-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ενας 35αρης σκατομουρης με scooter λιγο πριν περασει απο διπλα μου(πεζος εγω)πεταξε κατω ενα μεγαλο πλαστικο ποτηρι φραπε..τα πηρα στο κρανιο...πηγα να τον βρισω αλλα δεν ειχα καμια ορεξη.Γιατί δεν πήγες ; Βρωμούσε το στόμα του ;
-
@ ginogsm
Μόνο που αυτοί που έχουν ''παρκάρει'' εκεί δεν μένουν στη γειτονιά αυτή.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι μένουν εκεί πρέπει να κάνουν το ίδιο (που δεν το κάνουν). -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
@ ginogsmΜόνο που αυτοί που έχουν ''παρκάρει'' εκεί δεν μένουν στη γειτονιά αυτή.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι μένουν εκεί πρέπει να κάνουν το ίδιο (που δεν το κάνουν).Θεωρώ πως έγινε αντιληπτό πως έκανα χιούμορ ( ειδικά στο σημείο που αναρωτιόμουν που θα βάλουν τα αμάξια τους με προφανή απάντηση , χε-χε ).
Το ίδιο ισχύει για αυτούς που μένουν ή δεν μένουν στην περιοχή...Τα αυτοκίνητά τους μπορούν κάλλιστα να τα βάλουν...ξέρετε που , όχι πάντως στο πεζοδρόμιο.
-
Το κατάλαβα ότι έκανες χιούμορ και δεν διαφωνώ με όσα έγραψες.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mεγα ζωο ο τυπος με την λευκη BMW 316 92-97 ο οποιος μπηκε με το πλαι απο την Ε.Αμυνης στην Εγνατια και συνεχισε ετσι μεχρι λιγο μετα την εισοδο της ΔΕΘ.Άσε τους να χαρούν λίγο. Πήραν πισωκίνητο -έστω και με 100 αλογατάκια, η ελληνική άσφαλτος σε κάνει μάγκα- και πρέπει να το αξιοποιήσουν κάπως!
Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς; ΜΠΑΑΑΑΑ:
Στα αγγλικά υπάρχουν μερικές λέξεις-εκφράσεις με ανάποδο νόημα που μπερδεύουν. Για παράδειγμα you drive on a parkway but you park in your driveway κλπ.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα ελληνικά. Για να σταματήσουμε αυτή τη παρεξήγηση δια παντώς, πρέπει να χωνέψουμε όλοι ότι στα πεζοδρόμια παρκάρουν αυτοκίνητα. Η ετυμολογία εκ του πεζός+δρόμος είναι παραπλανητική.Επίσης στις λεωφορειολωρίδες κυκλοφορούν ταξί. Εδώ το πρόβλημα είναι ότι το πρώτο συνθετικό δεν προέρχεται από τη λέξη 'λεωφορείο' (ήτοι, ειδική λωρίδα για την κίνηση λεωφορείων) αλλά από τη λέξη 'λεωφόρος'. Δηλαδή αναφέρεται κανονικά στις λωρίδες κυκλοφορίας μιας λεωφόρου. Καταχρηστικά η έννοια 'κόλλησε' στη δεξιά λωρίδα λόγω παρεξήγησης γιατί τυγχάνει στην ίδια λωρίδα να κυκλοφορούν τα ταξί που ψάχνουν για πελάτες και τα λεωφορεία που σταματάνε στις στάσεις. Όλοι ξέρουν ότι τα λεωφορεία καθυστερούν τα ταξί και πρέπει να απομακρυνθούν από τις 'λεωφορειολωρίδες' γιατί όσοι πέρνουν ταξί βιάζονται να πάνε στη δουλειά τους ενώ λεωφορεία παίρνουν μόνο οι ολλανδοί τουρίστες, οι αλβανορωσοβουλγαροπακιστανονιγηριανοκινέζοι (εν συντομία 'βάρβαροι'), οι συνταξιούχοι, οι επαίτες πρώην ΟΚΑΝΑ και εν γένει οι κάθε λογής αργόσχολοι. Μάλιστα η μαφία των ΜΜΜ έντεχνα προσπαθεί να παρουσιάσει τις 'λεωφορειολωρίδες' ως αποκλειστικά δικής τους χρήσης, προτάσσοντας τάχα το 'κοινό καλό'. Τίποτα όμως δεν απέχει περισσότερο από τη πραγματικότητα! Όπως είμαι σε θέση να αποκαλύψω, ΜΜΜ σημαίνει Μεγάλη Μαφία Μαστρωπών. Τα 'υπηρεσιακά' λεωφορεία που βλέπετε να κυκλοφορούν τις νύχτες, στη πραγματικότητα πηγαινοφέρνουν τα 'εργαζόμενα κορίτσια' στα ραντεβού τους. Τα δρομολόγια που κάνουν την ημέρα είναι για παραπλάνηση και για να ξεπλένουν το βρώμικο χρήμα που βγάζουν τη νύχτα...
