-
Aς μην σταυρωσουμε κανενα κυριοι πριν:
α) τους δωσουμε το δικαιωμα να απολογηθουν
και β) να ερθουμε στην θεση τους .ναι.... μπορει να μην διαβασαν τους κανονισμους,να μην ξερουν τι θα κανουν στην δυσκολη,να τα εχασαν ,να εκριναν οτι ειναι καλυτερα να πανε στον τερματισμο και πολλα αλλα που δεν μας περνανε απο το μυαλο γιατι δεν ειμαστε εκει εκεινη την στιγμη......
αλλα προς θεου.....
ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!!!!
οπως εμας της οργανωσης,(πλοηγος ημουν) μας κοπηκαν τα ποδια οταν ακουσαμε απο τα vhf το συμβαν, ετσι και στους αγωνιζόμενους, και χειροτερα,τους κοπηκε η ανασα....
ανα πασα στιγμη ξερουν οτι μπορουν να βρεθουν στην ιδια θεση
μην τα κανουμε ολα ισωμα!!!!!
Περαστικα και σιδερενιοι να ειναι ο Λωρης και ο Αρης .......και ολα τα αλλα......!!!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
περαστικα στον Αρη και στον Λωρη''περαστικα'' και στους ''αλλους''
στα του αγωνα ειδα 3 ειδικες και ηταν πολυ εντυπωσιακα τα περασματα του Ζαχου με το ΜG και του Σωτηρχου
θα μπορουσε να ηταν και απο Ιταλικο πρωταθλημα με κορυφαιους συνδιασμους+100 αλλα και ο Μουστακας εκανε παρα πολυ καλους χρονους και ωραιο περασμα!!το περασμα ομως του Ζαχου στο 2ο Αγ.Κων/νο ηταν εκπληκτικο,μπραβο στα παιδια!!!κριμα που εμεινε ο Τακης θα ειχαμε γερη κοντρα μεχρι το τελος!
-
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΩΡΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΟ SOS
-
Πραγματι, περαστικα και γρηγορα στο πληρωμα και μεγαλο κριμα για τους υπολοιπους που δεν σταματησαν. Για το Σωτηρχο ειδικα, ειχα την εντυπωση οτι διεθετε περισσοτερο ηθος και ευγενεια.
Για τον αγωνα ειδικοτερα, συγχαρητηρια στα πληρωματα που τερματισαν. Πολυ καλες εμφανισεις απο τους Νικο Ζαχο και Κωνσταντινα Μακρη!
Οσο για αυτους που δεν τερματισαν λογω κακιας στιγμης, μεταξυ των οποιων και καποιοι γνωστοι, δεν πειραζει, και του χρονου θα εχουμε αγωνες!
-
Ο χρήστης galiandra έγραψε:
Θα μού εξηγήση κάποιος και εμένα γιατί ο Σωτήρχος δέν τιμωρήθηκεΕίδαν λεει τo in car πλάνο του Σωτήρχου και την στηγμή της διελευσής τους έβγαινε ο Λώρης από τα συντρήμια χωρίς ακόμη να κρατάει το SOS.
Ενα ολόκληρο λεπτό είχε περάση.......δέν τους έκοψε οτι υπάρχει πρόβλημα......γιά να βγαίνει τότε
Αν δεν έδειξε κανείς στον Σωτήρχο SOS, γιατί να σταματήσει?
Σε κάθε αγώνα ράλλυ μπορεί κάποιος να δει και 5 και 6 και 10 στουκαρισμένα, τουμπαρισμένα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο αυτοκίνητα. Θα πρέπει να σταματάει στο καθένα από αυτά?
Ή θα κάθεται να υπολογίσει, την ώρα που οδηγάει οριακά οτι 'πέρασαν πριν ένα λεπτό, είναι αφύσικο να βγήκε τώρα κτλ-κτλ'? Σου φαίνεται λογικό αυτό, ε?
