-
Αλήθεια, της υπαλλήλου στα διόδια ποιος της έδωσε την άδεια να προτρέπει τον αναβάτη να κάνει επικίνδυνη μανούβρα ανάμεσα στο τσιμέντο, στο αυτοκίνητο και την μπαριέρα για να μην πληρώσει όπως οφείλει; Μήπως είναι δική της η επιχείρηση και αποφάσισε να φανεί μεγαλόψυχη χάνοντας χρήματα από την δική της τσέπη;
-
Το ρώτησα και εγώ πιο πάνω...Δεν πιστεύω να περιμένεις(ω) απάντηση....
-
Μήπως η τύπισα στο γκισέ νόμιζε ότι η μηχανή συνόδευε το τζιπ ως ασφάλεια και την άφησε; Όχι ότι είναι νόμιμο, αλλά ίσως αυτό να εξηγεί το σκεπτικό της...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Μήπως η τύπισα στο γκισέ νόμιζε ότι η μηχανή συνόδευε το τζιπ ως ασφάλεια και την άφησε; Όχι ότι είναι νόμιμο, αλλά ίσως αυτό να εξηγεί το σκεπτικό της...Πριν χρόνια πηγαίναμε για μπάνιο με έναν κολλητό και πετύχαμε 2 κοπελίτσες σε ένα γκισέ.
Τις αρχίσαμε στα πειράγματα και τελικά μας άφησαν και περάσαμε έτσι.Ότι θέλουν κάνουν, μήπως τους ελέγχει και κανένας;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μήπως η τύπισα στο γκισέ νόμιζε ότι η μηχανή συνόδευε το τζιπ ως ασφάλεια και την άφησε; Όχι ότι είναι νόμιμο, αλλά ίσως αυτό να εξηγεί το σκεπτικό της...
Πριν χρόνια πηγαίναμε για μπάνιο με έναν κολλητό και πετύχαμε 2 κοπελίτσες σε ένα γκισέ.
Τις αρχίσαμε στα πειράγματα και τελικά μας άφησαν και περάσαμε έτσι.Ότι θέλουν κάνουν, μήπως τους ελέγχει και κανένας;;;
Εννοείται...δεν θυμάστε στην Κόρινθο που είχανε βάλε ένα κώνο στον αισθητήρα που μετράει πόσα οχήματα εισέρχονται στο toll και τσεπώνανε τα λεφτά οι υπάλληλοι;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αλήθεια, της υπαλλήλου στα διόδια ποιος της έδωσε την άδεια να προτρέπει τον αναβάτη να κάνει επικίνδυνη μανούβρα ανάμεσα στο τσιμέντο, στο αυτοκίνητο και την μπαριέρα για να μην πληρώσει όπως οφείλει; Μήπως είναι δική της η επιχείρηση και αποφάσισε να φανεί μεγαλόψυχη χάνοντας χρήματα από την δική της τσέπη;Απ'ότι φαίνεται είναι ανεπίσημη πολιτική στα διόδια των Μαλγάρων να αφήνουν τις μοτοσυκλέτες να περνούν δωρεάν.Όσες φορές έχω περάσει με μηχανή -σε οποιαδήποτε βάρδια και ταμείο- δεν έχω πληρώσει ποτέ, δεν ξέρω κανέναν που να έχει πληρώσει, δεν έχω δει κανέναν να πληρώνει ποτέ. Στα άλλα διόδια του ΤΕΟ πάντως πληρώνεις κανονικά.
-
Μ' αρέσουν αυτές οι ανεπίσημες πολιτικές που χωρίζουν τους πελάτες σε 'κορόιδα' και μη
-
Τι 'κορόιδα και μη'; Αφού σού λέει ότι κανένας μοτοσυκλετιστής δεν πληρώνει!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μ' αρέσουν αυτές οι ανεπίσημες πολιτικές που χωρίζουν τους πελάτες σε 'κορόιδα' και μηΚι εμένα με αρέσουν!
