-
Άργησε αλλά πέτυχε!
6 χρόνια μετά το ροζ, περνάμε σε μπλέ! Καλορίζικο -
Άργησε αλλά πέτυχε!
Άργησε αλλά πέτυχε!
Φαίνεται πολύ στριμωγμένο,και ατακτως ερριμένο.Ασε που μοιάζει και αναποδο,με τα άβαταρ απο τη λάθος πλευρα.
-
Καλορίζικο
Ζορίζομαι λίγο, ελπίζω να συνηθίσω γρήγορα
-
Το ανάποδο είναι ένα θέμα, αλλά είναι και πρωτοποριακό!
Βολεύει η αναγνώριση του ποιός είναι online? Tα avatar που έχουν όλα το ίδιο μέγεθος? Οι δυνατότητες reporting προς διαχειριστές?
-
Και εγω προτιμω τα αβαταρ απο τη 'σωστη' τους θεση...
Επισης, δεν ξερω το λογο, αλλα μου δημιουργειται ενα αγχος...
Μαλλον θα συμφωνησω με τον 'απο πανω' HUNTER'...Ισως βεβαια πρεπει να περασει λιγος χρονος μεχρι να προσαρμοστουμε...
-
Το αναποδο ειναι καλό για τους....Αραβες.
Τα μηνύματα δε βρισκω!Που τα κρυψατε ρε;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το αναποδο ειναι καλό για τους....Αραβες.Τα μηνύματα δε βρισκω!Που τα κρυψατε ρε;
Τα μυνήματα στην κορυφή της σελίδας, δίπλα στο Πίνακας Ελέγχου Μέλους!
-
Sigoura de boithane ta gnwsta diafimistika bannerakia deksia pou anabosbinoun sa Xristougenniatiko dentro.
-
Σε μερικά Topic, οι εικόνες που είναι ποσταρισμένες, φαίνονται σαν να είναι κομμένες λόγω του 'μικρού' μεγέθους του forum. Θα γίνει κάτι στο μέλλον η την επόμενη φορά να τις κάνουμε σε μικρότερη ανάλυση για να φαίνονται ολόκληρες?
-
Χαμός στο ίσιωμα αμα λαχει ναουμ!!!!!
Να μας ζησει να το δουμε οπως επιθυμούμε και με ενα καλο γαμπρο. (Τί αλλο να εγραφα) -
Καλορίζικοοοοοοοοο
-
Με 'γειές, με 'γειές!!! Ωραία η αλλαγή, συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν! ϊσως χρειάζεται απλά συνήθεια βέβαια, αλλά θα έλεγα ότι είναι πολύ φορτωμένο στο μάτι, έχει μικρύνει και ο χώρος για το πραγματικό περιεχόμενο. Δε ξέρω αν γίνεται, αλλά μήπως να εκμετταλλευόμασταν όλο το πλάτος της σελίδας;
-
Πολύ ωραίο το χρώμα (μου φαίνεται πολύ πιο ξεκούραστο από το μέχρι τώρα ροζ)
Πολύ ωραία η Cayman που φαίνεται πάνω δεξιά (αν και νομίζω ότι αυτό θα αλλλάζει κατά καιρούς)
Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα περισσότερα emoticons στα δεξιά (αυτό για τους emoticon-addicted)
Λίγο με ξενίζει η θέση των αβαταρς στα δεξιά (αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας)
Αυτά επί του παρόντος με μια πολύ γρήγορη ματιά...
Συγχαρητήρια .... και με 'γειες
-
καλοριζικο!... αλλα...
..παιδες, διαχειρισης εχθρων;;;
κατι εχουμε χασει στην πορεια νομιζω..
οταν μια αποψη δεν μας αρεσει θα τον βαζουμε δλδ στους εχθρους;
και θα καταληξουμε να συζηταμε με τον εαυτο μας μονο και με αυτους που συμφωνουν μαζι μας;επισης ηλπιζα οτι θα ειχε καταργηθει ο αριθμος δημοσιευσεων.. η ομολογκασιονια ειναι ηδη αρκετη νομιζω.
σορι, με γκρινια αρχισα
αντε καλοριζικο να ειναι, και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι καποιος δουλεψε γι'αυτο και μπραβο του.
-
Αν το ξανακλείσετε για τόσες μέρες θα γίνει χαμός!!!!
ΕΛΕΟΣ!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το ανάποδο είναι ένα θέμα, αλλά είναι και πρωτοποριακό!Βολεύει η αναγνώριση του ποιός είναι online? Tα avatar που έχουν όλα το ίδιο μέγεθος? Οι δυνατότητες reporting προς διαχειριστές?
Αφού έγινε που έγινε σταθερού πλάτους το theme, ας κεντραριζόνταν στη σελίδα τουλάχιστον..
και λίγο μεγαλύτερα avatars δε γινόταν βρε παιδιά, είπαμε...
Κατά τα άλλα, η δυνατότητα αναφοράς θα βολέψει πάρα πολύ, αρκεί να χρησιμοποιείται..
Θα μπορούσε πάντως να μην ήταν το κουμπάκι τόσο κοντά στο 'παράθεση', βλέπω να πατιέται αρκετές φορές κατά λάθος -
Καλοριζικο παιδια!!!
-
θα χρειαστούμε χρόνο να το συνηθίσουμε...όμως οι αλλαγές είναι σίγουρα προς το καλύτερο
Welcome back!
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις