-
Ντίνο πραγματικά μήπως σου κάνει κανένας φίλος σου πλάκα; Δηλαδή δεν παίζει... Βέβαια ο τύπος θέλει 2 τζιπάκια μπροστά και πίσω του Εκεί να έβλεπα γέλια....
-
Αυτός που άφησε το αμάξι του μπροστά στον 'γείτονα' με το συνεργείο μηχανακίων εδώ και δύο μέρες είναι αρχηγός!!
Τα ζώα εν προκειμένω είναι αυτοί με το μαγαζί. Εχουν καβατζώσει το χώρο μπροστά από το μαγαζί τους (στάνταρ χωρίς άδεια), έχουν καβατζώσει την απέναντι θέση για πάρκινγκ (απλώνοντας κάτι ερείπια παπάκια το βράδυ), έχουν τρελάνει τη γειτονιά στην ηχορρύπανση και το καυσαέριο μιας και κάνουν τη δουλειά τους έξω στο δρόμο ουσιαστικά (μία τρύπα είναι το μαγαζί), πάνε ΠΑΝΤΑ ανάποδα στα στενά με αποτέλεσμα πολλές ενδιαφέρουσες 'συναντήσεις', κλείνουν συχνά-πυκνά το δρόμο, και φυσικά κυκλοφορούν χωρίς κράνος.
Αν έχει κάποιος ένα παλιό αμάξει και θέλει να το παρκάρει εκεί που καβατζώνει ο τυπάς τις θέσεις του, ας μού γράψει pm... σατανικό γέλιο
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ντίνο πραγματικά μήπως σου κάνει κανένας φίλος σου πλάκα; Δηλαδή δεν παίζει... Βέβαια ο τύπος θέλει 2 τζιπάκια μπροστά και πίσω του Εκεί να έβλεπα γέλια....Όχι 2 τζιπάκια. Θέλει 2 αγροτικά ή παλιά φορτηγάκια να του τα κολλήσεις στον πόντο κάθετα (σε μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα) και να συνεννοηθείς και με τον οδηγό του Caddy να του το κολλήσει και εκείνος στην πόρτα του οδηγού.
Μετά φροντίζεις να είσαι σε κάποιο σημείο να απολαμβάνεις θέαμα όταν δεν θα μπορεί να φύγει με την καμία!
Εκτός εαν πρόκειται για Leon φίλου σου και σου έκανε πλάκα...
-
Και να υπαρχει καμερουλα, να αποθανατησει τις μοναδικες αυτες στιγμες για το Youtube
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ντίνο πραγματικά μήπως σου κάνει κανένας φίλος σου πλάκα; Δηλαδή δεν παίζει... Βέβαια ο τύπος θέλει 2 τζιπάκια μπροστά και πίσω του Εκεί να έβλεπα γέλια....
Όχι 2 τζιπάκια. Θέλει 2 αγροτικά ή παλιά φορτηγάκια να του τα κολλήσεις στον πόντο κάθετα (σε μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα) και να συνεννοηθείς και με τον οδηγό του Caddy να του το κολλήσει και εκείνος στην πόρτα του οδηγού.
Μετά φροντίζεις να είσαι σε κάποιο σημείο να απολαμβάνεις θέαμα όταν δεν θα μπορεί να φύγει με την καμία!
Εκτός εαν πρόκειται για Leon φίλου σου και σου έκανε πλάκα...
Σωστός!
Ε μα και εσύ πλάκα του κάνεις και φίλος σου να είναι! -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Τρελό σπάσιμο τα ασφαλίτικα που σε κλείνουν, σε κάνουν να αισθάνεσαι 2ης κατηγορίας άνθρωπος επειδή αυτός που συνοδεύεται μαμεί και δέρνειΣυνάντησα έναν πολύ αψυχολόγητο τύπο σήμερα, καθώς πλησίαζα σε στοπ όπου είχα ορατότητα, βλέπω ένα Colt να έρχεται αργά με καμιά 20αριά χλμ από απόσταση 30+ μέτρων. Eπιβραδύνω κι εγώ, το Colt συνέχιζε να πηγαίνει σα χελώνα. Λέω θα ξημερώσουμε εδώ πέρα οπότε με τη δευτέρα μέσα πατάω γκάζι καθώς περνούσα πολύ άνετα πριν από αυτόν, αλλιώς έπρεπε να σταματήσω να περιμέεεεενω να περάσει και μετά να ξεκινήσω αν δεν έρχεται κανένας πάλι. Με το που μπαίνω στη διασταύρωση ο τύπος πατάει τέρμα γκάζι και χώνει μανιασμένα κόρνα παίρνοντας πορεία να με καρφώσει κάθετα Ευτυχώς το πάτησα κι εγώ και τη γλίτωσα, μετά σταμάτησε μέσα στη μέση του δρόμου και μου φώναζε 'Πως περνάς έτσι τα Στοπ ρε ******' κλπ κλπ
wtf
Πιθανώς ψαχνόταν για καυγά... Σχετικά με τα ΣΤΟΠ σε διασταύρωση με ορατότητα, είναι μια αιτία που δεν τα σέβονται γενικά. Η καημένη η πινακίδα της παραχώρησης προτεραιότητας (τριγωνάκι) τι μας έχει κάνει και δεν την τοποθετούμε στις διασταυρώσεις που θα έπρεπε;;
-
Τέτοια κατάχρηση στοπ δε παίζει να υπάρχει πουθενά αλλού
Το αποκορύφωμα είναι τα στοπ σε λωρίδα επιτάχυνσης -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δεν είναι τυχαίο προσωρινό παρκάρισμα, 'παρκάρει' ΣΥΝΕΧΕΙΑ έτσι:Τωρα συγνωμη, μετα μου λετε εμενα οτι την εχω δει Γιαννης Ραμπος κλπ.
Με ποιο δικαιωμα αναγκαζει εμενα/εσενα/τυχαιο οδηγο, να κανω μανουβρες κ να περναω πανω απο τις λακουβες για να περασω ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ? Οπως επισης, εμεις ειμαστε οι μαλακες που ψαχνουμε να βρουμε θεση να παρκαρουμε, κ εκεινος ο εξυπνος που το παραταει ετσι?
Φταιω εγω μετα που τα παιρνω? Φταιω εγω που μετα το 1ο απειλητικο σημειωμα που δεν θα δωσει σημασια, να παω να του σπασω το μπουρδελο του? Γιατι ρε πστ μου?
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Συνάντησα έναν πολύ αψυχολόγητο τύπο σήμερα, καθώς πλησίαζα σε στοπ όπου είχα ορατότητα, βλέπω ένα Colt να έρχεται αργά με καμιά 20αριά χλμ από απόσταση 30+ μέτρων. Eπιβραδύνω κι εγώ, το Colt συνέχιζε να πηγαίνει σα χελώνα. Λέω θα ξημερώσουμε εδώ πέρα οπότε με τη δευτέρα μέσα πατάω γκάζι καθώς περνούσα πολύ άνετα πριν από αυτόν, αλλιώς έπρεπε να σταματήσω να περιμέεεεενω να περάσει και μετά να ξεκινήσω αν δεν έρχεται κανένας πάλι. Με το που μπαίνω στη διασταύρωση ο τύπος πατάει τέρμα γκάζι και χώνει μανιασμένα κόρνα παίρνοντας πορεία να με καρφώσει κάθετα Ευτυχώς το πάτησα κι εγώ και τη γλίτωσα, μετά σταμάτησε μέσα στη μέση του δρόμου και μου φώναζε 'Πως περνάς έτσι τα Στοπ ρε ******' κλπ κλπwtf
Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο σκηνικό σήμερα, ενώ ο τύπος ήταν αρκετά μακριά από τη διασταύρωση και φαινόταν ότι έρχεται αργά είχε την απαίτηση να το περιμένω να περάσει επειδή μόνο και μόνο είχα STOP, τη στιγμή που πέρναγα τη διασταύρωση πάτησε κόρνα ενώ ήταν ακόμα αρκετά μέτρα μακριά από εμένα και δεν υπήρχε κίνδυνος ατυχήματος.
-
-
Να και ένας Αλβανός σταρχιδιστής που δε σέβεται τον κόπο του φτερωτού ηλίθιου και παρκάρει πάνω στα πάρκα ΤΟΥ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Να και ένας Αλβανός σταρχιδιστής που δε σέβεται τον κόπο του φτερωτού ηλίθιου και παρκάρει πάνω στα πάρκα ΤΟΥ.
Χ5 με Αλβανικές πινακίδες λέτε να είναι 'αγορασμένο' από Ελλάδα;
-
Ντεν καταλαβαίνει.
-
Υποθέτω ότι το αμάξι ανήκει σε ένοικο της πολυκατοικίας. Αφού το parking είναι δικό μας, μάς ανήκει και όλο το πεζοδρόμιο μπροστά από αυτό Εισέπραξε ένα 'ευχαριστήριο' σημείωμα και ειδοποιήθηκε το 100 (σιγά μην ήρθε).
Υ.Γ.: Περπατάτε στην Πειραιώς στο πεζοδρόμιο (έξω από το Τεχνόπολις). Παπάρας έχει παρκάρει με τις δύο ρόδες πάνω στο πλάτους ενός μέτρου πεζοδρόμιο αφήνοντας ελάχιστα εκατοστά για τους πεζούς. Σα να μην φθάνει αυτό έχει αφήσει και τον καθρέφτη του συνοδηγού ανοιχτό. Δίλημμα: (α) κλείνετε τον καθρέφτη και περνάτε προσεχτικά μην του ακουμπήσετε το αμάξι, (β) κατεβαίνετε με πλάτη στην Πειραιώς και προσπερνάτε από το δρόμο το αυτοκίνητο, (γ) περνάτε με όση φόρα έχετε από το λιγοστό χώρο του πεζοδρομίου αδιαφορώντας για το τι μέλλει γενέσθαι με τον καθρέφτη. Εγώ επέλεξα το ...
-
Ανεπιδεκτος μαθησεως...ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
-
Πλακεντιας,Βριλησσια κατα τις 6:ΟΟ το απογευμα,Αρχες φθινοπορου:
Υπαρχει ενα φαναρι που στριβει αριστερα και μπαινει στην Π.Μπακογιαννη.Περιμενα με τον μπαμπα μου στο φαναρι και ημασταν πρωτοι-πρωτοι.Οποτε ερχερται ενας με ενα Peugeot 207 οποτε για να περασει στο αντιθετο πευμα σκεφτηκε να περασει απο εκει που περιμεναμε.Λοιπον ΑΝ πηγεναι πιο γρηγορα η ηταν λιγο βρεγμενο το οδοστρωμα εκει τοτε ο μπαμπας μου που καθοταν μπροστα θα ηταν μακαριτηςΑττικη οδος 12:00(περιπου)το πρωι.
Ο μπαμπας μου και εγω στο Opel Astra 1.4 του 2002 και μπροστα μας ενας με ενα τζιπ(BMW ΝΟΜΙΖΟ).Οποτε οπως ημασταν στην κεντρικη λοριδα ο μπαμπας μου στριβει στην αριστερη για προσπερασμα με περιπου 100-105 km/h.H ΒΜW ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ.Μετα ο μπαμπας μου στριβει στην μεσαια και περναει.Θυμιζε προσπερασμα massa επι Villneue οταν ο massa ηταν ακομα στην Sauber Petronas σε μια πιστα που εχει μια τεραστια ευθεια και ο αγωνας εκει γινεται το καλοκαιρι(στα μεσα του καλοκαιριου αν δεν κανω λαθος).