Το δίκαιο φυσικά είναι να πληρώνουν κανονικά. Ειδικά σε κομμάτια όπως λχ. ο Πολύμυλος θα πλήρωνα ευχαρίστως. Πάντως (το έχω γράψει αναλυτικότερα και στο ειδικό θρεντ για τα διόδια) οι τρέχουσες τιμές των διοδίων για τα δίκυκλα είναι δυσανάλογα ακριβές σε σχέση με τα αυτοκίνητα αναφορικά με τη φθορά που προκαλούν στο οδόστρωμα και το χώρο που πιάνουν.
Φυσικά και είναι λάθος το 0€ στα Μάλγαρα, και ίσως και στη γέφυρα Τρικούπη (όπου πληρώνουν το 18% του παράβολου των αυτοκινήτων) η αναλογία είναι χαριστικά υπέρ των μηχανών, οπουδήποτε αλλού όμως είναι πανάκριβα. Πχ. Κόρινθος-Τρίπολη 71,4% της τιμής των αυτοκινήτων!
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Απο απεναντι ατελειωτη ουρα αυτοκινητων, λεωφορειων, φορτηγων. Δυο εξυπνοι με μερτσεντες κ Αθηναικες πινακιδες αποφασιζουν οτι επρεπε να προσπερασουν ολοκληρο το κονβοι.
Χεχεχε...όλα τα λεφτά ήταν αυτό....
Ολα τα λ7 ηταν να τους βλεπω να ερχονται καταπανω μου χωρις δυνατοτητα να με αποφυγουν κι εγω να ειμαι σταματημενη.
Αλλα μαλλον αυτοι τρομαξαν περισσοτερο (ημουν με φορτηγακι). -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Το ρώτησα και εγώ πιο πάνω...Δεν πιστεύω να περιμένεις(ω) απάντηση....τι απαντηση δηλαδη περιμενεις
ειμουν τοση ωρα πισω του με τα φωτα ορθανοιχτα(αλλα που να παρει χαμπαρι) και δεν πηδηξα καμμια ουρα
(προφανως οι υπαλληλοι εκει εχουν εντολη να αφηνουν τις μηχανες για διευκολυνση της ροης)
αυτος τι δουλεια ειχε αντι να παει ευθεια να κοψει το τιμονι δεξια
περιμενα την παρεα και ειχα χασει αρκετο ιδρωτα και δεν ειχα ορεξη να τον καταγγειλω(που αληθεια?η αστυνομια θα του εκλανε το δεξι αν ηταν εκει) -
Ιδέες περί κλεισίματος και άλλων εν δυνάμει επικίνδυνων ελιγμών με βρίσκουν κάθετα αντίθετο. Το ότι κάποιοι εκφράζουν ακραίες απόψεις εδώ μέσα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογεί την παράνομη συμπεριφορά εκ μέρους του αναβάτη μηχανής.σε λιγο θα με βγαλεις και δικασιμο
εσυ δηλσδη δεν εχεις κανει ποτε σου παραβαση εστω και την ελαχιστη?το οτι δεν χωνευετε τα μηχανακια κα πιθανον οσους τα καβαλενε ειναι κατι που με αφηνει αδιαφορο πλεον
δυσκολευομαι να πιστεψω πως συνφορμιτες- κατοχοι τοσο γρηγορων αυτοκινητων δεν εχουν βιασει τα ορια ταχυτητας.(και φυσικα εχουν γραψει καυστικα σχολια στην ενοτητα ζωα για τις παραβασεις των αλλων)
-
Τα μηχανάκια δεν τα αντιπαθούμε, άλλωστε είναι ωραία και πιάνουν λίγο χώρο.
Αυτούς που τα καβαλάνε επίσης δεν τους αντιπαθούμε - αυτά καβαλάνε, όχι εμάς.
Όμως είναι ενοχλητική, εξ ου και αντιπαθητική, η νοοτροπία 'κάνε στην μπάντα να περάσω για να μη ΜΕ χτυπήσεις', 'σου χτύπησα τον καθρέπτη γιατί δεν τσακίστηκες στην άκρη της λωρίδας ΣΟΥ', 'οι ουρές είναι για τους κουτάκηδες, όχι για εμάς', 'ανάποδα-ξεανάποδα, έτσι γουστάρω'. -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ιδέες περί κλεισίματος και άλλων εν δυνάμει επικίνδυνων ελιγμών με βρίσκουν κάθετα αντίθετο. Το ότι κάποιοι εκφράζουν ακραίες απόψεις εδώ μέσα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογεί την παράνομη συμπεριφορά εκ μέρους του αναβάτη μηχανής.
