-
Ετσι είναι,αμα πληρώνει ο μπαμπας βλέπουμε τον κόσμο αφ υψηλού.
Να σας δω πως θα επιβιώστε.......σε επίπεδο χαρακτήρα πρώτα!
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Καλά ξηγιέσαι Και φυσικά οποιοσδήποτε (με κάποια τρέλα για τα αμάξια, όπως εμείς εδώ μέσα δλδ) είχε τη δυνατότητα που είχες εσύ θα την εκμεταλλευόταν. ** Να έχεις όμως υπ'όψην ότι κάποιοι στην ηλικία σου δουλεύουμε ακόμα και για αυτά τα 50 ευρώ βενζίνης τη βδομάδα... αν και πιστεύω πως το καταλαβαίνεις έτσι κι αλλιώς. **Αυτό σε κάνει πάρα πολύ καλό,πίστεψέ με.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αυτό σε κάνει πάρα πολύ καλό,πίστεψέ με.
[off topic]
Μακάρι να είναι έτσι, εγώ μόνο σαν ζόρι μπορώ να το δω αυτό τον καιρό
[/off topic] -
Καλα..μην το πατε και στο αλλο ακρο τωρα...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κατ'ρχάς, το overall feeling (=πάτημα, στήσιμο, τιμόνι, αίσθηση, θέση οδήγησης, ζύγισμα) είναι ίδιο σε όλα τα αυτοκίνητα (BMW). Από το δικό μου, μέχρι την Μ3 του Μάνου που ήμουν συνοδηγός, μέχρι την Μ5 του Τheo.
Tι να πω τωρα...μετα θα λες οτι εχω κατι μαζι σου...
To συμπέρασμα το έβγαλαν και οι οδηγοί των Μ3/5...ούτε αυτοί ξέρουν?
Την άλλη φορά, έλα Μέγαρα.
Σπύρο, στο ποστ μου ήταν απάντηση στο προηγούμενό σου.
Εμ... σε αυτό το σημείο πιστεύω πρέπει να παρέμβω, δεν είχα δει το θρεντ στο σύνολό του αυτές τις μέρες. Νίκο, νομίζω παρανόησες κάτι από τη συζήτησή μας τότε στα Μέγαρα. Αυτό που σου είχα πει σε σύγκριση της 120i με την Μ3, είναι πως μπαίνοντας και στα δύο αυτοκίνητα έχεις την αίσθηση πως 'αναμφίβολα είσαι μέσα σε BMW' αφού εργονομικά παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες, ενώ ο τρόπος που κάθεσαι στο αυτοκίνητο και νοιώθεις στο εσωτερικό του είναι πανομοιότυπος, πράγμα λογικό βεβαίως αφού έχουμε ακριβώς τα ίδια καθίσματα. Από κει και πέρα οι ομοιότητες μεταξύ των δύο αυτοκινήτων συνεχίζονται και στον οδηγικό τομέα, με την έννοια πως το οδηγικό στυλ που απαιτεί η 120 είναι παρόμοιο με αυτό που απαιτεί η Μ και σαφώς διαφορετικό από το στυλ που χρειάζεται οποιοδήποτε προσθιοκίνητο, για ευνόητους λόγους.
Από κει και πέρα όμως, υπάρχει χάος. Και μάλιστα σε τομείς που παραθέτεις όπως ας πούμε πάτημα και στήσιμο, το χάος είναι... χαώδες. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Κατ'ρχάς, το overall feeling (=πάτημα, στήσιμο, τιμόνι, αίσθηση, θέση οδήγησης, ζύγισμα) είναι ίδιο σε όλα τα αυτοκίνητα (BMW). Από το δικό μου, μέχρι την Μ3 του Μάνου που ήμουν συνοδηγός, μέχρι την Μ5 του Τheo.
