-
Αθηνων-Λαμιας...
Ζωο 1ο με ΒMW 325 κουπε καινουρια και πινακιδες ΜΟΟ στις θερμοπυλες...
Αφου σερνετε με 100 στην αριστερη λωριδα και ενω η δεξια ειναι αδεια, μετα το σινιαλο μου κινουμενος με 4 ατομα και αποσκευες με 150 σταθερα, φρεναρει επιδεικτικα και αφου με κοβει μπαινει δεξια και επιταγχυνει.... δεν τον χαλασε οταν καταλαβε οτι δεν τον παιρνει....Ζωο 2ο με Honda Civic type R καινουριο πριν τα Καμενα Βουρλα...
Αφου κανει δεξια και τον περναω σταθερα με 150 μπαινει πισω μου και κολλαει προφυλακτηρα!! Κανω δεξια αλλα δεν με προσπερναει...και οταν πλεον πλησιαζω ενα αλλο αυτοκινητο και θα πρεπει να κοψω ή να προσπερασω απο αριστερα, θυμαται οτι θελει να με προσπερασει. Κοβω λοιπον, περναει και αφου μπαινω παλι αριστερα και πιανω 150 αναγκαζομαι να του κανω φωτα γιατι αποφασισε να κοψει ταχυτητα. Τον περναω μπαινει παλι πισω μου και κολλαει προφυλακτηρα....Ζωο 3ο με Golf IV GTi στην ανηφορα μετα τον Σειριο (προς Αθηνα)...
Αριστερα αρχοντας με 100 και στην μεσαια αυτοκινητο που κινειτε οριακα πιο αργα απο αυτον στα 100 μετρα...Αφου δεν κανει δεξια στο σινιαλο αφου ερχομαι με 150 και αφου πλεον εχω μειωση στην ταχυτητα του και του κανω και δευτερο σινιαλο να κανει δεξια....φρεναρει αποτομα....Ο κομπλεξισμος ειναι μαστιγα και ειδικα τις ημερες των εορτων που ολοι εχουν βγει στους δρομους μπορει ευκολα να αποβει μοιραιος...
-
Δεν είναι απλά κομπλεξισμός... είναι...
Δεν σκέφτονται οι ηλίθιοι ότι και το δικό τους κεφάλι θα φάνε! και όπως λέει και ο τίτλος... ΖΩΑ,ΖΩΑ,ΖΩΑ... -
Α ξέχασα. Σε κλειστές και κοφτές στροφές στην Επίδαυρο κοντά είχε ντελαπάρει μεγάλη νταλίκα σε μία στοφή (είχε φύγει εκτός πορείας και ανατράπηκε στο πλάι) και παίζει να πήρε και ένα αμάξι μπάλα...
-
Ζώο εγώ γιατί παρκάροντας, 1ο αμάξι από τη γωνία (όχι πάνω στη γωνία, λίγο πιο μέσα) ΙΣΩΣ έκλεισα ελαφρώς ράμπα για καροτσάκια την οποία αρχικά δεν είχα προσέξει. Αφού πήρα το αμάξι και έφυγα το σκεφτόμουν, 'κάτσε ρε, αυτό εκεί ράμπα δεν ήταν;'. Ίσως να την έκλεισα ελαφρώς, ίσως όχι. Ευτυχώς το παρκάρισμα ήταν μόνο για 4 λεπτά (αν και αυτό δεν με απαλλάσσει από την παράβαση, απλώς δεν πρόλαβαν να αγανακτήσουν πολλοί μαζί μου) και, κυρίως, ευτυχώς που στάμπαρα την εν λόγω ράμπα για να μην το ξανακάνω.
Νιώθω άσχημα γιατί πάντα τα προσέχω κάτι τέτοια και λέω ότι δεν παρκάρω σε διαβάσεις ράμπες κλπ και να που μου έτυχε από το πουθενά.
Πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα το αφήσω κοντά σε γωνία λοιπόν..