Ιδιαίτερα αν είδε τον Λώρη να βγαίνει, ποιος ο λόγος να ανησυχήσει, από τη στιγμή που δεν του έγινε φανερό οτι υπάρχει πρόβλημα? -
Ο Σωτήρχος λόγω και της ιδιαίτερης σχέσης του με Βωβό Ελ Εμ, αυτός έστησε το Πούντο, αν έβλεπε SOS θα σταμάταγε. Μην τα κάνουμε ίσιωμα όλα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα μού εξηγήση κάποιος και εμένα γιατί ο Σωτήρχος δέν τιμωρήθηκε
Είδαν λεει τo in car πλάνο του Σωτήρχου και την στηγμή της διελευσής τους έβγαινε ο Λώρης από τα συντρήμια χωρίς ακόμη να κρατάει το SOS.
Ενα ολόκληρο λεπτό είχε περάση.......δέν τους έκοψε οτι υπάρχει πρόβλημα......γιά να βγαίνει τότε
Αν δεν έδειξε κανείς στον Σωτήρχο SOS, γιατί να σταματήσει?
Σε κάθε αγώνα ράλλυ μπορεί κάποιος να δει και 5 και 6 και 10 στουκαρισμένα, τουμπαρισμένα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο αυτοκίνητα. Θα πρέπει να σταματάει στο καθένα από αυτά?
Ή θα κάθεται να υπολογίσει, την ώρα που οδηγάει οριακά οτι 'πέρασαν πριν ένα λεπτό, είναι αφύσικο να βγήκε τώρα κτλ-κτλ'? Σου φαίνεται λογικό αυτό, ε?
Ιδιαίτερα αν είδε τον Λώρη να βγαίνει, ποιος ο λόγος να ανησυχήσει, από τη στιγμή που δεν του έγινε φανερό οτι υπάρχει πρόβλημα?Πολύ σωστά!
Και για όσους δεν ξέρουν, ο Κ. ΕΛ-ΕΜ με το Λευτέρη είναι φίλοι!
Αλλά ακόμα και αν δεν ηταν ο Λευτέρης είναι δείγμα καλού παιδιού και δεν υπήρχε περίπτωση να μην σταματήσει.
Επίσης πολύ καλο παιδί είναι και ο Ζακχαίος!
Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε.
3 συνοδηγοί δεν είχαν την ένδειξη ΟΚ η SOS μαζί τους παρά το μόνο που έκαναν ηταν να προσπαθούν να κάνουν νόημα σε πια μεριά του δρόμου ηταν το αμάξι τους.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συνοδηγούς, πραγματικά πολύ δύσκολο!
Εύχομαι περαστικά στον Κ.Λώρη.
-
όλοι καλοί είμαστε...στην φυλακή είναι οι κακοί!
πραγματικά πολύ λυπηρό γεγονός ... ισοπεδώνουμε τα πάντα μπροστα σε ένα γαμημένο χρονόμετρο...
-
Πραγματικά λυπάμαι για τους συναθλητές μου γιατί δεν έβγαλε μόνο σε 2 αυτοκίνητα SOS!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
ναι.... μπορει να μην διαβασαν τους κανονισμους,να μην ξερουν τι θα κανουν στην δυσκολη,να τα εχασαν ,να εκριναν οτι ειναι καλυτερα να πανε στον τερματισμο και πολλα αλλα που δεν μας περνανε απο το μυαλο γιατι δεν ειμαστε εκει εκεινη την στιγμη......
αλλα προς θεου.....ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!!!!
**ανα πασα στιγμη ξερουν οτι μπορουν να βρεθουν στην ιδια θεση ****μην τα κανουμε ολα ισωμα!!!!!**Περαστικα και σιδερενιοι να ειναι ο Λωρης και ο Αρης .......και ολα τα αλλα......!!!
Aγαπητέ Μιχάλη,υποθέτω ότι εύχεσαι να μην είναι έλλειψη ανθρωπιάς....
Θα δεχθώ την άγνοια των κανόνων...
