-
Χθες....
Βροχουλα και εχω βγει για βολτα.
Κλασσικα οι πισω τροχοι να διαγραφουν τουλαχιστον τα διπλασια χιλιομετρα απο τους μπροστα.
Απο παντα σε παντα.
Σε διασταυρωση οπου εχω προταιρεοτητα πεταγεται περιπολικο -σφαζοντας ενα ΣΤΟΠ ΝΑΑΑΑ με το συμπαθιο- και περναω απο μπροστα του με τις πορτες....
Φαρος και μου αρχηζει τα γνωστα... Επικινδυνοι ελιγμοι, επικινδυνη οδιγηση, κοντρες θανατου, ξηλομα, 2.000 πρωστιμο και τα σχετικα.
Και του απαντω... Βγηκατε απο στενο χωρις ορατοτητα, σφαζοντας ΣΤΟΠ και παρ ολα αυτα με ειδατε να κανω κοντρες;;;
Κατι ειπε... και με αφησε να φυγω μονο με 'συστασεις'.....Λιγο αργοτερα, κοντεψα να κοπανησω και δευτερο μπατσο, που αποφασησε να σφαξει ενα κοκκινακι... σταματησα επιτηδες στο ποντο απο την πορτα του και τον κοιταζα.... Δεν ειπε τιποτα
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Απο παντα
σε παντα.
Ενδιαφέρον θα ήταν αν έπεφτες πάνω στον πρώτο, να δούμε πώς θα εξαφάνιζε το στοπ...
-
Το 2ο πάντα μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Θυμόσαστε το περιστατικό που σας έλεγα με τη φίλη μου που τη ξυλοκόπησαν στο κέντρο της Αθήνας;
Ε λοιπόν παρατρίχα να γίνει κι'αλλο.
Το άκουσα απο τρίτο σήμερα, κάποια κοπέλα περπατούσε βράδυ στον ίδιο πεζόδρομο προς το μετρό όταν πήρε χαμπάρι οτι την ακολουθούν 2 τύποι. Βγάζει τα ακουστικά, γυρνάει πίσω και βλέπει τον έναν να κρατάει λοστό οπότε αρχίζει να τρέχει, βγαίνει στο άνοιγμα που οδηγεί στο μετρό (δηλαδή βγήκε στο φως και πέρασε την ακαδημία) και είδε αυτούς που την ακολουθούσαν να τρέχουν προς έναν τρίτο προς τα δεξιά, δηλαδή προς Ιπποκράτους.Πλέον έχουμε ειδοποιήσει όλα τα μέλη μας και το κυκλοφορούμε γενικά, απο εκεί μονάχα με μεγάλη παρέα.
Σήμερα που φεύγαμε απο εκεί πετύχαμε μια κοπέλα μόνη της που καθόταν στα παγκάκια και μίλαγε στο τηλέφωνο (ολομόναχη παιδιά, μες τη σκοτεινιά ) και της το είπαμε. Στην αρχή δε μας πίστευε αλλά είχαμε και τη κοπέλα που τις έφαγε μαζί και προσφέρθηκε να της δείξει τα ράμματα..
Θα πάρω κι'αλλες πληροφορίες αύριο, γιατί σήμερα δεν ήμουν στη κουβέντα 100% και πρέπει να έχασα μερικά σημεία.
Που ειναι ρε συ αυτο το σημειο? Δεν εχω πολυκαταλαβει. Για πες μου γιατι εχω μια ιδεα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Θυμόσαστε το περιστατικό που σας έλεγα με τη φίλη μου που τη ξυλοκόπησαν στο κέντρο της Αθήνας;
Το άκουσα απο τρίτο σήμερα, κάποια κοπέλα περπατούσε βράδυ στον ίδιο πεζόδρομο προς το μετρό όταν πήρε χαμπάρι οτι την ακολουθούν 2 τύποι. Βγάζει τα ακουστικά, γυρνάει πίσω και βλέπει τον έναν να κρατάει λοστό οπότε αρχίζει να τρέχει, βγαίνει στο άνοιγμα που οδηγεί στο μετρό (δηλαδή βγήκε στο φως και πέρασε την ακαδημία) και είδε αυτούς που την ακολουθούσαν να τρέχουν προς έναν τρίτο προς τα δεξιά, δηλαδή προς Ιπποκράτους.Πλέον έχουμε ειδοποιήσει όλα τα μέλη μας και το κυκλοφορούμε γενικά, απο εκεί μονάχα με μεγάλη παρέα.