σε λιγο θα με βγαλεις και δικασιμο
εσυ δηλσδη δεν εχεις κανει ποτε σου παραβαση εστω και την ελαχιστη?το οτι δεν χωνευετε τα μηχανακια κα πιθανον οσους τα καβαλενε ειναι κατι που με αφηνει αδιαφορο πλεον
δυσκολευομαι να πιστεψω πως συνφορμιτες- κατοχοι τοσο γρηγορων αυτοκινητων δεν εχουν βιασει τα ορια ταχυτητας.(και φυσικα εχουν γραψει καυστικα σχολια στην ενοτητα ζωα για τις παραβασεις των αλλων)
Κανείς δε βγάζει δικάσιμο για κανένα, συζητάμε μόνο, κάτι που δε μπορούμε να κάνουμε στους δρόμους για κάποια συμβάντα.
Παραβάσεις κάνουμε όλοι, αλλά θέλω να πιστεύω ότι γίνονται από λάθος και προσπαθούμε να μη τις επαναλάβουμε. Αν και το ' κυρία και ο Γιαννάκης το έκανε πρώτος αυτό γιατί τιμωρείται εμένα' είναι ξεπερασμένη, από την εποχή του δημοτικού τουλάχιστον, άποψη.
Ποιος δε χωνεύει τι;
Καυστικά σχόλια έχουν γραφτεί και θα γράφονται όταν κάποιος αντιλαμβάνεται κάτι στραβό. Αλλά απ΄ότι έχω προσέξει όταν αναφερθεί ένα λάθος που κάνει κάποιος τετράτροχος (δε μου αρέσει η φράση αλλά για να είναι στο κλίμα του 'κουτάκια' το γράφω) οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, το καυτηριάζουν.
Στη περίπτωση λάθους, 'προγραμματισμένου' ή μη από δίτροχο οι περισσότεροι μοτοσυκλετιστές το υπερασπίζονται με ιδιαίτερη θέρμη σε μια κοινή προσπάθεια υπεράσπισης μια τακτικής 'προγραμματισμένων' λαθών που ναι μεν είναι λάθος, αλλά, 'τα μηχανάκια είναι καλά για τη κίνηση και πρέπει να τα αφήνουμε κ.λ.π.'.Τέλος πάντων.
Ζώο ο δήμαρχος της μεγαλύτερης σε πληθυσμό πόλης της χώρας μας το οποίο εκτός της ιδιαιτερότητας που έχει, είναι και >>> (Ακολουθεί πασίγνωστη Ελληνική λέξη). Γιατί δε μπορεί να είναι κάτι άλλο ένας άνθρωπος που επιτρέπει στις 16:30 να γίνεται αποκομιδή σκουπιδιών στο περιφερειακό Πολυγώνου καταφέρνοντας να μποτιλιαριστεί μια σχεδόν άδεια οδός. -
Ο χρήστης madox έγραψε:
τι απαντηση δηλαδη περιμενεις
ειμουν τοση ωρα πισω του με τα φωτα ορθανοιχτα(αλλα που να παρει χαμπαρι) και δεν πηδηξα καμμια ουρα
(προφανως οι υπαλληλοι εκει εχουν εντολη να αφηνουν τις μηχανες για διευκολυνση της ροης)
αυτος τι δουλεια ειχε αντι να παει ευθεια να κοψει το τιμονι δεξια
περιμενα την παρεα και ειχα χασει αρκετο ιδρωτα και δεν ειχα ορεξη να τον καταγγειλω(που αληθεια?η αστυνομια θα του εκλανε το δεξι αν ηταν εκει)Συγνώμη αγαπητέ φίλε αλλά μάλλον έχεις καταλάβει λάθος.
ΔΕΝ έχουμε πρόβλημα με τις μηχανές.
Πρόβλημα έχουμε με τις συμπεριφορές και τις απαιτήσεις των οδηγών τους ακριβώς σαν και αυτή που επιδεικνύεις εσύ εδώ.Υπαίτιος για το παρολίγο ατύχημα σου είσαι εσύ.