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ζώο εγώ γιατί παρκάροντας, 1ο αμάξι από τη γωνία (όχι πάνω στη γωνία, λίγο πιο μέσα) ΙΣΩΣ έκλεισα ελαφρώς ράμπα για καροτσάκια την οποία αρχικά δεν είχα προσέξει. Αφού πήρα το αμάξι και έφυγα το σκεφτόμουν, 'κάτσε ρε, αυτό εκεί ράμπα δεν ήταν;'. Ίσως να την έκλεισα ελαφρώς, ίσως όχι. Ευτυχώς το παρκάρισμα ήταν μόνο για 4 λεπτά (αν και αυτό δεν με απαλλάσσει από την παράβαση, απλώς δεν πρόλαβαν να αγανακτήσουν πολλοί μαζί μου) και, κυρίως, ευτυχώς που στάμπαρα την εν λόγω ράμπα για να μην το ξανακάνω.Νιώθω άσχημα γιατί πάντα τα προσέχω κάτι τέτοια και λέω ότι δεν παρκάρω σε διαβάσεις ράμπες κλπ και να που μου έτυχε από το πουθενά.
Πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα το αφήσω κοντά σε γωνία λοιπόν..
όχι φίλε μου... εσύ δεν είσαι ζώο...μία χαρά άνθρωπος είσαι γιατί κατάλαβες τί έκανες και έχεις και τύψεις για αυτό! Ζώα είναι αυτοί που κάνουν και ξανακάνουν τα ίδια και στα @ρχ#: τους για το αν κάποιος δεν μπορεί να περάσει από εκει!
-
δε βρήκα κάποιο ζώο στις Εθνικές. το βρήκα όμως με το που γύρισα Αθήνα
γυρνάω λοιπόν με την κοπέλα μου και πάω να την αφήσω κατευθείαν στη δουλειά. παρκάρω και βγαίνω και εκείνη την ώρα ξεπάρκαρε η μπροστά μου και επειδή είναι στενός ο δρόμος και είδα ότι δυσκολευόταν και κοιτούσε από δω κι από κει της κάνω νόημα έλα πέρνα σε παίρνει. και τι μου λέει η αθεόφοβη? 'δεν ήταν ανάγκη ξέρω πολύ καλά να οδηγάω' αντί να πει κανά ευχαριστώ η κάρια μου είπε αυτό, έλεος ρεεεεεεεεε
-
καλησπερα κυριοι..
σε φιλικο σπιτι που παρεβρεθει την κυριακη του πασχα για την εορτη μιας φιλης της γυναικας μου...υπηρχε ενας βλαμμενος ονοματι λευτερης με γυαλακια 'trendy' παντρεμενος με μια συμπαθεστατη κοπελιτσα και δυο ομορφα πιτσιρικια...
οταν ηρθε η κουβεντα στα αυτοκινητα και σε συζητηση επι παντως επιστητου ο τυπακος ολο καμαρι ξεστομισε οτι εχει ηδη στο ενεργητικο του δυο καραμπολες επειδη σαν γνησιος λεχριτης κολλα σαν βδελλα πισω απο αυτοκινητα σε σημεια που ολοι εμεις οι υποψιασμενοι αφηνουμε αποστασεις για το απροσμενο του 'ξαφνικου κολληματος' λογω κινησης
βεβαια οταν του ειπα οτι δεν ειναι και οτι ποιο σοφρον το να κολλας ετσι..μου απαντησε το ΖΩΟ!!!!!
'Δεν με πειραζει...εχω μικτη ασφαλεια..και ηταν μια καλη ευκαιρια να βαλω στο seat(seat toledo 1.6 2002) τους 'αγωνιστικους' προφυλακτηρες....
κατι τετοιοι λελεδες κυριοι μας ταλαιπωρουνε...με τετοια παιδεια
p.s. ο τυπος (επειδη ετυχε και φυγαμε μαζι) τα πιτσιρικια τα ειχε χυμα στο seat..
