-
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
Κανένα από τα δύο όταν υπάρχει η Ζ4 3.0 Coupe με Steptronic
+1
+1 και από μένα
Από τις δύο επιλογές Audi TT-S για τους λόγους που αναφέρθηκαν.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αληθεύει πως το πλαίσιο της 135 δε στηρίζεται σε αυτό της '1' αλλά της Ε46 '3' ?όχι είναι ίδιο με της Ε92, η διαφορά στα μετετρόχια είναι από το όφσετ της ζάντας
-
Πιστεύω μηχανικά μιλάμε για κορυφαία σύνολα, το καθένα να έχει πλεονεκτήματα σε τομείς (bmw κινητήρας - audi drivetrain), παραπλήσια ποιότητα κλπ. αλλά ρε παιδιά σε θέμα εμφάνισης μην τρελαθούμε, bmw-ξεbmw ένα σχήμα της σειράς είναι, μόνο και μόνο για αυτό ΤΤ δαγκωτό.
Καλά για το πολυαναφερθέν s2000, ήμαρτον, ούτε αν μου το χαρίζανε δε το έπαιρνα και ειδικά σε σύγκριση με τα παραπάνω αυτοκίνητα, ιεροσυλία!
-
Rear wheel drive rules!
-
Ο χρήστης TheRealTopGunZ έγραψε:
Καλά για το πολυαναφερθέν s2000, ήμαρτον, ούτε αν μου το χαρίζανε δε το έπαιρνα και ειδικά σε σύγκριση με τα παραπάνω αυτοκίνητα, ιεροσυλία!
Κάνεις χιουμορ,να υποθέσω...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Κάνεις χιουμορ,να υποθέσω...
ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
Ο χρήστης TheRealTopGunZ έγραψε:
Πιστεύω μηχανικά μιλάμε για κορυφαία σύνολα, το καθένα να έχει πλεονεκτήματα σε τομείς (bmw κινητήρας - audi drivetrain), παραπλήσια ποιότητα κλπ. αλλά ρε παιδιά σε θέμα εμφάνισης μην τρελαθούμε, bmw-ξεbmw ένα σχήμα της σειράς είναι, μόνο και μόνο για αυτό ΤΤ δαγκωτό.Καλά για το πολυαναφερθέν s2000, ήμαρτον, ούτε αν μου το χαρίζανε δε το έπαιρνα και ειδικά σε σύγκριση με τα παραπάνω αυτοκίνητα, ιεροσυλία!
Πες μας ότι το τελευταίο το είπες για πλάκα...
-
Μπορεί το S2000 να έχει κορυφαία οδικά χαρακτηριστικά αλλά σε θέματα ποιότητας, ηχομόνωσης κ.λ.π. είναι έτη φωτός πίσω από τους Γερμανούς. Συνειδητή επιλογή των μηχανικών της honda οι οποίοι ήθελαν να φτιάξουν ένα καθαρόαιμο, ελαφρύ σύνολο.
-
Χθες σε συνάντηση γνωστού προπελοφόρουμ κάπου στο αεροδρόμιο, οδήγησα την 135i
Παναγιά μου και Χριστέ μου!!! Τα πουλάω όλα και θα τη πάρω νομίζω (υπομονή 2 χρονάκια)
Πάμε να τη δούμε...
BMW 135i Λευκή.
Μπαίνω και είναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το δικό μου. Ίδια θέση οδήγησης, κάθισμα, χαμηλά-χαμηλά...καμία διαφορά εδώ...it feels like home. Κουμπώνω πρώτη...ίδιο κιβώτιο σε αίσθηση, απλά τέλειο δηλαδή...στρίβω το τιμόνι και εδώ η πρώτη έκπληξη! ΑΣΗΚΩΤΟ και ΤΕΛΕΙΟ χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση και κλασικά γεμάτο αίσθηση. Μου έκανε εντύπωση που αν και πιο βαρύ από το δικό μου...δεν έχανε σε αίσθηση!!! Ξεκινάμε και η επιτάχυνση σε κολλάει στο κάθισμα...ΡΟΠΗ, ΡΟΠΗ, ΡΟΠΗ...απίστευτο και φανερά πιο γρήγορο από το TT-S. Βάζεις 6η από 1η και απλά απογειώνεσαι!
Σχεδιαστικά τώρα μου αρέσει το δικό μου περισσότερο...κάτι με χαλάει στο πίσω μέρος ρε γαμώτο. Κατά τ'άλλα το αυτοκίνητο είναι απλά όπλο...φοβερά σπορ, φοβερά γρήγορο με την ίδια στιβαρότητα που έχει το δικό μου και γενικά τα BMW.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Χθες σε συνάντηση γνωστού προπελοφόρουμ κάπου στο αεροδρόμιο, οδήγησα την 135iΠαναγιά μου και Χριστέ μου!!! Τα πουλάω όλα και θα τη πάρω νομίζω (υπομονή 2 χρονάκια)
Πάμε να τη δούμε...
BMW 135i Λευκή.
Μπαίνω και είναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το δικό μου. Ίδια θέση οδήγησης, κάθισμα, χαμηλά-χαμηλά...καμία διαφορά εδώ...it feels like home. Κουμπώνω πρώτη...ίδιο κιβώτιο σε αίσθηση, απλά τέλειο δηλαδή...στρίβω το τιμόνι και εδώ η πρώτη έκπληξη! ΑΣΗΚΩΤΟ και ΤΕΛΕΙΟ χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση και κλασικά γεμάτο αίσθηση. Μου έκανε εντύπωση που αν και πιο βαρύ από το δικό μου...δεν έχανε σε αίσθηση!!! Ξεκινάμε και η επιτάχυνση σε κολλάει στο κάθισμα...ΡΟΠΗ, ΡΟΠΗ, ΡΟΠΗ...απίστευτο και φανερά πιο γρήγορο από το TT-S. Βάζεις 6η από 1η και απλά απογειώνεσαι!
Σχεδιαστικά τώρα μου αρέσει το δικό μου περισσότερο...κάτι με χαλάει στο πίσω μέρος ρε γαμώτο. Κατά τ'άλλα το αυτοκίνητο είναι απλά όπλο...φοβερά σπορ, φοβερά γρήγορο με την ίδια στιβαρότητα που έχει το δικό μου και γενικά τα BMW.Το κουπε οδηγησες?Με τον κωλο?
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Χθες σε συνάντηση γνωστού προπελοφόρουμ κάπου στο αεροδρόμιο, οδήγησα την 135i
Παναγιά μου και Χριστέ μου!!! Τα πουλάω όλα και θα τη πάρω νομίζω (υπομονή 2 χρονάκια)
Πάμε να τη δούμε...
BMW 135i Λευκή.
Σχεδιαστικά τώρα μου αρέσει το δικό μου περισσότερο...κάτι με χαλάει στο πίσω μέρος ρε γαμώτο. Κατά τ'άλλα το αυτοκίνητο είναι απλά όπλο...φοβερά σπορ, φοβερά γρήγορο με την ίδια στιβαρότητα που έχει το δικό μου και γενικά τα BMW.Το κουπε οδηγησες?Με τον κωλο?
H 135i δε βγαίνει σε άλλη έκδοση, μόνο Coupe.
-
.απίστευτο και φανερά πιο γρήγορο από το TT-S. Βάζεις 6η από 1η και απλά απογειώνεσαι!καλα για αυτο δε βαζω και στοιχημα ,κυριως λογου βαρους, για κινητηρα δε το συζηταμε.. της 335 ειναι πανισχυρος!!!
παντως οντως ειναι πολυ ειναι πολυ γρηγορο το γ@@ημενο!!
απο καταναλωση τι λεει?? -
οχι ρε συ βγαινει και σε 4θυρη, εδω και η Μ3 βγαινει σε 4θυρη, αλλα ειναι πολυ πιο ασχημη απο την coupe!
μονο λογω (μεγαλων) παιδιων δικαιολογειται σαν επιλογη... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οχι ρε συ βγαινει και σε 4θυρη, εδω και η Μ3 βγαινει σε 4θυρη, αλλα ειναι πολυ πιο ασχημη απο την coupe!
μονο λογω (μεγαλων) παιδιων δικαιολογειται σαν επιλογη...Τα έχεις μπερδέψει Γιώργο!
Δες λίγο το ποστ μου... 135i. Η 1 Coupe δηλαδή. Αυτή:
.απίστευτο και φανερά πιο γρήγορο από το TT-S. Βάζεις 6η από 1η και απλά απογειώνεσαι!
καλα για αυτο δε βαζω και στοιχημα ,κυριως λογου βαρους, για κινητηρα δε το συζηταμε.. της 335 ειναι πανισχυρος!!!
παντως οντως ειναι πολυ ειναι πολυ γρηγορο το γ@@ημενο!!
απο καταναλωση τι λεει??Η 135i είναι 300 άλογα και 1600κιλά. Το ΤΤ-S πόσο είναι?
Από κατανάλωση...γύρω στα 13 με σκίσιμο.
Αα...και ξέχασα να πω κάτι...έχει ΦΡΕΝΑΡΕΣ!!! Brembo 6pot μαμά!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!
-
ααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν προσεξα το 1ναι, τοτε μαλιστα!!!
η 135 νομιζω παντως οτι ειναι στα 1520 κιλα και το ΤΤS γυρω στα 1450, δεν εχει ελπιδα το ΤΤ(στην ευθεια τουλαχιστον)
-
ααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν προσεξα το 1ναι, τοτε μαλιστα!!!
η 135 νομιζω παντως οτι ειναι στα 1520 κιλα και το ΤΤS γυρω στα 1450, δεν εχει ελπιδα το ΤΤ(στην ευθεια τουλαχιστον)
Ε και στις στροφές
-
στο carfolio δινει τα εξης βαρη:
135 coupe: 1560kg
TT-S coupe:1395 kgκαπως κοντα επεσα(λεμε τωρα),αλλα και παλι δε ξερω πώς θα τη παλεψει το ΤΤ-S.. θα ταν κοντρα με ενδιαφερον παντως!!
Ε και στις στροφές
-
Βγαίνει και σε cabrio.
-
στο carfolio δινει τα εξης βαρη:
135 coupe: 1560kg
TT-S coupe:1395 kgκαπως κοντα επεσα,αλλα και παλι δε ξερω πώς θα τη παλεψει το ΤΤ-S.. θα ταν κοντρα με ενδιαφερον παντως!!
Ε και στις στροφές
Κοίτα...λογικά η 135i το έχει επειδή είναι 3λτ το μοτέρ και θα φανούν τα κυβικά.
-
ναι δε διαφωνω..η 335 που ναι σαφως πιο βαρυ αυτοκινητο, ειναι παρα πολυ γρηγορη..μου εκανε μεγαλη εντυπωση οσες φορες τα ανοιξα με δαυτες...
εχει πολλη 'ψυχη' αυτος ο κινητηρας φιλε,σου 'μιλαει' και τον 'ακους' !
ξερεις πως πανε αυτα...
TT-S vs 135