-
Βαγγέλη δεν είπα πως με χαρακτήρισες υποκριτή, θεώρησα όμως καλό να προσθέσω τη διευκρίνηση σε παρένθεση, επειδή εύκολα μπορεί να γίνει παρεξήγηση όταν γράφεις πως ως γενική στάση ζωής συμπνέεις σε ένα βαθμό με νοοτροπίες που μόλις έχουν χαρακτηριστεί υποκριτικές.
Απο κει και πέρα, 'τα εν οίκω μη εν δήμω' για κάποιον λόγο το έλεγαν όσοι θεωρούνται οι πατέρες του πολιτισμού και προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω πως ο λόγος αυτός στόχευε στη διδαχή της υποκρισίας. Αντιθέτως στόχευε πιστεύω στο να διδάξει πως όταν 'τα εν οίκω' βγούν 'εν δήμω' τότε δημιουργείται πρόβλημα και συγεκριμένα πρόβλημα ηθικής που απασχολεί και αφορά τον δημόσιο βίο. Πόσο μάλιστα όταν εμπλέκουν δημόσια πρόσωπα που ασκούν εξουσία. Φυσικά άνθρωποι όπως ο Μόσλεϊ αμφιβάλλω αν έχουν ακούσει καν τέτοια ρητά, πόσο μάλιστα να τα ενστερνίζονται κιόλας.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Βαγγέλη δεν είπα πως με χαρακτήρισες υποκριτή, θεώρησα όμως καλό να προσθέσω τη διευκρίνηση σε παρένθεση, επειδή εύκολα μπορεί να γίνει παρεξήγηση όταν γράφεις πως ως γενική στάση ζωής συμπνέεις σε ένα βαθμό με νοοτροπίες που μόλις έχουν χαρακτηριστεί υποκριτικές.Απο κει και πέρα, 'τα εν οίκω μη εν δήμω' για κάποιον λόγο το έλεγαν όσοι θεωρούνται οι πατέρες του πολιτισμού και προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω πως ο λόγος αυτός στόχευε στη διδαχή της υποκρισίας. Αντιθέτως στόχευε πιστεύω στο να διδάξει πως όταν 'τα εν οίκω' βγούν 'εν δήμω' τότε δημιουργείται πρόβλημα και συγεκριμένα πρόβλημα ηθικής που απασχολεί και αφορά τον δημόσιο βίο. Πόσο μάλιστα όταν εμπλέκουν δημόσια πρόσωπα που ασκούν εξουσία. Φυσικά άνθρωποι όπως ο Μόσλεϊ αμφιβάλλω αν έχουν ακούσει καν τέτοια ρητά, πόσο μάλιστα να τα ενστερνίζονται κιόλας.
Βασικά τους ταλάνιζε κ κείνους κάτι παρόμοιο(πρόχειρο παράδειγμα η Ασπασία[εκδιδόμενη] του Περικλή) απλά είχαν καταφέρει να βρούν τη χρυσή τομή,κάποιες φορές.
Θυμηθείτε τα όργια κορυφαίων φιλοσόφων-μυαλών με παίδια-μαθητές τους!
άλλωστε να υπογραμμίσω οτι κ ο 5ος αιώνας ήταν αχαρακτήριστα φαλοκρατικός(ο Αριστοτέλης αν δεν κάνω λάθος έλεγε οτι ο άνδρας έπρεπε να χει 3 γυναίκες,τη νόμιμη για αναπαραγωγή την θεραπαινίδα για να τον τέρπει κ την πουτάνα να εκτονωνεται σαρκικά) με μεγαλειώδη πουριτανισμό,απλά μέσα στα τεράτια επιτεύγματα αυτά χάνονται.
-
Συνφωνώ οτι καθείς στην κλίνη του την βρίσκει όπως επιθυμεί,αλλά δεν νομίζω οτι μιλάμε για διχασμένη προσωπικότητα.
Αδυνατώ να πιστέψω οτι οι σεξουαλικές του προτιμήσεις δεν σχετίζονται με προσωπικά του βιώματα-πιστεύω ως ενός ορισμένου σημείου φυσικά κ οτι δεν θα μπορούσαν να επηρεάσουν ούτε μία φορά την αντίληψή του.
