-
...είναι και αυτή μια άποψη...
-
ΚΑΛΟ!!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Την μεθεπόμενη κάνε πρόταση για ένα κυριλέ φαγάδικο(ρώτα Ασίμωφ για πληροφορίες )
Οχι εμενα, τον Κουκο
Πήγες? Σου άρεσε?
-
Eναν έρωτα...πατώματος!!!
Πριν μέρες διάβαζα ενα βιβλίο... 'Δαλάι Λάμα - Η τέχνη της Ευτυχία'
Ισως να με επηρέσε αυτός...
Ο Δαλάι Λάμα λέει οτι ο λόγος της ύπαρξής μας είναι η αναζήτηση της ευτυχίας. Ο τρόπος να μάθουμε να κυνηγάμε, να αιχμαλωτίζουμε και να κάνουμε δική μας την ευτυχία...όποιο πρόσωπο και αν έχει...
'Να μάθουμε να κυνηγάμε'! Μεγάλη κουβέντα! 'Να κυνηγάμε'...
Ποτέ μου δεν κυνήγησα τίποτα... Πάντα οταν ήθελα κάτι ερχόταν εύκολα, και σχετικά γρήγορα. Αν πάλι κατι έβλεπα οτι 'αργούσε' το ξεχνούσα, σαν άμυνα! Να μην στεναχωρεθώ που δεν το καταφέρνω!
Πριν μέρες, γνώρισα ένα παιδί...Βγήκαμε, μιλήσαμε...τα είπαμε... Γοητεύτηκα πολύ απο το ενδιαφέρον του για μένα, τα τηλέφωνα, την 'σοβαρότητα' που έβγαζε αν και συνομίληκός μου... Μπερδεύτηκα πολύ γιατί αν και μ'άρεσε αρχικά, και 'μαθηματικά' (ηταν ενα παιδί για σχέση), δεν μου έλεγε τίποτα άλλο! Ηταν ενας τύπος που φαινόταν οτι θα ήταν πάρα πολύ καλός σε μια σχέση, που ξέρει τί θέλει, τί ζητάει και έχει φάει και δυο χαστούκια για να γνωρίζει την 'γλύκα'.
Δεν μ'άρεσε όμως αυτό! Δεν μ'αρεσε το νορμάλ, το ήσυχο, το κανονικό... Δεν μ'αρεσε που θα με 'αλλαζε'...
Το συζήτησα ώρες πολλές με τα κορίτσια και τα αντράκια της παρέας για να 'καταλάβω'...
Η σοφές κουβέντες που ακούστηκαν εκείνο το βράδυ (προς ξημέρωμα) ήταν πολλές... Κράτησα 3 όμως...
Ο Μάνθος είπε : 'Είσαι βολεμένη τώρα και για αυτό δεν σου γουστάρει σχέση... για σκέψου όμως οτι ίσως αυριο όλοι παντρευτούμε... τί θα κάνεις; Πού θα πηγαίνεις μετα το κολυμβητήριο;'
Ήταν μια μεγάλη κουβέντα...
Η Γωγώ είπε όμως το άλλο : 'Εσύ άλλον θες, αλλα δεν το παραδέχεσαι...'
Και αυτή ίσως ήταν η μεγαλύτερη αλήθεια της ζωής μου...Αλλον θέλω αλλά δεν το κυνηγάω...Οπως ποτέ δεν κυνήγησα τίποτα, έτσι δεν κυνηγάω και αυτό...
Μπορεί να είμαι ευτυχισμένη, να νοιώθω ευτυχισμένη, να έχω πείσει τον εαυτό μου οτι, ότι θέλω το έχω... όμως μάλλον δεν τα έχω όλα τελικά...
Η σχέση με τον 'Νορμάλ-παιδί-ετοιμο-για-οικογενεια' δεν ευδοκίμησε... Αν και ξεκίνησε, χωρίς να το θέλω ειλικρινά, βρέθηκα σε μια σχέση που 'εντάξει, καλό παιδί είναι' και τίποτα άλλο...
Μέσα όμως απο αυτές τις μέρες, και αυτή ειναι η τρίτη σοφία που ακούστηκε το βράδυ της 'ολομέλειας' με θέμα : 'Η Αννα θέλει τον Δημήτρη'; κατάλαβα οτι θέλω άλλα πράγματα...
