες τι εγινε στα Τεμπη μετα το περασμα μας....ξηλωθηκε η ασφαλτος,πεφτουνε πετρες και δωσε!!!Μας ειδε ο δρομος και τα παιξε!!Να πεθανουν τωρα!Τοσα διοδια για Αθηνα - Θεσσαλονικη και δεν εχω καμια αντιρρηση να τα πλερωνω αλλα θελω και δρομους ρε π η μου!ΕΛΕΟΣ.
Λοιπον εκανα ελεγχο τα λαδια.10000 χλμ τα εχω.Ειναι σχεδον σαν την ημερα που τα αλλαξα!!!!!!!Δεν πιστευα στα ματια μου!!!!!!Και το παω για σερβις 20000 χλμ σε μια βδομαδα!Ελαχιστα μαυρισμενα και ποσοτητα κανονικοτατη.Προσκυναω,δεν περιγραφω αλλο , δεν εχω λογια! -
Έκλεισε η αντιπροσωπεία της Volvo στη Μεσογείων στο Χαλάνδρι; Γιατί στους 'εξουσιοδοτημένους διανομείς' δεν υπάρχει πλέον στην ιστοσελίδα της Volvo. Εν τω μεταξύ αύριο αναμένεται η ανακοίνωση της πώλησης της Volvo από τη Ford στην κινεζική Geely...σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η σουηδική κρατική τηλεόραση:
http://svt.se/2.34007/1.1824912/affaren_volvo_-_geely_i_slutskedet?lid=puff_1824912&lpos=rubrik -
scandinavian εχεις τις πωλησεις των XC60/Q5/GLK στην Γερμανια?
-
scandinavian εχεις τις πωλησεις των XC60/Q5/GLK στην Γερμανια?Μόλις βρήκα κάποια στοιχεία παρότι δεν ξέρω γρι γερμανικά....
Ιανουάριος-Νοέμβριος 2009
Αudi Q5: 21.105
Mercedes GLK: 12.255
ενώ το ΧC60 δεν είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα του Νοεμβρίου...
Πάντως μου κάνει εντύπωση που το Insignia είναι 6ο στην κατηγορία του....http://www.autohaus.de/sixcms/media.php/2141/Segmente_11_09.pdf
Μου κάνει εντύπωση και η πολύ υψηλή θέση των Dacia Logan και Sandero στις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους...
-
Οχι πως αποτελει δειγμα, αλλα εχω δει απειρα XC60..πολλα περισσοτερα απο Q5 μεχρι στιγμης στην Γερμανια και μου εκανε εντυπωση...δεν περιμενα βεβαια να ειναι περισσοτερες και οι πωλησεις.
Επισης πολλα drive-e... -
:hmmm: Οχι πως αποτελει δειγμα, αλλα εχω δει απειρα XC60..πολλα περισσοτερα απο Q5 μεχρι στιγμης στην Γερμανια και μου εκανε εντυπωση...δεν περιμενα βεβαια να ειναι περισσοτερες και οι πωλησεις.
Επισης πολλα drive-e...Mην ξεχνάς ότι είσαι μακριά από Μόναχο και Στουτγκάρδη αλλά στο Βερολίνο, στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.
VOLVO FORUM