Εμ... σε αυτό το σημείο πιστεύω πρέπει να παρέμβω, δεν είχα δει το θρεντ στο σύνολό του αυτές τις μέρες. Νίκο, νομίζω παρανόησες κάτι από τη συζήτησή μας τότε στα Μέγαρα. Αυτό που σου είχα πει σε σύγκριση της 120i με την Μ3, είναι πως μπαίνοντας και στα δύο αυτοκίνητα έχεις την αίσθηση πως 'αναμφίβολα είσαι μέσα σε BMW' αφού εργονομικά παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες, ενώ ο τρόπος που κάθεσαι στο αυτοκίνητο και νοιώθεις στο εσωτερικό του είναι πανομοιότυπος, πράγμα λογικό βεβαίως αφού έχουμε ακριβώς τα ίδια καθίσματα. Από κει και πέρα οι ομοιότητες μεταξύ των δύο αυτοκινήτων συνεχίζονται και στον οδηγικό τομέα, με την έννοια πως το οδηγικό στυλ που απαιτεί η 120 είναι παρόμοιο με αυτό που απαιτεί η Μ και σαφώς διαφορετικό από το στυλ που χρειάζεται οποιοδήποτε προσθιοκίνητο, για ευνόητους λόγους.
Από κει και πέρα όμως, υπάρχει χάος. Και μάλιστα σε τομείς που παραθέτεις όπως ας πούμε πάτημα και στήσιμο, το χάος είναι... χαώδες. -
Φίλε μου δεν νομίζω πως αν είχα την δυνατότητα θα έπαιρνα s3.Θα έπαιρνα σίγουρα κάποιο αμάξι παραπάνω απ'οτι δικαιούται ένας φοιτητης(πχ ένα golf gt απο vag) αλλά όχι s3.Ισως είναι δύσκολο να το πιστέψεις αλλά οκ...
Το θέμα ΔΕΝ είναι ομως τι αμάξι πήρες.Σορυ δηλαδή αυτό κατάλαβες??Με γειά σου με χαρά σου να πάρεις όποιο αμάξι μπορείς, δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα,και μεταξύ μας καλά έκανες.Αντικειμενικά τώρα ποιος νέος δεν θα ήθελε να βγάλει γούστα με ένα αυτοκίνητο των
40-50Κ?
Ο λόγος για τον οποίο έγραψα είναι καθαρά για την οδική συμπεριφορά σου, οπως την περιγράφεις τουλάχιστον, και για την οποία φαίνεσαι να είσαι μάλλον περήφανος.
Προσωπική μου άποψη είναι πως είσαι Πααααααααρα πολύ ελαστικός με τον εαυτό σου.Ελα μωρέ ενα κλιο σμπαριάλιασα αλλά δεν τρέχει και τίποτα.Με παράτησε η γκόμενα.
Ελα μωρε σε έναν μεθυσμένο έπεσα με 120 χ/ω αλλά τα πλήρωσε η ασφάλεια.
Αλλά εντάξει μωρέ δεν έχω κάνει άλλο σοβαρό ατύχημα.Δηλαδή στα πόσα σοβαρά ατυχήματα θα αρχίσεις να κάνεις αυτοκριτική??
Ειλικρινα δεν έχω ξαναδεί τόσο συνηδειτοποιημένα ΑΝΩΡΙΜΟ οδηγό.
Δεν ξέρω με ποια κριτήρια οι γονείς σου αποφάσισαν να σου πάρουν τέτοιο αυτοκίνητο τη στιγμή που έχεις δώσει τρανταχτά δείγματα πως δεν είσαι σε θέση να οδηγήσεις συνετά.Λοιπόν επειδή το έκανα οφ τοπικ το θέμα θέλω να πω πως δεν είχα τέτοια πρόθεση.Αλλά δεν ειχα ξαναδεί κάτι τέτοιο......
-
αντε να μπαινουμε παλι στο θεμα μας και να επανελθω σε αυτο που ελεγα πριν απο καποιες δημοσιευσεις οτι δλδ μη κοιταμε τις Μ3 και να λεμε οτι εχει καποια σχεση ενα σχετικα 'ταπεινο' μοντελο με τα κορυφαια...και γω καποια φορα μου χα οδηγησει ενα παλιο Α6 καταλαβα οτι ημουν σε audi αλλα μεχρι εκει..
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Φίλε μου δεν νομίζω πως αν είχα την δυνατότητα θα έπαιρνα s3.Θα έπαιρνα σίγουρα κάποιο αμάξι παραπάνω απ'οτι δικαιούται ένας φοιτητης(πχ ένα golf gt απο vag) αλλά όχι s3.Ισως είναι δύσκολο να το πιστέψεις αλλά οκ...
Το θέμα ΔΕΝ είναι ομως τι αμάξι πήρες.Σορυ δηλαδή αυτό κατάλαβες??Με γειά σου με χαρά σου να πάρεις όποιο αμάξι μπορείς, δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα,και μεταξύ μας καλά έκανες.Αντικειμενικά τώρα ποιος νέος δεν θα ήθελε να βγάλει γούστα με ένα αυτοκίνητο των
40-50Κ?
Ο λόγος για τον οποίο έγραψα είναι καθαρά για την οδική συμπεριφορά σου, οπως την περιγράφεις τουλάχιστον, και για την οποία φαίνεσαι να είσαι μάλλον περήφανος.
Προσωπική μου άποψη είναι πως είσαι Πααααααααρα πολύ ελαστικός με τον εαυτό σου.Ελα μωρέ ενα κλιο σμπαριάλιασα αλλά δεν τρέχει και τίποτα.Με παράτησε η γκόμενα.
Ελα μωρε σε έναν μεθυσμένο έπεσα με 120 χ/ω αλλά τα πλήρωσε η ασφάλεια.
Αλλά εντάξει μωρέ δεν έχω κάνει άλλο σοβαρό ατύχημα.Δηλαδή στα πόσα σοβαρά ατυχήματα θα αρχίσεις να κάνεις αυτοκριτική??
Ειλικρινα δεν έχω ξαναδεί τόσο συνηδειτοποιημένα ΑΝΩΡΙΜΟ οδηγό.
Δεν ξέρω με ποια κριτήρια οι γονείς σου αποφάσισαν να σου πάρουν τέτοιο αυτοκίνητο τη στιγμή που έχεις δώσει τρανταχτά δείγματα πως δεν είσαι σε θέση να οδηγήσεις συνετά.Λοιπόν επειδή το έκανα οφ τοπικ το θέμα θέλω να πω πως δεν είχα τέτοια πρόθεση.Αλλά δεν ειχα ξαναδεί κάτι τέτοιο......
δεν εχω χτυπησει ποτε κανεναν και ειδικα με πεζους και μηχανες ειμαι τραγικα προσεχτικος...κοιτω καθρεφτες βγαζω φλας ΠΑΝΤΑ και οτι κανω το κανω κυριως σε αδειους δρομους...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αντε να μπαινουμε παλι στο θεμα μας και να επανελθω σε αυτο που ελεγα πριν απο καποιες δημοσιευσεις οτι δλδ μη κοιταμε τις Μ3 και να λεμε οτι εχει καποια σχεση ενα σχετικα 'ταπεινο' μοντελο με τα κορυφαια...και γω καποια φορα μου χα οδηγησει ενα παλιο Α6 καταλαβα οτι ημουν σε audi αλλα μεχρι εκει..Το θέμα μας είναι βασικά γιατί να προτιμήσει το Golf από την 120 και το ανάποδο. Νομίζω οτι κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει οτι η 120 δεν έχει καμιά σχέση με την M3 ούτε με την 130 ούτε με την 135 κλπ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
αντε να μπαινουμε παλι στο θεμα μας και να επανελθω σε αυτο που ελεγα πριν απο καποιες δημοσιευσεις οτι δλδ μη κοιταμε τις Μ3 και να λεμε οτι εχει καποια σχεση ενα σχετικα 'ταπεινο' μοντελο με τα κορυφαια...και γω καποια φορα μου χα οδηγησει ενα παλιο Α6 καταλαβα οτι ημουν σε audi αλλα μεχρι εκει..