Και οι λόγοι, έχουν ήδη απαριθμηθεί από άλλους αλλά μάλλον σε αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Ξαφνικά δηλαδή, ο καπιτάλας οδηγός του τέρατος που είναι υπεύθυνο και για τη μόλυνση του πλανήτη αποφάσισε ότι δεν πρέπει να ζείς ;;;;Δηλαδή εσύ
1- Όταν πληρώνεις στα διόδια κοιτάς πριν ξεκινήσεις μήπως και πάει να σε περάσει κάποιος άλλος από τα δεξιά;;;;
2- Όταν ξεκινάς από τα διόδια πηγαίνεις τέρμα αριστερά ξύνοντας τον τοίχο ;;;;Αφού σου έκανε νόημα η κοπέλα να περάσεις ελεύθερα γιατί απλά ΔΕΝ ξεκίνησες μαζί και πίσω από το SUV χωρίς όμως να σταματήσεις στο γκισέ ;;;;
Πήγες να περάσεις από το στενό και δεν σου έκατσε επειδή ξεκίνησε και ο άλλος και στριμώχθηκες στον τοίχο....
Aπλά πράματα, ΔΕΝ σε είδε γιατί ΔΕΝ έπρεπε να ήσουν εκεί.Αλλά φυσικά μόνο ο ΆΛΛΟΣ φταίει, ο οποίος μπορεί και να διαβάζει το forum αυτό και εμποτισμένος από το άκριτο μίσος εναντίων των μηχανάκηδων αποφάσισε να σε τιμωρήσει παραδειγματικά.
ΟΚ, whatever...
-
Μπήκε μπροστά μου ένας μπάρμπας με Peugeot 407 με σφήνα της κακιάς ώρας (χωρίς φλας, στο φτερό, αργάααα) στη (αριστερή) λωρίδα. Ίσως 'έχασε' τη διαγράμμιση....
Κόρνααα για να ξυπνήσει. Αυτός άρχισε να επιβραδύνει μέχρι που σταμάτησε τελείως στην αριστερή! Φρένα, στρίγγλισμα ελαστικών, ABS.... Κόρνααα. Τον πλευρίζω.- Πού πας ρε ηλίθιε;
- Άντε μαμήσου ρε μ...κα! ο μπάρμπας.
Γίναμε σόου μετά. Φάπες δεν έπεσαν βέβαια (μεγάλος στην ηλικία...), άρχισε αυτός να τσαμπουνάει κάτι κουλά ότι έκανα ζίκι-ζάκα (!), ενώ εγώ πήγαινα απλά κι ωραία ευθεία για ώρα, γενικά άρχισε άσχημα η μέρα μου με τον χάροντα. Σταδιάλα.
-
Χθες στο δελτίο ειδήσεων του Alter αναφέρθηκε ότι η κλειστή εθνική οδός, λόγω της φωτιάς σε Βαρυπόμπη/Κρυονέρι, χρειάστηκε να ανοίξει για λίγο για να ξεκολλήσουν τα πυροσβεστικά οχήματα που είχαν μπλοκαριστεί. Υποθέτω (με επιφύλαξη) ότι τα κλασικά ζώα-οδηγοί είχαν κλείσει τη ΛΕΑ δυσχεραίνοντας σε επικίνδυνο βαθμό την δυνατότητα μετακίνησης των πυροσβεστικών οχημάτων.
Αν ισχύει το παραπάνω, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αλλά έπρεπε ένας-δύο από τους ζητάδες που σίγουρα είχαν σπεύσει για έλεγχο της κυκλοφορίας να πάρουν το ροζ μπλοκάκι ανά χείρας και να κάνουν μια βόλτα στη ΛΕΑ. Θα έβγαζαν καλό μεροκάματο. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
ΟΚ, whatever...Πράγματι whatever...
Θα πω λοιπόν και εγώ την πίκρα μου, θα κάτσω στ'αβγά μου και δε θα σας ξαναενοχλήσω σε αυτό το θέμα.
O καθένας μπήκε στο ρόλο του ανακριτή και έβγαλε τα συμπεράσματά του... και όχι μόνον αυτό αλλά δεν άργησαν να πέσουν στο τραπέζι και οι εναλλακτικές...
Όπως επίσης και στο 90% των περιπτώσεων που περιγράφονται σε αυτο το thread οπου και πάλι ο καθένας θα μπορούσε να φτιάξει ένα σενάριο για να 'γυρίσει' το χαρακτηρισμό σε αυτόν που τον καταθέτει.
Στο συγκεκριμένο ζήτημα, σας αρέσει δε σας αρέσει, είναι δίκαιο ή άδικο, το έχουμε ξαναπει: πολλές φορές δίνεται χαριστικά στα διόδια 'πασο' στις μηχανές για αποφόρτιση της κυκλοφορίας. Ανέκαθεν γινόταν και στην προκειμένη περίπτωση έχω την αίσθηση (επειδή σχεδόν πάντοτε σε διώχνουν στο σταθμό αυτό) ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν το έκανε επειδή ο madox είναι μορφάντρας αλλά επειδή ενδεχομένως και να έχει τέτοιες εντολές. Μπορείτε να το γνωρίζετε και σπεύσατε όλοι να την/τον καταδικάσετε;
Σιγά τα αβγά, με συγχωρείτε κιόλας... το κανατε μεσανατολικό!
Μήπως πολλές φορές δεν τυχαίνει Σ/Κ , με πολλή κίνηση να αφήνουν ελέυθερα τα διόδια (στην Ελευσίνα μου έχει τύχει πολλές φορές στο παρελθόν) για να μην γίνει της κακομοίρας; Εγώ δλδ που δε βγαίνω για μπανιο και πέρασα την Παρασκευή και πλήρωσα είμαι πολίτης Β'κατηγορίας;
Ούτως ή άλλως οι μοτοσυκλέτες πληρώνουμε πολύ περισσότερα χρήματα συγκριτικά με τα αυτοκίνητα και τις φθορές που προκαλούν (αν είναι δυνατόν να πληρώνει μια βέσπα το 70% του αντιτιμου που πληρώνει το καγιέν!!).Και για να μην πέσετε να με φάτε και να πείτε ότι αποτελώ και εγώ γρανάζι του μυστικού μηχανισμού αλληλοϋποστήριξης και αλληλοκάλυψης μοτοσυκλετιστών, να σας πω οτι η γνώμη μου για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Μπορεί να έχει δίκιο, μπορεί και άδικο (με την έννοια οτι μπορεί η κίνηση του τζιπακια να έγινε εν αγνοία του ή μπορεί να έγινε και επίτηδες). Δεν ξέρω αν είναι ζώον ο SUVλατζής που έκλεισε το μηχανάκι... Μπορεί και να μην έφταιγε! Ζώο είναι σίγουρα, όμως, αν τον χτύπησε και δεν το πήρε χαμπάρι (μετά θα πατήσει καμμία γιαγιά και ούτε και αυτή θα την πάρει χαμπάρι... θα μαζέψει κανένα περίπτερο κλπ κλπ) ή ακόμα χειρότερα αν το κατάλαβε και δε σταμάτησε.
Να σας πω που βλέπω μηχανές (και το έχω γράψει πολλές φορές στο αντίστοιχο υποφόρουμ) και ανατριχιάζω; Σε κάτι μέρη όπως η επίδαυρος Σ/Κ τα πρωινά, όπου πηγαίνουν (μαζί με μπόλικους ΙΧδες) δίχως αύριο, με αποτέλεσμα με το που βλέπεις φως στον καθρέπτη να σφίγγεται η καρδιά σου, είτε οδηγάς αυτοκίνητο είτε μηχανή. Στα διόδια που περνάει με τσαμπουκά και μου τρώει τη σειρά ο μηχανάκιας τζαντίζομαι... όταν με περνά το gsxr με 220 στις ευθείες του σοφικού χάνω 5 χρόνια από τη ζωή μου (διότι μου έχει τύχει να κατεβάσω απο δέντρο σακατεμμένο 'συνάδελφο' ανεγκέφαλο μοτοσυκλετιστή-πραγμα το οποίο πολύ αμφιβάλλω ότι έχει τύχει σε όλους όσους γράφουν εδώ πέρα και θεωρούν εαυτούς ότι είναι οι τιμωροί της ασφάλτου!)...το ίδιο και όταν βλέπω τη Μ3 που 'παίζει' ο μάγκας οδηγός με τον άλλο το μάγκα με το Σ2000 πλαγιολισθαίνοντας στις στροφές, που δεν τους βγάζω το καπέλλο αλλά γεμίζω το σώβρακο γιατί δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι πιωμένοι, αν το έχουν ξανακάνει και στο κάτω κάτω δε φταίω σε τίποτα να μου κόβουν τη χολή κάθε Σ/Κ που θέλω να πάω στο σπίτι μου...