Δηλαδή χρειάζεται επεξηγηματικός κανόνας,ώστε να σου επιβάλλει την ανακοπή ρυθμού και τον απλό έλεγχο 'αν είναι καλά' οι συναθλητές που βγάζουν SOS και έχουν έξοδο,ή έστω την ενημέρωση του επομένου κριτή?
Δεν είναι αυτονόητο?
Mήπως το SOS βγήκε από το πλήρωμα γιατί δεν είχε γρύλο να αλλάξει λάστιχο?
Μήπως θα τους τιμωρούσε ο εργοδότης που δεν έχουν,αν σταματούσαν ή μήπως δεν θα ξαναέβλεπαν το μπάκετ της επαγγελματικής ομάδας που δεν ανήκαν?Το μόνο που είναι κατανοητό,αλλά σίγουρα τους βάζει υπό εξέταση καταλληλοτητος συμμετοχής σε αγώνες,είναι η πιθανότητα να 'τα έχασαν'...
Kατά τα λοιπά,εξωραίζουμε τα πράγματα,αγαπητέ...
Φιλικά,και χωρίς διάθεση αωτιπαράθεσης..
-
Τα τηλεπαράθυρα, λοιπόν, είναι η χαρά του μαϊντανού (ως φυτό που είναι, άλλωστε, σε παράθυρα και παρτέρια τον βρίσκεις!) Σε αυτά εμφανίζονται οι γνωστοί έλληνες πανεπιστήμονες που έχουν άποψη για όλα και την τεκμηριώνουν πάντα με ουρλιαχτά και υστερίες. Άλλωστε, όταν έχεις άλλα τρία παράθυρα γύρω σου, πρέπει να φωνάξεις για να ακουστείς! Σε οποιοδήποτε θέμα, από τις πανελλήνιες μέχρι τον πόλεμο στο Ιράκ, πρέπει να φιλοξενείται και ο ανάλογος μαϊντανός. Δεν χρειάζεται να έχει ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο θέμα, ούτως ή άλλως δεν τον ακούει και κανένας... Η θέση να είναι γεμάτη και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε! Ξεχασμένοι παρουσιαστές, αποτυχημένοι τραγουδιστές, ανισόρροποι δικηγόροι, κάθε άσχετος και τελειωμένος κάνει ουρά για να βγει σε κάνα παραθυράκι, μπας και θυμηθούμε τη φάτσα του... *
ΠΗΓΗ: http://peslac.pblogs.gr/tags/parathyra-gr.html
- ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΑ , ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΑ!!!
-
Περαστικά στον Άρη και Λώρη.
Εύχομαι το περαστικό αυτό να μην είναι αιτιά για να σταματήσει το πλήρωμα τους αγώνες.Σωστή η απόφαση για τον αποκλεισμό των πληρωμάτων που αγνόησαν το σταυρό για την παροχή βοήθειας στους τραυματιές αλλά θα ήθελα να ρωτήσω πόσα πληρώματα τιμωρήθηκαν όταν δεν σταμάτησαν να δώσουν βοήθεια στους Κολιοπάνο-Χασιώτη σε κείνο το ατύχημα που ο πρώτος έχασε την ζωή του και ο δεύτερος τραυματίστηκε σοβαρα΄στο σώμα και την ψυχή του για όλη την υπόλοιπη ζωή του;
Θυμίζω ότι το 'άτυχο' πλήρωμα ήταν το νούμερο 35 και ο πρώτος οδηγός που σταμάτησε ήταν αν δεν κάνω λάθος το νούμερο 65 ο Χρήστος Πλάτης και συγνώμη που δεν θυμάμαι τον συνοδηγό του.
Αν θυμάται κανένας τις τιμωρίες για τα πληρώματα που μεσολάβησαν μεταξύ του 35 και του 65 να μου το θυμίσει παρακάλω!
Επίσης συγχαρητήρια στους Κύρκο-Σταυρόπουλο για την νίκη τους.Αν προσθέσεις και την νίκη του Βασίλη Κύρκου στην Ριτσώνα έχουμε την ανανέωση των Ελληνικών αγώνων από έμψυχο υλικό μπροστά στα μάτια μας.Γίνονται σίγουρα βήματα.Αλλά κατά πίσω!