Το θέμα μας είναι βασικά γιατί να προτιμήσει το Golf από την 120 και το ανάποδο. Νομίζω οτι κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει οτι η 120 δεν έχει καμιά σχέση με την M3 ούτε με την 130 ούτε με την 135 κλπ.
αυτο ειναι απαντηση σε κατι που χε πει ο νικος 120 για την αισθηση της 120...δε σημαινει πως με 120 παιρνεις μια μικρη Μ3...
-
Ναι το έγραψε και ένας ιδιοκτήτης Μ3 έχει γίνει πλέον σαφές.
-
Από κει και πέρα όμως, υπάρχει χάος. Και μάλιστα σε τομείς που παραθέτεις όπως ας πούμε πάτημα και στήσιμο, το χάος είναι... χαώδες.OK gotcha!
-
Από κει και πέρα όμως, υπάρχει χάος. Και μάλιστα σε τομείς που παραθέτεις όπως ας πούμε πάτημα και στήσιμο, το χάος είναι... χαώδες.μη γκρεμιζεις τα ονειρα του παιδιου ρε!
-
Δεδομένου ότι το τόπικ έχει βιασθεί κατά -και- παρά φύσιν προ πολλού, θα μου επιτρέψετε κι εμένα να αυνανισθώ εδώ, χάριν παιδιάς. Είναι εξ άλλου γνωστό το πάθος μου για τα σοφτ πορνογραφικά κείμενα των 70s (κυρίως 'προγράμματα' και 'προσεχώς' πορνοταινιών) που έχουν χαράξει για πάντα την τρυφερή (τότε) ψυχή μου
Λοιπόν, το παιδί να περιμένει την νέα Λάντσια Δέλτα. Θα είναι σπορτίβ και εκλεπτυσμένη Θα μαρτυρά έναν νέο ευαίσθητο... Θα σκορπά ένα ρίγος, μίαν συγκίνησι*
Αν πάλι θέλει κάτι πιο κλασικό και ζωώδες, ας πάρει την αξεπέραστη 147
Είναι κάτι που κάθε κορίτσι θα ήθελε να αποχτήση**Αν ο νέος είναι καλής οικογενείας και επαρκούς εγκυκλίας μορφώσεως, ας πάρει
την Μπρέρα
σε Σουπερλετζέρα (που θα πάει, θα βγει - σημαντικότερη είναι η ομοιοκαταληξία)- Γ' κλίση
** Υποτακτική (Αορίστου)
Να διευκρινίσω ότι η αρχαιοπρεπής γραμματική είναι ουσιώδες συστατικό των ντροπαλών πορνογραφικών κειμένων των 70s.
- Γ' κλίση
-
Ωχ όλα τα 'χαμε να πλακώσουν οι αλφίστι μας έλειπε...
-
Έτοιμο είναι να πέσει...
-
edit [Krusenstern]
Είπαμε, να μην μεταφερθεί εδώ η κουβέντα από το θέμα που κλειδώθηκε. -
Τα προσωπικά σας με π.μ. παίδες. Δεν νομίζω ότι έχουν ιδιαίτερη σχέση με το θέμα.
Ας προσπαθήσουμε να μείνουμε στο θέμα (δύσκολο πλέον). Τα off-topic θα σβήνονται πάραυτα και αν συνεχιστεί αυτό θα πέσει λουκέτο.
[mod drdino]
-
Καταλαβαίνω τους Mods ότι θέλουν να κρατήσουν κάποιο επίπεδο στο forum γι' αυτό και εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μείνουμε on topic.
Τουλάχιστον η αγάπη για την αυτοκίνηση είναι κοινή σε όλους μας.
τι να αγορασω? bmw 1 ή golf gti