εγω δηλαδη που εχω απο δυο παιδικα καθισματα και στο s-max και στο 206 τι ειμαι?
κανας πλουσιος που μου τρεχουν?
γιατι το παραμυθι 'δεν βαριεσε μωρε..θα κατσει η γυναικα πισω και θα τα προσεχει' ειναι μεγαλή απατη
αλλα τα μαγκακια της αστυνομιας που γυρνανε στους δρομους δεν νομιζω να εχουν κοψει κανα 'κουστουμακι' καλο για τα ζωα που εχουν τα πιτσιρικια χυμα μεσα στο αυτοκινητο
γιατι σαν ελληνες ειμαστε και 'μπρουκληδες'...το εξαχιλιαρο το δινουμε στο ΙΑΣΩ για την γεννα...ενα δευτερο παιδικο καθισματακι για το δευτερο αμαξι η για το αμαξι του παππου το τσιγκουνευομαστε
Φιλικα Σπυρος
P.s.2 εχω δει γιαγια να σκαει απ το πισω καθισμα στο πισω μερος του καθισματος του οδηγου σε μικρης ταχυτητας καραμπολα και ειλικρινα τα αποτελεσματα ειναι ασχημα...
σκεψου να κραταγε και κανα πιτσιρικακι.. -
Φίλε μου..τί να πείς για αυτόν που αναφέρεις... βασικά... ζώο δεν θα τον έλεγα με τίποτα! Τα ζώα έχουν στο έντικτό τους να προστατεύουν τα παιδιά τους! Δεν τα αφήνουν χύμα στην τύχη τους... Δυστυχώς...κάποια στιγμή θα πάθει κάτι χειρότερο και τότε ίσως (μπορεί) να καταλάβει το πόσο ηλίθιος μπορεί να ήταν... αλλά τότε μπορεί και να είναι αργά...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ζωο 1ο με ΒMW 325 κουπε καινουρια και πινακιδες ΜΟΟ στις θερμοπυλες...
Ζωο 2ο με Honda Civic type R καινουριο πριν τα Καμενα Βουρλα...
Ζωο 3ο με Golf IV GTi στην ανηφορα μετα τον Σειριο (προς Αθηνα)...Ακούω τώρα ένα mix του Oakenfold και παρατήρησα ότι το beat είναι συγχρονισμένο με το εικονίδιο ...
Επί του θέματος, όλοι αυτοί χρειάζονται
-
Φίλε Σπύρο, κατ' αρχάς καλά κάνεις για τα καθίσματα που έχεις στα παιδιά σου και δεν τίθεται θέμα χρημάτων αλλά ασφάλειας.
Για όλα φταίει η παιδεία. Πλέον μάλιστα έχω συνηθίσει να φοράω ζώνη που άμα δεν φοράω αισθάνομαι ευάλωτος!
-
Ζωο ο καθυστερημένος που έριχνε το Σαββατο βράδυ με πιστόλι (άσφαιρα μεν) όταν άλλαξε η ώρα. Έβγαλε τη κουμπούρα του και άρχισε τα μπαμ μπουμ, μέσα στην αυλή της εκκλησίας.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ζωο ο καθυστερημένος που έριχνε το Σαββατο βράδυ με πιστόλι (άσφαιρα μεν) όταν άλλαξε η ώρα. Έβγαλε τη κουμπούρα του και άρχισε τα μπαμ μπουμ, μέσα στην αυλή της εκκλησίας.Αυτος ειναι πιο ακινδυνος απο αυτους που πετανε δυναμιτακια-δυναμιτες-γουρουνες (ή ακομα χειροτερα τιποτα χειροποιητα) μεσα στον κοσμο...
ΥΓ Κ τα δυο βεβαια ειναι ασχετα με την περισταση.
-
απειρα ΖΩΑ αυτες τις μερες στους δρομους...