'Θέλω έναν έρωτα ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ' !!!!
Έτσι ακριβώς το ξεστόμισα! Θέλω έναν έρωτα... πατώματος! Εναν έρωτα που θα με ρίξει στα πατώματα... Να λιώνω και να ξεροσταλιάζω περιμένοντας ένα τηλέφωνο απο κείνον... Να ανυπομονώ να συναντηθούμε, να τρέχω στο κομμωτήριο για να ειμαι οκ που θα με δει το βράδυ, να αναρωτιέμαι αν με σκέφτεται, να θέλω να φεύγω μαζί του τριήμερα και να με κάνει να σχεδιάζω τα πάντα στην ζωή μου για ΜΑΣ... έναν έρωτα που θα με ταρακουνήσει.......
'Ο έρωτας ανήκει σε εκείνους που δέχονται να φτάσουν στα άκρα για χάρη του'... είπε κάποτε κάποιος...
Και εδώ μπαίνει το ερώτημα :
Είμαστε άραγε αρκετά δυνατοί ωστε να μπορέσουμε να 'αντιμετωπίσουμε' έναν Ερωτα Πατώματος;(ασχετο, αλλά είμαι σίγουρη οτι απο τώρα και στο εξής οποτε ακούτε την λέξη πάτωμα θα σκέφτεστε την ζαβή την Αννα που θέλει έτσι τον έρωτα!)
Και πάμε ξανά:
Είμαστε έτοιμοι και αρκετά δυνατοί να αντιμετωπίσουμε εναν 'έρωτα πατώματος'; Θέλουμε να ζήσουμε μια τέτοια κατάσταση;
Ή μήπως φοβούμενοι να 'τσαλακωθούμε' και να 'ταλαιπωρηθούμε', και εχοντας μάθει στην 'ησυχία' μας επιλέγουμε 'εύκολες' λύσεις και 'μαθηματικά τεκμηριωμένα θεωρήματα'; -
δεκτόν, έτσι θα λειτουργούσε και ένας άντρα, το θέμα είναι να υπάρχει αυτό το μυστήριο το άγνωστο για να υπάρξει, όπως πολύ σωστά είπες, έρωτας, γιατί άλλο ο έρωτας κ άλλο η αγάπη, το πρώτο σε κάνει να πετάς το πώς συνεχίζεται είναι άλλο θέμα
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Έτσι ακριβώς το ξεστόμισα! Θέλω έναν έρωτα... πατώματος! Εναν έρωτα που θα με ρίξει στα πατώματα... Να λιώνω και να ξεροσταλιάζω περιμένοντας ένα τηλέφωνο απο κείνον... Να ανυπομονώ να συναντηθούμε, να τρέχω στο κομμωτήριο για να ειμαι οκ που θα με δει το βράδυ, να αναρωτιέμαι αν με σκέφτεται, να θέλω να φεύγω μαζί του τριήμερα και να με κάνει να σχεδιάζω τα πάντα στην ζωή μου για ΜΑΣ... έναν έρωτα που θα με ταρακουνήσει.......
ααααααχχχχχχχχχ
τέτοιον έρωτα θέλω κι εγώ Αννα ,που να τον βρεις -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Την μεθεπόμενη κάνε πρόταση για ένα κυριλέ φαγάδικο(ρώτα Ασίμωφ για πληροφορίες )
Οχι εμενα, τον Κουκο
Πήγες? Σου άρεσε?
Οχι, γιατι εριχνε καρεκλοποδαρα Παρασκευη βραδυ, οποτε προτιμησα κατι κοντα στο σπιτι...
Ομως θα παω σιγουρα την επομενη φορα γιατι μου το προτειναν κι αλλοι! -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ααααααχχχχχχχχχ
τέτοιον έρωτα θέλω κι εγώ Αννα ,που να τον βρειςΊσως το άσμα που λέει : '...μην ψαχνεις την αγαπη, η αγαπη ολους τους βρίσκει...' να εχει το νόημά του, τελικά!
Και σίγουρα το πιο δυνατό ειναι αυτό που ερχεται απο κει που δεν το περιμένουμε...
-
Μη μας πάρουν τα γεράματα μόνο μέχρι να έρθει
-
ααααααχχχχχχχχχ
τέτοιον έρωτα θέλω κι εγώ Αννα ,που να τον βρειςΊσως το άσμα που λέει : '...μην ψαχνεις την αγαπη, η αγαπη ολους τους βρίσκει...' να εχει το νόημά του, τελικά!
Και σίγουρα το πιο δυνατό ειναι αυτό που ερχεται απο κει που δεν το περιμένουμε...
Τετοιες ιδεατες περιπτωσεις, σε ενα τοσο ευθραυστο θεμα, δεν μπορεις να τις ψαξεις, δεν γινεται να τις κυνηγισεις. Το μονο που οφειλεις να κανεις ειναι να προετοιμασεις τον εαυτο σου σου να αρπαξει την ευκαιρια μολις αυτη παρουσιαστει και να την εκμεταλλευτεις στο επακρο
-
'Ο έρωτας ανήκει σε εκείνους που δέχονται να φτάσουν στα άκρα για χάρη του'... είπε κάποτε κάποιος...
Και εδώ μπαίνει το ερώτημα :
Είμαστε άραγε αρκετά δυνατοί ωστε να μπορέσουμε να 'αντιμετωπίσουμε' έναν Ερωτα Πατώματος;(ασχετο, αλλά είμαι σίγουρη οτι απο τώρα και στο εξής οποτε ακούτε την λέξη πάτωμα θα σκέφτεστε την ζαβή την Αννα που θέλει έτσι τον έρωτα!)
Και πάμε ξανά:
Είμαστε έτοιμοι και αρκετά δυνατοί να αντιμετωπίσουμε εναν 'έρωτα πατώματος'; Θέλουμε να ζήσουμε μια τέτοια κατάσταση;
Ή μήπως φοβούμενοι να 'τσαλακωθούμε' και να 'ταλαιπωρηθούμε', και εχοντας μάθει στην 'ησυχία' μας επιλέγουμε 'εύκολες' λύσεις και 'μαθηματικά τεκμηριωμένα θεωρήματα';Τέτοιους έρωτες έχω ζήσει στο παρελθόν, αλλά νομίζω ότι το θέμα δεν είναι τόσο αν είμαστε αρκετά δυνατοί για να τους αντιμετωπίσουμε, όσο αν είμαστε ικανοί να μην αφήσουμε τον έρωτα αυτό να γίνει καψούρα (γιατί τότε θα υποφέρουμε) ή μια μεγάλη απογοήτευση (που πάλι θα υποφέρουμε, αλλά τότε θα τελειώσει και μάλιστα άσχημα).
-
αννα σορυ κιολας...
θα της φας και θαναι κρυα...
φυσικα δε θα γινουν ολοι οικογενειαρχες αλλα με το περασμα των ετων αυτη η φαση που ονειρευεσαι νομιζω οτι ατονει σιγα σιγα...τουλαχιστον ετσι καταλαβαινω απο αυτες τις ηλικιες που αναφερεσαι...30 και κατι..
τεσπα, οποιος ειναι γενναιος και εχει υπομονη καταφερνει αυτο που θελει...τις περισσοτερες φορες...
-
πατωματα και παρκετινες
ολα στο μυαλο ειναι
σκεψου οτι αργοτερα μπορει να νομιζεις οτι βρηκες ερωτα πατωματος ενω μπορει απλα να συμβιβαζεσαι πιο ευκολα.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ααααααχχχχχχχχχ
τέτοιον έρωτα θέλω κι εγώ Αννα ,που να τον βρειςΩχ Αννα.....εχεις ανταγωνισμο
-
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κάποιοι έχουν άλλη άποψη
http://www.youtube.com/watch?v=AHuAqczgLRk' target='_blank' target='_blank
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κάποιοι έχουν άλλη άποψη
http://www.youtube.com/watch?v=AHuAqczgLRk' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Απίστευτο!
-
υπαρχει στο φορουμ επισημος βαθμολογητης γυναικων (μαλλον και αντρων) οποτε προσεξτε...
-
Γράφτηκε ο Ψιψινάκης;
Love situations...