-
Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την πρόταση της εισαγγελέως προς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Στο Ε.Δ. απεύθυνε σχετικό ερώτημα το Εφετείο Αθηνών το οποίο εκδικάζει υπόθεση της ΜΟΤοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας εναντίον του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, υπόθεση στην οποία η ΕΛΠΑ άσκησε παρέμβαση υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
Το 'ζουμί' είναι στο υπ' αριθ. 113 αλλά και το σκεπτικό/ανάλυση έχει μερικά ωραία σημεία (35, 46, 51, 57, 61, 67, 68, 99, 106 κ.α.)
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex ... 49:EL:HTML' target='_blank
Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί σε 2-3 μήνες.
Εστω και 8 χρόνια μετά, αρχίζει να φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ...
-
Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την πρόταση της εισαγγελέως προς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Στο Ε.Δ. απεύθυνε σχετικό ερώτημα το Εφετείο Αθηνών το οποίο εκδικάζει υπόθεση της ΜΟΤοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας εναντίον του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, υπόθεση στην οποία η ΕΛΠΑ άσκησε παρέμβαση υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
Το 'ζουμί' είναι στο υπ' αριθ. 113 αλλά και το σκεπτικό/ανάλυση έχει μερικά ωραία σημεία (35, 46, 51, 57, 61, 67, 68, 99, 106 κ.α.)
-
-
Καταλαβατε τιποτα αγαπητοι ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ , εσεις κι οι αλλοι που ασχολουνται με τις ποινες και τις παπαριες του καθε πικραμενου , και δεν ανησυχειτε για τα θεματα που θα σας ξεκολλησουν απ'την μιζερια της μαστιγας του παλουκωμενου φορεα της καταστροφης του σπορ ?
Να δειτε , που παλι εμεις τα αστερια των αυτοκινητων , θα μεινουμε στο χαλι μας .......γιατι δεν παιζομαστε , διαθετουμε τα πλεον πουλημενα ατομα διαπλοκης , και κοιμομαστε με τα τσαρουχια !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Καταλαβατε τιποτα αγαπητοι ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ , εσεις κι οι αλλοι που ασχολουνται με τις ποινες και τις παπαριες του καθε πικραμενου , και δεν ανησυχειτε για τα θεματα που θα σας ξεκολλησουν απ'την μιζερια της μαστιγας του παλουκωμενου φορεα της καταστροφης του σπορ ?Να δειτε , που παλι εμεις τα αστερια των αυτοκινητων , θα μεινουμε στο χαλι μας .......γιατι δεν παιζομαστε , διαθετουμε τα πλεον πουλημενα ατομα διαπλοκης , και κοιμομαστε με τα τσαρουχια !
ΤΟ θέμα είναι ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι πολύ περισσότερο 'Αγνοί' αγωνιζόμενοι και την ψάχνουν. Όσες φορές έχω βρεθεί σε παρέα τους πραγματικά χαίρομαι.
Κάτσε τώρα να διαβάσω και τι λέει το άρθρο -
Ο χρήστης APR έγραψε:
...Να δειτε , που παλι εμεις τα αστερια των αυτοκινητων , θα μεινουμε στο χαλι μας .......γιατι δεν παιζομαστε , διαθετουμε τα πλεον πουλημενα ατομα διαπλοκης , και κοιμομαστε με τα τσαρουχια !ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΤΑΞΑΝΑΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΕΑ! ΑΠΟ ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΕΙ ΝΑ **ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ **ΚΑΙ ΝΑ **ΣΤΗΡΙΞΕΙ **ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ.
-
Ε λοιπον ΝΑΙ!
Επειδη ολοι καταλαβαμε ποιον εννοει (ουν) ο φιλος μας garfli ( ποιος απο τους 2 ειναι τωρα, ο -------ς η ο ----ς, λεβεντες κι οι δυό με το θαρρος της γνωμης και της επωνυμιας τους ) κι επειδη μεγαλωσαμε και δεν μπορουμε ολοι να κρυβομαστε πισω απο την ακρη του δαχτυλου μας, το ξαναγραφω:
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ, ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ν ΑΠΟΔΩΣΩ ΕΡΓΟ, ΘΑ ξαναματαΠΑΩ!!! Οχι για να υπηρετησω την οποια αρχη, αλλά για να προσφερω οσο μπορω στο σπορ που αγαπαω κι υπηρετω 30 χρονια τωρα, οσο κι αν δεν αρεσει στους γκαρφληδες.
