-
Ο χρήστης After έγραψε:
Bροχη+ομιχλη+κουλοι οδηγοι+Σαββατο βραδυΕνας συνδιασμος για γερα νευρα
Συμφωνώ.
Απλά ο συνδυασμός ΔΕΝ υπάαααρχει!!Μιλάμε εάν ήταν σήμερα τίποτα θρησκευτική εορτή θα έπεφτε κεραυνός να με κάψει...
-
Ζώον ο οδηγός γκρι Zafira που σήμερα το πρωί κατα τις 6+ στη διασταύρωση της Ραφήνας ενώ έβλεπε ότι εμείς στη Μαραθώνος ξεκινούσαμε με πράσινο .... πέρασε με θράσος το κόκκινο και κάθισε και στην αριστερή λωρίδα. Μετά από το σχετικό αναβόσβημα φώτων-κόρνας έκανε δεξιά για να συνεχίσει να μας τυφλώνει με τα 'μαιμού' xenon φώτα του !!
Κάτι τέτοιες ώρες με πιάνουν τα εκδικητικά μου ένστικτα ... πόσο θα ήθελα να είχα ένα παλιό τζιπ με σιδερένιους προφυλακτήρες να τον έκανα καινούργιο -
μεγαλο ταλεντο, γενους θηλυκου,σημερα το πρωι, μπηκε απο τον παραδρομο στην συγγρου και διεσχισε καθετα(!) και με το πασο της,ολα τα ρευματα για να αγκαζαρει την αριστερη λωριδα! ευγε!
ευτυχως, η κινηση ηταν αραιη. -
Τρελό ζώο χθες στη Μαραθώνος είχε κολλήσει χωρίς κανένα λόγο στον προφυλακτήρα του μπροστινού (χωρίς υπερβολή η απόσταση ήταν γύρω στα 10 εκατοστά) και ως εκ θαύματος αποφύγαμε τα χειρότερα. Η ταχύτητα των 2 αυτοκινήτων εκείνη τη στιγμή ήταν γύρω στα 70km/h...
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
μεγαλο ταλεντο, γενους θηλυκου,σημερα το πρωι, μπηκε απο τον παραδρομο στην συγγρου και διεσχισε καθετα(!) και με το πασο της,ολα τα ρευματα για να αγκαζαρει την αριστερη λωριδα!Παναγίτσα μου.
-
Τελικα δεν εξηγειται αλλιως.Μαλλον ο ελληνας νομιζει οτι τα φωτα αυτοκινητου υπαρχουν μονο για να βλεπει αυτος και οχι για να τον βλεπουν
Απο διοδια κορινθου εως ατικη οδο με πολυ δυνατη βροχη και περιορισμενη ορατοτητα,πρεπει να μετρησα τουλαχιστον 50 αυτοκινητα με σβηστα φωτα
Ρε μπας και νομιζουν οτι θαρθει ακριβα η ΔΕΗ αν αναβουν τα φωτα? -
Ζώο με λευκή 325 σήμερα είχε παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Μεσογείων, (δεν εμπόδίζε τους πεζούς βέβαια, αλλά αυτά είναι δικαιολογίες) για να παρακολουθήσει επίδειξη συντήρησης εξοπλισμού χιονοδρομίας.
-
-
Στην πυρά!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ζώο με λευκή 325 σήμερα είχε παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Μεσογείων, (δεν εμπόδίζε τους πεζούς βέβαια, αλλά αυτά είναι δικαιολογίες) για να παρακολουθήσει επίδειξη συντήρησης εξοπλισμού χιονοδρομίας.Τουλαχιστον εμαθε τιποτα απο την επιδειξη η εμεινε μετεξεταστεος?
-
Ζώο με λευκή 325 σήμερα είχε παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Μεσογείων, (δεν εμπόδίζε τους πεζούς βέβαια, αλλά αυτά είναι δικαιολογίες) για να παρακολουθήσει επίδειξη συντήρησης εξοπλισμού χιονοδρομίας.Χρήστο κάποιος γράφει με το account σου! Μάλλον εχθρός σου είναι...
ΥΓ: βέβαια αν το γράφεις αυτό εδώ, και το έκανες εσύ (εκτός και αν είναι σύμπτωση το αμάξι), θέλω να σου πω πως αυτό το τόπικ δεν λειτουργεί ως συγχωροχάρτι...
Καλύτερα να μην το πάρκαρες παρά να το παρκάρεις και να το αναφέρεις... -
Το ότι κάποιος μπορεί να έκανε λάθος και να συνειδητοποίησε το σφάλμα του μετά, δεν υπάρχει σαν περίπτωση πιστεύεις;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ζώον ο οδηγός γκρι Zafira που σήμερα το πρωί κατα τις 6+ στη διασταύρωση της Ραφήνας ενώ έβλεπε ότι εμείς στη Μαραθώνος ξεκινούσαμε με πράσινο .... πέρασε με θράσος το κόκκινο και κάθισε και στην αριστερή λωρίδα. Μετά από το σχετικό αναβόσβημα φώτων-κόρνας έκανε δεξιά για να συνεχίσει να μας τυφλώνει με τα 'μαιμού' xenon φώτα του !!
Κάτι τέτοιες ώρες με πιάνουν τα εκδικητικά μου ένστικτα ... πόσο θα ήθελα να είχα ένα παλιό τζιπ με σιδερένιους προφυλακτήρες να τον έκανα καινούργιοΩχ για να έγραψε τέτοια ο Βασίλης, φαντάζομαι τι θα ήθελαν να του κάνουν κάποιοι άλλοι.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
μεγαλο ταλεντο, γενους θηλυκου,σημερα το πρωι, μπηκε απο τον παραδρομο στην συγγρου και διεσχισε καθετα(!) και με το πασο της,ολα τα ρευματα για να αγκαζαρει την αριστερη λωριδα!
Παναγίτσα μου.
Να ήταν η μόνη που το κάνει αυτό. Είναι χόμπι η κίνηση στην αριστερή λωρίδα στη χώρα μας. Αν όσοι κινούνται αριστερά ψήφιζαν Παπαρήγα θα είχαμε κυβέρνηση με 99,99%.
Μου θύμησες τον χθεσινό τσοπάνη στην α.ο. που επειδή έχει e-pass πιστεύει ότι έχει αγοράσει την αριστερή λωρίδα. Με 60 και στα @@ του για την ουρά πίσω του.
-
Κάτι πρέπει να γίνει με τους διανομείς (φαγητού, δεμάτων κ.λ.π. ) με δίκυκλα. Έχουν ξεφύγει παααααρα πολύ.
-
Το ότι κάποιος μπορεί να έκανε λάθος και να συνειδητοποίησε το σφάλμα του μετά, δεν υπάρχει σαν περίπτωση πιστεύεις;Συγγνώμη αν σε έθιξε το ποστ μου.
Όμως αν επί 1 χρόνο κράζουμε όλοι μαζί (συμπεριλαμβανομένου και εμού, και εσού, και των τρίτων) αυτούς που παρκάρουν σε πεζοδρόμια, και μετά εμείς οι ίδιοι πάμε και παρκάρουμε εκεί, το σχόλιο πιστεύω είναι περιττό. Δηλαδή, συγχωρεσέ με λιγάκι, αλλά την ώρα που το ανέβαζες στο πεζοδρόμιο, δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι είναι πεζοδρόμιο... Δηλαδή, απλά δεν κατάλαβες ότι είναι πεζοδρόμιο. Μόνο έτσι θα το δεχόμουν να παρκάρει σε πεζοδρόμιο πχ, ένας που κριτικάρει όσους παρκάρουν σε αυτό. Μόνο λόγω αφηρημάδας. Αλλά και πάλι, ακόμα και όταν βγεις από το αυτοκίνητο καταλαβαίνεις τί γίνεται.Με άλλα λόγια, το θέμα δεν είναι αν κατάλαβες το λάθος σου. Το κατάλαβες, και μπράβο που έχεις και τα κότσια να το λες δημοσίως.** Όμως το θέμα είναι πως είναι δυνατόν (με ποιο σκεπτικό) να πάρκαρες εκεί, εφόσον είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες ότι πρόκειται να κάνεις λάθος. **
Γιατί όπως σου είπα στην προηγούμενη παράγραφο, κάποιος που παρκάρει πάνω σε πεζοδρόμιο το καταλαβαίνει ότι έχει σταθμέυσει πάνω στο πεζοδρόμιο. Δεν περνάει απαρατήρητο ένα τέτοιο πράγμα.
-
Δεν με έθιξες με αυτό που γράφεις, απλά δεν νομίζω ότι κατανοείς γιατί το έγραψα.
Έκανα την παράβαση για την οποία έχω κατακεραυνώσει πάρα πολλούς σε αυτό ακριβώς το νήμα, δεν προσπαθώ, ούτε με ενδιαφέρει να δικαιολογηθώ, ένα ζώο ακόμα ανάμεσα σε όλα τα άλλα.
δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω.
-
Πολλές φορές 'η στιγμή' μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις, Χρήστο. Αλλά επ' ουδενί 'ζώο'. Ο ορισμός αφορά αυτούς που δεν αντιλαμβάνονται το λάθος!
-
οκ, κατάλαβα.
ευχαριστώ για τον χρόνο -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πολλές φορές 'η στιγμή' μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις, Χρήστο. Αλλά επ' ουδενί 'ζώο'. Ο ορισμός αφορά αυτούς που δεν αντιλαμβάνονται το λάθος!Εγω φοβαμαι οταν κανω το λαθος να μην ειναι κοντα ο Wagner669!!!
Θα ειναι το τελευταιο μου!!!!!
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............