-
-
-
-
-
Βασικά στο 'βολκσβάγκεν' το καρσπότινγκ πάει και για την ...πινακίδα. Άμα την έβγαλε σε καμία αγγλία θα τα έσκασε χοντρά...
Εγώ έκανα ένα καλό ...καρχίαρινγκ! Η τελευταία Μ3 με το 8κύλινδρο μοτερ στην ΑΟ και ένας απίστευτός ήχος για μια 3άρα...
-
-
Μονακό!!!
-
Μπλιαχ! Ποτέ δεν μου άρεσε! Σαν κουτί με ρόδες είναι!
-
Βαλε μπιπ στο 'σαν'!
-
+φωνώ
-
Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Κι εμένα μου αρέσει. Έχουν κάνει απίστευτη δουλειά οι σχεδιαστές του, δε μοιάζει καθόλου με χρηματοκιβώτιο, oύτε τα μπροστινά του φώτα με after-market προσθήκες.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αν μπορούσα θα το έπαιρνα σαν τρελός.Xωρις δευτερη σκεψη!!! Ανετα!
-
Όταν λέτε θα το παίρνατε χωρίς δεύτερη σκέψη.... Εννοείτε ότι στα λεφτά που κοστίζει ΑΥΤΟ θα διαλέγατε αν ήταν να διαλέξετε ΕΝΑ άμαξι να οδηγείτε? Ή αν είχατε την οικονομική άνεση θα παίρνατε ΚΑΙ αυτό? Αλήθεια, τι είναι αυτό που σας τραβάει σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο...?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Όταν λέτε θα το παίρνατε χωρίς δεύτερη σκέψη.... Εννοείτε ότι στα λεφτά που κοστίζει ΑΥΤΟ θα διαλέγατε αν ήταν να διαλέξετε ΕΝΑ άμαξι να οδηγείτε? Ή αν είχατε την οικονομική άνεση θα παίρνατε** ΚΑΙ αυτό**? Αλήθεια, τι είναι αυτό που σας τραβάει σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο...?
Και αυτό φυσικά...τι με τραβάει σ αυτό? Μα τα πάντα.
Όχι, πραγματικά, τι σε τραβάει?....
Ξέρω, είναι δύσκολο να το περιγράψεις. Τι σου κάνει ο έρωτας.... -
Υπαρχουν πολλα που μπορουν να σε τραβηξουν σ αυτο το αμαξι.Η σχεδιαση,το εσωτερικο,η ποιοτητα κατασκευης κλπ.Το μονο που δεν μ αρεσει ειναι το ανοιγμα των θυρων.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Όταν λέτε θα το παίρνατε χωρίς δεύτερη σκέψη.... Εννοείτε ότι στα λεφτά που κοστίζει ΑΥΤΟ θα διαλέγατε αν ήταν να διαλέξετε ΕΝΑ άμαξι να οδηγείτε? Ή αν είχατε την οικονομική άνεση θα παίρνατε** ΚΑΙ αυτό**? Αλήθεια, τι είναι αυτό που σας τραβάει σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο...?
Πάρτο ρε Γιώργη
Και μένα μου αρέσει -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Όταν λέτε θα το παίρνατε χωρίς δεύτερη σκέψη.... Εννοείτε ότι στα λεφτά που κοστίζει ΑΥΤΟ θα διαλέγατε αν ήταν να διαλέξετε ΕΝΑ άμαξι να οδηγείτε? Ή αν είχατε την οικονομική άνεση θα παίρνατε ΚΑΙ αυτό? Αλήθεια, τι είναι αυτό που σας τραβάει σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο...?η ούγια my friend
αν εβγαζε ενα ιδιο η Χιουντάι ούτε θα το έβλεπε κανείς
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Όταν λές ...σου αρέσουν τα πάντα... εννοείς αυτά;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Είναι πράγματι πανέμορφα!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Όταν λέτε θα το παίρνατε χωρίς δεύτερη σκέψη.... Εννοείτε ότι στα λεφτά που κοστίζει ΑΥΤΟ θα διαλέγατε αν ήταν να διαλέξετε ΕΝΑ άμαξι να οδηγείτε? Ή αν είχατε την οικονομική άνεση θα παίρνατε ΚΑΙ αυτό? Αλήθεια, τι είναι αυτό που σας τραβάει σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο...?Η αλήθεια είναι οτι στις φωτό δεν μου άρεσε, αλλά όταν είδα μια από κοντα στο Λονδίνο αναθεώρησα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όταν λέτε θα το παίρνατε χωρίς δεύτερη σκέψη.... Εννοείτε ότι στα λεφτά που κοστίζει ΑΥΤΟ θα διαλέγατε αν ήταν να διαλέξετε ΕΝΑ άμαξι να οδηγείτε? Ή αν είχατε την οικονομική άνεση θα παίρνατε ΚΑΙ αυτό? Αλήθεια, τι είναι αυτό που σας τραβάει σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο...?
Η αλήθεια είναι οτι στις φωτό δεν μου άρεσε, αλλά όταν είδα μια από κοντα στο Λονδίνο αναθεώρησα
+1, από κοντά είναι πολύ όμορφη
Μονακό