Σ αυτους τους γκαρφληδες που οταν παραιτηθηκα την προηγουμενη φορα (οπως αποδειχθηκε, πολυ σωστα) με λοιδωρουσαν και μ ελεγαν ρίψασπι, στους ιδιους που καθε φορα που εχει εκλογες ο ΣΟΑΑ χυνουν λιγο πριν τη χολη τους, μηπως, λεω μηπως φοβουμενοι μην χασουν το 'ψωμι' τους (η μηπως ειναι αληθεια οτι τρωνε ψωμακι?) , στους ιδιους που μετα την προ μηνος συναντηση στο υπογειο ησυχασαν λιγο, αλλα το χουι δεν φευγει κι ο Προεδρος δεν μπορει να τους συγκρατησει.
ΝΑΙ ,ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΩ, γιατι αγωνες πρεπει να συνεχισουν να γινονται, ακομα κι αν δεν μου αρεσει η σημερινη πραγματικοτητα και δομη του σπορ, ακομα κι αν στην ακρη του μυαλου μου εχω μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ( κι οχι την ομοσπονδια της εκδικησης και του 'εγω αντι γι αυτον'). Γιατι οι αγωνες πρεπει ν ανοιχτουν στον κοσμο και την κοινωνια, πρεπει να βελτιωθουν, πρεπει με καθε τροπο τιμιο και διαφανη να πανε μπροστα.
Το πιο ευκολο ειναι να τα κανουμε ολα μπαχαλο και μετα να βγουμε μπροστα. Αυτα ομως ειναι δουλειες για γκαρφληδες κι οχι για μενα.
Κι αφου οπως φαινεται ξανανοιγουμε οι αμοιροι πολεμο, να πω στους γκαρφληδες και στα παπαγαλακια τους, οτι αυτη τη φορα τ αυτι μου δεν ιδρωνει και να τους προκαλεσω να βγαλουν στη φορα οτιδηποτε ξερουν σχετικα με δοσοληψιες μου και συναλλαγες με την ΕΛΠΑ 30 χρονια τωρα. Μονο πρωτα να ψαξουν τις τσεπες απο τα δικα τους κοντα παντελονακια. (Γιατι για παντελονια, ουτε λογος).
Μεχρι τωρα νομιζα οτι αυτα που μας καινε ειναι οι αδειες ειδικες, τα απορθητα καναλια, η ανυπαρκτη δημοσιοτητα, τα παρανομα τρειλερ, οι αστειες ασφαλισεις, η αδυναμια ναχουμε κοντα μας μια κινητη χειρουργικη μοναδα, η παλαιοτητα κι η απαξιωση των κανονισμων, η μη προβολη 2-3 Εθνικων οδηγων στο εξωτερικο. Δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι μας καιει το ποιος θα καθεται πλαι στον Προεδρο!ΝΑΙ ΡΕ garfli, ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ, ΘΑ ΠΑΩ. Δεν το καταλαβα. Στο υπογειο μπορω να προσφερω, αλλά στον 2ο οροφο παθαινω ιλλιγγο και γινομαι αχρηστος?
Καλημερα.Υ.Γ.
- Απο βδομαδα δειτε F1 κι ακουτε και Διεση. Καποιοι ασχετοι, υπερφιαλοι και γλυφτες φροντισαν αυτο που οι γκαρφληδες δεν αξιωθηκαν να κανουν χρονια τωρα. Να σηκωσουν 2 τηλεφωνα και να δωσουν μια σταλα δημοσιοτητα στους αγωνες.
- Κι εσυ, αρχηγε των γκαρφληδων, στην υποσημειωση σου, κανε εκεινο το απωλεΣΕΙ , απωλεΣΑΙ, γιατι η πολυ παρεα με τα τουβλα...
