-
Ρε παιδια ! Χωρις Σειτανιδη δε γινεται μεταδοση. Ειναι φοβερος σχολιαστης και ο Πουρνα τον διεκοπτε συνεχως. Τον αγωνα της Βαλενθια το μετεδωσε αψογα και με παθος. Οι περισσοτεροι φορμουλατζηδες θελουν το Σειτανιδη αν οχι στη μεταδοση σιγουρα για σχολιασμο. Ετσι και εγω οπως και ατομα που ξερω στειλαμε ιμειλ στον αντ1 μπας και πεισουμε να ειναι στο τιμ. Θελουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καλη ΜΕΤΑΔΟΣΗ και με Σειτανιδη !!
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
Ρε παιδια ! Χωρις Σειτανιδη δε γινεται μεταδοση. Ειναι φοβερος σχολιαστης και ο Πουρνα τον διεκοπτε συνεχως. Τον αγωνα της Βαλενθια το μετεδωσε αψογα και με παθος. Οι περισσοτεροι φορμουλατζηδες θελουν το Σειτανιδη αν οχι στη μεταδοση σιγουρα για σχολιασμο. Ετσι και εγω οπως και ατομα που ξερω στειλαμε ιμειλ στον αντ1 μπας και πεισουμε να ειναι στο τιμ. Θελουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καλη ΜΕΤΑΔΟΣΗ και με Σειτανιδη !! -
Ο χρήστης radomer έγραψε:
Ρε παιδια ! Χωρις Σειτανιδη δε γινεται μεταδοση. Ειναι φοβερος σχολιαστης και ο Πουρνα τον διεκοπτε συνεχως. Τον αγωνα της Βαλενθια το μετεδωσε αψογα και με παθος. Οι περισσοτεροι φορμουλατζηδες θελουν το Σειτανιδη αν οχι στη μεταδοση σιγουρα για σχολιασμο. Ετσι και εγω οπως και ατομα που ξερω στειλαμε ιμειλ στον αντ1 μπας και πεισουμε να ειναι στο τιμ. Θελουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καλη ΜΕΤΑΔΟΣΗ και με Σειτανιδη !!( )
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πάνο, εσύ είσαι;( )
Mάλλον αυτός θα είναι... δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το κόλλημα...
-
Ο 'Λάκα' έφυγε από τον Άλφα την επομένη του γαλλικού GP του 2002. O M. Schumacher έγραφε ιστορία παίρνοντας 7ο τίτλο και οι Αλφα-τζήδες θεώρησαν σωστό να κάνουν έκτακτο δελτίο για να μας δείξουν την προσαγωγή της 17Ν στον εισαγγελέα (!) επί 20λεπτά...
Τιμή και δόξα στον Λακαφώση..
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ρε παιδια ! Χωρις Σειτανιδη δε γινεται μεταδοση. Ειναι φοβερος σχολιαστης και ο Πουρνα τον διεκοπτε συνεχως. Τον αγωνα της Βαλενθια το μετεδωσε αψογα και με παθος. Οι περισσοτεροι φορμουλατζηδες θελουν το Σειτανιδη αν οχι στη μεταδοση σιγουρα για σχολιασμο. Ετσι και εγω οπως και ατομα που ξερω στειλαμε ιμειλ στον αντ1 μπας και πεισουμε να ειναι στο τιμ. Θελουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καλη ΜΕΤΑΔΟΣΗ και με Σειτανιδη !!
( )
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008 : 5 Δημοσιεύσεις / 83.33% των δημοσιεύσεων τουΑν και έτσι ασυνάρτητα που γράφει δεν νομίζω να είναι αυτός...αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ο 'Λάκα' έφυγε από τον Άλφα την επομένη του γαλλικού GP του 2002. O M. Schumacher έγραφε ιστορία παίρνοντας 7ο τίτλο5o...
-
Δεν ξέρω αν πόσταρα στο κατάλληλο θέμα αλλά μου φάνηκε το πιο σχετικό. Για να κάνω account στο racing underground μου ζητάει αριθμό πρόσκλησης μήπως έχει κάποιος να μου στείλει;
Ευχαριστώ -
Eχεις pm
-
Που μπορουμε να δουμε ζωντανα παιδια τον αγωνα απο το εξωτερικο εστω και με κανονικο player γιατι δυσκολο το κοβω να ειμαστε στον υπολογιστη και να μην το απολαμβανουμε...εστω...
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008