Αλλά τι φταίνε αυτοί αν οι άλλοι δεν μπορούν; -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Aγαπητέ Μιχάλη,υποθέτω ότι εύχεσαι να μην είναι έλλειψη ανθρωπιάς....
..Λες να βιαστηκα αγαπητε φιλε????
Μπορει....δεν θελω να το πιστεψω ομως!!!!!!
Ας το επαναδιατυπωσω λοιπον....
'Ευχομαι να μην γνωριζαν τι ποιουσαν εκεινη τη στιγμη'
-
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΙΑΣΤΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΥΣΕΙ.
ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΛΕΣΧΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ,ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝ¨ΑΘΛΗΤΩΝ¨ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΜΙΛΛΑ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ! ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΑN?
NA ΕΥΧΗΘΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΩΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΩΡΗ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι! (Ο ΛΩΡΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ)
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΛΛΕΙΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ RALLY.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΑΡΗ ΛΩΡΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΜΠΑΚΕΤ.
-
Αίσχος...ντροπή τους για τα ονόματα που κουβαλανε οφειλαν να ξερουν τους κανονισμους. κ.Καιτατζη τοσα χρόνια στους αγώνες δεν τους ξέρετε?
κ.κ. Ιαβερη - Κυρκο να ρωτήσετε τους παλαιότερους που φέρουν και τιμούν τα ονόματά σας. Δεν έχουν δικαιολογία...και χωρίς SOS έπρεπε να σταματήσουν με το SOS καταντάει έγκλημα, μπορεί τα πρώτα λεπτα να ήταν κρίσιμα. Οπως πολυ ευστοχα έγραψε κάποιος περαστικά σε όλους τραυματίες στο σώμα και το μυαλό! -
Εύχομαι γρήγορη ανάρωση στα παιδιά και επιστροφή στους αγώνες.
Επίσης θα ήθελα και εγώ να τονίσω την ελλειπή ενημέρωση για το θλιβερό συμβάν από την πλευρά του rally.gr -
Τα περαστικά στο πλήρωμα Άρη - Λώρη.
-
Ο χρήστης yiannisGR έγραψε:
Εύχομαι γρήγορη ανάρωση στα παιδιά και επιστροφή στους αγώνες.
Επίσης θα ήθελα και εγώ να τονίσω την ελλειπή ενημέρωση για το θλιβερό συμβάν από την πλευρά του rally.grΓιαννη
Υπαρχουν καμμια φορα λογοι που υπαγορευουν την οσο γινεται πιο διακριτικη ενημερωση. Και συμφωνα με τους οποιους, ειναι πιο σημαντικο να μην δημιουργηθει πανικος σε καποιους,απο το να πληροφορηθουμε εμεις εγκαιρα (εστω κι αν το θελουμε απο αγνο ενδιαφερον).
Μην ξεχνας οτι ο Αρης κι ο Λωρης εχουν οικογενεια...
Αρα το Rally gr δουλεψε σωστα. -
εχετε μετρησει ποσο μικρο ειναι το sos????? καταργησανε το σταυρο που φαινοτανε καλυτερα.....σιγα μη το ειδανε.......
τοσες εξοδους που εχει το πληρωμα ολοι υποθεσανε οπως και o Σωτηρχος οτι ειναι καλα ....αυτος δηλαδη αν ειχε βγαλει το sos τοτε ο Λωρης θα σταματουσε ?θα το εβλεπε?μονο αυτος?ολοι τους ειναι ανθρωποι και ολων σας το μυαλο παει αμεσως στο να κατηγορησετε.....
το θεμα ειναι να γινει καλα το πληρωμα και οχι ποιοι θα πανε πειθαρχικο....
και γιατι δε λετε και το αλλο?οτι ο κυριος -
συγνωμη,,,συνεχιζω Βωβος -Λωρης δε θα εστελναν ποτε πειθαρχεικο τον Σωτηρχο?
Παλαδιο [διάσπαση]