Σήμερα που φεύγαμε απο εκεί πετύχαμε μια κοπέλα μόνη της που καθόταν στα παγκάκια και μίλαγε στο τηλέφωνο (ολομόναχη παιδιά, μες τη σκοτεινιά ) και της το είπαμε. Στην αρχή δε μας πίστευε αλλά είχαμε και τη κοπέλα που τις έφαγε μαζί και προσφέρθηκε να της δείξει τα ράμματα..
Θα πάρω κι'αλλες πληροφορίες αύριο, γιατί σήμερα δεν ήμουν στη κουβέντα 100% και πρέπει να έχασα μερικά σημεία.
Που ειναι ρε συ αυτο το σημειο? Δεν εχω πολυκαταλαβει. Για πες μου γιατι εχω μια ιδεα
Ακριβώς εδώ.
Θα θεωρηθώ παρανοϊκός αν πω οτι σκέφτομαι μήπως είναι πράγματι προβοκάτσια για το άσυλο; -
Εχω μαγαζι ΠΑΡΑ πολυ κοντα στο σημειο που εβαλες
Για να αρχισω τις περιπολιες, με δικο μου λοστο ομως
Αντε και εχω ορεξη να ανοιξω μερικα κεφαλια, ειδικα απο τοτε που μου εσπασαν το μαγαζι οι ''επαναστατες'' του γλυκου νερου
Ωρα να την πληρωσει και καποιος -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σήμερα πέταξα μια φίλη σπίτι της με το αμάξι και στη διαδρομή μου περιέγραφε πώς κάποιος πριν μία βδομάδα βράδυ κοντά στην πλατεία Αττικής την τράβηξε βίαια από το χέρι και προσπάθησε να την οδηγήσει σε στενό. Ευτυχώς τραβήχτηκε τρομοκρατημένη και το έβαλε στα πόδια, αλλιώς ποιος ξέρει...
Είναι θλιβερή η κατάσταση πλέον
Σου εχει τυχει να σε κυνηγησει πιτσιρικα κανενα σκυλι?
Εκανες κινηση να του ριξεις πετρα και να το κυνηγησεις εσυ?
Αν ναι, τοτε ξερεις γιατι τα γραφω ολα αυταΜΠΟΡΟΥΝ και τα κανουν αυτα, οσο δεν κανουμε τιποτα
Fuck the police, παρτε την κατασταση στα χερια σας, οσο ειναι καιρος
Αν εγω ημουν ο πατερας αυτου του κοριτσιου, θα ημουν ΚΑΘΕ μερα εκει, και θα περιμενα, μεχρι να γεμιζα πτερυγα νοσοκομειου(νεκροτομειου) -
Ο χρήστης After έγραψε:
Αν ναι, τοτε ξερεις γιατι τα γραφω ολα αυταΜΠΟΡΟΥΝ και τα κανουν αυτα, οσο δεν κανουμε τιποτα
f**k the police, παρτε την κατασταση στα χερια σας, οσο ειναι καιρος
Αν εγω ημουν ο πατερας αυτου του κοριτσιου, θα ημουν ΚΑΘΕ μερα εκει, και θα περιμενα, μεχρι να γεμιζα πτερυγα νοσοκομειου(νεκροτομειου)Συμφωνώ φουλ μαζί σου, μακάρι να αντιδρούσαν όλοι έτσι σε τέτοια περιστατικά, θα τα είχαμε μειώσει κατά πολύ σίγουρα αν είμασταν λιγότερο ανεκτικοί.
Δυστυχώς η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει πατέρα για να κάνει κάτι τέτοιο αλλά τουλάχιστον πρέπει να βοηθάμε όποιοι μπορούμε να αποφεύγονται τέτοια περιστατικά.Όχι να τα βλέπουμε και να κωλώνουμε, όπως εμένα που μου την είχαν πέσει γύφτοι με μαχαίρι, το είδε τόσος κόσμος και αντί να φωνάξει έστω ένας 'αστυνομία' να φοβηθούν να φύγουν, χεστήκανε όλοι απάνω τους και φεύγανε τρέχοντας.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Σήμερα πέταξα μια φίλη σπίτι της με το αμάξι και στη διαδρομή μου περιέγραφε πώς κάποιος πριν μία βδομάδα βράδυ κοντά στην πλατεία Αττικής την τράβηξε βίαια από το χέρι και προσπάθησε να την οδηγήσει σε στενό. Ευτυχώς τραβήχτηκε τρομοκρατημένη και το έβαλε στα πόδια, αλλιώς ποιος ξέρει...
Είναι θλιβερή η κατάσταση πλέον
f**k the police, παρτε την κατασταση στα χερια σας, οσο ειναι καιρος
Αν εγω ημουν ο πατερας αυτου του κοριτσιου, θα ημουν ΚΑΘΕ μερα εκει, και θα περιμενα, μεχρι να γεμιζα πτερυγα νοσοκομειου(νεκροτομειου)fight fire with fire?