Το ίδιο και στην ΕΟ που πηγαίνουν με ταχύτητες άνω των 120-140χαω (εχετε δει να σκαει λάστιχο σε αυτή την ταχύτητα; αν δείτε θα το ξανασκεφτείτε να τρέξετε με πάνω από 140 με την οικογένειά σας μέσα...) και περνούν ξυστά από εμένα που κάθομαι στη δεξιά...
Στο ζήτημα της ταχύτητας, όμως, υπάρχει μια γενική σιωπή (σε βαθμό που μπορεί κανείς να τη χαρακτηρίσει συνομωτική!!!). Σας πειράζουν ένα σωρό πράγματα (και χαρακτηρίζετε ζώα όποιους τα κάνουν-και καλά κάνετε διότι πιθανώς είναι!) αλλά σε αυτή την ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ επιλέγετε να κλείνετε τα μάτια.
Γιατί, κύριες και κύριοι;Δεν προσπαθώ να αποπροσανατολίσω, παρακαλώ συνεχίστε την κουβέντα σας... να καταδείξω ότι μας έχει φάει η αντικειμενικότητα προσπαθώ...
-
Το να περάσει μια μηχανή δίπλα από ένα ανυποψίαστο αυτοκίνητο στο γκισέ των διοδίων που είναι επίτηδες στενό ακριβώς για να μην χωράνε τζαμπατζήδες είναι απαράδεκτα επικίνδυνο. Αν τελικά γίνει ατύχημα εκεί αυτός που φταίει πρώτος από όλους είναι όποιος είχε την φαεινή ιδέα να προτρέπει τους αναβάτες να ακροβατούν με τον τραυματισμό. Δεν γνωρίζω ποια λύση μπορεί να υπάρχει για να αποσυμφορηθούν τα διόδια (ίσως το να περνούν ΟΛΟΙ ελεύθερα για μισή ώρα), αλλά αυτή που χρησιμοποιούν στα Μάλγαρα είναι όχι μόνο άδικη, αλλά ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Αν θέλουν οι υπεύθυνοι, ας βρουν τρόπο να μπορούν οι υπάλληλοι να σηκώνουν την μπάρα κατά βούληση ώστε να περνούν οι μηχανόβιοι με ασφάλεια.
-
Το να περάσει μια μηχανή δίπλα από ένα ανυποψίαστο αυτοκίνητο στο γκισέ των διοδίων που είναι επίτηδες στενό ακριβώς για να μην χωράνε τζαμπατζήδες είναι απαράδεκτα επικίνδυνο. Αν τελικά γίνει ατύχημα εκεί αυτός που φταίει πρώτος από όλους είναι όποιος είχε την φαεινή ιδέα να προτρέπει τους αναβάτες να ακροβατούν με τον τραυματισμό. Δεν γνωρίζω ποια λύση μπορεί να υπάρχει για να αποσυμφορηθούν τα διόδια (ίσως το να περνούν ΟΛΟΙ ελεύθερα για μισή ώρα), αλλά αυτή που χρησιμοποιούν στα Μάλγαρα είναι όχι μόνο άδικη, αλλά ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Αν θέλουν οι υπεύθυνοι, ας βρουν τρόπο να μπορούν οι υπάλληλοι να σηκώνουν την μπάρα κατά βούληση ώστε να περνούν οι μηχανόβιοι με ασφάλεια.Αν υπάρξει ταμείο ΜΟΝΟ για δίτροχα ; Ή μήπως θα πρέπει να προσληφθούν κι άλλοι μετά ;
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............