-
Ο χρήστης sarantis l έγραψε:
ΑΑΑ ! προς το τέλος της εκπομπής οι παρουσιαστές ευχήθηκαν να ξαναγίνει αγώνας στο Τατόι
Ναί έμαθα ότι ετοιμάζεται σατιρική - χιουμοριστική εκπομπή και χρειάζονται κι άλλα πλάνα.......
-
o TZEKOS einai eksorgismenos me ayta pou akoustikan ΤΡΙΠΟΛΗ θα κατακτησει πρωτη θεση με το καλο!!! ....tzekosierrars500 power....
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
ΤΡΙΠΟΛΗ θα κατακτησει πρωτη θεση με το καλο!!! ....tzekosierrars500 power....Aυτό το υπόσχεσαι εσύ ή ο Τζέκος?
-
o TZEKOS einai eksorgismenos me ayta pou akoustikan ΤΡΙΠΟΛΗ θα κατακτησει πρωτη θεση με το καλο!!! ....tzekosierrars500 power....Αμα δεν τρεξουν/εγκαταλειψουν τα Honda και ο Ευθυμιου ισως. Αλλα κατα τα αλλα ειναι σαν να λεω εγω οτι θα κερδισω τη Sport.
Relax αδελφε. Δεν ειναι Ελληνικες-Κυπριακες ομαδες ποδοσφαιρου οι αγωνες ταχυτητας. 70% αμαξι και 30% οδηγος. Μονο αν τα αμαξια ειναι (σχεδον) ιδια μπορεις να μιλησεις για τον οδηγο. -
Οι Σερρες νομιζω μας τελειωσαν...
-
Μαλλον η ταχυτητα μας τελειωσε.....
-
Αυτο το λέω ΕΓΩ ...ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΑ...ΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΙΕΡΡΑ ΤΕΤΡΑΚΟΥΝΑ και σας ελεγα εγω
-
και εγω εμα8α οτι ουτε Σερρες και πηρε το αυτι μου Τυμπακι...!! τι αλλο θα σκεφτουν ..??
το μονο θετικο οτι 8α υπαρξει εκπτωση στα εισητηρια..και στην διανυκτερευση... -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Κρίμα... άνθρωποι με 'παρουσία' στο χώρο να πατάνε τόσο εύκολα τη μπανανόφλουδα.
Γιάννης Λουκόπουλος - Speedy
.........
Δεν πάτησα την μπανάνα, φίλε Γιάννη, μα σίγουρα, αν γραφής για εμένα, το ήθελα, με πλήρη συνείδηση και πολύ θυμό. Είναι πολλά που δεν είναι τι παρούσης, μα μαζεύονται!.
Τώρα σίγουρα και οι δυο, είναι οι «δικοί του», του Νασου, μα σίγουρα δεν είναι παιδαγωγός τους. Σίγουρα δεν ευθύνεται για της πράξεις τους στην περίπτωση. Σίγουρα ο Νασος δεν ανήκει στους νταβάδες ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ , ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ. Μα ‘άσπονδε φίλε μου’, πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Να τους δίωξης, αποφασίζει η ΕΘΕΑ, μα να τους χρησιμοποιείς?. Αμαυρώνουν την ένια ΤΕΧΝΙΚΟΣ!, και τους αγώνες.- Antonis-teamΕγώ θα τα γράφω
και εσείς ας βαράτε
μεγάλο το Όνειρο!
Και δεν με πονάτεΌχι μάλλον δεν το έγραψα καλά. Για τους δυο Τ.Ε ήταν το σχόλιο.
Speedy
-
Aντιγράφω από την ιστοσελίδα της ΕΘΕΑ
Η ΕΘΕΑ ανακοινώνει ότι ο προγραμματισμένος για τις 25,26 Οκτωβρίου στην Ρόδο 3ος αγώνας του Πρωταθλήματος ταχύτητας ματαιώνεται επειδή ο οργανωτής ΑΟΡ δήλωσε αδυναμία διοργάνωσης του.
Σε αντικατάσταση του αγώνα στην Ρόδο, η ΕΘΕΑ με τη σύμφωνη γνώμη και του ΣΟΑΑ, προκηρύσσει αγώνα για τις 15,16 Νοεμβρίου στο αεροδρόμιο Τυμπακίου Κρήτης με οργανωτή την Λέσχη ΦΙΜΑ. -
Ποια ειναι η ΦΙΜΑ κοριτσια ?
Αιγινιο ?..... δεεεεεεν περιλαμβανει ? το προγραμα με την συμφωνη γνωμη του ........
Τυμπακι ? μαλλον στο φορουμ του LOST θα ειμαι .............
λες να εχουν βγαλει και κανενα yugo ενιαιο ?
Παω να τσιμπιθω .............
-
Βρε για κοιτα κατι πραγματα...Γρηγορα αντεδρασαν παντως.
-
Μαγκες γιατι δεν το ονομαζουνε ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ??? ...Ποια ΓΙΔΙΑ θα κατευούν Τυμπάκι??? Υ.Γ.ΦΙΜΑ ειναι ΦΙΜΑΤΙΩΣΗ εχει παθει ο χώρος γενικά!!!
-
Ποια ΓΙΔΙΑ θα κατευούν Τυμπάκι???...ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ,ΜΑΣΤΟΡΑ?????
-
Ε ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑΤΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΕΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΙΔΙ!!!
-
Ρε μπαγασα fontasierako θα ησυχασεις καμια φορα ... η θα σε στειλω στον Νερωνα να σου βγαλει καμια μασελα , να ηρεμισουμε απ'τις κοτσανες σου ?
Ξερεις κανεναν απο αυτους ολους που ασχολουντε με την εθεα ? η ξερεις που ειναι το Τυμπακι ?
Τι σε εχει πιασει και κανεις σ'ολα τα θεματα τον σχολιαστη ?Δεν σου εχω πει πως πρωτα θα ηρεμισεις εδω ..http://www.bourdela.com/ και μετα να γραψεις στο φορουμ ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ρε μπαγασα fontasierako θα ησυχασεις καμια φορα ... η θα σε στειλω στον Νερωνα να σου βγαλει καμια μασελα , να ησυχασουμε ? -
ΕΕΕ!??!! ΚΑΝΕΝΑΣ σεβασμός στο θεατή...!!!...ΤΥΜΠΑΚΙ είναι στην Κρήτη...πέρασα κύριε καθηγητά?
-
ελιωσα λεμε....
-
Aστα να πάνε φίλε dim... . ..........ΧΑΛΑΡΟΥΙΤΑ
Π.Π. Ταχυτητας 2008