-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το ανάποδο είναι ένα θέμα, αλλά είναι και πρωτοποριακό!Βολεύει η αναγνώριση του ποιός είναι online? Tα avatar που έχουν όλα το ίδιο μέγεθος? Οι δυνατότητες reporting προς διαχειριστές?
Δεν βολευει το ανάποδο......
Το θέμα είναι να είναι πιο εύκολο στην χρήση από τους mods ή απο τους χρήστες?????
Οι δικές μου πάντως πρώτες εντυπώσεις είναι αρνητικές...... -
Αλλη μία παρατηρηση,για κατι που δε με βολευει εμενα προσωπικά τουλάχιστον.
Οταν ανοίγεις ενα θρέντ,πάνω ψηλά,πάνω απο τήν 'απάντηση' και την 'αναζητηση',βγαίνει σε 'λίνκ' ξανα η επικεφαλίδα του ίδιου του θρέντ,σε μεγάλη γραμματοσειρά.Δηλαδη,πατωντας το,ξαναεισαι στο ίδιο θρεντ που ανοιξες.
Εκτος του ότι δεν εχει καμμια λειτουργικη αξια,νομίζω οτι εκει θα επρεπε να υπάρχει λίνκ για την επιστροφηξ στην υποενότητα που ανηκει το θρεντ.Ετσι νομίζω τουλάχιστον
-
Έχεις δίκιο. Το έχουμε σημειώσει, Αντρέα. Και το όνομα του χρήστη, να είναι μεγαλύτερο, επίσης.
-
Δεν θα πω κάτι καινούργιο, αλλά ας ενώσω τη φωνή μου με τη δυσαρέσκεια και των υπολοίπων. Επιτακτική η αλλαγή του προς το πιο ευανάγνωστο.
Τη θεωρία περί εσόδων από τα μπανεράκια δεν μπορώ να την ασπαστώ, διότι οι διαφημιζόμενοι έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τους 4Τ. Ούτε τη θεωρία ότι τα άβαταρ μπήκαν δεξιά για να πέφτει το μάτι και στα banner, αφού και ο πλέον αρχάριος διαφημιστής ξέρει ότι αν η διαφήμισή του προκαλέσει εκνευρισμό και αποστροφή, έχει αποτυχεί -άλλωστε νομίζω κάποιος είπε ότι είναι by default έτσι τα άβαταρ, οπότε δεν υπάρχει καν θέμα.Ελπίζω σε σύντομες διορθώσεις.
-
Ξανά. Τα avatar είναι εκεί, by default, σε αυτή την έκδοση της phpp.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξανά. Τα avatar είναι εκεί, by default, σε αυτή την έκδοση της phpp.Αρκεί να πάει κάποιος εδώ στο forum της κατασκευάστριας εταιρίας για να το διαπιστώσει...
Και είναι και κεντραρισμένο καλά το forum εκεί... -
Eνταξει, νομιζω καταλαβανε τα παιδια τι ενοχλει τους περισσοτερους απο εμας...
Μη λεμε τα ιδια και τα ιδια...Επισης, δε μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να μη μπαινει στο φορουμ λογω αυτης της αλλαγης...
-
Εγω πάντως σκεφτομαι να αφαιρεσω την εικόνα απο το άβατάρ μου,και να την βαλω στην υπογραφή μου.Ετσι θα ερθει στην σωστη της θεση.
τι λέτε;
-
Μπορείς να γυρίσεις και την οθόνη ανάποδα!
-
Και τι θα γινει με αυτό δηλαδή, ρε συ?
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Ξανά. Τα avatar είναι εκεί, by default, σε αυτή την έκδοση της phpp.
Αρκεί να πάει κάποιος εδώ στο forum της κατασκευάστριας εταιρίας για να το διαπιστώσει...
Και είναι και κεντραρισμένο καλά το forum εκεί...Σωστά!
Μπήκες σε ένα θέμα να δεις που είναι τα avatar? Τα είδες αριστερά? -
Το έκανα,αλλα,δε σωζεται με τίποτα η κατασταση.
-
Ας μεγαλώσουν λίγο τα ονόματα των ''συγγραφέων'', νομίζω πως έχω πρεσβυωπία και εγώ...
-
Ρε συ! Θα το συνηθίσεις σου λέω. Εδώ έγινες official haker και δίνεις συμβουλές ανεύρεσης δημοσιεύσεων.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σωστά!
Μπήκες σε ένα θέμα να δεις που είναι τα avatar? Τα είδες αριστερά?Είπα εγώ ότι τα είδα αριστερά; Εγώ κεντρώος είμαι...
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Σωστά!
Μπήκες σε ένα θέμα να δεις που είναι τα avatar? Τα είδες αριστερά?Είπα εγώ ότι τα είδα αριστερά; Εγώ κεντρώος είμαι...
Ναι αλλά στο quote που μου έκανες, εγώ μιλάω για τα avatar. Το κεντράρισμα αριστερά οφείλεται στα banners. Που, μπορεί, να πάνε από πάνω.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Και είναι και κεντραρισμένο καλά το forum εκεί...
πολύ καλύτερο στο κέντρο....
-
Δεν διαφωνούμε. Και λίγο μεγαλύτερο...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν διαφωνούμε. Και λίγο μεγαλύτερο...Αριστερά όπως το δικό μας μου αρέσει καλύτερα. Αν γίνει και μεγαλύτερο...
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις