-
Δε διαφωνώ καθόλου, απλώς είναι απολύτως λογικό κάτι τέτοιο!
Τηρουμένων των αναλογιών, ο Τάκης κάνει μια χαρά τη δουλειά του.
-
Μιά χαρά είναι ο Τάκης, κι εγώ δεν έχω παράπονο.
-
Έχει και αλλού πρόβλημα ο άλφα ή μόνο εδώ πάνω;
έχει χαθεί η εικόνα (και ο ήχος) -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
έχει χαθεί η εικόνα (και ο ήχος)Εδώ παίζει μια χαρά! (Κρήτη είναι το εδώ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
έχει χαθεί η εικόνα (και ο ήχος)Εδώ παίζει μια χαρά! (Κρήτη είναι το εδώ
το δικό μου εδώ είναι αλεξ/πολη
έφτιαξε τώραedit: ξαναχάλασε
-
Κι εγώ (Ρόδος) μια χαρά βλέπω και ακούω
-
Σήμερα η μετάδοση ήταν πολύ καλή. Η παρουσία του καλεσμένου που γνωρίζει από αγώνες έδωσε τη δυνατότητα στον Α σε μία πολύ καλή παρουσία και στο γέμισμα των κενών τη στιγμή που λογικό είναι τα μονοθέσια απλά γυρίζουν γύρω γύρω στην πίστα.
Τώρα θα με βρίσουν οι κυρίες του Φόρουμ αλλά.... Εκτός και να καλέσουν τη Φαμπιάτου (λέμε τώρα) ή την Danica (εδώ ονειρευόμαστε) ο χώρος μετάδοσης αγώνων Φ1 είναι κάτι σαν το Άγιο Όρος. Χώρος μόνον για ΑΝΔΡΕΣ!!!!
-
Ενα πραγμα δε μου αρεσε παντως: οτι αναφερθηκε για το j-damper απο τον καλεσμενο ηταν παρμενο απο αρθρο του Autosport. Σαφως και ειναι καλο που το μετεφερε γιατι ελαχιστοι απο το κοινο του Α ειναι σε θεση ή εχουν την ορεξη κλπ να διαβαζουν ξενο τυπο αλλα ακομη καλυτερο θα ηταν να εδινε το credit στην πηγη.
-
swsto ayto Kyrie Christo alla pali polles diafhmiseis kai opote o Xalkiopoylos elege kati swsto (px sto skhniko trouli me kova) o poyrnarakis elege ta dika toy kai zhtokraygaze poy den perase h McLaren...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σαφως και ειναι καλο που το μετεφερε γιατι ελαχιστοι απο το κοινο του Α ειναι σε θεση ή εχουν την ορεξη κλπ να διαβαζουν ξενο τυπο αλλα ακομη καλυτερο θα ηταν να εδινε το credit στην πηγη.καθείς με το κόλλημα του
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
swsto ayto Kyrie Christo alla pali polles diafhmiseis kai opote o Xalkiopoylos elege kati swsto (px sto skhniko trouli me kova) o poyrnarakis elege ta dika toy kai zhtokraygaze poy den perase h McLaren...Σε σχέση με προηγούμενες μεταδόσεις όμως ήταν καλύτερο. Όπως τους βρίζουμε έτσι πρέπει και να τους επικροτούμε ΙΜΗΟ.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σαφως και ειναι καλο που το μετεφερε γιατι ελαχιστοι απο το κοινο του Α ειναι σε θεση ή εχουν την ορεξη κλπ να διαβαζουν ξενο τυπο αλλα ακομη καλυτερο θα ηταν να εδινε το credit στην πηγη.
καθείς με το κόλλημα του
Νομιζω οτι ειναι αρκετα βασικο θεμα σεβασμου
-
Εγώ πάλι νομίζω πως δεν τίθεται θέμα μη σεβασμού! Ηθελε απλώς να δωσει την πληροφορία, δεν νομίζω να προσπάθησε να πει πως ήταν δική του πληροφρία. Ο άνθρωπος είπε 30 πράγματα αντίστοιχου τυπου, τα οποία (προφανέστατα) όλα κάπου έχει διαβάσει, το να κολλάει την πηγή σε ότι λέει δεν προσθέτει κάτι (εκτός από την ικανοποίηση στα αυτάκια σου) στο κοινό που βλέπει την f1 στον άλφα (μιλάω για την πλειοψηφία) .
Δεν υποστηρίζω ότι καλά έκανε, αλλά δεν το θεωρώ άξιο σχολιασμού. Μένω περισσότερο στην προσπάθεια να πει κατι περισσότερο χρήσιμο απο τις αηδιούλες σχόλια που λέει ο Πουρναράκης.. Τέλος πάντων.. εμείς πλέον το ξέρουμε αφού μας ενημέρωσες εσυ, οπότε η τάξη εχει αποκατασταθεί!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ενα πραγμα δε μου αρεσε παντως: οτι αναφερθηκε για το j-damper απο τον καλεσμενο ηταν παρμενο απο αρθρο του Autosport. Σαφως και ειναι καλο που το μετεφερε γιατι ελαχιστοι απο το κοινο του Α ειναι σε θεση ή εχουν την ορεξη κλπ να διαβαζουν ξενο τυπο αλλα ακομη καλυτερο θα ηταν να εδινε το credit στην πηγη.Ας μην είμαστε υπερβολικοί, δεν είναι ανάγκη να αναφέρουμε την πηγή σε ό,τι έχουμε διαβάσει...
_
-
Σε οτι εχουμε διαβασει σαφως οχι. Ομως το συγκεκριμενο αρθρο περιεχει φοβερα ενδιαφερουσα πληροφορια που πρωτη φορα γραφτηκε γενικως. Για μενα (και οχι μονο αφου ο ΤΠ το κανει παντα) οταν πχ ο Τζιορτζιο Πιολα βγαζει μεσα απο τα σκιτσακια του ή ο Δημητρης Παπαδοπουλος απο τις πληροφοριες του αποκλειστικα θεματα, παιρνουν δικαια το αναλογο credit. Ειναι θεμα σεβασμου σε καποιον που εκανε δουλεια που ξεχωριζει, το ιδιο λοιπον κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να γινει και απο τον καλεσμενο στη συγκεκριμενη περιπτωση. Τωρα αν Ηλεκτρα θεωρεις οτι τειθεται θεμα ικανοποιησης των αυτιων μου (ή οτιδηποτε), δεν εχω κατι περισσοτερο να σου πω περα απο το οτι ερμηνευεις τα πραγματα με λαθος τροπο. Και αυτο ειναι μια αρκετα ευγενικη διατυπωση.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Τεσπα ...για δωσε καμοια πλεροφορια για τον ελληνα που μας λες ...Katafera kai brhka merika in car plana toy Costa. To sygkekrimeno einai to mikrotero se diarkeia afoy o agwnas diakophke kai do8hke deythterh ekkinhsh. O odhgos poy exei thn poleposition antimetwpizei problhma kai den ksekinaei.... Pisw toy o Costas (3os sto grid) prospa8ei na ton apofygei...... H xaraksh poy xrhshmopoih8hke se ayton ton agwna htan h mikrh poy legetai Club Circuit. Enjoy....
http://www.youtube.com/watch?v=wfUG2dSlIhQ' target='_blank
PS. An diabazei o k. Poyrnarakhs kai endiaferetai gia thn prospa8eia mas poy ginetai ta teleytaia 3 xronia edw sto Dubai, parakalw na epikoinwnisei mazi moy ka8ws exw polla plana kai photo se dvd pleon apo to prwta8lhma toy 2007/2008. Twra eimaste se periodo proetoimasieas kai dokimwn gia thn nea seasson 2008/2009 poy ksekinaei ton Oktwbrio.
-
Έξυπνα κινείται ο Κώστας στην πίστα...
-
Opws sxoliase kai enas filos xronia stoys agwnes.... Ekmetaleyetai oles tis trypes poy briskei.
-
το Γκολφάκι της φωτό στην υπογραφή είναι στο βίντεο ενάντια στα θηρία-Πόρσε;
τρελό ρισπέκτ στον φίλο.
-
Oxi. einai to Leon Supercopa poy eixa dipla sto golfaki alla mallon exei pesei kai den to emfanizei.....
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008