-
Ωραια ιδεα! Σκοτωνει την γιαγια ο γιος γιατι πιστευει οτι αυτος το εκανε
και παρκαρουμε ελευθερα πια για να παμε στο φαρμακειο! -
Βάζουμε τη μαφία να σκοτώσει τη γιαγιά. Παγιδεύουμε τον γιο για το φόνο της γιαγιάς και βάζουμε ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του. Αποτέλεσμα - ξεμπερδέψαμε με τη γιαγιά και το αυτοκίνητο του γιου θα παραμείνει στην αστυνομία ως αποδεικτικό στοιχείο και δε θα πιάνει τη θέση.
-
Απαπαπαπα. Όλοι οι μαφιόζοι και νονοί μαζεμένοι σε ένα forum.Μια αρχή θέλατε Πάντως και η γιαγιά και ο γιος και το αμάξι του καμένα χαρτιά είναι. Τον βγάζουν δεν τον βγάζουν τον μήνα!!!!!!
-
Δώσε ακριβής διεύθυνση και στέλνω εγώ 5-6 συναθλητές της γυναίκας μου +αυτής και τα αδέρφια της και το κάνουμε 'καμπριο' το αμαξάκι του γιόκα της!!!
-
Η ιστορια μου θυμισε ελληνικη ταινια με την βασιλιαδου και τις κανατες
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Καισαριανή έγινε αυτό το σκηνικόΜπα, γειτόνισσα?
Στείλε συντεταγμένες να πάω να παίξω καμια φορά αν δεν έχω τπτ να κάνω. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το τραγικότερο όμως; Το κάνει για να κρατάει τη θέση για το γιο της!Που μένει αυτή να πάω να της αφήσω ένα 'σαπάκι' που έχω απ'έξω από το σπίτι της?
Πρώτα θα της τελειώσουν οι γλάστρες που θα πετάξει πάνω στο αμάξι, μετά θα βαρεθεί να το βλέπει μπροστά από σπίτι της, μετά θα της κάνω μήνυση για καταστροφή ξένης περιουσίας (έχουμε μάρτυρα το φαρμακοποιό ) και μετά το τέλος της δίκης θα το πάρω από εκεί.ΥΓ:πραγματικά κάτι τέτοια άτομα τέτοιες αντιμετωπίσεις θέλουν να δω αν θα το ξαναέκαναν μετά...
-
Ανήλικοι πετούσαν πέτρες σε αυτοκίνητα στην Εγνατία οδό
29 Απριλίου 2009, 17:35Δύο ανήλικους τσιγγάνους που πετούσαν πέτρες σε αυτοκίνητα στην Εγνατία Οδό συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης.
**Τα δύο παιδιά, ηλικίας 13 και 15 ετών, πετούσαν πέτρες στα αυτοκίνητα που κινούνταν **και στα δύο ρεύματα του δρόμου κοντά στα Βαφέικα, με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο τους οδηγούς, να προκαλούν ζημιές στα αυτοκίνητα και να διαταράσσουν την κυκλοφορία.
Σε βάρος των δύο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
αν σας εσπασε ποτε παρμπρίζ, την ώρα που το αυτοκίνητό σας , εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα,ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ετσι?
μετά το πρωτο σόκ,αντιλαμβάνεσαι ότι δεν βλέπεις μπροστά σου....και δεν ξέρεις, αν θα προλάβεις να σταματήσεις.... -
για αρχή ένα
και στη συνέχεια αν δε βάλει μυαλό οι γλάστρες.
Ο γιος της το βάζει επίσης στο πεζοδρόμιο?
αν ναι τότε μια μέρα που θα είναι εκεί να έρθει εντελώς τυχαία η τροχαία να γράψει -
Ζώο σήμερα, ο κουλός που ήταν μπροστά μου, στην δεξιά λωρίδα στην Λ.Βουλιαγμένης στο ύψος της Δάφνης, με το κινητό στο ένα χέρι. Ξαφνικά αποφάσισε ότι έπρεπε να σταματήσει για τα 'ψώνια' του και σταμάτησε χωρίς προειδοποίηση και χωρίς αλάρμ... όταν (λόγω της κίνησης) κατάφερα να περάσω από δίπλα του και του κόρναρα... εκείνος (με το κινητό ακόμα στο χέρι) με έβρισε... (ευτυχώς...λίγα μέτρα πιο κάτω ήταν αστυνομικός με το μπλοκάκι στο χέρι... οπότε... η κλήση ήταν κοντά )
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Καισαριανή έγινε αυτό το σκηνικό
Μπα, γειτόνισσα?
Στείλε συντεταγμένες να πάω να παίξω καμια φορά αν δεν έχω τπτ να κάνω.+1, θα της στείλω μια φίλη, θα τη τακτοποιήσει..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Καισαριανή έγινε αυτό το σκηνικό
Μπα, γειτόνισσα?
Στείλε συντεταγμένες να πάω να παίξω καμια φορά αν δεν έχω τπτ να κάνω.+1, θα της στείλω μια φίλη, θα τη τακτοποιήσει..
Κόψτε νουμεράκι και πάρτε σειρά
-
-
εφημερίδες μεταφέρει?
το καθε πακέτο πρέπει να ζυγίζει 25 κιλά.
αν πεσει και ακολουθεί μηχανή,,κλάψε τον.Τώρα, εκεί που γράφει ΕΕΕΕΕΕΕ ΣΤΟΠ, ΝΑ ΓΡΑΨΕΙς ΜΕ ΣΠΡΕΥ : ΑΑΙΙΙ ΣΙΧΤΙΡ !!!
-
Σταματημενος δεν ειναι;
-
Ναι. Ξεφορτώνει. Επάνω στη καρότσα είναι.
-
Ναι,σταματημένος είναι και ξεφορτώνει εφημερίδες... και μάλιστα έχει μπεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Ναι,σταματημένος είναι και ξεφορτώνει εφημερίδες... και μάλιστα έχει μπεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!η πιο πιθανή απάντηση σε δική 'σου' παρατήρηση:
'ωχ μωρ' αδερφάκι μου...δε μπα να ασχοληθείς με τίποτε άλλο πρωί-πρωί που έχεις και όρεξη?'ΣΤΑΝΤΑΡ όμως...
-
Αν συνηθιζει να παρκαρει με τετοιο τροπο νομιζω πως το EE......STOP θα πρεπει να το γραψει στο παρ-μπριζ
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Ναι,σταματημένος είναι και ξεφορτώνει εφημερίδες... και μάλιστα έχει μπεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!Σε καλή στιγμή τον βρήκες !!!!Να θυμησω τον τρομακτικο τροπο που οδηγανε εκτός πόλης ?????Δεν μπορει όλο και καποιον διανομεα θα έχετε πετύχει ξημερωματα .........
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............