-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ο τσολακιδης γιατι δεν ετρεξε??KAΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ.
-
Ο χρήστης CHRISTOS KOYTRAS έγραψε:
ο τσολακιδης γιατι δεν ετρεξε??
KAΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ.
Εγκατέλειψε στο 1ο χιλ. της 1ης ΕΔ
-
NAI KAΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΠΟ ΣΕΧ 0 ΠΡΟΣ ΣΕΧ 1 Η ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΛΜ ΤΗΣ Ε.Δ. ΚΑΜΕΝΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΣ!>Ο χρήστης Geostrab έγραψε:
KAΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ.
-
Ο χρήστης Geostrab έγραψε:
μάλλον από κιβώτιο στο 2ο χλμ της ειδικής
-
Ενα μεγάλο μπράβο στην επιτυχή επάνοδο-νικη στους Αρη βωβό Ελ-Εμ
-
ο τσολακιδης πηγε στον πυργο να τρεξει με δυο πλευρα σπασμενα. κατι που τον εμποδισε να κανει τον αγωνα κανονικα γιατι πονουσε. αυτος ειναι και ο λογος που σταματησε στη πρωτη ειδικη του αγωνα.
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
ο τσολακιδης πηγε στον πυργο να τρεξει με δυο πλευρα σπασμενα. κατι που τον εμποδισε να κανει τον αγωνα κανονικα γιατι πονουσε. αυτος ειναι και ο λογος που σταματησε στη πρωτη ειδικη του αγωνα.Απολυτα σωστος στον ποντο. Το εχει δηλωσει και ο ιδιος on camera......
-
Ο χρήστης xasdai έγραψε:
ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ........Ένας ατάλαντος δεν θα μπορούσε να σταθεί ανάμεσα στα Φινλανδικά ταλέντα (εκεί ο όρος ταλέντο έχει υπόσταση), δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στους Ιταλικούς αγώνες που συμμετέχει και δεν θα είχε αξιόλογες συμμετοχές σε παγκόσμιο επίπεδο.
Είχαμε την τύχη να τον δούμε στο ΄΄Αctic rally΄΄ και εντυπωσιασθήκαμε από τον επαγγελματισμό του, τις ικανότητές του και το ταλέντο του.
Λατρεύουμε τον τρόπο που οδηγεί, τις γραμμές που ακολουθεί, το ότι συνέχεια εξελίσσεται και υπάρχει πάντα ένας νέος στόχος: Να οδηγήσει ακόμη καλύτερα...
Προφανώς γι΄αυτό δεν έμεινε στην Ελλάδα και οδηγεί εκεί που οδηγούν καλύτερα!
Εάν κάποιοι θωρείτε ότι είναι ατάλαντος, μάλλον έχετε δει ταλέντα μόνο σε τσίρκο και ίσως η γνώμη σας εμπεριέχει άγνοια και φθόνο.
Και επειδή ο Παπαδημηρίου είναι περισσότερο ταπεινός από εσάς, οδηγεί στην Ελλάδα σαν πλοηγός, προσφέρει θέαμα σε εμάς που έχουμε δει δέκα αγώνες στο εξωτερικό και όταν έχουμε άποψη την υποστηρίζουμε και κρατάει αποστάσεις από θεατές, όπως εσείς...
Στον Πύργο βόλτα έκανε, οδήγησε χαλαρά και κατά γενική ομολογία οδήγησε καλύτερα από όλους.
Εμείς που ξέρουμε, του απονέμουμε τα τάλαντα και εσείς συνεχίστε τα λόγια τα ατάλαντα... -
Ο χρήστης erica έγραψε:
ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ........
Στον Πύργο βόλτα έκανε, οδήγησε χαλαρά και κατά γενική ομολογία οδήγησε καλύτερα από όλους.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ...'ΑΣΕ' ΑΓΑΠΗΤΗ erica,
ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΑΝ,ΠΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ Η ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ! >Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ........
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ...'ΑΣΕ' ΑΓΑΠΗΤΗ erica,
ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΑΝ,ΠΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΑΓΑΠΗΤΗ erica ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ .
-
ποιος ειναι καλυτερος απο ποιον δεν ειναι το ερωτημα,αλλα
γενικοτερα,γιατι πρεπει στην Ελλαδα να υπαρχει μονο 1,2,3 το πολυ καλοι οδηγοι?
Μακαρι να εχουμε αρκετους και να τους το αναγνωριζουμε αυτο.
Στα σημεια ποιος κερδιζει καθε φορα λιγο ενδιαφερει,αυτο που ενδιαφερει ειναι μεσα απο την πιεση για βελτιωση και συνεχης προθεση για επιδοση ,να εισπραττουν αυτο που τους αρμοζει οι θεατες και οι φαν των αγωνων.καλη συνεχεια στο πρωταθλημα.
-
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!>Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
ποιος ειναι καλυτερος απο ποιον δεν ειναι το ερωτημα,αλλα
γενικοτερα,γιατι πρεπει στην Ελλαδα να υπαρχει μονο 1,2,3 το πολυ καλοι οδηγοι?
Μακαρι να εχουμε αρκετους και να τους το αναγνωριζουμε αυτο.
Στα σημεια ποιος κερδιζει καθε φορα λιγο ενδιαφερει,αυτο που ενδιαφερει ειναι μεσα απο την πιεση για βελτιωση και συνεχης προθεση για επιδοση ,να εισπραττουν αυτο που τους αρμοζει οι θεατες και οι φαν των αγωνων.καλη συνεχεια στο πρωταθλημα.
