-
σκεφτομαι το εν λογω αυτοκινητο, γνωμες απο χρηστες..
-
-
-
Είναι σίγρουα αξιόπιστο, αν κρίνει κανείς απόλα τα προηγουμενα μοντέλα. Έχουμε στην οικογένεια ένα τρικύλινδρο 850cc του '97 και έχει βγει σκυλί...
Θέλει προσοχή στα τρακαρίσματα γιατί τα ανταλλακτικά αμαξώματος είναι πολύ ακριβά και δεν βρίσκεις στα μτχ.
Από βενζίνη πάντως θάχεις σοβαρή οικονομία και στο test drive του καινούργιου που έκανα πριν δύο μηνες, τραβάει καλά. Μάλλον θα το αγοράσουμε μέσα στο '08. -
μια χαρά είναι
-
Πληθωρικό σε χώρους, οικονομία καυσίμου, σχεδιασμό και εργονομία εσωτερικού αλλά στο δρόμο μου θύμισε αυτοκίνητα παλαιότερης δεκαετίας.
-
To i10 είναι το πρώτο αυτοκίνητο της huyndai στην ελληνική αγορά από την Ινδία και αυτό από μόνο του δημιουργεί ερωτηματικά για την αξιοπιστία του.
-
Είναι το δεύτερο. Το πρώτο ήταν το προηγούμενο Atos και δεν είχε ακουστεί τίποτε για την αξιοπιστία του. Γνώμη μου δεν τίθεται θέμα λόγω καταγωγής, αν κάτι υπάρξει, θ'αφορά απλώς το 'νέον' του πράγματος, ίσως κάποιες πιθανές παιδικές ασθένειες.
Γνώμη μου: αγοράζεις Cuore για την οικονομία και τους χώρους, αλλά το i10 πλεονεκτεί σε όλα τα υπόλοιπα. Εννοείται, πως μιλάμε για μικρά αυτοκινητάκια που καλούνται να τα βγάλουν πέρα στην πόλη, όπου θέλεις να το 'σπάσεις' αλύπητα. Κάνουν για δεύτερο προφανώς και όχι για μοναδικό... Σε ταξίδι, θα κουράσουν , το Cuore μάλλον παραπάνω. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σε ταξίδι, θα κουράσουν , το Cuore μάλλον παραπάνω.Σίγουρα παραπάνω το Cuore.
-
Για ταξίδι νομίζω ότι είναι προφανές ότι δεν παίρνεις αμάξι της κατηγορίας mini, αλλά πας τουλάχιστον στην επόμενη κατηγορία.
Το Atos ήταν κατασκευασμένο στην Κορέα - όπως και όλα τα υπόλοιπα Huyndai - εκτός του i10 και το ενδιαφέρον είναι ότι ενώ το κατασκευάζουν στην Ινδία για μείωση του κόστους παραγωγής, τελικά η τιμή πώλησής του είναι αντίστοιχη του ιαπωνικού Cuore...
-
Το Atos κατασκευαζόταν στην Ινδία. Ψάξτο αν θέλεις. Η Hyundai έχει εργοστάσιο εδώ και πολλά χρόνια εκεί.
Daihatsu Cuore