- Κι επειδη μ αυτους τους γκαρφληδες δυστυχως συνδιαλεγομαι και συμμετεχω στα βουνα εδω και χρονια, να σας πω και την επο,μενη δημοσιευση τους? 'Πλατη, δεν εννοουσα εσενα, συ ειπας, καρφωθηκες...' Περιμενετε και θα δειτε
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
...Να δειτε , που παλι εμεις τα αστερια των αυτοκινητων , θα μεινουμε στο χαλι μας .......γιατι δεν παιζομαστε , διαθετουμε τα πλεον πουλημενα ατομα διαπλοκης , και κοιμομαστε με τα τσαρουχια !
ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΤΑΞΑΝΑΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΕΑ! ΑΠΟ ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΕΙ ΝΑ **ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ **ΚΑΙ ΝΑ **ΣΤΗΡΙΞΕΙ **ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ.
Tα ακουσες garflako , απ'τον Τρουλη μας , και εσυ κι ο πρωην χρηστης του garfli , και τα κοιμωμενα του υπογειου , και οι αφασιοι επισης εκει μεσα ....
Και τι θα επρεπε να περιμεναμε δηλαδη να δουμε στην ζωη μας garflako ?
Απ'την φοβερη δραστηριοτητα του νεου κυματος του υπογειου , το μονο που περιμενει καποιος , μπορει να ειναι η ανακοινωση ... οτι εβγαλε αφμ ο συνδεσμος μετα απο 10 χρονια ...και να το εορτασουμε αναλογως .
Απ'εσενα οτι βρηκες τοποθεσια για το αγαλμα , οπερ εισαι ακομα ενα αξιο μελος αυτης της επαναστατικης ομαδας που ασχολειστε τουρμπισμενοι για το αθλημα ...........αρα?
Aπο καραγκιοζακια με ιδεαλισμο πισω απο ψευδωνημα , ειμαστε φουλ ........
Αν μπορουσες με το ονομα σου , να βγεις και να πεις του γιατρου αν ειναι λαθος η σωστος , κανετο .....
Διαφορετικα .... ΑΗ Γx@μ#$ ΟΥ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙΕπειδη εχω την τρελα μου , δεν σημαινει οτι δεν θα εκανα κι εγω κι ο καθενας που αγαπαει αυτο το γ@μ###νο αθλημα , οτι μαλακια νομιζαμε οτι θα μπορουσε να βοηθησει μεσα στο μπαχαλο που επικρατει εκει μεσα .Το θεμα ειναι οτι .... αφου δεν υπαρχει κινηση δραστηρια και ομαδικη για το καλυτερο που θα ξεκινουσε απ'τα πιστευω μας , κατα καιρους βλεπουμε τετοιες προσπαθειες , και τα αποτελεσματα τους ,και η ιστορια γραφει .....
-
ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ 'ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ...' ! ΟΜΩΣ ΤΡΟΥΛΗ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ!
ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΠΟΤΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ?
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡ.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 49. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?
μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ( κι οχι την ομοσπονδια της εκδικησης και του 'εγω αντι γι αυτον'). ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 'ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ' ΝΕΣ ΠΑ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΣΟΥ)
'ΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ν ΑΠΟΔΩΣΩ ΕΡΓΟ' ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ? Ο Α.Μ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο Β.Δ.? ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ!
(η μηπως ειναι αληθεια οτι τρωνε ψωμακι?) ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ! ΛΙΑΝΑ , ΨΙΛΑ! ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΣΤΟΝ 'ΠΡΟΕΔΡΟ' ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!
κανε εκεινο το απωλεΣΕΙ , απωλεΣΑΙ, γιατι η πολυ παρεα με τα τουβλα... ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
ΦΙΛΙΚΑ
Ο ΑΗ Γx@μ#$ ΟΥ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ ΝΟ3 (ΕΙΔΕΣ ΑΠΡ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΟ) -
Ειδες λοιπον? Το προβλημα σου ειναι γιατι εκει κι οχι εδω.
Και βεβαια θα σου απαντησω.
