-
οχι αλλες διαφημισεις....
καλά τις περιοδους των safety car γιατι δεν εβαζαν διαφημισεις και εβαζαν στη κανονικη ροη του αγωνα???
Ας τις εβαζαν μαζεμενες τοτε ρε γμτ -
Ο χρήστης tsadreas έγραψε:
Καινούργιος διαγωνισμός του Αλφα: βάλτε τις λέξεις που είπε η Σκλαβούλα στη σωστή σειρά.
Έλεος. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση με τις περιγραφες.
Στον ANT1 ποιός θα περιγράφει;;
μάλλον κανας Λακαφώσης ........με Ευαγγελάτο σε παράθυρο
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
πάντως από τη στιγμή που έκλεισε στον ANT1 έχει ανεβάσει την απόδοση του ο Α.Ποιον ΑΝΤ1;
-
προσωπικα, καλυτερα να μην δω καθολου φ1 απο το να βλεπω το καναλι του κυριακου. Ασε που το βλεπω να την διχνει (αν τυχον παρει τα δικαιωματα) μετα τις 11 το βραδυ
-
Όταν κέρδισε ο Αλόνσο, Ο Πουρναράκης το απεκάλεσε 'βασιλιά της νύχτας?'
-
'Ιππότη της νύχτας' νομίζω είπε!
-
Μπράβο, ιππότης της νύχτας είπε
-
-
Nαι ιπποτης της νυχτας ειπε.Και μενα κατευθειαν ο Μιτς(ος) μου ηρθε στο μυαλο
-
Έχουμε καινούριο ΚΙΤ εδώ στο Αμέρικα! Μία μυώδη μαύρη Mustang. Δε θα το συνηθίσω με τίποτα.
-
-
-
το κορυφαιο της κοπελιας σημερα: ''ο χαιντφελντ πεφτει απ τα σκληρα στα μαλακα'' και μετα μαζι με τον πουρναρακη συμπληρωσε: ''τα ελαστικα εννοοω''
-
καποια στιγμη μιλουσε ο ο πουρναρακης και του λει σταματα να δουμε το on board
κουμαντο κανει
-
By the way kapoios na pei oti h strofh Ruffles exei parei to onoma ths apo to ksenodoxeio poy einai ekei kai den legetai strofh ths tyxhs opws eipe se kapoia stigmh.......
Opws poy elege kai toys dromoys les kai exei zhsei xronia sthn Singapore.
Apo thn allh toy ekane entypwsh ta pososta ygrasias 71-73%..... Peraste mia bolta apo edw na deite glyka kai meta den 8a sas kanei entypwsh kanena pososto ygrasias.... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Apo thn allh toy ekane entypwsh ta pososta ygrasias 71-73%..... Peraste mia bolta apo edw na deite glyka kai meta den 8a sas kanei entypwsh kanena pososto ygrasias....
Πόσο χτυπάτε εσείς? Γιατί κι εδώ (Virginia, US) τα ίδια σκ*τά έχουμε συνέχεια... Το καλοκαίρι ειδικά δεν παλευόταν.
-
Phaethon kalokairi kai brady kata tis 21:00 fantasoy 36 ba8moys kai 80-85%.....
-
Εμένα η παρουσίαση μου άρεσε. Ηταν 'ζωντανή', είχε σπιρτάδα, ατάκες και, επιτέλους, η Σταυρούλα είχε ξεψαρώσει.
Μπράβο τους.
-
Ναι, τρομερή η Στραβούλα πάλι χτες. Δε μου φτάνανε οι κουλαμάρες με τα λαμπάκια στο πίτστοπ, είχα να την ακούω να αναφέρει σε μετάδοση Φ1 χαριτωμενιές για τον 'ανάδρομο Ερμή', λες κι έβλεπα Πρωινό Καφέ. Και το Σάββατο να με ενημερώνει για το φαινόμενο του 'φλώρινγκ', που ενώ μόλις το άκουσα νόμιζα ότι εννοούσε τον Κίμι, στην οθόνη έδειχνε ένα μονοθέσιο που έκανε bottom-out.
-
Κ μαθαμε κ οτι ο piquet θεωρειται ωραιος...ή τουλαχιστον ετσι νομιζει!!!Μαλλον επηρεαζονται απο την ωρα της μεταδοσης κ νομιζουν οτι εχουν να ανταγωνιστουν τα κουτσομπολιστικα μεσημεριανα οποτε υιοθετουν το αναλογο στυλ...
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008