Και στις δυο περιπτοσεις ο μπαμπας μου εβραζε.
ΕΡΩΤΗΣΗ:Γιατι καποιοι νομιζουν οτι ο δρομος ειναι πιστα αγονων;;;;; -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Να και ένας Αλβανός σταρχιδιστής που δε σέβεται τον κόπο του φτερωτού ηλίθιου και παρκάρει πάνω στα πάρκα ΤΟΥ.Ντεν καταλαβαίνει. [/quote]
Φτερωτός = Δήμαρχος Θεσ/νίκης. Ηλίθιος = Δήμαρχος Θεσ/νίκης. Πάρκα ΤΟΥ = Νέα Παραλία Θεσ/νίκης με φαρδιά πλατιά την επιγραφή επί ποιανού δημάρχου χτίστηκαν.
-
Φτερωτός = Δήμαρχος Θεσ/νίκης. Ηλίθιος = Δήμαρχος Θεσ/νίκης. Πάρκα ΤΟΥ = Νέα Παραλία Θεσ/νίκης με φαρδιά πλατιά την επιγραφή επί ποιανού δημάρχου χτίστηκαν.
Αααα, μπουγάτσα χιούμορ
-
Την περασμένη εβδομάδα επτάμισυ το πρωί, στην παραλιακή από Βάρκιζα προς Σούνιο:
Με προσπερνάει Mitsubishi Colt Ralliart κανονικά, επιταχύνει μέχρι 120-130 και μπαίνει όπως έρχεται στην ανηφορική δεξιά. Οι υπόλοιποι οδηγοί (3 αμάξια) κινούμαστε από 80-100 και τον βλέπουμε να φεύγει μπροστά.
Στην ευθεία τον προλαβαίνουμε όλοι γιατί κόβει στα 80 και τον περνάμε με 100. Φτάνουμε στις κλειστές αριστερές μετά το Ρίμπας, που είναι αρκετά επικίνδυνες.
Το Mitsubishi παίρνει φόρα από μακριά και μας περνάει 2 αμάξια μαζί από δεξιά με 120 πάνω στην τελευταία , και πιο κλειστή, στροφή. (όριο 50)
Εμείς πηγαίναμε πάλι 90-100 στην αριστερή λωρίδα, και ειδικά εγώ που ήμουν δεύτερος και τον είδα από τον καθρέπτη να έρχεται μαλλιά κουβάρια είχα βγάλει και δεξί φλας να πιάσω δεξιά, αλλά δεν πρόλαβα, χώθηκε από δεξιά.
Πως σας φαίνεται; Κάνοντας αυτή τη διαδρομή καθημερινά για τη δουλειά μου από το 1999, σας λέω ότι αυτό που έκανε εκτός από παράνομο ήταν και εξαιρετικά επικίνδυνο. Αν έκανε δεξιά ο μπροστινός μου για να μου ανοίξει δρόμο εκείνη τη στιγμή, θα γινόμασταν κουλούρα όλοι μαζί.
Να μη σχολιάσω την ωριμότητα του οδηγού, που πρωί πρωί επιλέγει έναν ακατάλληλο δρόμο γεμάτο αυτοκίνητα, για να δοκιμάσει τα κρατήματα του αμαξιού του στο όριο...
Αλλά... τι λέω μωρέ; Ο άθρωπος τη δουλειά του έκανε... Είχε και ένα μεγάλο αυτοκόλλητο στην πόρτα του οδηγού που έλεγε XXXXXXX Test Drive !
(όπου ΧΧΧΧΧΧΧ εννοώ ένα περιοδικό αυτοκινήτου με πολύχρονη παρουσία στην Ελλάδα).Μαντέψτε ποιο ήτανε!!!
Α ρε ματσούκι που θέλουνε... 'Δάσκαλος που δίδασκε...'
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............