-
-
-
Κ ερχομαι τωρα εγω 'ο τραμπουκος' κ σκεφτομαι:
Ενα σημειωμα 'να παρκαρεις σαν ανθρωπος', τυλιγμενο σε μια κοτρωνα, και ολο το σετακι μεσα απο το παρμπριζ του (αντε παραθυρο γιατι το παρμπριζ σπαει δυσκολα) να εχει 'τοποθετηθει' στην θεση του οδηγου, δεν θα του εβαζε μυαλο? Ρε σεις, τα ζωα μονο με συμπεριφορα ζουγκλας τα συνετιζεις. Αποφασιστε το.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ ερχομαι τωρα εγω 'ο τραμπουκος' κ σκεφτομαι:
**
Ενα σημειωμα 'να παρκαρεις σαν ανθρωπος'**, τυλιγμενο σε μια κοτρωνα, και ολο το σετακι μεσα απο το παρμπριζ του (αντε παραθυρο γιατι το παρμπριζ σπαει δυσκολα) να εχει 'τοποθετηθει' στην θεση του οδηγου, δεν θα του εβαζε μυαλο? Ρε σεις, τα ζωα μονο με συμπεριφορα ζουγκλας τα συνετιζεις. Αποφασιστε το.Λέω και γω, μαλάκωσε ο kacey;
-
Ελειπα, εκανα διαφραγμα κ εμεινα σπιτι για 3 μερες .
Μα συγνωμη, εχω αδικο ρε πστ μου??? Δεν νιωθεις πολυ μαλακας που εσυ κανεις 3 μανουβρες για να παρκαρεις σαν ανθρωπος κ μετα ερχεται ο τριμαλακας κι το παραταει ετσι? Κ δεν ειναι στο παρκαρισμα το θεμα, αλλα σε ολες τις αλλες πτυχες της ζωης του τριμαλακα που θα φερεται αντιστοιχα. Κοψ'του την μαγκια με ενα τροπο που θα τον τσουξει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ελειπα, εκανα διαφραγμα κ εμεινα σπιτι για 3 μερες .Μα συγνωμη, εχω αδικο ρε πστ μου??? Δεν νιωθεις πολυ μαλακας που εσυ κανεις 3 μανουβρες για να παρκαρεις σαν ανθρωπος κ μετα ερχεται ο τριμαλακας κι το παραταει ετσι? Κ δεν ειναι στο παρκαρισμα το θεμα, αλλα σε ολες τις αλλες πτυχες της ζωης του τριμαλακα που θα φερεται αντιστοιχα. Κοψ'του την μαγκια με ενα τροπο που θα τον τσουξει.
Πολύ σωστός...
Ξέρεις τι είναι να έχει να παρκάρει μπροστά από το σπίτι ΤΟΥ με απλα το ΖΩΟΝ και να έρχεται να παρκάρει ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ μόνο και μόνο για να μην βαράει ο ήλιος το αμάξι του...και δεν το παρκάρει ώστε να μπορείς να παρκάρεις και εσύ και άλλοι2 άνετα..άλλα σε γράφει στα... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενα σημειωμα 'να παρκαρεις σαν ανθρωπος', τυλιγμενο σε μια κοτρωνα, και ολο το σετακι μεσα απο το παρμπριζ του (αντε παραθυρο γιατι το παρμπριζ σπαει δυσκολα) να εχει 'τοποθετηθει' στην θεση του οδηγου, δεν θα του εβαζε μυαλο?Προσωπική εμπειρία ε;
Δόξα τον θεό, τον βούδα, το αλλάχ, την θεά κάλι, μάτα-χάρι, έχουν ηρεμήσει τα πράγματα αυτές τις τελευταίες μέρες όταν είμαι εγώ έξω. Η κόρνα βέβαια είναι σταθερή αξία.
-
Σενάριο...
το ζώο αυτό με το Leon έχει παρκάρει έτσι επειδή το πάρκινγκ ήταν τελείως άδειο, βιαζόταν και ήθελε να πάρει κάτι και να φύγει σε 5' κλπ (δύσκολο αλλά παρόλα αυτά εφικτό σενάριο), ο 'σταυροφόρος-πολεμιστής' του forum εφορμεί εναντίον του παρμπριζ-παραθύρου με κοτρώνα συνοδευόμενη από επαναστατικό μήνυμα και αγωνιστικές ευχές και (επειδή το ζώο θα έφευγε σε 5' που είπαμε) γίνεται τσακωτός...