μετά θα γίνεις σαν κι αυτούς
αν σκοτώσεις μια φορά άνετα το ξανακάνεις. δεν έχει διαφορά αν εσύ το κάνεις για το καλό της κοινωνίας και κάποιος άλλος όχι -
Αυτα ειναι μλκιες. Οταν θα ερθει η γυναικα-κορη-γκομενα σου με ανοιγμενο το κεφαλι, να δεις για ποτε θα αλλαξεις γνωμη.
Μεσα σε 3 εβδομαδες (?) εχουμε μαθει απο εδω μεσα μονο, για 2 περιστατικα. Φαντασου ποσα μπορει να εχουν γινει. Αμα οργανωθουν μερικοι και οπως περπαταει ενας/μια, εμφανιστουν κ πανε να κανουν τον τσαμπουκα τους, κ ξαφνικα μαζευτουν 10 ατομα και τους σαπισουν στο ξυλο κ τους βαλουν τον λοστο στον κωλο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, μπροστα στον κοσμο, μια χαρα αποτελεσμα θα εχει.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
fight fire with fire?
αν σκοτώσεις μια φορά άνετα το ξανακάνεις. δεν έχει διαφορά αν εσύ το κάνεις για το καλό της κοινωνίας και κάποιος άλλος όχιΕκεί οδηγούμαστε όταν οι συλλογικοί μηχανισμοί αυτοπροστασίας της κοινωνίας αποτυγχάνουν. Δεν είναι ανάγκη όμως να φτάσουμε μέχρι εκεί.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
fight fire with fire?
αν σκοτώσεις μια φορά άνετα το ξανακάνεις. δεν έχει διαφορά αν εσύ το κάνεις για το καλό της κοινωνίας και κάποιος άλλος όχιΕκεί οδηγούμαστε όταν οι συλλογικοί μηχανισμοί αυτοπροστασίας της κοινωνίας αποτυγχάνουν. Δεν είναι ανάγκη όμως να φτάσουμε μέχρι εκεί.
Την έψαχνα τη δεύτερη!
Κάτι με κυριακή θυμόμουν τον τίτλο.. -
Είμαι παραλιακή (με κατεύθυνση προς Βάρκιζα) στο φανάρι που είναι μετά το φανάρι που στρίβουμε για καβούρι.
Στην λωρίδα που είναι για αυτούς που θα στρίψουν αριστερά (για να μπουν βουλιαγμενη).Περνάνε οι πρώτοι και με πετυχαίνει ξανά κόκκινο.Έρχεται η σειρά μου και όπως πάω να στρίψω έρχεται μετά όσα μια ξανθή χαζή με 207 από την αριστερή και στρίβει ..Αποτέλεσμα να στριμωχτούμε στην είσοδο..γιατί εγώ σωστά έστριβα αλλά αυτή θα πήγαινε στα χόρτα..τεσπα τρόμαξα μην σκάσει πάνω (ναι ναι το έχω δει το έργο)και φρενάρω ελαφρώς να περάσει.
Σφάζει και ένα STOP (από αυτά τα μεγάλα με διάμετρο 1 μέτρο ΚΑΙ φωτιζόμενο..)και πήγε σπίτι της 1 λεπτό νωρίτερα ....Της κόρναρα ,της έπαιξα τα φώτα τίποτα στην αποβλακωμένη κοσμάρα της ....Καλύτερα ζώα...τον τελευταίο καιρό έχουνε γίνει κάποιες κυκλοφοριακές αλλαγές εδώ με αποτέλεσμα 1 δρόμος που ήταν διπλής κατεύθυνσης τώρα έγινε μονής κατεύθυνσης..Έχουνε βάλει και στην μια πλευρά όχι 1 αλλά 3 STOP ,αποτέλεσμα όλοι τα γράφουνε...και έχουνε και την απαίτηση να σταματήσεις να κάνεις πίσω εσύ ο νόμιμος για να περάσει αυτός/η ο/η παράνομος/η...
Και το καλύτερο από όλα τετάρτη στην Α/Ο είχε πήξιμο και από ένα σημείο και μετά πήγαινες σχεδόν σημειωτόν μέχρι την έξοδο για Ε/Ο Αθηνών-Λαμίας,το έγραφαν και οι πινακίδες ..οι έξυπνοι λοιπόν τι κάνανε (ειδικά κάτι γρήγοροι Suvακιδες)... στην ΛΕΑ και αέρα... ε την είχαν στήσει αστυνομία και είχε πολύ γέλιο να βλέπεις να έρχονται κάτι Cayenne αέρα ,και καπάκι φρένα και φλας για να μπούνε δεξιά...
Τα παιδιά έδωσαν στάνταρ πολλά δωράκια !! -
ελπίζω να τους τσιμπούσαν κ αυτούς που μπαινοβγαίνανε....αλλιώς κλείσιμο εκεί στη ΛΕΑ στεγνά......
-την ταινία με τον τσαρλς μπροσον αν δεν κάνω λάθος πιο παλιά που κάτι κάνουν στη γυναίκα του νομίζω κ μετά κυκλοφορεί με σακουλάκια δερματινα με κέρματα.. κ το φτάνει μέχρι κάτι συλλεκτικά εξάσφαιρα καθαρίζει κ κάποιους νομίζω....θυμάστε τιτλο??
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
-την ταινία με τον τσαρλς μπροσον αν δεν κάνω λάθος πιο παλιά που κάτι κάνουν στη γυναίκα του νομίζω κ μετά κυκλοφορεί με σακουλάκια δερματινα με κέρματα.. κ το φτάνει μέχρι κάτι συλλεκτικά εξάσφαιρα καθαρίζει κ κάποιους νομίζω....θυμάστε τιτλο??Death Wish.
-
Μα δεν είναι παράνομο να χρησιμοποιείς την ΛΕΑ όταν υπάρχει μποτιλιάρισμα στο αυτοκινητόδρομο είτε στην ΟΤΚ... Κάνω λάθος;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Μα δεν είναι παράνομο να χρησιμοποιείς την ΛΕΑ όταν υπάρχει μποτιλιάρισμα στο αυτοκινητόδρομο είτε στην ΟΤΚ... Κάνω λάθος;*εκγράγη το μυαλό με απανωτά hits:
- διαπίστωση ότι δεν είναι παράνομο να χρησιμοποιείς τη ΛΕΑ
- άγνωστο ακρωνύμιο 'ΟΤΚ'
- λάθος χρήση του 'είτε'. Δεν υπάρχει εναλλακτική (όπως λέμε συνήθως 'είτε το ένα είτε το άλλο')
- διφορούμενο νόημα: αν στη θέση των αποσιωποιητικών μπει ερωτηματικό, αλλάζει τελείως το νόημα.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Μα δεν είναι παράνομο να χρησιμοποιείς την ΛΕΑ όταν υπάρχει μποτιλιάρισμα στο αυτοκινητόδρομο είτε στην ΟΤΚ... Κάνω λάθος;ΕΙΔΙΚΑ όταν υπάρχει μποτιλιάρισμα ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείται η ΛΕΑ. Γιατί τα οχήματα ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, γερανοί, αστυνομία) δεν μπορούν να διασχίσουν το δρόμο γρήγορα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μα δεν είναι παράνομο να χρησιμοποιείς την ΛΕΑ όταν υπάρχει μποτιλιάρισμα στο αυτοκινητόδρομο είτε στην ΟΤΚ... Κάνω λάθος;
*εκγράγη το μυαλό με απανωτά hits:
- διαπίστωση ότι δεν είναι παράνομο να χρησιμοποιείς τη ΛΕΑ
- άγνωστο ακρωνύμιο 'ΟΤΚ'
- λάθος χρήση του 'είτε'. Δεν υπάρχει εναλλακτική (όπως λέμε συνήθως 'είτε το ένα είτε το άλλο')
- διφορούμενο νόημα: αν στη θέση των αποσιωποιητικών μπει ερωτηματικό, αλλάζει τελείως το νόημα.
Πάμε πάλι...:
Δεν είναι παράνομο να χρησιμοποιείς την ΛΕΑ όταν υπάρχει μποτιλιάρισματα, η οποία βρίσκεται σε αυτοκινητόδρομους και σε Οδούς Ταχείας Κυκλοφορείας (βαριόμουν να το γράψω όλο). Κάνω λάθος σε αυτό που εκράζω;
ΥΓ: Όμως προφανώς δεν είχα βάλει ερωτηματικό οπότε πρόκειται για μία κατάφαση με υπαινιγμό. Επίσης απ' όσο ξέρω δεν χρειάζεται απαραίτητα 2 φορές το 'είτε' για να συνδέσει δύο προτάσεις.
ΕΙΔΙΚΑ όταν υπάρχει μποτιλιάρισμα ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείται η ΛΕΑ. Γιατί τα οχήματα ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, γερανοί, αστυνομία) δεν μπορούν να διασχίσουν το δρόμο γρήγορα.
Οκ έκανα λάθος τότε σε ότι είπα παραπάνω.
-
Κινηση σε ΛΕΑ (αρθρο ΚΟΚ 29 παρ.9) 200€ προστιμο,20 μερες αφαιρεση διπλωματος και αδειας κυκλοφοριας,9 ποντοι στο ΣΕΣΟ .
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............