-
Μα αυτο ειναι το τραγικο με την των πρωτιων . Τα κομπλεξικα στην Ελλαδα Δημητρη μου , τρεχουν με εντελως διαφορετικα κινητρα απο οτι κι εσυ γνωρισες σε αλλη χωρα , και το χειροτερο ειναι οτι διαμορφωνουν και τον περιγυρο τους ετσι , και δημιουργουν ολες αυτες τις ποταπες εξελιξεις -ιντριγκες σε ολο το φασμα των αγωνων .
υ.γ. η μεγαλυτερη μου απολαυση σε γελιο , ειναι οταν ακουω αυτους ολους στις συνεντευξεις που λενε .....< Εμεις εδω ηρθαμε να διασκεδασουμε > που πας ρε καραγκιοζη να διασκεδασεις οταν εχεις λυσαξει στα μπινελικια για το συναθλητη σου ολο το διημερο πριν και κατα τον αγωνα , και μετα απ'αυτον ?
ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΤΟΥς ΠΑΡΑΤΗΡΩ , ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΣΣΑΤΟ ΠΑΓΩΤΟ.......Βλεπω εδω και πολλα χρονια το τι γινεται στους τερματισμους στις διπλανες μας χωρες , και δεν μπορω να πιστεψω οτι ολο αυτο το παιχνιδι τα γελια το καλαμπουρι που κανουν οι οδηγοι συνοδηγοι (εδω εχουμε και κουφαλιτσων συνοδηγων που ριχνουν συνεχεια φυτιλιες στους οδηγους τους) , ειναι μονον για τα ματια του κοσμου .
Θα πει καποιος ... καλα ρε τραγικε , ολα αυτα τα φαινομενα , οντως στο χωρο αυτον ?
Κι ομως φιλε μου γιαυτο εχω γραψει και το παρακατω σλογκαν ......Υ.Γ. η μεγαλυτερη χαρα για αρκετους παλιους στο αγωνισμα ειναι οταν βλεπουμε παιδια -συναθλητες με κοντρα , να αγκαλιαζοντε και να πειραζοντε μεταξυ τους ,( σπανιο αλλα υπαρχει)...
-
Τουλάχιστον ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ δεν κάνει 10 φορές την ίδια ειδική για να την μάθει......
-
Τι τοθελες φιλε μου αυτο τωρα ..........
Ας το και δεν αντεχονται οι περιφερειακοι των που θα αρχισουν ..
12 μηνες την καθε ειδικη εκανε στα παιδικα του χρονια ο Γιαννακης μας , αλλα αυτο ειναι ενα αααααλλο θεμα (αλλωστε , εδειχνε οτι περναγε πολυ πιο ευχαριστα εκει , παρα στον αγωνα με καποιους συναθλητες ...ολιγον βαρβαρους )
Κρατα αυτα που εγραψε η ερικα που ειναι αληθεια , κι ασε αυτα που δεν γνωριζεις .....!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Κρατα αυτα που εγραψε η ερικα που ειναι αληθεια , κι ασε αυτα που δεν γνωριζεις .....!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΛΟΗΓΟΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ 'ΚΕΡΔΙΣΕΙ' ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
τΙ ΣΑΣ ΕΞΗΓΩ ΤΩΡΑ ? ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ?
EΠΕΙΔΗ 'ΤΟ ΤΡΑΒΑΤΕ'ΟΜΩΣ ... ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.
ΗΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΗΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ) ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑ@Α@ΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.'EL-EM'
Y.Γ. ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΜΕ 'ΤΣΙΓΚΛΙΣΕΙΣ' ΓΕΡΟΝΤΗ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης liakos24 έγραψε:
Τουλάχιστον ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ δεν κάνει 10 φορές την ίδια ειδική για να την μάθει......ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ??????
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
EΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ..? ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΣΤΟΠ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ε.Δ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Κρατα αυτα που εγραψε η ερικα που ειναι αληθεια , κι ασε αυτα που δεν γνωριζεις .....!ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΛΟΗΓΟΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ 'ΚΕΡΔΙΣΕΙ' ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
τΙ ΣΑΣ ΕΞΗΓΩ ΤΩΡΑ ? ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ?
EΠΕΙΔΗ 'ΤΟ ΤΡΑΒΑΤΕ'ΟΜΩΣ ... ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.
ΗΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΗΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ) ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑ@Α@ΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.'EL-EM'
Y.Γ. ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΜΕ 'ΤΣΙΓΚΛΙΣΕΙΣ' ΓΕΡΟΝΤΗ ΜΟΥ.
-
πως μας τα μπερδεψες ετσι καλε μου CHRISTOS KOYTRAS δεν το εγραψα εγω αυτο .....
το απο κατω ναιΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΛΟΗΓΟΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ 'ΚΕΡΔΙΣΕΙ' ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
τΙ ΣΑΣ ΕΞΗΓΩ ΤΩΡΑ ? ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ?Οντως ,που να καταλαβουμε Λου Μου μου απ'αυτα
Αληθεια γιατι αυτη η εμμονη σου , να τρεξει ο Γιαννης εδω ?
Παιζει τιποτα με γραφομενα των Ιταλων , οτι ο < Παπαντιμητριο> ειναι πιο ολοκληρωμενο οδηγο απ'το Αρη ?υ.γ. Λες να σ'αγαπαω , γιαυτο και σε τσιγκλαω (τραγουδιστα )
30o ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ RALLY