-
Γιατί, τα πλυντήρια τους χρησιμοποιούν κινητική ενέργεια απο τις ρόδες;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς; ΜΠΑΑΑΑΑ:
Είσαι περίεργος τώρα....Δεν φτάνει που το κωλοκράτος τους άφησε και πήραν 4κάμπινα με τις επιδοτήσεις και δεν τους έλεγξε πουθενα , πήγε και στένεψε και τους δρόμους ακριβώς κάτω από το σπίτι τους...Δηλαδή που θα το βάλουν το αμάξι τους ;
Οι απαντήσεις ( μου έχει έρθει μία στο μυαλό , έτσι προχείρως ) με ταχυδρομείο στους κ.κ. που πάρκαραν στο πεζοδρόμιο....
Ειμαι σιγουρος οτι ειναι μεσα στο καταστημα με τα ειδη κυνηγιου και τα ΟΠΛΑ.
-
Τριζωο ο ταρίφας με το opel astra που με έκλεισε στην Αττική οδό απο αεροδρόμιο για Imittos ring.
Όπως έφτανα απο την μεσαία για να μπω δεξιά πριν την 'έξοδο' για Υμηττό, ήταν πίσω μου (και δεξιά) και μπροστά του (και μου) μια νταλίκα. χώραγα άνετα και με την ταχύτητα που είχα να μπω ανάμεσα τους, αλλά αυτός επιτάχυνε (η μάλλον, τσαρούχωσε το γκάζι) και τελικά αναγκάστηκα να πέσω σχεδόν στα 0 χλμ για να μη πέσω στο διαχωριστικό και να περιμένω να περάσει η αφεντιά του. Να'ναι καλά ο άνθρωπος με το Touran (;) απο πίσω που με άφησε να περάσω. Ο σκατιάρης έσπευσε αμέσως μετά να προσπεράσει τη νταλίκα ΠΑΝΩ στη γέφυρα, αναγκάζοντας τον οδηγό της να φρενάρει, και όταν βγήκε στην Α.Ο. έγινε Σπύρος Λούης ο δεύτερος. Μιλάμε για ταχύτητα σφήνα και κακό η αδελφή, μη τυχόν και διαβάσει κανείς τη πινακίδα του.
Λες και είδε το ίμπιζα και τον έπιασε τσίρλα έκανε το ζώο..
Τον πρόλαβα εκει που στρίβει για Μεσογείων, αλλά προτίμησα να γυρίσω σπίτι μου και να κοιμηθώ (αφού κράξω στο ίντερνετ) απο το να κάθομαι και να τσακώνομαι με τον συφιλιάρη. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κι εγώ σήμερα ενώ ήταν πράσινο σταμάτησα στο φανάρι για να μην κλείσω κάθετο δρόμο καθώς μπροστά ήταν πηγμένη η κίνηση, πορτοκαλίζει το φανάρι και ο πίσω αρχίζει κόρνες και καντήλια από το παράθυρο. Του φωνάζω προς τα πίσω αν βρίσκει λογικό να κλείσω τον δρόμο κάθετα και μου απαντάει 'στα @@ μου εγώ θέλω να στρίψω κι έχασα το φανάρι εξ'αιτίας σου'
Όταν άναψε πράσινο καθυστέρησα επίτηδες ένα δευτερόλεπτο να ξεκινήσω και ο τύπος παλάβωσε τελείωςΣυνήθως βρίσκομαι στη θέση του ζώου που μπορεί και να κορνάρει (δεν θα βρίσει όμως).
Έχει παραγίνει η δουλειά με τα κινητά, τις συνομιλίες με 30 και άσε τους μαλάκες να σέρνονται πίσω και το πάμε άτα τσουλώντας όλοι παρεούλα...
Για μένα υπέρτατα ζώα είναι αυτοί που βγαίνουν στο δρόμο και είτε δεν σέβονται την αριστερή λωρίδα, είτε βαριούνται να κάνουν στην άκρη για να μιλήσουν στο κινητό και προτιμούν να πάμε όλοι μαζί βολτούλα για να απολαύσουμε το τοπίο...
Φοβάμαι μην υπάρξει στιγμή που θα τύχει να έχω νεύρα και χορηγήσω συσκευή κινητού εκ του ορθού...
Και κάτι βασικό: όταν μας κορνάρει κάποιος δεν μας βρίζει τη μάνα. Μιλάω για ένα μπιπ, όχι να σηκώσει τη γειτονιά στις κόρνες. Το λεω γιατί μου είχε τύχει περίπτωση λεβεντομαλάκα που για να προσπεράσει smart που έβγαλε alarm τελευταία στιγμή πήγε να πέσει πάνω μου κ πάτησα παρατεταμένα την κόρνα για να αποφύγουμε στούκα και ο τύπος μετά μου ζήταγε το λόγο... -
-
-
Κ ερχομαι τωρα εγω 'ο τραμπουκος' κ σκεφτομαι:
Ενα σημειωμα 'να παρκαρεις σαν ανθρωπος', τυλιγμενο σε μια κοτρωνα, και ολο το σετακι μεσα απο το παρμπριζ του (αντε παραθυρο γιατι το παρμπριζ σπαει δυσκολα) να εχει 'τοποθετηθει' στην θεση του οδηγου, δεν θα του εβαζε μυαλο? Ρε σεις, τα ζωα μονο με συμπεριφορα ζουγκλας τα συνετιζεις. Αποφασιστε το.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ ερχομαι τωρα εγω 'ο τραμπουκος' κ σκεφτομαι:
**
Ενα σημειωμα 'να παρκαρεις σαν ανθρωπος'**, τυλιγμενο σε μια κοτρωνα, και ολο το σετακι μεσα απο το παρμπριζ του (αντε παραθυρο γιατι το παρμπριζ σπαει δυσκολα) να εχει 'τοποθετηθει' στην θεση του οδηγου, δεν θα του εβαζε μυαλο? Ρε σεις, τα ζωα μονο με συμπεριφορα ζουγκλας τα συνετιζεις. Αποφασιστε το.Λέω και γω, μαλάκωσε ο kacey;
-
Ελειπα, εκανα διαφραγμα κ εμεινα σπιτι για 3 μερες .
Μα συγνωμη, εχω αδικο ρε πστ μου??? Δεν νιωθεις πολυ μαλακας που εσυ κανεις 3 μανουβρες για να παρκαρεις σαν ανθρωπος κ μετα ερχεται ο τριμαλακας κι το παραταει ετσι? Κ δεν ειναι στο παρκαρισμα το θεμα, αλλα σε ολες τις αλλες πτυχες της ζωης του τριμαλακα που θα φερεται αντιστοιχα. Κοψ'του την μαγκια με ενα τροπο που θα τον τσουξει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ελειπα, εκανα διαφραγμα κ εμεινα σπιτι για 3 μερες .Μα συγνωμη, εχω αδικο ρε πστ μου??? Δεν νιωθεις πολυ μαλακας που εσυ κανεις 3 μανουβρες για να παρκαρεις σαν ανθρωπος κ μετα ερχεται ο τριμαλακας κι το παραταει ετσι? Κ δεν ειναι στο παρκαρισμα το θεμα, αλλα σε ολες τις αλλες πτυχες της ζωης του τριμαλακα που θα φερεται αντιστοιχα. Κοψ'του την μαγκια με ενα τροπο που θα τον τσουξει.
Πολύ σωστός...
Ξέρεις τι είναι να έχει να παρκάρει μπροστά από το σπίτι ΤΟΥ με απλα το ΖΩΟΝ και να έρχεται να παρκάρει ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ μόνο και μόνο για να μην βαράει ο ήλιος το αμάξι του...και δεν το παρκάρει ώστε να μπορείς να παρκάρεις και εσύ και άλλοι2 άνετα..άλλα σε γράφει στα... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενα σημειωμα 'να παρκαρεις σαν ανθρωπος', τυλιγμενο σε μια κοτρωνα, και ολο το σετακι μεσα απο το παρμπριζ του (αντε παραθυρο γιατι το παρμπριζ σπαει δυσκολα) να εχει 'τοποθετηθει' στην θεση του οδηγου, δεν θα του εβαζε μυαλο?Προσωπική εμπειρία ε;
Δόξα τον θεό, τον βούδα, το αλλάχ, την θεά κάλι, μάτα-χάρι, έχουν ηρεμήσει τα πράγματα αυτές τις τελευταίες μέρες όταν είμαι εγώ έξω. Η κόρνα βέβαια είναι σταθερή αξία.
-
Σενάριο...
το ζώο αυτό με το Leon έχει παρκάρει έτσι επειδή το πάρκινγκ ήταν τελείως άδειο, βιαζόταν και ήθελε να πάρει κάτι και να φύγει σε 5' κλπ (δύσκολο αλλά παρόλα αυτά εφικτό σενάριο), ο 'σταυροφόρος-πολεμιστής' του forum εφορμεί εναντίον του παρμπριζ-παραθύρου με κοτρώνα συνοδευόμενη από επαναστατικό μήνυμα και αγωνιστικές ευχές και (επειδή το ζώο θα έφευγε σε 5' που είπαμε) γίνεται τσακωτός...
Ποιός είναι το ζώο και ποιός είναι για μπουνιές μετά;
Καλό είναι να γράφουμε το άχτι μας εδώ και να βγάζουμε απωθημένο αλλά να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε γιατί διαβάζει και κουτός κόσμος και βάζουμε ιδέες.
Κι εγώ έχω γράψει ότι θα έβαζα υπόθετο το κινητό σε κάποιον αλλά προς το παρόν μένω σε βρισιές και απειλές ότι εάν το κάνω, αντί για αέρια θα βγάζει αναπάντητες (το έγραψα με τρόπο).
Πριν κανά μήνα περίμενα μπροστά σε φανάρι και ήρθε δίπλα μου κυρία με τζηπ. Κάποιος (...) που προφανώς μπέρδεψε το φανάρι με τη σειρά στο ΙΚΑ και τσαντίστηκε που του φαγε κάποιος τη σειρά πάτησε κόρνα (για να ξεκινήσουμε προφανώς). Εγώ βλέπωντας ότι ερχόντουσαν ακόμα αμάξια δεν ξεκίνησα, η κυρία όμως ξεκίνησε και στο τσακ απεφεύχθη φονική στούκα...
Αγαπητοί κύριοι σταυροφόροι-μασκοφόροι-εκδικητές, ξεκ@υλώστε γιατί εγώ ξέρω ότι το 99% μένει στα λόγια, θα βρεθεί όμως το 1% που θα κάνει τη βλακεία και μετά το ξύλο θα είναι άπλετο και μαζικό. -
Ναι,ηταν αδειο το παρκινγκ κ μετα γεμισε με 40-50 αυτοκινητα, ολα γυρω-γυρω απο τον 'κακομοιρη που το αφησε ετσι για 5 λεπτα'...
αμα θελει, ας ερθει να με δειρει. να δω το μαζικο κ απλετο ξυλο
-
Μίλησα για υποθετικό σενάριο όχι για τη φώτο. Αλλά και στην περίπτωση αυτή, σήκωσε υαλοκαθαριστήρες (το κλασσικό που κάνουμε όλοι) ή αν θεωρείς εαυτόν τόσο θιγμένο γράψτου κάτι χαριτωμένο και άστο (το έχω κάνει επίσης ομολογώ). Όμως η φθορά ξένης περιουσίας πάει το θέμα αλλού.
Στην περίπτωση του κορναρίσματος στο φανάρι (μια περίοδο ήταν πολύ must εδώ στο forum) αν ήσουν εσύ αυτός που θα κόρναρε και η όποια κυρία δεν απέφευγε μετωπική με 100 χλμ τότε δε πα να σαι ο Σουγκλάκος, το ξύλο θα ήταν άπλετο, μαζικό και συνεχόμενο...
Εκτός αν θες να μου πεις ότι είσαι τόσο μουλάρι που μετά θα έλεγες 'Καλά της έκανα... Τώρα δεν θα ξανακλέψει τη σειρά στο φανάρι...' -
Μυαλο τρικαφρου που το παραταει ετσι:
Σηκωσα υαλοκαθαριστηρες = 'Τα τσογλανια, καποιο κωλοπαιδο μου κανει πλακα'. Περιμενεις να καταλαβει τι εννοει ο ποιητης-υαλοκαθαριστηροανεβαστης?
Αφησα σημειωμα = 'Χαχα, καλος μαλακας εισαι, σε γραφω στα @@ μου και αμα θελεις ελα να μου το πεις και απο κοντα' με τον τσαμπουκα να περισσευει.
Βρηκε την κοτρωνα με το σημειωμα κ δεν μπορει να κανει τιποτα για αυτο παρα να πληρωνει εκει που τον τσουζει = ?
Εσυ το ξανακανες? Στους τραμπουκους κ στους καφρους, φερεσαι ακριβως ετσι. Ετσι κι αλλιως ζουγκλα ειμαστε, τουλαχιστον ας συμμετεχουμε ενεργα σε αυτην ...
Επισης το σεναριο με το φαναρι, ασχετο. Μου μιλας για καποιον που κορναρε χωρις να ξερει (=χωρις να εχει ψαξει κ σιγουρεψει οτι ειναι απο μαλακια καποιου, οπως φροντιζω να κανω εγω) το γιατι σταματησαν κ κορναρε, κ για μια αχρηστη οδηγο που επειδη της κορναραν ξεκινησε χωρις να βλεπει τι συμβαινει μπροστα της.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............