-
Ο χρήστης Σ.Λευκαδίτης έγραψε:
(ίδιο μίκρα κ12 kit-car βγήκε δευτερο στον Καραντάνα, με οδηγό τον Αργυρίου, οπότε μάλλον τα εργαλεία είναι πυροβόλα)
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ...EVER.. ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...
-
Τα Κ12 Micra, αν είναι 'καπίσια', είναι τυπικά Α/5 kit car επειδή φοράνε το χταπόδι (δεν επιτρέπεται χταπόδι στην κανονική ομάδα Α).
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
(ίδιο μίκρα κ12 kit-car βγήκε δευτερο στον Καραντάνα, με οδηγό τον Αργυρίου, οπότε μάλλον τα εργαλεία είναι πυροβόλα)
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ...EVER.. ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...
Άμα γνώριζες την σχέση του Σάββα με τον Γιάννη και τον Αργυρίου,θα καταλάβαινες αμέσως ότι πρόκειται περί πειράγματος!
Αμέσως ,σου δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις την καλίτερη δυνατή έκφραση.....
Κρίμα. -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
tha ithela kai go na akousw apopseis apo atoma pou itan se kontra me ton el-em? gia kathe thema eixan kati na poun na kontraristoun mazi tou ......tora ti? mougka? den egine tipota?
εγώ πάντως που είχα κόντρα στο παρελθόν δεν θα ήθελα να πάρω θέση μόνο και μόνο γιατί είχα κόντρα χωρίς να ξέρω τα γεγονότα και κατά δεύτερον δεν θα έγραφα ποτέ για κάποιον που είναι στο νοσοκομείο και δεν μπορεί να απαντήσει, το θεωρώ ανέντιμο.
file DAN otan leo na poun kati.... vasika ena kali anarwsi gia arxi ....kai ston kairo tous ta ipoloipa ..... alla den ... kai oxi epeidi einai to sigkekrimeno pliroma .....gia opoiodipote eixe sovaro atixima.....kai den dexotan kepoio minima kalis anarosis apo antropous tou 'romantikou' aytou xorou , tha mou fenotan asximo..... kai den leo gia eyxes mesa sto forum ....edo einai gia provoli to 90% ..... diakritika .....katalavaineis ti ennow...
-
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
tha ithela kai go na akousw apopseis apo atoma pou itan se kontra me ton el-em? gia kathe thema eixan kati na poun na kontraristoun mazi tou ......tora ti? mougka? den egine tipota?
εγώ πάντως που είχα κόντρα στο παρελθόν δεν θα ήθελα να πάρω θέση μόνο και μόνο γιατί είχα κόντρα χωρίς να ξέρω τα γεγονότα και κατά δεύτερον δεν θα έγραφα ποτέ για κάποιον που είναι στο νοσοκομείο και δεν μπορεί να απαντήσει, το θεωρώ ανέντιμο.
file DAN otan leo na poun kati.... vasika ena kali anarwsi gia arxi ....kai ston kairo tous ta ipoloipa ..... alla den ... kai oxi epeidi einai to sigkekrimeno pliroma .....gia opoiodipote eixe sovaro atixima.....kai den dexotan kepoio minima kalis anarosis apo antropous tou 'romantikou' aytou xorou , tha mou fenotan asximo..... kai den leo gia eyxes mesa sto forum ....edo einai gia provoli to 90% ..... diakritika .....katalavaineis ti ennow...
Φιλε μη γραφεις αν μπορείς με greeklish γιατί βγάζουμε τα ματια μας για να τα διαβάσουμε.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τα Κ12 Micra, αν είναι 'καπίσια', είναι τυπικά Α/5 kit car επειδή φοράνε το χταπόδι (δεν επιτρέπεται χταπόδι στην κανονική ομάδα Α). -
Νίκο και το δικό σου φοράει χταπόδι (αν το ξέχασες). Εμείς όμως στην Πάτρα δεν είχαμε χέρια.....μήπως περισέυει κανένα ζευγάρι ρε παιδιά?
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ...EVER.. ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...Εχεις απόλυτο δίκιο.........αυτά που ΓΡΑΦΕΙΣ ειναι Μ@Λ@ΚΙΕΣ. Και οταν οι αλλοι κανουν πλάκα να μην πετάγεσαι σαν τσ@υτσ@ύ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τα Κ12 Micra, αν είναι 'καπίσια', είναι τυπικά Α/5 kit car επειδή φοράνε το χταπόδι (δεν επιτρέπεται χταπόδι στην κανονική ομάδα Α).Ρε συ Νάσο...........σιγά το τριμπούρδελο που με χταποδι μονον από 100ps πάει στά 95
Νά χαρώ εγώ homologation πού το κανει και kit car.
-
Ο χρήστης Sakis.afd. έγραψε:
Τα Κ12 Micra, αν είναι 'καπίσια', είναι τυπικά Α/5 kit car επειδή φοράνε το χταπόδι (δεν επιτρέπεται χταπόδι στην κανονική ομάδα Α).
Ρε συ Νάσο...........σιγά το τριμπούρδελο που με χταποδι μονον από 100ps πάει στά 95
Το έχεις κάνει βόλτα και το λές έτσι;
-
Ο χρήστης Sakis.afd. έγραψε:
Ρε συ Νάσο...........σιγά το τριμπούρδελο που με χταποδι μονον από 100ps πάει στά 95
Δε φταίει η homologation αλλά οι κανονισμοί της ομάδας Α που λένε 'μόνο σε kit car επιτρέπεται η αλλαγή της πολλαπλής εξαγωγής'.
Επί της ουσίας βέβαια δεν έχει καμία διαφορά διότι και στην Α/5 βαθμολογείται και έτσι και αλλιώς είναι βαρύτερο από τα 920 κιλά του ελάχιστου βάρους των A/5 kit car.
Τώρα αν είναι 100 ή 95 άλογα, δεν το ξέρω
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Το έχεις κάνει βόλτα και το λές έτσι;Tυχαινει να δουλευουμε μαζι με τον Αργυρίου.............κατι θα ξέρω...
-
Ρε παιδια ηρεμία!!!! Δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα να έχουμε WRC ή EVO. Αυτό μπορούμε να έχουμε και κάνουμε τους αγώνες που μπορούμε, μόνο για την κ@υλ@ μας.
-
Οδήγησε το πρώτα και μετά μίλα!
Μπορεί δύναμη να μην έχει αλλά στο κράτημα τύφλα να έχουν τα γαλλικά.
Καλό θα ηταν να μην βιάζεσαι να μιλήσεις λοιπόν!
Ότι λες να το έχεις δοκιμάσει μόνος σου!
Και μην πεταχτείτε μερικοί να μου πείτε ότι έχει πάτωμα Clio γιατί το ξέρω!
Ποιος Αργυρίου;
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Το πλήρωμα γενικότερα είναι καλά και συζητάνε για ποιους αγωνες θα κάνουν του χρόνου...μπρός στα κάλη τι είναι ο
Σίγουρα το χωμάτινο πρωτάθλημα!...μακάρι και άσφαλτο.
Αυτά για όσους βιάστηκαν να πουν ότι ίσως δεν ξανατρέξουν.ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΚΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΑΓΟΝΙΑ ΜΗΠΟΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ...
ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΡΗ-ΛΩΡΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΔΡΑΣΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΤΗΡΧΟΥΣ ΗΛΙΑΔΗ ΑΡΙ ΙΑΒΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΙΡΚΟ ΜΟΝΟ ΛΙΠΗΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΣΤΡΟ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΙΘΕΝΤΩΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΟΣΕ Ο ΛΟΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΑ 4 ΠΛΗΡΟΜΑΤΑ.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΦΥΛΑΓΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΘΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ... -
Στον Σωτήρχο δεν πρόλαβε να βγάλει SOS!
Του εκανε σημα να πάει πιο αργά.
Αυτά είναι λόγια του Λώρη.
-
AΡΗ-ΛΩΡΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΑΗΔΙΑΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΓΩ.ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ. -
Στον Σωτήρχο δεν πρόλαβε να βγάλει SOS!
Του εκανε σημα να πάει πιο αργά.
Αυτά είναι λόγια του Λώρη.
γιατι αφου ηθελε βοηθεια?γιατι δε του εκανε νοημα να σταματησει?
ας μου απαντησει καποιος με απλη κοινη λογικη.....
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ
-
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ.
Ό,τι είχε βγει από το αυτοκίνητο λέμε.
-
[b]ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ.[/b] :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Ό,τι είχε βγει από το αυτοκίνητο λέμε. :rtfm:
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΠΡΟΛΑΒΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.....ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙς?
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ (Στον Σωτήρχο δεν πρόλαβε να βγάλει SOS!Του εκανε σημα να πάει πιο αργά.
Αυτά είναι λόγια του Λώρη)ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ VLACHOS) ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΣΟΣ,ΕΚΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΦΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ??
ΟΠΩς ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ....ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΛΟΡΔΟΣ ΛΩΡΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ Κ ΚΑΛΑ
Παλαδιο [διάσπαση]