- αυτοι που πηγαιναν καμαρωτοι στην αριστερη με 100
- αυτοι που ειχαν φορτωσει τεζα το αυτοκινητο και δεν ρυθμιζαν τα φωτα τους
- αυτοι που στον εγκληματικο δρομο Αντιρριο - Γιαννενα προσπερνουσαν χωρις αυριο, οπου να'ναι. Ολα αυτα ενω τα αυτοκινητα κινουνταν ουσιαστικα σε ουρα. Οποτε και 20 να προσπερνουσες, απλα κερδιζες 100μετρα...
- αυτοι που γενικως και μονιμως ειναι σε αφασια, μη εχοντας καμια επαφη με το περιβαλλον, ουτε ξερουν που βρισκονται ουτε τι κανουν...
- αυτοι που κολανε στο μισο μετρο πισω απο νταλικες και ...παραμενουν εκει!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...- αυτοι που κολανε στο μισο μετρο πισω απο νταλικες και ...παραμενουν εκει!!!
Από τα πιο σπαστικά και επικίνδυνα πράγματα.
-
Επιπλέον πληθαίνουν και τα ΖΩΑ με after market xenon και στα ομίχλης. Αυτοδικία.... είναι λύση?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
- αυτοι που στον εγκληματικο δρομο Αντιρριο - Γιαννενα προσπερνουσαν χωρις αυριο, οπου να'ναι. Ολα αυτα ενω τα αυτοκινητα κινουνταν ουσιαστικα σε ουρα. Οποτε και 20 να προσπερνουσες, απλα κερδιζες 100μετρα...
Σε αυτό τον κωλόδρομο έχασα πέρυσι τέτοια εποχή δύο πολύ αγαπητά μου πρόσωπα, στο ύψος της Παναγίας Ελεούσας. Πλαγιομετωπική, χαντάκι, φωτιά...
-
Τον τελευταίο καιρό...έχω πετύχει πάρα πολλά αυτοκίνητα, των οποίων ΔΕΝ ανάβουν τα πίσω φώτα των φρένων (εγγληματικό!). Όταν βλέπω κάτι τέτοιο, προσπαθώ όσο μπορώ να το πώ στον οδηγό (φτάνω δίπλα και του κάνω νόημα να ανοίξει το παράθυρο να του το πώ). Οι περισσότεροι το ακούν έκπληκτοι καθώς δεν το ήξεραν! Καλά...δεν κάνουν έναν έλεγχο ρε γαμώτο; Κάθε πρωί που ξεκινάω, μέσα στο πάρκινγκ μου πατάω φρένω και κοιτάω τις αντανακλάσεις στον τοίχο για να σιγουρευτώ ότι είναι όλα οκ...
Ηθελα να ήξερα... τί σκατά θα συμβεί, έτσι και κολλήσει πίσω σε έναν από αυτούς, κάποιος κάγκουρας από αυτούς που κολλάνε στον προφυλακτήρα σου στα 10 εκατοστά! -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Επιπλέον πληθαίνουν και τα ΖΩΑ με after market xenon και στα ομίχλης. Αυτοδικία.... είναι λύση?...και καλα οταν ειναι απο πισω...κατι ο αντιθαμβωτικος καθρεπτης κατι τα φιμε σωζετε....οταν ειναι απεναντι τι κανεις?
-
Άστα να πάνε Και άντε εμείς είμαστε νέοι κουτσά στραβά κάτι θα δούμε. Όταν οδηγάει ηλικιωμένος και του έρθει μπροστά το χανεμπού θα τυφλωθεί
-
[quote='stanfromgreece']Τον τελευταίο καιρό...έχω πετύχει πάρα πολλά αυτοκίνητα, των οποίων ΔΕΝ ανάβουν τα πίσω φώτα των φρένων (εγγληματικό!). quote]
Απαραδεκτο αν αναλογιστεις οτι απο το 1990 και μετα τα περισσοτερα αυτοκινητα εχουν ενδειξη για τυχον καμενες λαμπες φρενων. Τα δε συγχρονα εχουν για ολες τις λαμπες
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............