Ποιός είναι το ζώο και ποιός είναι για μπουνιές μετά;
Καλό είναι να γράφουμε το άχτι μας εδώ και να βγάζουμε απωθημένο αλλά να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε γιατί διαβάζει και κουτός κόσμος και βάζουμε ιδέες.
Κι εγώ έχω γράψει ότι θα έβαζα υπόθετο το κινητό σε κάποιον αλλά προς το παρόν μένω σε βρισιές και απειλές ότι εάν το κάνω, αντί για αέρια θα βγάζει αναπάντητες (το έγραψα με τρόπο).
Πριν κανά μήνα περίμενα μπροστά σε φανάρι και ήρθε δίπλα μου κυρία με τζηπ. Κάποιος (...) που προφανώς μπέρδεψε το φανάρι με τη σειρά στο ΙΚΑ και τσαντίστηκε που του φαγε κάποιος τη σειρά πάτησε κόρνα (για να ξεκινήσουμε προφανώς). Εγώ βλέπωντας ότι ερχόντουσαν ακόμα αμάξια δεν ξεκίνησα, η κυρία όμως ξεκίνησε και στο τσακ απεφεύχθη φονική στούκα...
Αγαπητοί κύριοι σταυροφόροι-μασκοφόροι-εκδικητές, ξεκ@υλώστε γιατί εγώ ξέρω ότι το 99% μένει στα λόγια, θα βρεθεί όμως το 1% που θα κάνει τη βλακεία και μετά το ξύλο θα είναι άπλετο και μαζικό. -
Ναι,ηταν αδειο το παρκινγκ κ μετα γεμισε με 40-50 αυτοκινητα, ολα γυρω-γυρω απο τον 'κακομοιρη που το αφησε ετσι για 5 λεπτα'...
αμα θελει, ας ερθει να με δειρει. να δω το μαζικο κ απλετο ξυλο
-
Μίλησα για υποθετικό σενάριο όχι για τη φώτο. Αλλά και στην περίπτωση αυτή, σήκωσε υαλοκαθαριστήρες (το κλασσικό που κάνουμε όλοι) ή αν θεωρείς εαυτόν τόσο θιγμένο γράψτου κάτι χαριτωμένο και άστο (το έχω κάνει επίσης ομολογώ). Όμως η φθορά ξένης περιουσίας πάει το θέμα αλλού.
Στην περίπτωση του κορναρίσματος στο φανάρι (μια περίοδο ήταν πολύ must εδώ στο forum) αν ήσουν εσύ αυτός που θα κόρναρε και η όποια κυρία δεν απέφευγε μετωπική με 100 χλμ τότε δε πα να σαι ο Σουγκλάκος, το ξύλο θα ήταν άπλετο, μαζικό και συνεχόμενο...
Εκτός αν θες να μου πεις ότι είσαι τόσο μουλάρι που μετά θα έλεγες 'Καλά της έκανα... Τώρα δεν θα ξανακλέψει τη σειρά στο φανάρι...' -
Μυαλο τρικαφρου που το παραταει ετσι:
Σηκωσα υαλοκαθαριστηρες = 'Τα τσογλανια, καποιο κωλοπαιδο μου κανει πλακα'. Περιμενεις να καταλαβει τι εννοει ο ποιητης-υαλοκαθαριστηροανεβαστης?
Αφησα σημειωμα = 'Χαχα, καλος μαλακας εισαι, σε γραφω στα @@ μου και αμα θελεις ελα να μου το πεις και απο κοντα' με τον τσαμπουκα να περισσευει.
Βρηκε την κοτρωνα με το σημειωμα κ δεν μπορει να κανει τιποτα για αυτο παρα να πληρωνει εκει που τον τσουζει = ?
Εσυ το ξανακανες? Στους τραμπουκους κ στους καφρους, φερεσαι ακριβως ετσι. Ετσι κι αλλιως ζουγκλα ειμαστε, τουλαχιστον ας συμμετεχουμε ενεργα σε αυτην ...