Γιατι εκει, ξερω με ποιους εχω να κανω, μου μιλανε η με βριζουν με τ ονομα τους., ξερω που 'περιπου ' το πανε και τι τους συμφερει, και σωστα η λαθος αντιδρω και πραττω.
Εδω ομως, μιλαω με τον Γιωργο, τον Αγγελο, τον Αρη, τον Δημητρη και τον Γιαννη, αλλά με ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΚΑΡΦΛΗΔΕΣ, που ομως ξερουν τι εχω πει με τους παραπανω (μηπως ειναι μερικοι απ αυτους?), δεν ξερω που το πανε, γιατι ειναι μυστικοπαθεις κι ο καθενας τους το παει αλλου,και σεβονται πολυ λιγοτερο την οποια προσωπικοτητα και διαφωνια , γιατι φαινεται οτι δεν τους εμαθε κανεις τι σημαινει συνδικαλιστης κι εκπροσωπος.
Ελπιζω σ αυτο να σε ικανοποιησα και δεν επανερχομαι.
Στα αλλα τωρα. 1. Μηπως θελεις να προεξωφλησω εγω την αποφαση του Ευρωπ. Δικαστηριου? Οταν βγει, θα αλλαξει πιθανα η δομη. Ως τοτε ομως, αγωνες θα γινονται , κι εγω στο SOS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ.
2.Δεν γνωριζω το καταστατικο που βγαλανε, κι οταν ζητησα απο τον ΣΟΑΑ να μου το πει, δεν ελαβα απαντηση.
3. Στο τι θ αλλαξει ας μην απαντησω. Σεβομαι την προσφορα των πρωην και κραταω τα λαθη τους για μενα, οσο παραμενουν πρωην.
4. Ο Προεδρος ας κραταει την ορεξη του, οπως καλα ειναι να κραταει και τους Γκαρφληδες που τον εκθετουν.
Απο μενα τελος, θεωρω οτι εγινα απολυτα σαφης, και δεν θα το κουρασω αλλο.
Καλημερα. -
Α και κατι ακομα.
Το Φορουμ ηταν ενα βημα ωραιου διαλογου και πληροφορησης. Διαβαζε κι εγραφε ενα σωρο κοσμος, μαθαιναμεωραια πραγματα απο τις εμπειριες του καθενα.
Μεχρι που ενεσκηψαν οι Γκαρφληδες και αλλοι ψευδωνυμοι και το εκαναν σαν μεσημεριανη εκπομπη. Να για παραδειγμα, διπλα, στο θεμα των ποινω, γινεται μια χαρα διαλογος και πεταγεσαι να πεις την χαζομαρα σου και το χαλας.
Κριμα μωρε. Πατε αλλου να πιειτε το ποτο σας... -
Μιας και το θεμα περι αρθρων νομων κτλ , πριν μερικες μερες , οι αλλοι χαβαλεδες της βουλης , συζηταγαν για καποιο νομοσχεδιο περι .. οδικης βοηθειας κ.α. .....
Κατι ειπε σε μια στιγμη και εκεινο το ανθρωπακι (ενας βουτηροκωλος καραφλος) που ηταν στην απονομη στο υπουργειο , και υποσχεθηκε κατι για τρειλερ ........ μηπως γνωριζει τιποτα καποιος ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Μιας και το θεμα περι αρθρων νομων κτλ , πριν μερικες μερες , οι αλλοι χαβαλεδες της βουλης , συζηταγαν για καποιο νομοσχεδιο περι .. οδικης βοηθειας κ.α. .....Κατι ειπε σε μια στιγμη και εκεινο το ανθρωπακι (ενας βουτηροκωλος καραφλος) που ηταν στην απονομη στο υπουργειο , και υποσχεθηκε κατι για τρειλερ ........ μηπως γνωριζει τιποτα καποιος ?
Αυτόν τον βουτηρόκωλο καραφλό που λες όταν τον έβλεπα προεκλογικά γέλαγα και έλεγα κοίτα κάτι τύπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους (αλλά έχουν πολλές σπουδές) που τους βάζουν να μιλάνε!! Και αυτόν τον έκαναν Υπουργό. Αχ ένας Λιάπης χρειαζότανε...
Το άρθρο 49 στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο