-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Τα kadett abs είχαν κατ' αρχάς;Τι να είχαν;
-
Διαφορικό ή μαδέρι με 2 ρόδες στην άκρη;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
προς έκπληξή μου ούτε κεντρικό καθρέφτη μέσα.Ούτε κεντρικό καθρέφτη; Και που είχε κρεμασμένο το
;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
προς έκπληξή μου ούτε κεντρικό καθρέφτη μέσα.
Ούτε κεντρικό καθρέφτη; Και που είχε κρεμασμένο το
;
δεν το χρειαζόταν αυτό , είχε το ταπ στο στόμα.......
-
Ζώο της ημέρας μια ξιπασμένη γριά!
Ψάχνοντας εφημερεύον φαρμακείο, μετά από μερικούς απεγνωσμένους κύκλους δε βρίσκω να παρκάρω και το ανεβάζω σε πεζοδρόμιο όπου ήταν στη σειρά ένα σωρό αμάξια ανεβασμένα έτσι, προσέχοντας να μην πιάσω πάνω από 15 πόντους ενώ είχε ακόμα ένα μέτρο κενό στο πεζοδρόμιο. Κανένα πρόβλημα για πεζούς δηλαδή, ούτε για καροτσάκια, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν περνούσε ψυχή από το σημείο και το φαρμακείο ήταν μόλις μισό λεπτό απόσταση! Ζήτημα αν θα άφηνα εκεί το αμάξι 2 λεπτά δηλαδή. Είναι μια από τις μετρημένες στα δάχτυλα φορές που αναγκάστηκα να ανέβω πεζοδρόμιο.
Με το που παρκάρω βγαίνει από τη μονοκατοικία η τρελή γριά στη μπαλκονόπορτα και ακολουθεί ο διάλογος
-'Αν δεν φύγεις αμέσως φωνάζω το 100'
-'Μα κυρία δεν θα κάνω πάνω από 2 λεπτά, στο φαρμακείο στη γωνία θέλω να πάω'
-'Είσαι μπροστά από το σπίτι μου και θα κάνεις ό,τι σου πω αλλιώς φωνάζω αστυνομία'
-'Και σε δύο λεπτά θα έχει έρθει νομίζετε;!'
-'Τότε θα σου κάνω ζημιά'
και αρπάζει μια γλάστραWtf λέω, πέσαμε σε ψυχάκι. Δίνω τόπο στην οργή και παρκάρω κανα... τέταρτο μακριά εκεί που βρήκα.
Πάω στο φαρμακείο και μου λέει ο φαρμακοποιοός ότι άκουσε το σκηνικό και ότι η γριά έχει όντως κάνει ζημιές σε ένα σωρό αυτοκίνητα πετώντας γλάστρεςΤο τραγικότερο όμως; Το κάνει για να κρατάει τη θέση για το γιο της!
-
για πια περιοχή μιλάμε, ? γιατι΄ κάτι μου θυμίζει αυτό.....
-
Καισαριανή έγινε αυτό το σκηνικό
-
Ιδέα!!!! Βρίσκουμε το kadett χωρίς καθρέπτες το παρκάρουμε κάτω από το μπαλκόνι πετάει η γιαγιά την γλάστρα και η καταφέρνουμε να απαλλαγούμε απο το kadett η θα το κάνει astra και θα έχει και καθρέπτες για να κρεμάει μπιχλιμπίδια.
-
Περνάμε και αφήνουμε μια γλάστρα στο αυτοκίνητο του γιου της (από απόσταση όμως).
-
Σκεψου να θελει να της κανει εκπληξη ο γιος της για το καινουργιο του αμαξι!!!!
-
Ωραια ιδεα! Σκοτωνει την γιαγια ο γιος γιατι πιστευει οτι αυτος το εκανε
και παρκαρουμε ελευθερα πια για να παμε στο φαρμακειο! -
Βάζουμε τη μαφία να σκοτώσει τη γιαγιά. Παγιδεύουμε τον γιο για το φόνο της γιαγιάς και βάζουμε ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του. Αποτέλεσμα - ξεμπερδέψαμε με τη γιαγιά και το αυτοκίνητο του γιου θα παραμείνει στην αστυνομία ως αποδεικτικό στοιχείο και δε θα πιάνει τη θέση.
-
Απαπαπαπα. Όλοι οι μαφιόζοι και νονοί μαζεμένοι σε ένα forum.Μια αρχή θέλατε Πάντως και η γιαγιά και ο γιος και το αμάξι του καμένα χαρτιά είναι. Τον βγάζουν δεν τον βγάζουν τον μήνα!!!!!!
-
Δώσε ακριβής διεύθυνση και στέλνω εγώ 5-6 συναθλητές της γυναίκας μου +αυτής και τα αδέρφια της και το κάνουμε 'καμπριο' το αμαξάκι του γιόκα της!!!
-
Η ιστορια μου θυμισε ελληνικη ταινια με την βασιλιαδου και τις κανατες
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Καισαριανή έγινε αυτό το σκηνικόΜπα, γειτόνισσα?
Στείλε συντεταγμένες να πάω να παίξω καμια φορά αν δεν έχω τπτ να κάνω. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το τραγικότερο όμως; Το κάνει για να κρατάει τη θέση για το γιο της!Που μένει αυτή να πάω να της αφήσω ένα 'σαπάκι' που έχω απ'έξω από το σπίτι της?
Πρώτα θα της τελειώσουν οι γλάστρες που θα πετάξει πάνω στο αμάξι, μετά θα βαρεθεί να το βλέπει μπροστά από σπίτι της, μετά θα της κάνω μήνυση για καταστροφή ξένης περιουσίας (έχουμε μάρτυρα το φαρμακοποιό ) και μετά το τέλος της δίκης θα το πάρω από εκεί.ΥΓ:πραγματικά κάτι τέτοια άτομα τέτοιες αντιμετωπίσεις θέλουν να δω αν θα το ξαναέκαναν μετά...
-
Ανήλικοι πετούσαν πέτρες σε αυτοκίνητα στην Εγνατία οδό
29 Απριλίου 2009, 17:35Δύο ανήλικους τσιγγάνους που πετούσαν πέτρες σε αυτοκίνητα στην Εγνατία Οδό συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης.
**Τα δύο παιδιά, ηλικίας 13 και 15 ετών, πετούσαν πέτρες στα αυτοκίνητα που κινούνταν **και στα δύο ρεύματα του δρόμου κοντά στα Βαφέικα, με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο τους οδηγούς, να προκαλούν ζημιές στα αυτοκίνητα και να διαταράσσουν την κυκλοφορία.
Σε βάρος των δύο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
αν σας εσπασε ποτε παρμπρίζ, την ώρα που το αυτοκίνητό σας , εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα,ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ετσι?
μετά το πρωτο σόκ,αντιλαμβάνεσαι ότι δεν βλέπεις μπροστά σου....και δεν ξέρεις, αν θα προλάβεις να σταματήσεις.... -
για αρχή ένα
και στη συνέχεια αν δε βάλει μυαλό οι γλάστρες.
Ο γιος της το βάζει επίσης στο πεζοδρόμιο?
αν ναι τότε μια μέρα που θα είναι εκεί να έρθει εντελώς τυχαία η τροχαία να γράψει -
Ζώο σήμερα, ο κουλός που ήταν μπροστά μου, στην δεξιά λωρίδα στην Λ.Βουλιαγμένης στο ύψος της Δάφνης, με το κινητό στο ένα χέρι. Ξαφνικά αποφάσισε ότι έπρεπε να σταματήσει για τα 'ψώνια' του και σταμάτησε χωρίς προειδοποίηση και χωρίς αλάρμ... όταν (λόγω της κίνησης) κατάφερα να περάσω από δίπλα του και του κόρναρα... εκείνος (με το κινητό ακόμα στο χέρι) με έβρισε... (ευτυχώς...λίγα μέτρα πιο κάτω ήταν αστυνομικός με το μπλοκάκι στο χέρι... οπότε... η κλήση ήταν κοντά )
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............