Επισης το σεναριο με το φαναρι, ασχετο. Μου μιλας για καποιον που κορναρε χωρις να ξερει (=χωρις να εχει ψαξει κ σιγουρεψει οτι ειναι απο μαλακια καποιου, οπως φροντιζω να κανω εγω) το γιατι σταματησαν κ κορναρε, κ για μια αχρηστη οδηγο που επειδη της κορναραν ξεκινησε χωρις να βλεπει τι συμβαινει μπροστα της.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μυαλο τρικαφρου που το παραταει ετσι:Σηκωσα υαλοκαθαριστηρες = 'Τα τσογλανια, καποιο κωλοπαιδο μου κανει πλακα'. Περιμενεις να καταλαβει τι εννοει ο ποιητης-υαλοκαθαριστηροανεβαστης?
Βρηκε την κοτρωνα με το σημειωμα κ δεν μπορει να κανει τιποτα για αυτο παρα να πληρωνει εκει που τον τσουζει = ?
='Τα τσογλανια, καποιο κωλοπαιδο μου κανει πλακα'.
Περιμενεις να καταλαβει τι εννοει ο ποιητης-υαλοπινακοσπάστης;
Αν και ο drdinoς σήκωσε ψηλά τον πήχη στο αγώνισμα 'Ζώα στο Carrefour'... -
Παιδιά μη κλέβετε. Χώροι στάθμευσης πολυκαταστημάτων = η χαρά του ανεγκέφαλου.
-
Εχμ, με την κοτρωνα να ειναι τυλιγμενη με το σημειωμα, ναι. Με σημειωμα σκετο, βλεπε το β)
-
Αν το έχετε ψάξει τόσο πολύ από ψυχολογικής άποψης τότε ξεφουσκώστε κανά λάστιχο ( ) + σημείωμα...
Φθορά περιουσίας για άτσαλο/παράνομο παρκάρισμα αγγίζει τα όρια της παράνοιας.
Την άλλη περίπτωση με το κορνάρισμα σε φανάρι τη θεωρώ απλά εγκληματική ενέργεια. -
-
Ζωα και μαλιστα χωρις εγκεφαλο ο μαλακας με το κοκκινο Clio και ο ηλιθιος με το μαυρο Οctavia RS που εκαναν κοντρα και σφηνες σημερα το μεσημερι στην με αρκετη κινηση Αττικη Οδο
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Και τώρα αν πω τίποτα για τους κατόχους X3-X5, Cayenne κτλ θα είμαι ρατσιστής? Είσαι ό,τι οδηγάς!Το S στο SUV/SAV δεν σημαίνει Sidewalk;
Τέλοσπάντων, αυτός/ή είναι απλώς ηλίθιος. Ο τύπος με το μαύρο Megane coupe που με προσπέρασε με πολλά από τη ΛΕΑ στην ανηφόρα της Καρδίας, την ώρα που πήγαινα ήδη με 110 είναι εγκληματίας. Σε τέτοιους όχι πέτρα, φόλα θα έριχνα...
-
Τώρα εγώ να κάνω μια τελείως άκυρη και μπορεί και αβάσιμη παρατήρηση αλλά νομίζω ότι συμφέρει να οδηγάς αμάξι που κυκλοφορεί πολύ
Έχω παρατηρήσει ότι όταν δεν έχεις προτεραιότητα και περιμένεις να περάσεις στοπ, όταν είσαι πηγμένος σε μια λωρίδα και θες να αλλάξεις, όταν θες να κάνεις κάτι τέλος πάντων στο οποίο δεν έχεις προτεραιότητα, οι οδηγοί που έχουν το ίδιο αμάξι με εσένα είναι πολύ πιο πιθανό να σε αφήσουν να περάσεις Δεν ξέρω τι τύπου ψυχολογία είναι αυτή αλλά πιάνω και τον εαυτό μου ασυναίσθητα να το κάνω Μετράει πάντως, έχω φτάσει σε σημείο μερικές φορές να σκέφτομαι 'άντε δε θα έρθει κανένας με golf να με αφήσει να περάσω;'
Το έχετε δει κι εσείς;
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............