τις πρακτικές των κιτρινοφυλλάδων τις αφήνω ασχολίαστες,παραχαρράσουν κ με χάλκευση λοιδορούν πλείστες όσες φορές,δεν είναι κάτι καινούργιο,πάντα όμως έχουν κάποιο κοινωνικό σημείο αναφοράς.Αν δεν υπήρχε έστω κ το ελάχιστο ενδιαφέρον δεν θα κατασκευάζονταν αφού δεν θα υπήρχαν κέρδη.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Απο κει και πέρα, 'τα εν οίκω μη εν δήμω' για κάποιον λόγο το έλεγαν όσοι θεωρούνται οι πατέρες του πολιτισμού και προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω πως ο λόγος αυτός στόχευε στη διδαχή της υποκρισίας.Α μπράβο! Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν εγώ μετά μανίας στρέφομαι εναντίον αυτών που προσπαθούν να αποκαλύψουν τα 'Εν οίκω' των συνανθρώπων τους, και δεν εστιάζω στο ΤΙ είναι αυτό που κάνουν.
-
Περί κιτρινισμού και κλειδαρότρυπας συμφωνούμε όλοι πιστεύω πως είναι κατακριτέο. Απλά εγώ εστίασα στο από κει και πέρα, αφότου δηλαδή εκτεθούν 'τα εν οίκω' 'εν δήμω' ποια είναι η αναμενόμενη στάση που οφείλει να τηρήσει το εκτιθέμενο δημόσιο πρόσωπο.
ΥΓ. Συμφωνώ Νάσο!
-
Και ο ADAC εναντιον του Κινκι-Μαξ. Ο κλοιος σφιγγει.
-
Hey, this guy knows how to party!!
Το τι κανει στη ζωη του δεν θα επρεπε να ειναι θεμα κανενος.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι δηλώσεις των ομάδων.
Ακολουθεί η κοινή δήλωση BMW - Mercedes:
Της Toyota:
και της Honda:
.GPMA ?
δεν ξερω αλλα μαλλον αυτοι ΔΕΝ θελουν να μεινει ο Μοσλευ . μηπως πηραν καμια κουπα προσφατα? και ο ADAC κατα γερμανια πεφτει?
καρφωνονται και θα την πληρωσουν αν παραμεινει...δηλωσεις ομαδων... μαλλον οχι (δηλωσεις συμφερόντων καλύτερα), γιατι οι αλλοι δεν ανακατευτηκαν? γιατι δεν τους πεφτει λογος. δηλαδη τι δουλεια εχει πχ η φερραρι να αναμειχτει σε δηλωσεις περι οργιων...?
οποιος θελει το καλο του σπορ το βουλωνει και κοιτα τη δουλεια του
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Περί κιτρινισμού και κλειδαρότρυπας συμφωνούμε όλοι πιστεύω πως είναι κατακριτέο. Απλά εγώ εστίασα στο από κει και πέρα, αφότου δηλαδή εκτεθούν 'τα εν οίκω' 'εν δήμω' ποια είναι η αναμενόμενη στάση που οφείλει να τηρήσει το εκτιθέμενο δημόσιο πρόσωπο.ΥΓ. Συμφωνώ Νάσο!
Νομίζω ότι πλέον ξεκαθαρίζουμε:
Εγώ υποστηρίζω ότι η ΙΔΙΑ η πράξη δεν είναι 'ανήθικη', δεν είναι κανενός δουλειά το τι κάνει στο κρεβάτι του ο Μαξ και ότι είναι αηδιαστική η προσπάθεια των ταμπλόιντ να ξεφτιλίζουν έτσι κάποιον, και αν κατάλαβα καλά δε διαφωνείς σημαντικά με αυτό.
Η διαφωνία μας ήταν στο ότι από εκεί και μετά εσύ πιστεύεις ότι πρέπει να παραιτηθεί, ενώ εγώ πιστεύω ότι 'για σπάσιμο' και μόνον θα ήθελα να κάτσει.
Τα λέω καλά;
-
Μια χαρά Βαγγέλη
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
(ο Αριστοτέλης αν δεν κάνω λάθος έλεγε οτι ο άνδρας έπρεπε να χει 3 γυναίκες,τη νόμιμη για αναπαραγωγή την θεραπαινίδα για να τον τέρπει κ την πουτάνα να εκτονωνεται σαρκικά)Αααχ, πάνε αυτές οι εποχές...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
(ο Αριστοτέλης αν δεν κάνω λάθος έλεγε οτι ο άνδρας έπρεπε να χει 3 γυναίκες,τη νόμιμη για αναπαραγωγή την θεραπαινίδα για να τον τέρπει κ την πουτάνα να εκτονωνεται σαρκικά)
Αααχ, πάνε αυτές οι εποχές...
Τυχεροί οι κάτοχοι χαρεμιού
O Max Mosley στα χνάρια του Ζαχόπουλου [Διάσπαση]