-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ένα ελάττωμα που παρατήρησα είναι πως όταν κάνεις κλικ σε κάποιο Link ή photo preview (πχ xs.to), αντι να στο ανοίξει σε άλλο παράθυρο, στο ανοίγει στην ίδια σελίδα, φεύγοντας εντελώς από το forum.Στο παλιό forum στο άνοιγε σε άλλο παράθυρο που ήταν και πιο βολικό.
Κράτα πατημένο το πλήκτρο 'Ctrl' και με το ποντίκι κάνε 'κλικ' πάνω στο link που θες. Θα ανοίξει σε νέο παράθυρο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ένα ελάττωμα που παρατήρησα είναι πως όταν κάνεις κλικ σε κάποιο Link ή photo preview (πχ xs.to), αντι να στο ανοίξει σε άλλο παράθυρο, στο ανοίγει στην ίδια σελίδα, φεύγοντας εντελώς από το forum.
Στο παλιό forum στο άνοιγε σε άλλο παράθυρο που ήταν και πιο βολικό.
Κράτα πατημένο το πλήκτρο 'Ctrl' και με το ποντίκι κάνε 'κλικ' πάνω στο link που θες. Θα ανοίξει σε νέο παράθυρο.
Αμα είναι έτσι το κάνω και με δεξί κλικ...
Το αναφέρω αυτό επειδή στο προηγούμενο forum εξυπηρετούσε να τ' ανοίγει αυτόματα σε νέο παράθυρο, ενώ επιπλέον το γεγονός ότι αν αφηρημένος πατήσεις πάνω του σε μεταφέρει σε άλλον διαδικτυακό τόπο, το θεωρώ μειoνέκτημα (καθώς εγκαταλείπεις εντελώς την τοποθεσία 4tforum.gr).
-
μεγειές
κκ Τεχνικοί, χωρίς παρεξήγηση, είναι σοβαρό σχεδιαστικό ελάττωμα η κλίση προς τ'αριστεράκατά τ'άλλα μια χαρά είναι, συνήθεια θέλει και όλα θα πάνε καλά, αν και το phpbb3 είναι σχετικά φρέσκο ακόμα. θα δείξει εδώ είναι το καλύτερο τεστ
α, καλύτερα, να μειωθούν τα άμεσα εμφανίσιμα εικονίδια γιατί τα κουμπιά πάνε αρκετά κάτω
-
Καλορίζικο το νέο forum (η καινούργια έκδοση δηλαδή!)
Και εγώ πιστεύω οτι τα banners δεξιά κουράζουν λιγάκι, όπως επίσης και η κλίση στα αριστερά!
Η προβολή των στοιχείων (login, avatar κτλ) θα μπορούσε να πάει στα αριστερά (όπως ήταν παλιά).
Όσον αφορά τη σελίδα δημοσίευσης , θα μπορούσε να περιέχει τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα εικονίδια και όχι όλα, μια και μένει ανεκμευάλλευτος χώρος.
Αυτά πρός το παρόν. -
Καλορίζικο παιδιά
Εν συντομία.
+Επιτέλους ξεκούραστο χρώμα.Εκείνο το λευκό σε τύφλωνε στην κυριολεξία.
+Το έντονο διαφημστικό των 4Τ χαρίζει περισσότερο κύρος στο φόρουμ χωρίς απ την άλλη να ενοχλεί.
+Το ρολόι
+Αμεση αναζήτηση
-Τα λίνκ δεν ανοίγουν νέο παράθυρο
-Σε κάθε πόστ πλέον είναι δημοσιευμένος ο τίτλος του θέματος με έντονους χαρακτήρες ενώ από την άλλη ο συγγραφέας περνάει στα 'ψιλά'.
-Δεν υπάρχουν νέα εμοτικόνια. -
Καλοριζικο αν και...
Ειναι μικρο , ΑΝΑΠΟΔΟ, βαρετο το μπλε(μακραν καλυτερο το κοκκινο) ,πολυ αδειο...δεξια δηλαδη πρεπει να εχουμε τα διαφημιστικα?αφου υπαρχουν και στο αλλο σαιτ, στριμοκωλο ....Τελωςπαντων τι να κανουμε τωρα που εγινε δεν αλλαζει!
-
Με 'γεια καταρχήν και απο μένα....
Αλλά θα συμφωνήσω ότι αυτή η... 'δεξιά' ( )στροφή θα κουράσει λίγο. Tουλάχιστον στην αρχή...
Επίσης η διαφορά τόνου στο γαλάζιο είναι όντως αμυδρή και δυσκολεύει.Κατα τ' άλλα ωραία δουλειά!
-
Βόλευε η γρηγορη απάντηση που είχε στο παλιό.
Είναι πολύ άβολη για εμένα η μετακίνηση των αβαταρ δεξιά.
Όπως και το άσπρο στα δεξιά.
Γιατί να μην ειναι όλο μπλε?
Καλή συνέχεια -
εμενα δε με πειραζει που ειναι δεξια ο χρηστης , με πειραζει που υπαρχει κενο στα δεξια.... μου φαινεται πιο κουραστικο , ισως το ζουμ στους browser βοηθησει.
αυτο που με πειραζει πολυ ειναι οτι ειναι τελειως gay ολοκληρη η εικονα του φορουμ, δηλαδη εμενα ετσι μου φαινεται , πολυ ψοφιος συνδυασμος ενω ο παλιος ηταν ευρηματικος.
σορρυ αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.ελπιζω να ειναι πιο γρηγορο απο πριν.
εντιτ: ρε παιδια ειναι σπαστικο το οτι κουναω το ποντικι και ο κιτρινος φωτισμος ειναι 2 δευτερα πισω. -
Αντε καλοριζικο!
Αυτο το 'δεξια' κι εμενα μου φαινεται καπως... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Καλοριζικο αν και...
Ειναι μικρο , ΑΝΑΠΟΔΟ, βαρετο το μπλε(μακραν καλυτερο το κοκκινο) ,πολυ αδειο...δεξια δηλαδη πρεπει να εχουμε τα διαφημιστικα?αφου υπαρχουν και στο αλλο σαιτ, στριμοκωλο ....Τελωςπαντων τι να κανουμε τωρα που εγινε δεν αλλαζει!
+1
Με ενοχλεί πολύ οπτικά και δεν μπορώ αποσυντονίζομαι και είμαι συνέχεια στο ψάξιμο...πολύ καλύτερο το προηγούμενο theme...υπαρχουν και για το ΒΒ3 themes καλά!
-
Mπραβο σε οσους κουραστικαν για το καινουργιο φορουμ.
Αρκετες καινουριες δυνατοτηες....αλλα αυτ οτο να ειναι δεξια το αβαταρ...και να εχει και κενο δεξι η οθονη...με τρελαινει
Γενικα εχω δυσκολευτει αρκετα στο διαβασμα....δεν ξεχωριζουν και ευκολα οι δημοσιευσεις μετακυ τους.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Mπραβο σε οσους κουραστικαν για το καινουργιο φορουμ.Αρκετες καινουριες δυνατοτηες....αλλα αυτ οτο να ειναι δεξια το αβαταρ...και να εχει και κενο δεξι η οθονη...με τρελαινει
Γενικα εχω δυσκολευτει αρκετα στο διαβασμα....δεν ξεχωριζουν και ευκολα οι δημοσιευσεις μετακυ τους.
με κάλυψε πλήρως
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Mπραβο σε οσους κουραστικαν για το καινουργιο φορουμ.Αρκετες καινουριες δυνατοτηες....αλλα αυτ οτο να ειναι δεξια το αβαταρ...και να εχει και κενο δεξι η οθονη...με τρελαινει
Ειναι που ειναι κουραστικο το κενο δεξια,αν δεν κανεις κατι γρηγορα θα σε αναφερω στους διαχειριστας..
Υγ:Τωρα βλεπω οτι τα bold στην παραθεση δεν ξεχωριζουν...
-
Άντε επιτέλους, μαύρα μάτια κάναμε...
Μοντέρνο είναι το αποτέλεσμα, αλλά έχω και εγώ τις ενστάσεις μου:
α) Quick reply please...
β) Λίιιγο μεγαλύτερα και πιο ευδιάκριτα τα user names, να βλέπουμε με ποιον μιλάμε και εμείς οι πρεσβύωπες!
γ) Μεγαλώστε λίγο το θέμα προς τα δεξιά, το πολύ λευκό κουράζει...Όσο, για τα avatar στα δεξιά, 'έξις δευτέρα φύσις'
-
Λυπαμαι αλλα ειναι χαλια
-
- βρείτε κόκκινο template
2.διώξτε τα avatar απο δεξιά
3.αυξήστε το χώρο για πμ (τουλάχιστον 200)
4.Έλεος νομίζω οτι βλέπω 800χ600 με την οθόνη
συνολικά όχι και τόσο καλά, όταν αργείς τόσο την αναβάθμιση και είσαι μια εβδομάδα down περιμένεις κάτι καλύτερο.
- βρείτε κόκκινο template
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Καλορίζικο παιδιάΕν συντομία.
+Επιτέλους ξεκούραστο χρώμα.Εκείνο το λευκό σε τύφλωνε στην κυριολεξία.οντως, αυτο ξεχασα να το αναφερω, ειναι σαφως 100% θετικο, το γαλαζιο ειναι σιγουρα πιο ξεκουραστο (να μην σου πω οτι θα μπορουσε να ειναι ακομα πιο σκουρο και σιγουρα θα ηταν ακομα καλυτερα αν καλυπτε ολη την οθονη -ενν κ την λωριδα στο πλάι.)
επιμενω παντως οτι οι ανεπιθυμητοι δεν ειναι καλη ιδεα, συμφωνα παντα με το πνευμα και τον χαρακτηρα του φορουμ.
προτιμω ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ τις ηπιες παρεμβασεις των mods οπως τις ειχαμε συνηθισει ως σημερα... -
για το δεξιά - αριστερά, μία είναι η λύση, έχει δουλέψει και σε άλλο forum, την έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post:
subsilver2 theme
ας το δοκιμάσουμε
-
μπα μπα τι βλέπω;
νέο φόρουμ! Καλορίζικο και καλοδούλευτο. Σαββας is back ... χαίρομαι που σας ξαναβλέπω!
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις